Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rene

Members
 • Aantal items

  131
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nee, niet gelezen, maar ik zet het wel op de lijst! Bedankt voor de tip.
 2. Ik zou Gerrit de Jager toch zeker geen underground willen noemen. Prutswerk was samen met Wim Stevenhagen; die laatste zat veel meer in de underground hoek. Ze zijn juist uit elkaar gegaan omdat Gerrit de Jager veel commercieler wilde gaan - bij de boedelscheiding heeft hij Familie Doorzon meegekregen (meegenomen), en die strip is toen inderdaad veel commercieler geworden - het werd een van de meest populaire strips in Nederland. Nieuwe Revu (weekblad) plaatste toen iedere week een pagina Doorzon, een pagina Klepzeiker (Schreurs) en een pagina Hein de Kort. Familie Doorzon is en blijft een fantastische strip! Alleen werd hij later wel wat uitgemolken. Niet nagekeken, maar ik meen dat alleen album 1 (misschien 2 ook?) met Stevenhagen is. Tot ongeveer album 12 zijn wel de sterkste denk ik. Ik heb de eerste 20 maar ben toen gestopt.
 3. Is er een spreadsheet met alle kavels? Dan kan iedereen per kavel een schatting invullen wat het gaat opleveren.
 4. Ja, maar wel voor een halve pagina.
 5. Rene

  Originelen

  En ook maar meteen een Civiello - Korrigans Verkeerde - dit is de gedrukte pagina - hoe krijg ik die nu weer weg?
 6. Rene

  Originelen

  Zo, daar is 'ie dan. Gabriel Ba.
 7. Series NameLatest chapter - Sins -Completed "Aishiteru", Uso Dakedo. Oneshot "Aoi" - Hikaru ga Chikyuu ni Itakoro...... Completed "Bungaku Shoujo" to Shi ni Tagari no Douke Completed "Bungaku Shoujo" to Ue Kawaku YuureiVol.001 Ch.007: ... "Gokko"Completed "Mi" SeijukuVol.001 Ch.001 "My Princess, You Must Die!" Said the Female Knight Vol. 001 Ch.005 ... "Suki" to IenaiCompleted #000000 - Ultra BlackVol. 001 Ch.005 ... $10Completed & – and –Vol. 005 Ch.024 & DropoutCompleted (Sokuhou) Class no Ikemen ga Watashi no Shinkyoku ni Muchuu na Ken.Completed ...Curtain Completed ...no OnnaCompleted ...Seishunchuu!...Seishunchuu! ... .925Ch.000: [Onesho ... .hack//4 komaCh.005: Spoiled ... .hack//AlcorCompleted .hack//G.U.+Completed .hack//GnUCh.001: Lunar T ... .hack//Legend of the TwilightCompleted .hack//LinkCompleted .hack//XXXX002 /Blush-DC. Vol. 006 - 043 :REverSALCompleted @17 Years Old, We Start Living Together From Today! Ch.005 @Full Moon006.2 +a no Tachiichi Completed +Again1 +Anima Completed +C Sword and Cornett Completed +C: Sword and Cornett AppendixVol.001 Ch.007: ... +Tic Neesan Vol. 009 Ch.162 ... 0 kara Hajimeru Manga KyoushitsuCompleted 0 no SoukoushiCompleted 0.0 MhzVol. 002 Ch.020 0/6 Completed 007 SeriesCompleted 009 RE:CYBORGCompleted 01 (OKU Hiroya) Completed 07 Ghost Completed 08:05 no Hengao-sanCompleted 090 - Eko To IsshoCompleted 09SummerCompleted 0-noushiya MinatoVol.001 Ch.006 Read ... 0x0 MemoriesCompleted 1 + 1Vol.001 Ch.001 Read ... Geprobeerd! ...om er maar een paar te noemen.
 8. Die sites draaien anders al lang en goed zichtbaar. Geen idee of het piraterij is; het zijn gewoon sites die open en bloot bestaan en via Google altijd hoog staan. Het zijn geen obscure sites (nou ja, die voor erotische strips wel) die alleen via Darkweb te bereiken zijn o.i.d. En bij kranten kan je ook nog steeds veel gratis lezen. Plus nieuwssites die gratis zijn. Ik denk dat het nog wel even duurt. Een boek dat 10 euro netto kost; daarvan krijgt de tekenaar misschien een euro. Plus een euro voor reclame; de rest is tussenhandel, distributie en drukken. Een boekhandel krijgt meer dan de tekenaar (zo'n 3 euro)! Dus als een uitgeverij zelf een euro pakt, een euro voor de reclame en een euro voor de tekenaar kan het boek voor 3 euro digitaal worden aangeboden.
 9. "Dus naast het feit dat ik dan digitale strips moet kopen die qua prijs niet veel verschillen van de papieren versie…" Het gaat met strips dezelfde kant op als kranten; zeer veel is gratis op internet te zien. Vooral comics, maar toch ook steeds meer Europees. Ik heb net een Korrigans pagina gekocht, maar heb alleen de eerste 2 boeken (zit in die 500-serie); boek 3 en 4 dus maar even online bekeken om te zien waaruit mijn pagina komt, en meteen mijn 2 boeken van papier herlezen en boek 3 en 4 online. Ik vind zelf van papier prettiger - maar da's de leeftijd. ALS je kinderen al aan het lezen krijgt, zal het toch vooral van digitaal moeten komen. Strips digitaal kopen zal alleen werken als de prijs fors naar beneden gaat t.o.v. papier. Is ook logisch, de produktie -en distributiekosten zijn veel lager.
 10. Rene

