Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SouthEast Comics

Members
 • Aantal items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  Marvel Comics, X-Men, The Walking Dead, DC merchandise
 • Beroep
  hobby-schrijver/ self-publisher

Recente bezoekers van dit profiel

288 profielweergaven
 1. SouthEast Comics

  SouthEast Comics: Projecten & Updates

  Ik ben op zoek naar een printer in Nederland. Momenteel doe ik al mijn prints via Ka-Blam.com. Goede kwaliteit, comic paper is prima en de prijs per geprinte boek vind ik ook betaalbaar. Dus eigenlijk geen nadelen, alleen zijn de verzendkosten vanuit de VS naar Nederland erg hoog! Kent iemand een printer/drukker met minimaal dezelfde prijs-per-stuk/kwaliteit als Ka-Blam, maar dan in Nederland?
 2. SouthEast Comics

  Stan Lee overleden (95)

  De eerste keer dat ik van Stan Lee hoorde was toen ik voor het eerst The Incredible Hulk cartoon op Telekids (NL) keek. R.I.P. Stan the Man. Excelsior!
 3. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Gaaf! Ik kan niet wachten. Succes nog met de verdere campagne!
 4. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Gefeliciteerd! Ik wist niet eens dat je al live was gegaan. Anyway, backer number 58 reporting for duty!
 5. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Yummie mummy!
 6. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Ik begrijp wat je bedoeld. Jaren geleden raadde iemand mij aan om maandelijks een video te plaatsen op social media, waar ik dan over mijn comics praat, maar dat ging voor geen meter. Lol Ik heb een aantal van je opnames bekeken en eigenlijk is die "Blegh" video nog zo gek nog niet. Misschien daar op voort borduren? Trouwens, weleens aan gedacht om jouw video over te laten lopen met diverse artprints die je bezit. Dus dat eerst de kijker jou ziet, dan terwijl je praat, ziet de kijker verschillende tekeningen voorbij vliegen en zo gaat het over en weer. Just a thought! Edit: Een kickstarter video van tussen de 1 en 3 minuten is lang zat.
 7. SouthEast Comics

  SouthEast Comics: Projecten & Updates

  Aanstaande donderdag zal dan eindelijk op Facebook, mijn kort verhaal BELOFTE geplaatst worden door een anti-pest organisatie uit NL. Wanneer het allemaal erop staat zal ik hier een link ervan plaatsen. In ieder geval wil ik @IvoVWS bedanken voor zijn edits. Hier is de eerste pagina als preview...
 8. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Dat zijn pas mooie prijzen. Hadden ze dat maar overal. 😊
 9. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Projecten van deze kwaliteit zie ik alleen maar bij internationale 'creators'. Dus als er nu eentje van Nederlandse bodem op het punt staat om te beginnen ben ik er meteen bij. Kan ik eindelijk eens een keer een fysieke print backen, ipv alleen maar digitale comics (vanwege de internationale verzendkosten).
 10. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Top! Kan niet wachten.
 11. SouthEast Comics

  Overzicht scripts - Ivo VWS

  Ik kan het niet zo goed in woorden uitbrengen, maar als ik zo naar de genomineerden van de afgelopen jaren kijk (Plastieken Plunk), zie ik toch wel overeenkomsten. 1) Naar mijn mening wordt er dezelfde soort strips uitgekozen. 2) Alhoewel ik hier niet helemaal zeker van ben, maar volgens mij zie ik ook geregeld dezelfde namen in de jaarlijkse lijst terugkeren. Dus het heeft echt niets met jouw strip te maken. Die zit prima in elkaar, ook de tekeningen.
 12. SouthEast Comics

  SouthEast Comics: Projecten & Updates

  Hier is een panel shot van een nieuw verhaal wat ik heb geschreven. Don't Lie To Me is een 5 pagina tellende kort verhaal over Amber en Avery die een man genaamd Nick een lesje willen leren. Alleen loopt dat uit de hand. Ik ben nog aan het kijken of ik mijn verhaal kan opgeven voor een anthology of dat ik het gewoon een keer online zet. Script: Ik Art: John Rawson Colors: Cristian Sabarre Letters: Nikki Powers
 13. SouthEast Comics

  SouthEast Comics: Projecten & Updates

  Thanks! Het is gelukt.
 14. SouthEast Comics

  SouthEast Comics: Projecten & Updates

  Oproepje voor de belangstellenden. Voor mijn kort verhaal PROMISE die in het Nederlands zal worden verspreidt op social media zoek ik een teksteditor. Voor maximaal 7 pagina's met ongeveer 4-6 kaders per pagina. Helaas zit er geen financiële vergoeding bij in, maar wel naamsvermelding als Kick-Ass editor van deze anti-pest project. Bij interesse kan ik het verhaal vandaag of morgen naar je opsturen, met als deadline 7 dagen om te editten. Laat maar een bericht achter of een PM bij INTERESSE. Edit: Off topic: is er een manier dat ik mijn ALFA comic THREAD naam kan veranderen in iets anders? Of is dat niet mogelijk?
 15. SouthEast Comics

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Die wilde ik ook hebben, maar toch maar niet gedaan. Ik ben voor de PDF versie gegaan. Dynamische panel layout! Vrouwelijke personage + motor is mooi getekend. Kom maar op met je kickstarter project.
×