Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Spiro

Members
 • Aantal items

  100
 • Registratiedatum

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

526 profielweergaven
 1. De pagina's zijn ingekleurd! Hieronder het ingekleurde fragment van pagina 34 die ik eerder had gepost.
 2. Ja, ik heb de neiging die dingen wat letterlijk op te vatten. Ook op de kermis zijn er meestal felle kleuren en ook dat komt wat door in mijn kleurgebruik. Het voordeel is wel dat ik kan blijven schipperen met de kleuren en het corrigeren ervan met GIMP. Dus bedankt voor de tip.๐Ÿ™‚ Het is wel zo dat het verhaal globaal genomen nog altijd redelijk positief is, grosso modo een komedie (maar soms toch onderbroken door wat ernstige gesprekken of negatievere ervaringen). Ik zou eens een check-up moeten doen om de kleuren daarmee meer in overeenstemming te krijgen zonder te gaan naar verzadiging. Dat komt er zeker van. Verder staat op mijn to do -lijstje vervangingen van sommige aangezichten die mislukt zijn en indien nodig sommige plaatjes die ik ga hertekenen.
 3. Ik ben zo goed als halfweg geraakt! Alleen pagina 32 tot en met 35 nog kleuren, waaraan ik nu volop werk. Het bovenstaande fragment van pagina 32 is al klaar.
 4. Spiro

  Ynckes Nanomango

  Bravo, 1 pagina per dag, faut le faire! ๐Ÿ™‚
 5. @Kristof Berte en @Hamirubi: dank je voor de reacties ๐Ÿ™‚. @Hamirubi: Betahistine of Cinnarizine kan helpen ๐Ÿ˜‰
 6. Een fragment van pagina 34.
 7. Een wat latere proficiat voor je vierde deel! ๐Ÿ˜Š
 8. Dank je Yncke ๐Ÿ˜€ Soms is het resultaat een meevaller. Ik ben aan pagina 34 begonnen, en zal daarvan later wat posten.
 9. Ik ben terug in een (trage) flow geraakt: pagina 33 is zojuist geรฏnkt. Hier nog een fragment van pagina 32. Het inkleuren gebeurt in de loop van de volgende weken, samen met pagina 34 en 35 die ik nog moet tekenen. Bijna halfweg dus!
 10. Ik ben er een tijd tussen uit geweest. Hier het ingekleurde deel van pagina 31 van mijn vorige post in juni. PS. de post van gisteren mag weg, dat was een vergissing.
 11. fragment uit รฉรฉn van de volgende pagina's. Mij wacht nog de taak om het in te kleuren ๐Ÿคจ
 12. ik heb ze gevonden, dus mag op slot.
 13. Ik kom misschien ook eens langs.
 14. Dat lijkt erg op de slijtage(aan)slag van het leven zelf en je predisposities die je niet echt helpen. Voor mij ook herkenbaar. ๐Ÿคจ
×
×
 • Nieuwe aanmaken...