  Originelen

  Ja, klopt Ambreville! Die Spaceboy tekening had ik al gezien bij Tri-State. Ik nam aan dat het een commissie tekening was, of een beurs tekening - of iets dergelijks. Ik denk niet dat hij digitaal tekent. Ik heb meerdere pagina's gezien (niet te koop) uit verschillende issues. En Beguiling heeft er in ieder geval een aantal verkocht. Nou ja, 1-2-3- in godsnaam dan maar....
 11. Rene

  Originelen

  Die Rumor is niet van Ba. De Spaceboy wel, maar dat is een pin-up, niet een gepubliceerde pagina. Wel bleek uit de 'history' dat er eens een pagina via eBay (Dallas #1 p5) verkocht is - helaas is de link al weg. De rest lijkt vooral pin-ups te zijn. Bedankt voor de moeite!
 12. Rene

  Originelen

  Heeft iemand hier een Gabriel Ba origineel - van Umbrella Academy? Ik kan er eentje kopen/ruilen, maar kan nergens pagina's ter referentie terugvinden. The Beguiling heeft er klaarblijkelijk in 2011 wat verkocht (de link werkt niet meer), maar sindsdien wordt er nergens meer iets van aangeboden - toch wel vreemd, meestal duikt er wel iets op of een forum of veiling. Dus OF ze zijn dermate gewild dat niemand ze verkoopt (lijkt me statistisch onmogelijk), of ze zijn dermate waardeloos dat ze door de papierversnipperaar gehaald zijn (Lijkt me toch ook niet waarschijnlijk). Er moet iets anders aan de hand zijn... (complottheorie?) De serie heb ik op Netflix gezien, en ben blij verrast dat de serie (de meest bekeken Netflix serie in 2019) op een stripverhaal gebaseerd is.
 13. https://www.bbc.com/news/uk-england-shropshire-49277449 interview met Adlard
 14. Ik heb de 7 Nederlandse delen (1e Semic Press, daarna Yendor), maar deze tekening staat er niet in; tenminste niet als kaft of als pagina 1 - ook niet op de achter kaft, of binnenkant kaften. Deel 1 heet in het Nederlands: Lobbes ...Of: Schep vreugde in het leven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...