Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lamme Goedzak

Members
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lamme Goedzak

  2019

  Aan allen een voorspoedig en gelukkig 2019! Met veel (maar niet te) interessante strips.
 2. Lamme Goedzak

  Blake en Mortimer

  Toffe werkgever!
 3. Lamme Goedzak

  Guust Flater

  Bij elke andere reeks zou het mij gestoord hebben, bij Guust vind ik deze flater wel geinig. (Ballon Media had zijn marketing rond de fout veel beter kunnen aanpakken) Speciaal een doos laten maken hiervoor is mssn leuk voor enkelen, maar degenen die de doos niet wilden en deze fout storend vinden blijven dan wel nog met de gebakken peren zitten. (+ zodra dat BM dat doet gaan ze nog beschuldigd worden van platte commerce) Ergens vind ik het niet zo vreemd een correcte herdruk en gratis omruiling te "eisen". Bij andere uitgeverijen is dat de normaalste zaak van de wereld. Standaard bracht de eerste J. Rom samen met Makro uit in gouden kaft, werd na enkele weken gratis omgeruild omdat het goud losliet. Dark Horse comics heeft B.P.R.D. hell on earth omnibus 2 gratis omgeruild nadat in de eerste druk een pagina bleek te missen. Ik zal mijn Gaston in ieder geval houden, wat ze ook doen.
 4. Lamme Goedzak

  Integraal of floppy

  Ik vroeg mij af welke beweegreden mensen hadden om de integrales aan te schaffen die zo talijk in de winkels verschijnen de laatste jaren. Ikzelf heb enkele reeksen aangeschaft omdat ik ze niet had en geen zin had de tweedehandsbakken af te schuimen, andere omdat de oude softcovers uiteen vielen wegens slecht gelijmd, ... En nog andere, zoals Natasja, twijfel ik hard aan. Zijn er ook mensen die dit beschouwen als een upgrade? (DIt is niet bedoeld als een zoveelste hardcover vs softcover discussie)
 5. Lamme Goedzak

  Vandaag Gekocht

 6. Lamme Goedzak

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Een beetje zoals BD-World in Waver dus. Stripsupermarkt waar je enkele uren kan doorbrengen, aan de rand van de stad vlakbij de autostrade. Spijtig dat het enkel Frans is....
 7. Lamme Goedzak

  Strips : Promoties / Aanbiedingen

  De Slegte in Leuven heeft een licht stockoverschot aan Kuifje boxen
 8. Lamme Goedzak

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Ik heb geen enkele van deze 3 reeksen ooit gekocht, niet omdat ik ze niet kende maar omdat het verhaal me koud liet (mijn excuses dat ik daardoor mede verantwoordelijk ben voor de stopzetting) Mij lijkt het perfect logisch dat een uitgeverij een reeks stopzet die niet winstgevend genoeg is, dat gebeurt ook in Frankrijk, de VS, Japan, enz. Soms probeert men er nog snel een (zwak) einde aan te breien, soms rond men een cyclus af, soms stopt men gewoon abrupt. Voor de fans van de stopgezette reeks zal de uitgeverij nooit goed doen ook al waren ze zo "vriendelijk" om de boel netjes trachten af te ronden. Als een uitgeverij niets meer mag stoppen als het niet rendeert, dan gaan ze ook geen risico's meer nemen wat betekent dat ze enkel nog sure wins zullen uitbrengen. Weg diversiteit en ruim aanbod, enkel nog Jommeke, Thorgal, Asterix en consorten. Gegarandeerde money makers. Of indien er genoeg voorintekeningen zijn (doe ik nooit, is als een kat in een zak kopen). Tuurlijk is het niet leuk als een reeks stopgezet wordt, maar dat blijft mijns inziens nog steeds zeer beperkt als je naar het totale aanbod kijkt. En doordat ze risico's nemen duiken er soms ook pareltjes op die wel blijven duren. Trouwens, als ik hier lees van "Beperk je tot het uitgeven van enkele goede reeksen en niet zoveel", vraag ik me altijd af, wie gaat bepalen welke reeksen wel en niet? Als hier morgen een uitgeverij zegt, "Van deze 10 reeksen willen we er 1 uitgeven, zeg ons welke." dan denk ik dat we 5 jaar later nog aan het discussieren zijn. Ik betwijfel ook dat de leden van dit forum gezien kunnen worden als kenmerkende steekproef.
 9. Lamme Goedzak

  Vandaag Gekocht

  Dwergen 6 Elfen 15 Yoko Tsuno INT 4 Ravian INT 7 Centaurus 4 Robbedoes en Kwabbernoot 21 Hellboy Short Stories 2 Douwe Dabbert 15 Suske en Wiske 190 & 182
 10. Lamme Goedzak

  Guust Flater

  Om die reden zou ik de box ook nooit kopen. Van geen enkele reeks trouwens.
 11. Lamme Goedzak

  De Mini-Mensjes (Pierre Seron)

  Degenen die bij Soleil en Jourdan zijn uitgekomen zijn volgens mij allemaal reeds in de eerste integralen opgenomen. Dat waren al oudere verhalen. Die van Claire de Lune - tot op heden is er geen bevestiging dat ze die gaan opnemen. Ze hebben net de 9de integrale uitgebracht en dat verhaal zou dan in de 11de integrale moeten zitten. Antwoord op de site van Dupuis van iemand die dezelfde vraag had gesteld: Il est encore trop tôt pour répondre sur Eslapion 3 mais nous ferons tout notre possible pour qu'il figure dans le dernier volume.
 12. Lamme Goedzak

  Vandaag Gekocht

  De aankopen van Veldhoven En van de ssz
 13. Lamme Goedzak

  Geflopte en gestopte reeksen

  De laatste delen delen van Requiem de vampierridder zou ik ook nog graag zien verschijnen, maar na 10 jaar....
 14. Lamme Goedzak

  Geflopte en gestopte reeksen

  Midgard van Steven Dupré. Vond ik een aardige reeks.
 15. Lamme Goedzak

  Vers Aangekondigd

  Ik zou graag hebben dat ze hun website eens updateten. Die lijkt al maanden zo dood als een pier.
×