Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Willem

Members
 • Aantal items

  304
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Willem

 • Verjaardag 14-07-1966

Profile Information

 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Stripboeken
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  customer service employee

Recente bezoekers van dit profiel

573 profielweergaven
 1. Ik ben weer begonnen aan Chick Bill. de Integrale reeks dan wel te verstaan. Genieten en lachen. Was in de boekenkast nog aan het kijken naar de reeks los, en kwam een deel tegen wat nog gesigneerd is door Tibet. Was destijds in Breda in het Turfschip. Als ik even terugtel moet dat zo'n 35 jaar gelden zijn geweest. Genieten....
 2. Heb net de review bekeken. Dank daarvoor. Ik ben met name van de strips en niet zozeer van de comics maar ik heb het gevoel dat deze er moet komen. Bedankt.
 3. Sorry, maar ik mis iets. Ik had terug zitten lezen maar kwam dit niet direct tegen Ben ik er zo vanaf?
 4. Ik was iets aan het zoeken en kwam een comic tegen met de titel: PREACHER. Kent iemand dit? Zag er veelbelovend uit.
 5. misschien heb ik het gemist, maar gaat dit dan ook digitaal verschijnen? Waar ik een aantal jaren gelden de magazine's van de uitgevers meenam uit de stripboekenwinkel, lees ik het nu allemaal digitaal. Bereik je mee mensen met een papieren versie. Dit is niet bedoelt als kritiek, maar misschien is het zonde van uw geld.
 6. Vandaag eerste deel gekocht. Thuis begonnen met lezen. Vond het zeer goed en de rest van de delen ga ik zeker aanschaffen. Ik ben zeer benieuwd naar de serie op Netflix.
 7. Mini mensjes Integale 8 Agent 327 inegrale 4 nieuwe Titeuf,kleine Robbe en Bollie en Billie en nieuwsgierig geworden en Locke & Key 1 meegenomen. Ben deze laatste gaan lezen en zeer verrast. Moet helaas even wachten maar de andere delen gaan er ook komen. Een aanrader.
 8. leuk dit, alleen was ik veel te laat. Ik zal eens gaan zoeken
 9. Beste wensen iedereen
 10. Ik ken dit festival niet. Is er nieuw en 2e hands? En valt het qua grootte bv te vergelijke met Breda?
 11. Ik heb mijn dochter het commentaar laten zien. Wij gaan dus samen naar starwars. Vermaak, entertainment, en ik zal waarschijnlijk de popcorn en drank moeten betalen. Ik heb niks met het volgen van het verhaal. Dan zijn er wel andere films. Persoonlijk nog steeds onder de indruk van: one flew over the cuckoo's nest. Ik zie het als een nieuwe film en...… Vermaak me maar. En ik ga genieten, dat weet ik zeker. Ik beschouw dit niet als een fil met een dieper verhaal. Alleen maar genieten...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...