Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rene

Members
 • Aantal items

  213
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nee, alleen bij de Belgische.
 2. Rene

  Originelen

  Waldorf mag dus nooit meer meedoen. Binnen een minuut in ieder geval de tekenaar goed.
 3. Rene

  Originelen

  Mijn laatste aanwinst, 'bijvangst' weliswaar, gekocht samen met een Manara pagina die ik graag wilde hebben, maar ik vind deze toch ook erg leuk. Ik heb de gedrukte pagina onder 'vergeten stripfiguren' geplaatst. Benieuwd of iemand het herkent.
 4. Niet zozeer vergeten; ik wist van het bestaan niet af, totdat het origineel hiervan werd aangeboden. Dit is dus de gedrukte versie; benieuwd wie het herkent.
 5. Rene

  Originelen

  Ik heb ook nog ergens een tekening van hem. Hij zat toen samen met Hein de Kort op een stripbeurs (Rijswijk, kan dat?) te signeren. Allebei met een condoom om hun neus.
 6. Ik vind Kamagurka best grappig! Verder zijn er toch wel veel verschillen in smaak denk ik, tussen Nl en Be. Alleen Urbanus was altijd in beide landen mateloos populair. Hij is de enige die jaar na jaar in de theaters dezelfde grap kon vertellen en ermee wegkwam.
 7. Ik heb vrijwel alles van Schreurs. Vooral Geharrebar en Adrianus zijn mijn favorieten, maar Klepzeiker vind ik ook fantastisch. "Qua vulgariteit- Wat is dat toch met ons Hollanders? tekenend is ook o.a. de Flodder films en de films van Paul Verhoeven. Beide ook niet echt gekend om hun subtiliteit." Het is dermate 'over the top' - in de meeste landen nemen ze dat te serieus. Vreemd genoeg; die 'humorloze' Duitsers vinden het wel leuk. Die hebben zelf ook dat soort strips, films (en muziek).
 8. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Juist. Toevallig net een mail binnengekregen met enquete 'zou u catawiki aanbevelen'. Ik heb ze aangeraden een nieuwe marketing manager te zoeken.
 9. Uiteraard! Mag m’n criminele activiteit nog wel plaatsvinden?
 10. Ik probeer hier m'n bezoektijden nog snel neer te zetten als ze me komen halen! Ondertussen is m'n zwaar illegale tekening nog steeds niet verkocht. Bangerikken!
 11. Ja, wel leuk! Een hommage van Goossens aan Goossens.... Ik denk niet dat ze erin trappen! De baas van de originelen, Pels, keurde hem af. Ik neem aan op orders van hogerhand, want gewoonlijk zijn ze erg soepel; ze keuren zelden iets van me af. Daarom verbaast dit me zo! Is er een jurist in de zaal? Ik ben nu toch wel benieuwd of Standaard een punt heeft...
 12. Bange poeperds bij Catawiki! Ik had deze te koop aangeboden, maar werd geweigerd; "Van de rechthebbenden hebben wij het verzoek ontvangen om dit soort losse tekeningen niet meer op te nemen, aangezien zij zonder toestemming gemaakt werden. Dat geldt helaas ook voor de op Catawiki eerder geveilde tekeningen." Ik: Da's bizar… Goossens heeft toch geen toestemming nodig om een tekening te maken? Probeert Standaard dit te verbieden ofzo? "De rechten van de figuren zitten bij de erven Vandersteen en Standaard Uitgeverij. Die hebben het laatste woord hierin." Volgens mij klopt dat van geen kant. Parodieen, hommages, ed - is allemaal gewoon toegestaan. En Goossens is gewoon een officiele De Geuzen tekenaar! Catawiki laat zich m.i. gewoon naaien door Standaard. DUS bied ik hem hier aan (als het mag van Bonte); 16 x 18 cm tekening op 25 x 34 cm. karton. Bijzonder want geheel uitgewerkt - schijnt hij niet meer te doen; alleen schetsen in potlood - deze is ook geinkt. 250 euro, gratis verzending.
 13. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Ook even een mailtje gestuurd, want ik had ook geen bericht ontvangen - als trouwe verkoper/koper.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...