Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rene

Members
 • Aantal items

  242
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rene

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Ik heb ooit 1 negatieve beoordeling gekregen op Cata; ik moest toen zelf aantonen dat het echt onterecht was voordat Cata het -incl. commentaar van koper en mijn weerwoord- veranderde in neutraal. Cata geeft dus zeker niet zomaar de verkoper het voordeel van de twijfel - in ieder geval niet bij de striptekeningen. Het grote voordeel van Cata t.o.v. eBay (voor mij) is dat de kavelmeesters wel degelijk actief meedenken. Bij Italiaans vraag ik vaak even vooraf of de tekenaar wel klopt. Als ik een reserve prijs wil is er ook vaak even overleg. Soms wordt een kavel later aangeboden omdat de Nederlandse veilingmeester even wil overleggen met zijn Franse collega, die over die specifieke tekenaar wat meer verstand heeft. Een kavel van mij verkocht naar USA liep forse Corona vertraging op; hulpcentrum meteen fanatiek actief om de levering, t.b.v. koper te waarborgen. Op dat moment voor mij als -hulpeloze- verkoper niet leuk, maar wel fijn te weten dat je belang als koper (ik koop zelf ook regelmatig; zit nog te wachten op een Colan) ook in de gaten gehouden wordt. Al met al ben ik als verkoper en als koper ruim tevreden; best kritiek te leveren, maar de voordelen wegen veel zwaarder dan de nadelen. Vroeger kocht ik veel op eBay, maar daar ben je helemaal aan de Goden overgeleverd. Als verkoopkanaal eigenlijk nooit geprobeerd, maar daar betaal je ook 10% (5% minder dan bij Cata) maar moet je PayPal accepteren; dat kost je ook 4-5%. Een fysieke veiling levert (soms) meer op, maar je bent je tekeningen maandenlang kwijt. Cata zit er mooi tussen - ik zou zo niet even een alternatief ervoor weten.
 2. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Dan veil je het bedrijf toch gewoon? Starten op 1 euro, 'reserve price' 500.000.000
 3. Rene

  Originelen

  Nou goed, ik probeer er dan wel 1 met UHU en 1 met Bisonkit. Bedankt voor de tip.
 4. Rene

  Originelen

  Op den duur laat dat los. Gewoon spijkers werkt beter.
 5. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Inderdaad raar. Ook totaal seksistisch. Ik snap niet dat vrouwen (met name feministen) dit pikken. Vrouwen moeten van boven bedekt, anders 16+, mannen mogen wel open en bloot top-less. Kijk, zelfde veiling, foto realistische mannen-tepels, op[en en bloot - schandalig dat dat zo maar mag.
 6. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Hmmmm... Iets op 31 juli en 2 augustus betaald door klant aan Cata; wordt 10 augustus al aan mij uitbetaald (8-10 dagen later). Da's snel! 27 en 28 juli betaald wordt de 7e aug. uitbetaald; ook 9-10 dagen later. Nu een paar kavels verkocht, betaald op 3 augustus; wordt ineens pas 20 augustus uitbetaald. Een week extra kan ik me voorstellen, als het net een grensdatum was, maar 10 dagen (van 10 naar 20 aug.) erbij wijst op een aanpassing van de betaaltermijn.
 7. Rene

  Catawiki Zaagdraad

  Nee, volgens de regels mag je als koper 3 werkdagen wachten met betalen, en als verkoper 3 werkdagen wachten met versturen.
 8. Foutje, die grap van Binet ging over het tekenen van achtergronden, niet over realistisch tekenen. Maar: Hij kan dus ook realistisch tekenen (het duurt hem alleen te lang).
 9. Rene

  Originelen

  Hij is STRIP-tekenaar, geen illustrator. Het doel is een goed verhaal vertellen, niet het maken van de perfecte pagina vullende tekening. Wat niet wegneemt dat ik niet ook graag een goede 'full splash' zie! Maar het moet niet het doel op zich zijn vind ik; dan moet je schilder worden.
 10. Lambil, Binet (nou ja, die maakte een grap dat hij ECHT wel realistisch kon tekenen).
 11. Rene

  Plagiaat

  Kan Thé die Lansbury nu aanklagen omdat ze op zijn tekeningen is gaan lijken? Lijkt me een duidelijke copyright schending. Betalen, of anders plastische chirurgie!
 12. Rene

  Plagiaat

  Als ik 'm door de zoekmachine gooi, komen er wel erg veel Bullockjes voorbij...
 13. Rene

  Plagiaat

  Volgens deze site wel. http://www.kicswila.com/article-27696323.html?utm_source=_ob_share&utm_medium=_ob_pinterest&utm_campaign=_ob_sharebar Als je naar die zw foto kijkt is het echt wel Bullock!
 14. Rene

  Plagiaat

  Nee. Het lijkt Bullock te zijn, het stond in de fotonaam en op wat websites als 1 van de xtig voorbeelden. Maar ik ben geen specialist gezichtsherkenning.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...