Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Spiro

Members
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

487 profielweergaven
 1. fragment uit één van de volgende pagina's. Mij wacht nog de taak om het in te kleuren 🤨
 2. ik heb ze gevonden, dus mag op slot.
 3. Ik kom misschien ook eens langs.
 4. Dat lijkt erg op de slijtage(aan)slag van het leven zelf en je predisposities die je niet echt helpen. Voor mij ook herkenbaar. 🤨
 5. Niet opgeven , je script zit heel goed.
 6. Was het maar zo dat strips zo'n zondvloed van reacties krijgen.🤨
 7. Secundum quid (overhaaste generalisatie/wet van de kleine getallen). De juistheid van de stelling wordt aangetoond met één of meerdere voorbeelden of een niet-representatieve steekproef. De denkfout is hier dat er een algemene regel wordt afgeleid uit slechts enkele gevallen, in filosofische termen een inductie met een te smalle basis. Vergelijkbaar met pars pro toto: Aan de hand van een detail, een conclusie over het geheel vellen.
 8. Ik zoek nog enkel strips van Isabel (Will) aan een correcte prijs nr 7: Het orakel van Delft nr 9: De tol van het jammerdal nr 10: De betovering van waterland nr 11: De grote bonbon Wie kan helpen?
 9. Dank je! Als ik zin en eens wat meer tijd heb probeer ik een cover en achtercover te maken en post ik ze hier (als ik ze geslaagd genoeg vind). 🙂
 10. Misschien dat er dan volgend jaar terug wat meer leven komt op het forum, net als een slingerbeweging.
 11. Ik ben nu goed anderhalf jaar bezig met mijn project en momenteel ben ik bezig aan pagina 29 (van de 70). Beste dank voor de feedback die ik kreeg van Olav (perspectief), Yncke (aanmoediging en kleurgebruik), fazerco en Mask (plaatsing Latijn), Kristof Berte en andere Repers (te neutrale boventitelingen) en natuurlijk IvoVWS die zo vriendelijk was zijn tijd te steken in herwerking van de dialogen en boventitelingen. Dat apprecieer ik erg. Ik schat dat ik nog een 15 maanden tot anderhalf jaar nodig heb om de strip te vervolledigen + nog een paar maanden om wat noodzakelijke verbeteringen te doen aan de tekeningen. Ik ga ze echter vanaf nu niet meer posten. Er is blijkbaar te weinig animo op het forum voor eigen werk en probeersels in het algemeen en ik was trouwens ook niet van plan mijn strip volledig online te plaatsen. Dus stop ik aan pagina 27, een mooi lukraak getal. Als het einde wat meer dichterbij komt bekijk ik wel de mogelijkheden om mijn strip te kunnen promoten. Of juist niet meer.
 12. +2 De verzamelaars hebben dan gelijke kansen te bieden voor wat het waard is. Een kringwinkel zou wel gek zijn om het voor een prikje te verkopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...