Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Heidi

Members
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  https://heidi6.webnode.be/

Profile Information

 • Interesses
  tekenen met houtskool en potlood, strips, reizen,
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

298 profielweergaven
 1. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  ­čśä
 2. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Nu ja, het is vooral een uit de hand gelopen hobby waar ik toch nog altijd veel plezier uit put. Ik heb wel een contact die een persoon kent die al strips heeft getekend ├ęn laten uitgeven met als thema psychiatrie (psychosen onder meer) , en waar ik ge├»ntroduceerd kan worden. Psychiatrie ligt een beetje in de lijn van mijn strip. Maar de strip is bij lange niet af,dat duurt nog een tweetal jaren volgens een voorzichtige schatting. Ik weet nu al dat de tekeningen veel beter zouden kunnen en dat het script wat verwarring zaait (bij een paar proeflezers). Dat komt blijkbaar doordat ik een meerlagig verhaal wou maken, een beetje in de trant van sommige van David Lynch zijn films. Het publiek zal wel erg beperkt zijn vrees ik.
 3. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  @IvoVWS een PM voor jou.
 4. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Gegevensdrager Dat het onnozel klinkt staat niet in de uitleg. ­čÖä
 5. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Ik ben aan pagina 18 geraakt.
 6. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Ik heb wat aanpassingen gedaan aan de teksten van de de eerste 13 pagina's . Ondertussen toch weer aan het inkten en kleuren geslagen. Pagina 14 tot en met 16 zijn klaar. Voor de geïnteresseerden heb ik een pdf gemaakt met de 16 pagina's. De link: https://uploadfiles.io/8958y
 7. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Alle 13 schetsen van pagina's die ik op dit forum had gepost zijn nu geïnkt, gekleurd en terug gepost. De overige tekeningen zal ik gaandeweg ook inkten en kleuren, maar ik ga me vooral toeleggen op het opnieuw schetsen. Dus voorlopig post ik niet meer op dit forum.
 8. Heidi

  Let's Go Digital !

  Ik gebruik GIMP, een gratis programma onder Linux om in te kleuren. Daar zijn ook wat mogelijkheden op. In principe zou ik er niets op tegen hebben om digitaal te tekenen, ware het niet dat ik al zoveel achter de computer zit, en het voor mij een rust is om gewoon achter een blad papier te kunnen zitten met potlood en gom en wat te knoeien.. Maar misschien verander ik eens van gedachte. Hier ook een probeersel met de muis en ingekleurd met GIMP.
 9. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 13 (eentje eens zonder Latijn).
 10. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 12
 11. Heidi

  Ynckes Nanomango

  Een pagina per dag. Ik zou het niet kunnen.
 12. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 11 is nu ook klaar. Update op 13 november: een paar dingen veranderd.
 13. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 10. Update op 17 november.
 14. Heidi

  Top 10 Belgische Strips

  Na veel schipperen kom ik bij de klassiekers: Guust Flater en Robbedoes van Franquin: Z van Zwendel, de schaduw van Z Kuifje van Herg├ę: de maan-albums , de juwelen van Castafiore Jeremiah van Hermann: geen voorkeur Blake en Mortimer van Jacobs :De valstrik, Het gele teken Lucky Luke van Morris/Goscinni geen voorkeur Suske en Wiske van Vandersteen (scenario's) geen voorkeur Buck Danny van Hubinon/Charlier geen voorkeur Roze bottel van Greg/Dany: De lange reis naar het ongerijmde Piet Pienter en Bert Bibber van Pom: De verborgen schat (De Labourdets van Francine/Jean Graton De buurman / Gevaarlijke spelletjes Blueberry van Giraud/ Charlier: De mijn van Prosit/het spook van de goudmijn)
 15. Heidi

  "Niets staat in de weg."

  Pagina 9 Update op 4/11: ik heb het felle rood in de speelgoedwinkel vervangen met een meer neutrale kleur en de verzadiging naar beneden gehaald.
├Ś