Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lamme Goedzak

Members
 • Aantal items

  123
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Boeken idd zeer goed verpakt. 2 boeken in zeer mooie staat, eentje heeft echter een duidelijk zichtbare scheur in de kaft en dat kwam niet van de verzending. Daar ga ik hen wel over aanschrijven.
 2. Dik tegen mijn gewoonte in, vandaag de eerste 3 online besteld bij De Poort. Nu maar hopen dat de reviews hen de waarheid aandoen en ik ongehavende en onbekraste boeken krijg. Vooral dat laatste is bij mijn vaste SSZen al eens een opgave om te vinden. In de Makro lagen ze ook maar stevig bekrast, gedeukt en krom gebogen...
 3. Ik hoop dat em dat aanvecht want tot op heden is dat nog steeds niet verboden en staat dat in geen enkel regelement. Ik zou mij een goudvis voelen als ik een fietstocht moest maken in een lus van 1km. Lijkt mij inderdaad niet zo moeilijk. Sport je alleen, laat die mens doen. Enkel groepen controleren. Gelukkig zit De Block op dezelfde lijn.
 4. Ik hoop ten zeerste dat ze niet serieus zijn met hun voorstel om niet-essentiële verplaatsingen te beperken tot 1 km. Verleden week ontdekt dat ik een lek in de kelder heb, na bij verscheidene webwinkels materiaal te hebben besteld en telkens de boodschap te krijgen dat het niet leverbaar is een chanceke gehad dat de Makro open was en ze het juiste spul hadden. Maar ik betwijfel dat de hoge heren een kelder die onder water loopt herstellen tot een noodzakelijke verplaatsing zullen rekenen... En dan zwijg ik nog van het nefaste effect op het mentaal welzijn van zo'n regel. Ik duim dat ze de juiste beslissing zullen nemen. De regel wandel en fiets alleen wordt hier wel niet zo goed opgevolgd en de smalle, anders verlaten veldwegen zijn met momenten behoorlijk verzadigd.
 5. En Belgisch absurdistan draait verder op volle toeren. Technisch werklozen krijgen 202€ per technisch werkloos gezinslid. Ongeacht of je nu geen of 4 kinderen hebt, ongeacht of de partner een dik betaalde managementsfunctie heeft, etc. Mensen in de werkloosheid krijgen niets, interimmers met een weekcontract dat werd stopgezet toen de crisis begon krijgen niets. Al deze mensen die al jaren moeite hebben hun rekeningen te betalen krijgen niets. Mensen in supermarkten die nu zeer zware dagen kloppen aan minimumloon krijgen niets, .... Mensen die aan het einde van de maand moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen en nu van thuis werken maar geconfronteerd worden met hogere verwarmings, -en elektriciteitsfacturen krijgen niets. In ons bedrijf probeert men zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om thuis te werken, 1 catch: je moet zelf een pc hebben, heb je die niet (omdat je daar bijv. geen geld voor kan vrijmaken) mag je op de lijst van technisch werklozen.
 6. Het duurt inderdaad lang. Toevallig kwam ik verleden week deze site tegen: http://www.europecomics.com/about-us/ Massa Franse reeksen digitaal beschikbaar in het Engels (legaal! met steun van de EU), waaronder de 20 delen van Kronieken vande Zwarte Maan. Ik geef wel de voorkeur aan papier maar als zoethoudertje.
 7. Als de overheid doet wat die econoom voorstelde, nl. 1000€ per gezin per maand maatregelen, begin ik al met een lijstje strips op te stellen om nadien de SSZ deftig te steunen.
 8. Zijn die Natasja's de moeite? Leuke dossiers? Ik twijfel al tijden om die aan te schaffen.
 9. Je kan de vraag ook anders stellen: Is er een wet die stelt dat jij 's nachts de pries niet mag uittrekken?
 10. Kamer op het Noorden met gesloten gordijnen. De strips mooi in de kast zien staan is deel van het genieten 😉
 11. Eentje van Ron van Riet meegepikt in Leuven
 12. Meer dat een waterontharder best max. om de 7 dagen regenereert. Als je alleen bent en zuinig bent, wordt dat dus heel lastig. Er zijn wel kleine op de markt maar die zijn op enkele vingers te tellen. En de paar die er zijn, zijn maar bij enkele leveranciers die dan weer belachelijk hoge prijzen en onderhoudscontracten hebben. Ik heb het hier trouwens over het harsvolume en niet over de grootte van het toestel. Het beste toestel prijs/kwaliteit zal in mijn geval maar om de 13 à 15 dagen spoelen waardoor je dus geen garanties hebt dat er geen bacteriën inzitten. Vandaar de ergernis, met alleenstaanden wordt weer eens geen rekening gehouden. Ik ben dus "verplicht" een "risico" te nemen. Of gewoon met kalk blijven sukkelen.
 13. Een waterontharder nodig hebben en tot de constatatie komen dat men bij de ontwikkeling alleenstaanden over het hoofd heeft gezien. 😤
×
×
 • Nieuwe aanmaken...