Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Willem

Members
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Willem

 • Verjaardag 14-07-1966

Profile Information

 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Stripboeken
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  customer service employee

Recente bezoekers van dit profiel

197 profielweergaven
 1. Willem

  Mijn Verzameling

  Bedankt allemaal voor jullie reactie's. Ik zie wel dat ik in ieder geval bij de Ikea moet gaan kijken. Ben net aan het meten geweest maar door een verlaagd plafond kom ik op 232 cm en dat is een lastige maat voor een bestaande kast. Ik zal hem vermoedelijk toch zelf gaan maken maar nogmaals bedankt voor jullie reactie's.
 2. Willem

  Mijn Verzameling

  ik zou graag willen weten wat je all maten qua hoogte en breedte aangehouden hebt. Ik heb een ruimte vrij kunnen maken en ben aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat ik in gedachten had komt overeen met wat ik hier zie. En hoe heb je de horizontale plankjes bevestigd? ziet er echt mooi uit. Hoor het graag,
 3. Willem

  Waarde Kennen Van Strips

  Misschien een rare vraag maar wat doe je dan met de waarde voor de verzekering. Ik heb zo'n 5000 strips en heb een bestand bij de verzekerings agent liggen met de prijzen van de nieuw waarde of eventueel de waarde wanner het een exclusief album betreft, zoals bv De luxe uitgave van Blake en Mortimer:de zaak Francis Blake waar ik de waarde in heb staan die in dit geval Catawiki aangeeft.
 4. Willem

  Schade Aan Boeken, En Wat Er Aan Te Doen?

  Heb een tijdje geleden zitten zoeken omdat ik bij de plaatselijk bruna boeken en stripboeken koop maar ze krijgen het ook daar voor elkaar om stickertjes te gebruiken die als je ze er al af krijgt een plaklaag achter te laten. Ik had wat gevonden op internet en heb dit geprobeerd met een rode ridder. Nagellak remover met een watje.(gelukkig waren er dames in huis die hun nagels lakken). plak en stickerrestje ging er perfect af en daar nar met een vochtig watje(water) nog even nagepoetst en toen droog geveegd. Geen verkleuring of verrimpeling of wat dan ook. Dit werkt prima.
 5. Willem

  Schade Aan Boeken, En Wat Er Aan Te Doen?

  Ik had last van stickers bij de plaatselijk boekhandel die er slecht afgingen. Heb e.e.a. bekeken en een poging gedaan met nagellak remover. Met een gezichtswatje er overheen(voordeel als er dames in de familie zijn) en daarna waren de plakresten perfect weg.
 6. ik ga al een jaar of 5-6 met mijn zoon. Hij gaat direct in de rij staan bij Marc Retera voor de nieuwste Dirk jan te laten signeren en ik kijk tegenwoordig dan vast verder. Vindt Breda een mooie beurs. Kwam er zo'n 30 jaar geleden of langer al toen het in het turfschip was. Heb nog een aantal albums met mooie tekeningen. Toen had ik meer geduld of tijd dan nu. Als ik soms de rijen zie dan is het al klaar voor mij. Maar ja, daar is niks aan te doen. Je moet er tenslotte wat voor over hebben. Alleen merk ik wel dat voor mijn zoon het vaak daarna ophoudt. Hij heeft meer interesse in "poppetjes". alhoewel vorig jaar(of het jaar daarvoor) Kenny Rubenis er zat en mijn zoon naar zijn tafel liep. Hij wilde een van zijn albums signeren en vroeg mijn zoon naar zijn favorite personage. Die had hij eigenlijk niet omdat hij de strip niet kende dus zei Kenny dat hij zijn eigen personage zou tekenen. En dan is het prachtig om de tekenaar bezig te zien en de persoon (in dit geval mijn zoon) die het vraagt. Hij is wat verlegen maar kwam helemaal los, Kennu vroeg van alles en nog wat. Ik heb wel vaker op beurzen enkel staan te kijken naar het enthousiasme van mensen in de rij naar de tekenaar toe. Hoop dat Beurzen met tekenaars nog lang blijven bestaan.
 7. Willem

  De Mini-Mensjes (Pierre Seron)

  Er zijn zo meer boeken verschenen. B.v. van Chick bill waar ik ook een groot fan van ben. Deze heb ik in het frans gekocht maar aangezien ik maar een jaar frans heb gehad op school is het lezen niet echt ideaal zullen we maar zeggen. En dan komt in mij de verzamelaar om de hoek kijken. Voor de tekenaar inderdaad een slechte zaak en de uitgeverij..... tsja, volgens mij hadden ze het inderdaad zelf in de hand om het uit te geven. Misschien is het een periode geweest waarin de nederlandse strips een stuk minder verkocht werden en men dus geen aantallen kwijt kon? Ik weet het niet.
 8. Willem

  De Mini-Mensjes (Pierre Seron)

  Sorry, ging iets mis Deze delen heb ik in het Nederlands kunne kopen. Ben nog niet helemaal compleet wat de Mini Mensjes betreft maar kom in de buurt
 9. Willem

  Music for Life- Stripveiling

  Het is mij niet helemaal duidelijk. Waar kan ik bieden op de tekeningen?
 10. Willem

  Integrales

  Ik ben eigenlijk benieuwd of iemand weet of eer een 5e integrale verschijnt van Bouncer.Ik heb gekeken maar kan er niet echt iets van terugvinden en deel 10 en 11 zijn beide uit
 11. Willem

  Music for Life- Stripveiling

  Ik doe ook graag mee
 12. Willem

  Strip Van De Dag

  misschien een stomme vraag maar zou de box niet te klein kunnen zijn. Misschien zou je Silvio kunnen vragen of hier iets over bekend is ? Lijkt wel of er gemeten is n.a.v. de dikte van het boek bij het open gedeelte, maar dat de rug breder is.
 13. Willem

  Catawiki Zaagdraad

  Heeft volgens mij inderdaad weinig zin. Altijd makkelijk om te roepen. Ik zie Arco netjes vragen beantwoorden. Da"s toch prima. Commentaar geven is altijd makkelijk maar volgens mij is niemand heilig en maken we allemaal wel eens een fout. Ik lees dit forum graag maar soms vraag ik me wel eens af of mensen eerst eens goed nadenken voor ze iets mailen. Probeer het eens, dit werkt ook goed op je werk.
×