Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Willem

Members
 • Aantal items

  276
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Willem

 • Verjaardag 14-07-1966

Profile Information

 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Stripboeken
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  customer service employee

Recente bezoekers van dit profiel

527 profielweergaven
 1. De Graaf van Rommelgem, Wat die man met paddo's kan.....
 2. gaaf, Moet ik kunnen vinden Mijn frans is niet zo best. Maar ja……. plaatjes he!!
 3. Had het hier op het werk over. Bleek dat ik niet de enigste was die er wat onrustige dagen(nachten) van had.
 4. Ik ben op dit moment bezig met Matthew Reilly opnieuw te lezen. Helaas maar een paar delen in het Nederlands dus overgestapt naar Engels. Over the top, maar ik vind het heerlijk lezen Continue spanning, dus nog net even dat volgende hoofstuk lezen. Als je van actie houd een must.
 5. Ik heb zeer veel boeken gelezen , maar zoiets als de boeken van Terry Pratchett verder nooit tegengekomen. Zeeeeer jammer. Laat me aub weten als je iets gevonden hebt.
 6. zag dat er in januari een nieuwe Titeuf komt Kan niet wachten.
 7. Betreft: De Vallei der onsterfelijken deel 1 HC(dus niet de luxe met rode linnen kaft) €60,00 De laatste Farao, Oblong HC uitgave €80,00 Ophalen heeft de voorkeur.
 8. haha, geweldig Is inderdaad goed Bedankt hiervoor
 9. Nee …..vooral niet doen. Dan krijg je zoiets als: Willem, wat zijn dat voor boeken in de kast? Dat zijn de strips van Urbanus schat. Hoeveel zijn dat er wel niet? Uh... zo'n 165 stuks maar ik heb ze bijna compleet. Dan vraag je die meneer Linthout toch om de recensie's, dan hoef je ze niet meer te kopen, Ik heb overigens een paar zeer mooie laarzen zien staan., en een andere salontafel zou ik wel iets zijn. Kunnen we ons geld eindelijk aan iets nuttigs uitgeven. En daar ga ik dan.
 10. Cowboy Henk ken ik maar ridder Bauknecht zegr me zo niks. Joe Baar blijft ook een favourit van mij. Met name de eerste 2-3 albums.
 11. Willem

  Integrales

  Pijnlijk die te vergeten. Kijk er genoeg op maar had dit niet gezien...
 12. Willem

  Integrales

  Is er misschien bekent of er een integrale van Clifton komt?
 13. Ik hoop dat uw uitleg van verhalen niet te vaak gebeurd Mijn vrouw hoopt van wel want dan hoef ik niks meer te kopen......
 14. Ik vind het jammer dat de Alleen integrale in softcover uitgebracht is. Voor een prijs van €31,00 als ik het goed heb en dat lijkt me echt te duur. Een hardcover had ik meer gewaardeerd. Die had vermoedelijk wel voor €35,00 op de markt gekomen, maar dan was het voor mij wel iets geweest.
 15. Ik las vorige week dat er in Januari een nieuwe Titeuf in het nederlands verschijnt. Ik heb er nu al zin in, dus wat mij betreft kunnen de feestdagen niet snel genoeg voorbij zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...