Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Spiro

Members
 • Aantal items

  107
 • Registratiedatum

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

555 profielweergaven
 1. Heel leuk initiatiefπŸ˜ƒ. Ik wil wel een bescheiden bijdrage leveren, een gag bv. Ik zal er me eens op zetten en het doorsturen.
 2. Have you ever seen a Commie drink a glass of water?
 3. Eerste helft van pagina 39 en begin van het tweede deel van het verhaal.😊
 4. @Yncke Dank je wel.πŸ˜€ Wat betreft het perspectief van vak 7: ik heb de verdwijnpunten A en B op de horizon getekend van de 2 hoofdrichtingen in de wat vreemde architectuur van de ambassade. De draagbalk van kolom 1 leidt naar kolom 2 buiten beeld, en ze hebben een hoek van ongeveer 135 Β° met elkaar. Tussen kolom 1 en 6 is er ook ongeveer 135 Β°. De draagbalk van kolom 6 is dus evenwijdig met de trap. Ook de muur 3 heeft dezelfde hoek met muur 4, Tevens heeft de trap een hoek van ongeveer 45 Β°met de gang waarin de hoofdpersonages naar de voorgrond wandelen. Die muur 3 heeft een stuk zichtbare rand van het plafond ( pijl X) die verdwijnt achter kolom 2 . Ik denk dat ik het beste aan pijl Y een stuk plafond bijteken. Het verdwijnpunt van de traptreden zelf klopt niet helemaal rekening houdend met verdwijnpunt C. De traptreden moeten lijn Q volgen. Dat heb ik gecorrigeerd en tevens aan de linkerkant van de trap (als je de trap beklimt): een semi-doorschijnende leuning die lijn R volgt bijgetekend. Dat klopt dan meer met vakje 4 aan de receptie, waar deze linkerleuning van de trap te zien is. Hopelijk is het hiermee meer correct. Blijft wel dat de Spuriaanse architect zich wat liet gaan wanneer hij de ambassade ontwierpπŸ˜‰. Erg bedankt voor je feedback!! πŸ˜ƒ Hieronder de pagina met de gecorrigeerde vak;
 5. De inkleuring van pagina 37 is klaar geraakt. πŸ˜€ Ik geef hierbij voor de verandering eens de gehele pagina met tekst.
 6. Een fragment van pagina 37, over de helft dus. 😊 Nog pagina 38 tekenen en dan de 3 laatste pagina's inkleuren. Dan is het eerste deel van het verhaal klaar. En prettige feestdagen natuurlijk!
 7. Een effect toegevoegd om de tekening minder glad te maken + saturatie wat verminderd..
 8. De pagina's zijn ingekleurd! Hieronder het ingekleurde fragment van pagina 34 die ik eerder had gepost.
 9. Ja, ik heb de neiging die dingen wat letterlijk op te vatten. Ook op de kermis zijn er meestal felle kleuren en ook dat komt wat door in mijn kleurgebruik. Het voordeel is wel dat ik kan blijven schipperen met de kleuren en het corrigeren ervan met GIMP. Dus bedankt voor de tip.πŸ™‚ Het is wel zo dat het verhaal globaal genomen nog altijd redelijk positief is, grosso modo een komedie (maar soms toch onderbroken door wat ernstige gesprekken of negatievere ervaringen). Ik zou eens een check-up moeten doen om de kleuren daarmee meer in overeenstemming te krijgen zonder te gaan naar verzadiging. Dat komt er zeker van. Verder staat op mijn to do -lijstje vervangingen van sommige aangezichten die mislukt zijn en indien nodig sommige plaatjes die ik ga hertekenen.
 10. Ik ben zo goed als halfweg geraakt! Alleen pagina 32 tot en met 35 nog kleuren, waaraan ik nu volop werk. Het bovenstaande fragment van pagina 32 is al klaar.
 11. Spiro

  Ynckes Nanomango

  Bravo, 1 pagina per dag, faut le faire! πŸ™‚
 12. @Kristof Berte en @Hamirubi: dank je voor de reacties πŸ™‚. @Hamirubi: Betahistine of Cinnarizine kan helpen πŸ˜‰
 13. Een fragment van pagina 34.
 14. Een wat latere proficiat voor je vierde deel! 😊
 15. Dank je Yncke πŸ˜€ Soms is het resultaat een meevaller. Ik ben aan pagina 34 begonnen, en zal daarvan later wat posten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...