Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Spiro

Members
 • Aantal items

  140
 • Registratiedatum

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

652 profielweergaven
 1. Dank je @Tanuki Zeker, elke persoonlijke situatie is anders. Ik heb het financieel niet zo breed, maar de quarantaine moedigt bij mij nog meer dan tevoren het "consuminderen" aan. Dat is een levenshouding die me al een tijd eigen is. Dat wat flexibel omgaan met beperkingen zit wat in me, lang voor de crisis . Geen kinderen, wel huur maar betaalbaar. Geen dure reizen. Maar geldproblemen kunnen natuurlijk de kwaliteit van het leven aantasten als het te ver gaat. Al bij al leven we in een gouden tijd in één van de meest ontwikkelde en rijke landen, dat speelt zeker ook mee om deze crisis heelhuids door te geraken. Wat ik wou meegeven met mijn inbreng is dat het niet alleen kommer en kwel is op persoonlijk vlak. Het consuminderen en genieten van kleine dingen helpt me daarbij.
 2. Ja, ik ben technisch werkloos verklaard. Het is hoe men met de nieuwe situatie omgaat. Mijn punt is dat men niet automatisch in zak en as hoeft te zijn. Dat sluit niet uit dat corona erg is. Maar er is los daarvan ook het persoonlijk welbevinden dat het collectieve doemscenario niet hoeft te volgen.
 3. https://www.trouw.nl/leven/dit-is-de-invloed-van-corona-op-onze-mentale-gezondheid~b7195557/ Hier een fragment waar ik me in kan vinden. Factoren die tijdens quarantaine voor stress zorgen, zijn bijvoorbeeld verveling, financieel verlies, stigmatisering door de buitenwereld, verwarrende informatie over wat wel en niet te doen, of over hoe lang de moeilijke situatie duurt. In sommige studies kwam zelfs naar voren dat quarantaine ook op de langere termijn een negatief effect heeft op de psychische gezondheid. Voordat we met z’n allen in een zwart gat verzinken, wil Jaap Van der Stel het volgende zeggen: “Heel veel mensen kunnen zich in veranderde omstandigheden als deze prima herpakken. Ze gedijen er zelfs bij. Kijk wat voor creativiteit er nu bij mensen loskomt! Ik heb niet het idee dat mensen nu al zo enorm onder de coronacrisis lijden.” “Churchill heeft ooit gezegd: ‘Never waste a good crisis’, reageert Coppens. “Ja, we worden hierdoor echt gedwongen om veerkrachtig om innovatief te zijn, maar ik kan niets met het idee dat een crisis het mooiste in mensen boven brengt. Het is voor veel mensen best moeilijk. Ik kan meer met wat filosoof René Gude zei: ‘Het leven is ook gewoon een gedoe’.”
 4. Ook ik geniet van de massa vrije tijd,. Eindelijk lang tekenen, soms wat film kijken of strips lezen en dagelijks mijn wandeling samen met mijn vriendin op de rustige en zonnige landwegen. Het voelt goed aan.
 5. Heb ik zonet toegepast, met om eerlijk te zijn een beter resultaat.😁 Bedankt.
 6. Geen nieuwe beperkingen maar een verlenging van de bestaande beperkingen tot en met 19 april, en eventueel tot en met 3 mei. Huis verlaten om te sporten en niet om op een bank uit te rusten of te lanterfanten.
 7. Spijtig, te laat opgemerkt.😶
 8. Dat wit was nogal breed uitgevallen, maar zonder komen de lijntjes niet tot uiting. Ik heb de witte strook er rond wat smaller gemaakt in vak 3,7 en 8 + nog een aanpassing aan de taxi in vak 10. Bedankt! 😊 🇧🇪 🛫 ✈️ 🛬 🇰🇵
 9. Wegens de vrije tijd door COVID 19 kan ik wat langer werken aan mijn strip en ben ik bezig aan pagina 42 ( van de 70). Lijkt me ook de gelegenheid om eens een begin te maken aan de tekeningen voor de front- en achtercover. Ondertussen is hier pagina 40.
 10. Op het platteland in mijn buurt een ander beeld: vele wandelaars en fietsers op de wandelwegen, hoewel geen overrompeling. Ik wandel er met mijn vriendin in de buurt, het voordeel om in een rustige buurt te wonen. Al bij al wordt de regel wandel of sport "enkel met het gezin of één andere persoon" goed opgevolgd.
 11. Het is heel mooi geworden, goede druk, en interessant. Een volwaardige stripmagazine!!😁
 12. @Bonte Zijn ze ook rechtstreeks te bestellen?
 13. @Bonte Nieuwsgierig! Kan je het ook rechtstreeks bestellen? Of hangt het af van de goodwill van een stripwinkel bij een bestelling?
 14. Spiro

  Vandaag Gekocht

  De (bijna) complete serie Axel Moonshine + de laatste 4 Baard en Kales van Will. Kom ik de volgende weken toe thuis. 😊
 15. Belgische lockdown plus minus is vanaf morgen een feit. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/17/liveblog-17-maart/#
×
×
 • Nieuwe aanmaken...