Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SouthEast Comics

Members
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  Marvel Comics, X-Men, The Walking Dead, DC merchandise
 • Beroep
  hobby-schrijver/ self-publisher

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. SouthEast Comics

  ALFA comic

  En ondertussen word er al gewerkt aan ALFA #6. Script is af en zal worden opgestuurd naar vaste tekenaar Mike Gallagher. Deze keer zal ik de verhaallijnen korter houden. Waar ARTIFACTS 5 issues en een Xmas one-shot in totaal zal hebben, zal de volgende story-arc (MARKED FOR DEATH) 2 nummers lang zijn. Inmiddels ben ik ook al aan het kijken voor eenvoudige t-shirt designs. In eerste instantie voor mijzelf, lol, en als het mij bevalt zal ik het dan ook gratis weggeven voor iedereen die de TPB versie van ALFA zal gaan kopen in 2019.
 2. SouthEast Comics

  Boom Comic

  Of de creator maakt verschillende stretchgoals zodat dit geen probleem is. Bijv. Een stretchgoal waar je een TPB en poster krijgt is voor Europeanen €20,- en voor iedereen erbuiten +€20 - €25,- erbij rekenen. Ik ken de exacte verzendkosten niet helemaal, maar om een idee te geven.
 3. SouthEast Comics

  Boom Comic

  Dat is idd belangrijk. Ik heb veel kickstarters in het verleden gezien waarbij projecten succesvol zijn behaald, maar waar de 'creator' dan geen rekening mee heeft gehouden zijn de verzendkosten. Sommige zijn daardoor echt in de problemen gekomen! Top!
 4. SouthEast Comics

  ALFA comic

  Me too
 5. SouthEast Comics

  Boom Comic

  Hoeveel weken nog voordat je live gaat?
 6. SouthEast Comics

  ALFA comic

  ARTIFACTS eindigt in het vijfde nummer van de reguliere serie. Art door Mike Gallagher. Kleur zal waarschijnlijk weer gedaan worden door Edwin Domingo. Zoals zo vaak in superhelden comics, vind de eindstrijd plaats in het centrum van een grote stad. Maar deze keer gaan we voor de fictieve stad Arches City!
 7. SouthEast Comics

  ALFA comic

  ALFA: Christmas (one-shot) art door Federica Di Tizio en Marika Esposto. Dit nummer is een hommage aan Uncanny X-Men #341. Hier zien we ALFA teamlid Sky, die kennelijk niet zoveel interesse heeft om in te gaan op de avances van deze gladde Italiaan.
 8. SouthEast Comics

  ALFA comic

  UPDATE: - Nummer 3 is al een aantal weken te verkrijgen op ComiXology. - Nummer 4 zal later dit jaar volgen in September of Oktober. - Een ALFA: Christmas one-shot zal in December volgen. Een verhaal dat zich afspeelt tussen nummer 4 en 5. - De conclusie van de ARTIFACTS verhaallijn zal eindigen met nummer 5 in het eerste kwartaal van 2019. Een aantal voorbeeld pagina's zal volgen. Eerst beginnen we met nummer 4. Art door Rodrigo Stella en Edwin Domingo. Hier zien we het team (Sky, Marcus, Eddie en Claudette) jacht maken op Serafina.
 9. SouthEast Comics

  ALFA comic

  Hier kan je een interview lezen over ALFA/SouthEast Comics. 😊 En hieronder nieuwe artwork:
 10. SouthEast Comics

  ALFA comic

  Nummer 3 is onderweg! Links: Keniko Hoshi (teamleider) Rechts: Nicole Vermeer
 11. SouthEast Comics

  ALFA comic

 12. SouthEast Comics

  ALFA comic

  Spring Break groeten vanuit Eutopia! ALFA keert terug in Juni.
 13. SouthEast Comics

  Overzicht scripts - Ivo VWS

  Geen probleem.
 14. SouthEast Comics

  Op zoek naar manga's in de stijl van Jill Thompson's Dead Boy Detectives

  Noop. Ik was op de DCC, zag er zoveel en ik kon geen keuze maken. Uiteindelijk heb ik haar blij kunnen maken met Funko Pops. Maar daarentegen heeft mijn dochter de eerste deel van A Silent Voice gekocht. Weliswaar een totaal andere genre, maar best heftige kost.
 15. SouthEast Comics

  Overzicht scripts - Ivo VWS

  Ik heb net heel vluchtig je script bekeken. Klopt het dat het verhaal geen tekst heeft? Afgezien van de SFX geluiden dan. Trouwens, je zou het ook als een novella kunnen schrijven en dan met hier en daar illustraties. Budget technisch zou dit misschien beter aansluiten. Scheelt met het inhuren van een tekenaar voor 23 comic pagina's.
×