Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rene

Members
 • Aantal items

  150
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Bonte, hartstikke leuk, ik hoop dat het gaat lukken! Ideetje; er zijn hier ook veel verkopers (vermoed ik), die strips verkopen via internet. Kunnen die niet ook distribueren? Ikzelf verkoop weinig, zo'n 8-10 items/week (met name originelen) - waarvan ca. de helft aan NL/BE klanten. Klein groepje dus, maar wel kapitaalkrachtig. Zou er geen bezwaar tegen hebben iedere NL/BE koper een magazine mee te sturen. Dit zijn wellicht wel klanten voor je luxe uitgaves en uitgaves met origineel. Maar er zullen hier ook wel grotere eBay/Catawiki verkopers zitten (?) Of moet het exclusief (fysieke) stripwinkel zijn?
 2. Kan inderdaad ook zijn - ik las zowel Pep als Super Kuifje's…. Ja, dat is 'm! Fijn, bedankt! Dat album heb ik niet - zal het meteen aanschaffen. Ik heb nog mijn oude boeken, uit een lang vervlogen jeugd. Toch eens uitzoeken wat er nog meer ontbreekt.
 3. Kan inderdaad ook zijn - ik las zowel Pep als Super Kuifje's….
 4. Kent iemand een kort BP verhaal, 4 pagina's, waarin Djinn een 'bad guy' uitschakelt met een Jeu de Boule bal, en dat er in die bal een microfilm verborgen zit? Het zou door Hermann getekend moeten zijn, maar in een andere stijl als de latere BP verhalen - het zal dus een van de eerste verhalen zijn. Of misschien is het van een andere tekenaar. Ik heb alleen de meeste van de gewone BP boeken, maar daar staan geen korte verhalen in. Ik ben op zoek naar de PEP (of boek) waarin het verhaal verschenen is. Ben benieuwd of iemand dit herkent!
 5. Rene

  Originelen

  Ook Suske bedankt! Meteen weer een serie die ik nog moet aanschaffen - al zou het mooier zijn als HUM die in een hardcovertje gaat uitgeven.
 6. Die van mij ook niet.... Moet er niet eerst een poll komen welke uitvindingen de poll halen? 😃
 7. Rene

  Originelen

  Te gek, bedankt! Hoe vond je die nou weer? Sir Foran dus, geen idee wat dat nu weer is, maar we zijn wat verder in ieder geval.
 8. Rene

  Originelen

  Weet iemand wat dit is? Lijkt van Bodard te zijn, de tekenaar van Green Manor. Die figuren komen me bekend voor, maar ik kom er niet op.... Gekregen in een ruil, als 'wisselgeld' - ik vind het wel mooi, maar weet dus niet of het een cover, illu of wat dan ook is - en wie die figuren zijn! Irritant.
 9. Gaaf, ik heb die Neat Stuff box ook besteld! Ik werd niet goed wijs wat nou wat is, Hate, Leck Mich, Neat Stuff, Buddy Goes.... bundels. Ik heb van alles wat en heb het nooit op volgorde gelezen. Leuk voor de kerst! Is er ook zo’n box van Hate?
 10. Rene

  Originelen

  Niet zo vintage hoor! 2008. Maar hier kon hij weer goed tekenen. Na een hersenbloeding moest hij weer opnieuw leren tekenen (ik meen zelfs met zijn andere hand), dus een midden-periode was het allemaal wat minder. Maar blijft moeilijk een mooie Wrightson splash te vinden, vintage of niet. En de kwaliteit spat er hier weer als vanouds vanaf. Monty Python is overigens ook te gek.
 11. Rene

  Originelen

  Veel mensen niet, maar de mensen die er een kopen wel.
 12. Rene

  Originelen

  Weet ik, weet ik! Maar ik kon het niet laten de duurste op eBay even op te zoeken. 650.000 Pond, en dan OOK nog eens 20 voor verzend vragen. Laat dan maar zitten….
×
×
 • Nieuwe aanmaken...