Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Aaltomuoto

Members
 • Aantal items

  609
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Rotterdam
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Grafisch vormgever

Recente bezoekers van dit profiel

279 profielweergaven
 1. Gelijmd <-> Gebonden

  De Johan & Pierewiet en Steven Sterk integralen zijn ook gewoon gebonden. Volgens mij staren mensen zich blind op dat "bandje" wat er soms opzit maar, zoals ErikTx al zei, dat is puur een versiersel en heeft weinig met de bindwijze te maken.
 2. Gelijmd <-> Gebonden

  Mijn Mini-Mensjes deel 1 en 2 zijn gewoon gebonden. is dit een verschil tussen de 1e en 2e druk?
 3. Nominaties Grote Prijs van Angoulême 2018

  Dat vind ik er nu juist weer charmant aan, zeer duidelijk van een bepaalde tijd.
 4. Nominaties Grote Prijs van Angoulême 2018

  Corben is een geweldige tekenaar als je het mij vraagt, met een meteen te herkennen eigen stijl, maar wel een 'acquired taste' inderdaad dus veel kans zal hij wel niet hebben.
 5. Fletcher Hanks

  De Fantagraphics bundeling is zeker wel de moeite waard, bizarre verhalen zijn dat en grafisch heeft het wel wat overeenkomsten met Wolverton (qua weirdness). Met die HC heb je geloof ik ook meteen zijn complete oeuvre.
 6. [Tweede Ronde (1)] pagina 52 vs. pagina 1

  Ik sluit me aan bij Tom, waarom die Thorghal nou zo 'iconisch' is ontgaat me volkomen en door de inkleuring ziet hij er uit alsof hij half af is. Ik vind ze geen van beiden super sterk maar dus toch, A.
 7. Uitgeverij Sherpa

  Die heb ik twee weken geleden al gekocht bij Yendor in Rotterdam, of bedoel je de luxes?
 8. [Eerste Ronde (9)] pagina 60 vs. pagina 39

  Er is een engelstalige HC met dezelfde inhoud als de TPB, dat is de Deluxe edition volgens mij. De extra's in de Absolute zijn niet echt interessant als je alle boeken van Sandman al hebt, dan is er veel overlap. edit: deze https://www.amazon.de/DEATH-Deluxe-Neil-Gaiman/dp/1401235484
 9. Marini vs Batman

  Hush vond ik echt helemaal niks qua verhaal, die wordt volgens mij alleen door de tekeningen van Jim Lee als een klassieker beschouwd. Batman: Year one is wat mij betreft de beste Batman strip wat het totaal van tekeningen en verhaal betreft (of anders Paul Pope's Year 100 als je die als standaard Batman comic rekent). Ik wacht op de HC bij die van Marini, ik benieuwd hoe die zich verhoud tegen die twee.
 10. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Bernie Krigstein, uit "Master Race". Het gaat mij voornamelijk om de laatste pagina maar aangezien spreads mogen doe ik de vorige er ook bij zodat de context duidelijker is. De manier waarop actie wordt weergegeven op die laatste pagina is echt fenomenaal, zeker voor die tijd (1955).
 11. BESTE/MOOISTE STRIPPAGINA OOIT?

  Laat ik dan ook maar een duit in het zakje doen
 12. De ultieme stripbibliotheek

  Majoor Fataal/Hermetische Garage Black Hole De Jacht
 13. Vers Aangekondigd

  Dat is toch gewoon een Amerikaanse versie van Jesuit Joe? Die is nog verkrijgbaar in het Nederlands volgens mij...
 14. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Die vervolgen op De IJstrein zijn overigens wel in het Engels te verkrijgen (Bij Titan comics), die haakten indertijd wel in op de filmrelease.
 15. Jean Giraud / Moebius

  Dit book met interviews is recent heruitgegeven in een uitgebreide versie onder een andere titel ('Docteur Moebius et mister Gir' geloof ik). Weliswaar in het Frans maar erg de moeite waard. Er zijn door de jaren heen stapels artbooks verschenen waaronder 4 in de trajets serie die erg de moeite waard zijn. "Made in LA" uit die serie is ook vertaald en is nog steeds verkrijgbaar volgens mij. De overige 3 zijn lastiger te vinden maar die kom je nog wel tegen met wat rondzoeken. Het meest recente overzichtswerk is de catalogus van de "Transe Forme" tentoonstelling maar die was helaas vrij snel uitverkocht en is daarom erg prijzig op de 2e handse markt. Dark Horse Comics heeft een artbook in de planning staan voor 2019 (geloof ik) maar daar is voor de rest nog weinig over bekend. edit: kon 'm net zo snel niet vinden, maar het is idd Docteur Moebius et Mister Gir
×