Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lamme Goedzak

Members
 • Aantal items

  155
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lamme Goedzak

  Integrales

  Lijkt die integrale van de Ijstrein qua verhaal sterk op de film / tv-serie? De kern is natuurlijk hetzelfde maar het verhaal errond bedoel ik dan. Keek ernaar uit maar heb nu wat schrik een zeer herkenbaar verhaal te lezen. Zijn die vervolgen ook in z/w?
 2. Vandaag de eerste stappen gezet om de woonst eens in te richten. Aangezien ik op een steenworp van het winkelpark van Zaventem woonm, met volle moed naar ginder. Juffrouwke van de gordijnwinkel haar Nederlands ging niet verder dan goeiedag, bij de matrassenwinkel hetzelfde verhaal. Junckers verklaarde franstaligen ongewenst aan de Vlaamse kust omdat er toevallig iemand geen Frans tegen hem kon spreken. Betekent dit nu dat de Vlaamse rand niet langer Nederlandstaligen wenst te ontvangen? Deze winkelketens alvast niet.
 3. Best mooi boek, interessant dossier. De inkleuring is ook zeer mooi. Ik stoor mij alleen een beetje aan de mengeling van oude en nieuwe spelling.
 4. Lamme Goedzak

  Integrales

  Het is dat die zo wijd en zijd in de winkels beschikbaar zijn
 5. DM is gewoon in je inbox en dan bij messages een bericht sturen naar gebruiker joshdecent, vergeet je email niet te vermelden. Mssn wat meer overredingskracht? 🙂 En ja als hij denkt dat je niet te vertrouwen bent, kan je niet veel doen natuurlijk.
 6. Btw, over een maand komen er nieuwe versies van de Edens beschikbaar. Hogere kwaliteit scans en covers. We waren te vroeg 😃
 7. Gisteren Josh eens gecontacteerd op reddit. Na wat messages de links gekregen die ik wou. De regels zijn simpel. Je moet een reddit account hebben met activiteit in de "geek" communities, je moet hem contacteren via een DM, geen chat of zo, met vermelding van je email en wat je wilt hebben (enkel van de lijst op reddit). Omdat er in het verleden misbruik werd gemaakt en mensen geld probeerden te slaan uit zijn guide en zijn links, is hij nu voorzichtig met wie hij ze deelt. Als je de links krijgt, wil hij ook niet dat je ze met anderen deelt. Die moeten ze maar zelf vragen.
 8. Ja hoor zelf maken 🙂 Bijv. Tower of gods: https://archive.org/details/manga_Tower_of_God Downloaden, programma'tje installeren en lekker aan de slag.
 9. Zou het dan niet logischer zijn dat Dark Horse die links verwijderd van de print site? Misschien krijgt ie wel honderden aanvragen om manga templates te maken en heeft ie daar gewoon geen zin in.
 10. Toestemming? Een fan steekt zijn tijd in het omvormen van scanlations tot een printbare template en laadt die dan op op een site waar particulieren boeken kunnen afdrukken. Je moet expliciet die links krijgen om het zelf te kunnen afdrukken. Die drukkerij heeft geen flauw benul of wat jij wilt afdrukken wel legaal is. Enkel bij klacht halen ze het offline. Ik heb al mensen op reddit zien grommelen dat ze na dagen werk ineens hun werk geweigerd zien worden. Er zijn ook maar een zeer beperkt aantal manga beschikbaar gesteld op deze manier. Er zijn niet veel fans die dagen of zelfs weken werk gaan steken om die scanlations om te vormen naar een printbaar boek. En dan moeten ze het ook nog willen delen met anderen. Juist omdat het zo'n uiterst beperkt fenomeen is, denk ik dat het gedoogd wordt. Of ze weten er simpelweg niets van. Ik denk dat die scanlation sites zelf een grotere impact hebben. Voorts gaat het tot nu toe om ongelicencieerde manga of manga waar de uitgever al jaren geen nieuw deel van heeft uitgebracht. Maak je geen illusie, dit is niet gewoon een cbr'tje uploaden en printen, er komt aardig wat werk bij te kijken.
 11. Ik vraag me altijd af of Greta nog veel activist gaat zijn eens ze moet werken en de torenhoge facturen van haar klimaatideeën zelf moet betalen.
 12. Sinds lang nog eens naar de SSZ, helaas geen Getekende Reep magazine. Guus Slim Compleet 6 Elfen 21 Centaurus 5 Natasja integraal 4
×
×
 • Nieuwe aanmaken...