Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Heidi

Members
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://heidi6.webnode.be/

Profile Information

 • Interesses
  tekenen met houtskool en potlood, strips, reizen,
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

218 profielweergaven
 1. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Ja, dat probleem lijkt me is groter online dan in een papieren album. In een papieren album kan je met één oogopslag naar beneden gaan en daarna terug het verhaal volgen. Online moet je, als je de tekeningen wat groot wil zien, scrollen. Nu ja, de keuze van een hoofdpersonage die om de haverklap Latijnse fragmenten debiteert die betrekking hebben op wat er gebeurt , en dit in tegenstelling tot de andere hoofdpersonages. is weloverwogen. Het heeft wel degelijk een functie, dat duidelijk wordt naar het einde van het verhaal. Ik besef nu wel dat het gebruiksgemak van de strip hierdoor vermindert of dat het gewoon storend kan overkomen.. Misschien had ik een andere oplossing moeten zoeken, maar ik moet nu roeien met de riemen die ik heb.
 2. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Dat is leuk te horen.Het verhaal is nog maar 1/10 ver, er zijn nog heel wat verwikkelingen te tekenen. Ik hoop het vol te houden, want al mijn vrije tijd gaat er in op.
 3. Heidi

  Inktober Op De Getekende Reep

  Mooie werken alhier te zien.🙂
 4. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 7
 5. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 6
 6. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  En pagina 5.
 7. Heidi

  Per'Bat - Mijn online strip

  knap getekende Patro Klusp. Ook paarden kan je zeer goed tekenen. In het derde plaatje mis ik echter de zwarte achtergrond onder de buik van het paard?
 8. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 4 is ook klaar.
 9. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Bedankt voor de feedback (en de pdf 🙂)! Ik heb de saturatie van de bomen op de achtergrond apart verlaagd, zijn kleurbalans wat veranderd en het geheel nog wat minder gesatureerd gemaakt zodat het minder flashy is. Het zal trial en error zijn,maar de tips van je pdf neem ik zeker in ogenschouw voor de volgende bladzijden (in het park en andere locaties).
 10. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 3 is nu ook (voorlopig) klaar.
 11. Heidi

  Bashdrive Tekent Zomaar Wat...

  Ik vind het heel knap gedaan, en omdat ik niets van het verhaal weet of het eerste album heb gelezen is het intrigerende van wat ik zie uitnodigend om het album open te slaan.
 12. Heidi

  De Kwajongens

  leuk verzonnen!! ik heb ook nog nooit een portefeuille aan een draadje op straat gevonden, anders zou ik het overwegen. Een nagelschaartje om te beginnen?
 13. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Dank je Yncke. Ik heb pagina 1 qua kleuren en tekst terug veranderd. Ook is pagina 2 (voorlopig) klaar. De kleuren zijn nogal fel in deze intro, maar ik wou de zielenroerselen van de man kwijt in kleur. De volgende pagina's worden klassieker in opzet (denk ik).
 14. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Dank je, nu de teksten van de volgende pagina's verder aanpassen.
 15. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Ik heb een proeve van tekst gemaakt, maar kan niet garanderen dat het zo in die vorm blijft. De 2de pagina is geïnkt en morgen begin ik ze te kleuren en letteren. Feedback blijft welkom natuurlijk.
×