Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rene

Members
 • Aantal items

  106
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Rene

  Originelen

  Per wanneer? Misschien komt het door die film over hem, maar die was al in 2014, dus 5 jaar geleden.
 2. Rene

  Originelen

  'Vroeger' verkocht van Gogh een schilderij voor 20 FRF (ongeveer 3 euro). Is nu ook wat meer waard.
 3. Rene

  Dédi's

  😃 Verschrikkelijk, toch?
 4. Rene

  Dédi's

  Kan ik me wat bij voorstellen. Is toch een beetje als een Rowan Atkinson die Maigret speelt.
 5. Rene

  Integrales

  Ik wil gewoon leuk de verhalen kunnen lezen. Ik steek nooit veel geld in extra luxe uitgaves - ik koop strips in de eerste plaats om te lezen, niet zozeer als verzamelobject (daarvoor verzamel ik dan weer originelen). 6 x 30 euro voor deze nieuwe complete uitgave, 180 euro, vind ik schappelijk. Dus vooruit dan maar. Maar 575 euro voor een complete Don Lawrence collectie is me dan weer te gortig.
 6. Rene

  Integrales

  Da's goed nieuws. M'n oude boeken vallen ondertussen helemaal uit elkaar (slecht gelijmd). En er ontbreken me ook verhalen kwam ik laatst achter. Hoop wel dat die 6 een beetje snel na elkaar komen!
 7. Een gegeven paard kijk je niet in de kut.
 8. Geen idee, maar het hele verhaal is af, dus het zal binnenkort wel uitkomen. Inderdaad werden de originelen meteen aangeboden. Ik heb zelf een pagina of 12 en wat schetsen.
 9. Er staat er nu 1 te koop op Cata - maar ik weet niet of deze van de grote veiling afkomstig is. De aanbieder lijkt me in ieder geval geen echte handelaar (te weinig kavels). https://veiling.catawiki.nl/kavels/27044289-pom-van-hove-jozef-originele-pagina-piet-pienter-en-bert-bibber-hypnose-stralen-1985?target_ab_goals=recently_viewed_lots_bid_on_related_lot
 10. Binnenkort komt er een nieuwe comic van Bisley uit; 'Chuck'. Dit is alvast de eerste pagina eruit. Ik neem aan dat de tekst nog wordt toegevoegd.
 11. Het deed mij meteen aan Alfonso Font denken.
 12. Rene

  HUM!

  Chianti en truffels lijken me toepasselijker. Alitalia is dan weer een te groot risico.
 13. Rene

  Originelen

  Als deze ook niet mag van je vrouw - die van mij doet minder moeilijk :)
 14. Rene

  Originelen

  Zijn recht wel ja. Als je iets koopt is het van jou en mag je het ook weer verkopen. Maar de vraag is of Kriek wist dat het binnen een paar maanden op een veiling zou verschijnen en of hij die tekening dan ook verkocht zou hebben. Tekenaars verkopen vaak hun originele tekeningen/pagina's omdat het deel van hun inkomen is - dat is dan 'handel'. Een commissie tekening, speciaal voor 1 persoon gemaakt, vind ik toch veel persoonlijker. Maar misschien heeft de koper netjes bij Kriek gemeld dat hij de tekening achteraf toch niet zo geslaagd vindt, en het te koop zet… We weten het niet.
 15. Rene

  Originelen

  Ik snap 'm niet. folieke (het ~, -s) iets wat men normaal niet doet of koopt (Vlaams woordenboek) Welke tekenaar is dit?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...