Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Heidi

Members
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://heidi6.webnode.be/

Profile Information

 • Interesses
  tekenen met houtskool en potlood, strips, reizen,
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

342 profielweergaven
 1. Hopelijk kan je de switch snel maken want Per'Bat beklijft.
 2. pagina 23 tot 25. Het zal nu wat langer duren vooraleer ik post, want mijn voorraad potloodtekeningen is op. Reken 2 à 3 weken per pagina (tekenen, inkten en kleuren).
 3. mooi getekend en leuk bedacht! Proficiat!🙂
 4. Heidi

  Velkomin

  een wat latere proficiat!!
 5. Leuke maar griezelige strip🙂. Doet me denken aan het sociaal kredietsysteem van China. Je fooisysteem heeft een nadeel: enkel creditkaarten (heb ik niet, ben te ouderwets denk ik).
 6. "En de boer, hij ploegde voort". Pagina's 21 en 22 zijn klaar. Bijna 1/3 van de strip , nog 2/3 te gaan!
 7. Pagina 19 en 20 zijn nu ook klaar. Met veel dank aan IvoVWS die de dialogen en boventitelingen heeft herwerkt. Alle geposte pagina's in mijn topic zijn vervangen door de nieuwe versies. Als je ze na elkaar wilt lezen, dan kan je op DeviantArt terecht: https://www.deviantart.com/heidi1960/gallery/66320100/Niets-staat-in-de-weg Als je ze liever in een pdf leest: https://ufile.io/o2xmz Het Latijn is gebleven, maar de vertalingen zijn nu onder het plaatje zelf geplaatst.
 8. Ik gebruik nu al een 2tal jaren Ubuntu op mijn laptop, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.Scanner HP Envy, een beetje zoeken op het net en een paar zaken installeren en klaar. Gratis programma's voor alles en nog wat. Als ik eens iets nodig heb dat alleen op windows kan gebruik ik virtualbox met Windows 7 (zoals photoshop die ik enkel gebruik als het niet anders kan). Bij finetuning staat er een community klaar met al mogelijke antwoorden op alle vragen die ik maar kon bedenken. Na die 2 jaar intensief gebruik nooit een crash gehad, performantie blijft zeer hoog, het doet gewoon wat het moet doen. Ik was al Windowshater door een langdurig gebruik ervan, maar ik ben er al 2 jaren vanaf. 😁
 9. Nu ja, het is vooral een uit de hand gelopen hobby waar ik toch nog altijd veel plezier uit put. Ik heb wel een contact die een persoon kent die al strips heeft getekend én laten uitgeven met als thema psychiatrie (psychosen onder meer) , en waar ik geïntroduceerd kan worden. Psychiatrie ligt een beetje in de lijn van mijn strip. Maar de strip is bij lange niet af,dat duurt nog een tweetal jaren volgens een voorzichtige schatting. Ik weet nu al dat de tekeningen veel beter zouden kunnen en dat het script wat verwarring zaait (bij een paar proeflezers). Dat komt blijkbaar doordat ik een meerlagig verhaal wou maken, een beetje in de trant van sommige van David Lynch zijn films. Het publiek zal wel erg beperkt zijn vrees ik.
 10. @IvoVWS een PM voor jou.
 11. https://nl.wikipedia.org/wiki/Gegevensdrager Dat het onnozel klinkt staat niet in de uitleg. 🙄
 12. Ik ben aan pagina 18 geraakt.
 13. Ik heb wat aanpassingen gedaan aan de teksten van de de eerste 13 pagina's . Ondertussen toch weer aan het inkten en kleuren geslagen. Pagina 14 tot en met 16 zijn klaar. Voor de geïnteresseerden heb ik een pdf gemaakt met de 16 pagina's. De link: https://uploadfiles.io/8958y
×
×
 • Nieuwe aanmaken...