Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lamme Goedzak

Members
 • Aantal items

  105
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zou Jampudding voor of tegen brexit zijn?
 2. Jampudding zou mijn koters in een of andere illegale goudmijn laten werken.
 3. Hier steken ze elk jaar vuurwerk af in het veld. Heel plezant, bange hond, bange kat maar die angst krijg je snel weg met een lekker hapje. (Werkt wel niet vr de beesten in het wild) Wat mij meer stoort is het vuilnis dat deze vuurwerkliefhebbers achterlaten. Alles naar ginder slepen is geen probleem maar de resten weer naar huis nemen, dat is blijkbaar te zwaar. Te moe van al dat vuurwerk af te schieten zeker. Dat mensen die tegen vuurwerk zijn wegens dierenleed dan ook maar veganistisch moeten zijn is weer een vergelijking à la Trump. Als ik die analogie doortrek: waarom zou ik n milieuvriendelijke(re) wagen moeten kopen en mijn huis isoleren als ze in het oostblok met grootva zijn afdanksel rondrijden en motorolie in de kachel gooien... Omdat alle beetjes helpen! Om ook even constructief te zijn: geluidsarm vuurwerk lijkt me al een stap in de goede richting. Nu nog enkel iets waardoor het afval magisch verdwijnt.
 4. Quick question als iemand het zou weten: De blauwe reeks integrale zou de volledige onverkorte verhalen bevatten zoals die heringekleurd verschenen in de classics reeks. Als ik het goed heb waren enkele van die verhalen juist de verkorte. Dus worden het de onverkorte verhalen of de verhalen zoals in de classics reeks?
 5. Die vervloekte ocd ook. Ik zie wel wat er eerst komt, n integrale of n cursus Frans.
 6. Is het uberhaupt mogelijk deze in eenzelfde format te krijgen? Was er niet een deel enkel in SC en een ander in HC? Ik hoop (hoewel die heel ijl is) dat er ooit een integrale van komt à la Rork.
 7. Was ook geen commentaar op jou hoor. Had de film graag gezien. Ik vond het alleen sneu dat de zender in andere landen gratis te streamen of ontvangen is maar in België weer niet ,terwijl hij nochtans deels eigendom is van de RTBF.
 8. Spijtig dat de live streaming weer niet voor Belgische inwoners is 😞
 9. Gaan de biddeloo jaren vanaf 106 in kleur verschijnen of wordt alles zwart/wit?
 10. Lamme Goedzak

  Manga kast

  Superfancy! Laten maken?
 11. Hebben die RR integrales een beetje een deftige bindkwaliteit? Ik ben aan het twijfelen ze aan te schaffen maar ben wat wantrouwig of je ze kan openslaan zonder de rug te breken... (slechte ervaringen uit het verleden) Weet er iemand of Standaard deze in productie gaat houden of blijft het bij eenmalige uitgaves?
 12. Verdorie. Dacht ik nu net te stoppen met Thorgal, begin ik weer te twijfelen.
 13. Lamme Goedzak

  Integrales

  Ja dat is em. Dromerige cover ook. En intussen weten we dat die PP & BB integrales in zwart/wit zullen zijn. Dat wordt een sure buy. En aan een stevig ritme, zo heb ik het graag.
 14. Lamme Goedzak

  Integrales

  Die gele bol met propellor zie ik zo voor mij maar ik kan niet op de naam komen. Zouden integrales echt een impact hebben op de verkoop van nieuwe strips? Ik moet wel zeggen dat mijn aankoopbalans meer richting integrales schuift maar dat heeft meer te maken met het gebrek aan vernieuwende verhalen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...