Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SouthEast Comics

Members
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  Marvel Comics, X-Men, The Walking Dead, DC merchandise
 • Beroep
  hobby-schrijver/ self-publisher

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Die wilde ik ook hebben, maar toch maar niet gedaan. Ik ben voor de PDF versie gegaan. Dynamische panel layout! Vrouwelijke personage + motor is mooi getekend. Kom maar op met je kickstarter project.
 2. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Ik had al zoiets gelezen ja, maar idd, nu kan jij je lekker focussen op je project dat er overigens groots uitziet!
 3. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Dat scheelt enorm! Sinds kort 'back' ik projecten bij Kickstarter. Daar zijn verzendkosten vrij hoog voor een single issue, waardoor ik afhaak en eerder een pledge maak voor een digitale PDF. Het enige waar ik tot nu toe een uitzondering voor heb gemaakt is The Wicked Righteous van Terry Mayo (Alterna Comics) ($25,- verzendkosten, maar dan heb je ook meteen een Graphic Novel formaat)
 4. SouthEast Comics

  ALFA comic

  ALFA is voor mij al een oud verhaal (aangezien ik het twintig jaar geleden heb bedacht). Met het in eigen beheer uitbrengen van deze serie is mijn persoonlijke doel bereikt. Dus ik kan het nu rustig los laten en mij focussen op andere projecten. Zie punt 1, 2... MAAR zie vooral punt 8! Big budget shizzle!
 5. SouthEast Comics

  ALFA comic

  In tegenstelling tot wat ik de vorige keer vermeldde heb ik besloten om na het eerste volume van ALFA te gaan stoppen met deze serie. Ik heb besloten om mij te gaan concentreren op andere comics. Hier is een update: 1) Zo ga ik met mijn vaste tekenaar Mike, een post apocalyptische one-shot maken van max 32 pagina's. 2) Mijn kort verhaal tegen pesten (dat voorheen gepubliceerd was in GrayHaven Comics' You Are Not Alone 4) zal verspreid worden over social media door een anti-pest organisatie uit Nederland. Ik kon het al afgelopen juni/juli laten verspreiden, maar ik heb aangegeven dat ik mijn originele verhaal van 4 pagina's lang ga verlengen met 3 extra comic pagina's. Meteen een goede indruk achterlaten. 3) ALFA #4 is vertraagd. Ik schat hierin dat ik het ga publiceren tussen November en Januari van volgend jaar. (anti-pest project heeft voorrang) 4) ALFA #5 zal kort daarop volgen aangezien die al bijna helemaal af is. 5) De ALFA one-shot komt sowieso in december en het verhaal speelt zich af tussen #4 en #5. 6) In de ALFA trade paperback komt er nog een 6-pagina tellende afsluiting van het geheel. 7) Ik heb wel met Mike gesproken of hij een one-shot wil schrijven en tekenen over Eddie Lawrence's avonturen, aangezien zijn verhaal nog niet is afgerond in de reguliere ALFA serie. 8- Ook nog eens bezig met een mini-serie in de stijl waar Marvel/Hulu's Runaway's de wereld van Final Fantasy VII ontmoet. Het zal nog wel een jaar of twee jaar duren voordat ik deze publiceer. Er is pas een cover en 3 sequential pagina's af. Ik zal in ieder geval nog gauw genoeg een cover hier op het forum plaatsen. Ondertussen kan je op mijn instagram account @theorphansmemento een aantal character designs zien van Mike en nog andere art van bovenstaande projecten excl. 8-. Link: https://www.instagram.com/theorphansmemento/
 6. SouthEast Comics

  ALFA comic

  En ondertussen word er al gewerkt aan ALFA #6. Script is af en zal worden opgestuurd naar vaste tekenaar Mike Gallagher. Deze keer zal ik de verhaallijnen korter houden. Waar ARTIFACTS 5 issues en een Xmas one-shot in totaal zal hebben, zal de volgende story-arc (MARKED FOR DEATH) 2 nummers lang zijn. Inmiddels ben ik ook al aan het kijken voor eenvoudige t-shirt designs. In eerste instantie voor mijzelf, lol, en als het mij bevalt zal ik het dan ook gratis weggeven voor iedereen die de TPB versie van ALFA zal gaan kopen in 2019.
 7. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Of de creator maakt verschillende stretchgoals zodat dit geen probleem is. Bijv. Een stretchgoal waar je een TPB en poster krijgt is voor Europeanen €20,- en voor iedereen erbuiten +€20 - €25,- erbij rekenen. Ik ken de exacte verzendkosten niet helemaal, maar om een idee te geven.
 8. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Dat is idd belangrijk. Ik heb veel kickstarters in het verleden gezien waarbij projecten succesvol zijn behaald, maar waar de 'creator' dan geen rekening mee heeft gehouden zijn de verzendkosten. Sommige zijn daardoor echt in de problemen gekomen! Top!
 9. SouthEast Comics

  ALFA comic

  Me too
 10. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Hoeveel weken nog voordat je live gaat?
 11. SouthEast Comics

  ALFA comic

  ARTIFACTS eindigt in het vijfde nummer van de reguliere serie. Art door Mike Gallagher. Kleur zal waarschijnlijk weer gedaan worden door Edwin Domingo. Zoals zo vaak in superhelden comics, vind de eindstrijd plaats in het centrum van een grote stad. Maar deze keer gaan we voor de fictieve stad Arches City!
 12. SouthEast Comics

  ALFA comic

  ALFA: Christmas (one-shot) art door Federica Di Tizio en Marika Esposto. Dit nummer is een hommage aan Uncanny X-Men #341. Hier zien we ALFA teamlid Sky, die kennelijk niet zoveel interesse heeft om in te gaan op de avances van deze gladde Italiaan.
 13. SouthEast Comics

  ALFA comic

  UPDATE: - Nummer 3 is al een aantal weken te verkrijgen op ComiXology. - Nummer 4 zal later dit jaar volgen in September of Oktober. - Een ALFA: Christmas one-shot zal in December volgen. Een verhaal dat zich afspeelt tussen nummer 4 en 5. - De conclusie van de ARTIFACTS verhaallijn zal eindigen met nummer 5 in het eerste kwartaal van 2019. Een aantal voorbeeld pagina's zal volgen. Eerst beginnen we met nummer 4. Art door Rodrigo Stella en Edwin Domingo. Hier zien we het team (Sky, Marcus, Eddie en Claudette) jacht maken op Serafina.
 14. SouthEast Comics

  ALFA comic

  Hier kan je een interview lezen over ALFA/SouthEast Comics. 😊 En hieronder nieuwe artwork:
 15. SouthEast Comics

  ALFA comic

  Nummer 3 is onderweg! Links: Keniko Hoshi (teamleider) Rechts: Nicole Vermeer
×