Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SouthEast Comics

Members
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  Marvel Comics, X-Men, The Walking Dead, DC merchandise
 • Beroep
  hobby-schrijver/ self-publisher
 1. Overzicht scripts - Ivo VWS

  Geen probleem.
 2. Op zoek naar manga's in de stijl van Jill Thompson's Dead Boy Detectives

  Noop. Ik was op de DCC, zag er zoveel en ik kon geen keuze maken. Uiteindelijk heb ik haar blij kunnen maken met Funko Pops. Maar daarentegen heeft mijn dochter de eerste deel van A Silent Voice gekocht. Weliswaar een totaal andere genre, maar best heftige kost.
 3. Overzicht scripts - Ivo VWS

  Ik heb net heel vluchtig je script bekeken. Klopt het dat het verhaal geen tekst heeft? Afgezien van de SFX geluiden dan. Trouwens, je zou het ook als een novella kunnen schrijven en dan met hier en daar illustraties. Budget technisch zou dit misschien beter aansluiten. Scheelt met het inhuren van een tekenaar voor 23 comic pagina's.
 4. HeroesDome: 2/3 Juni '18 in het Gelredome, Arnhem

  Zeker! Ik ook! Dan kan ik het hopelijk elk jaar in mijn agenda zetten.
 5. HeroesDome: 2/3 Juni '18 in het Gelredome, Arnhem

  Utrecht is prima te doen, maar het is ook gewoon geweldig om een keer een event mee te maken, dicht bij huis.
 6. HeroesDome: 2/3 Juni '18 in het Gelredome, Arnhem

  Voor mij slechts 10 minuten lopen/5 minuten fietsen vanuit mijn woning Het moet wel heel gek lopen als ik hier niet een dag als bezoeker aanwezig kan zijn. EIN-DE-LIJK een grote con in Arnhem.
 7. Boom Comic

  Thanks man! Begrijpelijk. Weleens gedacht aan twee 'identieke inkleurders' te benaderen, waardoor de workload gehalveerd wordt? Trouwens, Amigo Comics heeft goed materiaal ertussen zitten. Vooral Rogues en The Westwood Witches zien er goed uit qua art. Ik heb ze beide nog niet gelezen op ComiXology, maar de preview pagina's zien er te gek uit. Maar wat ik ook altijd mooi vind om te zien, en wat volgens mij niet altijd erkend word in de comic wereld, is toch degene die de letter designs doet van de covers. Een goede designer is een must en dat spat er bij deze uitgeverij ervan af. Het zou toch haast wel moeten!
 8. Boom Comic

  Grootse plannen en ook nog eens van goede kwaliteit zo te zien. Top! Ga je het allemaal zelf uitgeven of ga je de 'submissions' route bewandelen?
 9. Boom Comic

  Ik kan veel woorden gebruiken, maar doe ik niet. Simpelweg: WOW!
 10. ALFA comic

  Meestal plaats ik dat op instagram, dus daar zou je wel kunnen gaan kijken. (@theorphansmemento of @southeastcomics) Voor deze hobbyproject (ik heb nog een ander lopen, meer richting semi-pro kwaliteit) ga ik voornamelijk 'targetten' op digitale uitgaves. Ik doe alleen nog aan POD via Indyplanet, maar dat is qua verzendkosten voor de koper alleen maar aantrekkelijk als je ergens in Noord-Amerika zit. TPB staat overigens wel op mijn lijst, maar goed, eerst maar eens deze volume afmaken.
 11. ALFA comic

  14-12-2017/ 3-3-2018/ 10-4-2018 Nieuwe update ALFA volume 1: Artifact (nummers 1 - 6) #1 gepubliceerd #2 gepubliceerd #3 is in afwachting van letters. Is af. Zal in de eerste week van Juni te koop zijn. Om het in televisie termen te zeggen: Dit is de Mid-Season Finale. #4 Momenteel in productie. Inkleurder gevonden. #5 Momenteel in productie. #6 Momenteel in productie. 14 van 22 pagina's volledig ingekleurd. Pagina 15 af in pencils. Hier is nog een cover, WIP voor een Spotify playlist dat ik het aan het maken ben, ter begeleiding van het lezen van alle delen.
 12. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  +1 Afgelopen zaterdag liep ik daar met mijn dochter van 14, maar ze wilde er zo snel mogelijk weg vanwege de uitstraling. Dus na snel een ronde gemaakt te hebben, zijn we weer teruggekeerd naar het Comic Con gedeelte. Ik heb Apri Kusbiantoro (hij heeft ooit een pagina of 2-3 voor mij gemaakt) nog geen eens kunnen vinden, zo snel liepen we er doorheen. Toegegeven, comics en manga (+funko pops ) is ook meer ons ding, maar Kenny heeft zeker een punt. Zet er een stel jongeren neer die de 'oudere' garde meehelpen + een frisse aankleding en dat zorgt echt wel voor een diversere publiek op de Stripdagen die gaan kopen.
 13. ALFA comic

  En nummer twee is verkrijgbaar: ALFA #2
 14. ALFA comic

  ALFA #2 is morgen te koop. Hier is een sneak peek van een pagina. Hmmm, ik vraag mij af wat er in deze scène verder gaat gebeuren... *ALFA #2 is eerst te koop via ComiXology op 4 april* ** Daarna zal het verkrijgbaar zijn via DriveThru (digitaal), Indyplanet (digitaal en print), Comichaus (stream).**
 15. Op zoek naar manga's in de stijl van Jill Thompson's Dead Boy Detectives

  Thanks! Ik zal het gaan bekijken.
×