Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Heidi

Members
 • Aantal items

  53
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://heidi6.webnode.be/

Profile Information

 • Interesses
  tekenen met houtskool en potlood, strips, reizen,
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

262 profielweergaven
 1. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Alle 13 schetsen van pagina's die ik op dit forum had gepost zijn nu geïnkt, gekleurd en terug gepost. De overige tekeningen zal ik gaandeweg ook inkten en kleuren, maar ik ga me vooral toeleggen op het opnieuw schetsen. Dus voorlopig post ik niet meer op dit forum.
 2. Heidi

  Let's Go Digital !

  Ik gebruik GIMP, een gratis programma onder Linux om in te kleuren. Daar zijn ook wat mogelijkheden op. In principe zou ik er niets op tegen hebben om digitaal te tekenen, ware het niet dat ik al zoveel achter de computer zit, en het voor mij een rust is om gewoon achter een blad papier te kunnen zitten met potlood en gom en wat te knoeien.. Maar misschien verander ik eens van gedachte. Hier ook een probeersel met de muis en ingekleurd met GIMP.
 3. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 13 (eentje eens zonder Latijn).
 4. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 12
 5. Heidi

  Ynckes Nanomango

  Een pagina per dag. Ik zou het niet kunnen.
 6. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 11 is nu ook klaar. Update op 13 november: een paar dingen veranderd.
 7. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 10. Update op 17 november.
 8. Heidi

  Top 10 Belgische Strips

  Na veel schipperen kom ik bij de klassiekers: Guust Flater en Robbedoes van Franquin: Z van Zwendel, de schaduw van Z Kuifje van Hergé: de maan-albums , de juwelen van Castafiore Jeremiah van Hermann: geen voorkeur Blake en Mortimer van Jacobs :De valstrik, Het gele teken Lucky Luke van Morris/Goscinni geen voorkeur Suske en Wiske van Vandersteen (scenario's) geen voorkeur Buck Danny van Hubinon/Charlier geen voorkeur Roze bottel van Greg/Dany: De lange reis naar het ongerijmde Piet Pienter en Bert Bibber van Pom: De verborgen schat (De Labourdets van Francine/Jean Graton De buurman / Gevaarlijke spelletjes Blueberry van Giraud/ Charlier: De mijn van Prosit/het spook van de goudmijn)
 9. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 9 Update op 4/11: ik heb het felle rood in de speelgoedwinkel vervangen met een meer neutrale kleur en de verzadiging naar beneden gehaald.
 10. Heidi

  Per'Bat - Mijn online strip

  Omdat ik er zelf zoveel tijd in steek: de achtergronden met de prullaria van Per'Bat is mooi gedaan. Ook de continue wisseling in standpunten.
 11. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 8. Ditmaal was er wat extra werk aan.
 12. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Ja, dat probleem lijkt me is groter online dan in een papieren album. In een papieren album kan je met één oogopslag naar beneden gaan en daarna terug het verhaal volgen. Online moet je, als je de tekeningen wat groot wil zien, scrollen. Nu ja, de keuze van een hoofdpersonage die om de haverklap Latijnse fragmenten debiteert die betrekking hebben op wat er gebeurt , en dit in tegenstelling tot de andere hoofdpersonages. is weloverwogen. Het heeft wel degelijk een functie, dat duidelijk wordt naar het einde van het verhaal. Ik besef nu wel dat het gebruiksgemak van de strip hierdoor vermindert of dat het gewoon storend kan overkomen.. Misschien had ik een andere oplossing moeten zoeken, maar ik moet nu roeien met de riemen die ik heb.
 13. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Dat is leuk te horen.Het verhaal is nog maar 1/10 ver, er zijn nog heel wat verwikkelingen te tekenen. Ik hoop het vol te houden, want al mijn vrije tijd gaat er in op.
 14. Heidi

  Inktober Op De Getekende Reep

  Mooie werken alhier te zien.🙂
 15. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 7
×