Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Willem

Members
 • Aantal items

  189
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Willem

 • Verjaardag 14-07-1966

Profile Information

 • Locatie
  Den Bosch
 • Interesses
  Stripboeken
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  customer service employee

Recente bezoekers van dit profiel

363 profielweergaven
 1. En de tickets zijn gekocht. Mijn zoon naar de game en merchandise en ik naar de stripboeken en vermoedelijk ook naar de merchandise want pa heeft de portemonnee en zoonlief ziet de mooie dingen. Kom zeker bij jullie langs m.b.t. Tyler Cross. ben zeer benieuwd.
 2. Komt vermoedelijk van de aanschaf van uw nieuwe Iphone8. De portemonnee in uw kontzak is lichter geworden door de aanschaf en de telefoon in uw hand is zwaarder. Daardoor hangt u meer voorover. Advies is de telefoon enkel in ligstand te gebruiken tot uw portemonnee weer zwaarder is
 3. Een mobiel en gps. Ik moet jullie kunnen vinden.
 4. kan me hier wel in vinden. Ik ben de afgelopen 4 jaar elk jaar met mijn zoon geweest. Hij is van de games, comcs , de beeldjes en aanverwant. Vond het zelf leuk om rond te kijken. Vorig jaar was ik aangenaam verrast dat de er ook een hal was m.b.t. strips etc. En ja.... zelfs snuffelen in de "bananendozen vond ik leuk". Heb bij Akim nog een voor mij mooie aankoop kunnen doen. En samen hadden mijn zoon en ik een leuke dag. Is het te vergelijken met de beurzen in Eindhoven of Breda? Nee. Daar geeft mijn zoon ook niet veel om. Breda gaan we enkel samen heen omdat hij al een jaar of 5-6 elke keer bij Marc Retera in de rij staat om de nieuwe Dirkjan te laten voorzien van een tekening. maar de opzet is hier anders: de Comic-con. Ik snap dat het enthousiasme van het stripschap beter kan. Er komt niet veel naar voren. Maar de combinatie is leuk.
 5. Steven Sterk, de integrale 5 Natasja, in het spoor van de blauwe sperwer.
 6. Voor de nederlandstalige strips kijk ik regelmatig naar catawiki om een idee te hebben wat ervoor geboden wordt. Nu heb ik ook enkele franstalige strips, maar heb geen idee waar te kijken. Iemand een idee?
 7. Dus zo is trump president geworden? Alle gekheid op een stokje..... Je merkt toch zowiezo al wat je aan advertenties binnenkrijgt als je op een site inlogt. en dat dat toevallig net de advertenties/sites zijn die je bezocht hebt? Als bedrijven zo groot worden is de aandacht naar de kleine gebruiker weg. er moet geld verdient worden.
 8. Afgelopen weekend Joe Bar herlezen. Heb veel gelachen. Blijft voor mij een geweldige strip.
 9. Willem

  Tex Willer

  Is wel een dilemma. Hoe ziet ze eruit op de volgende pagina? Vinger in geweer, ontploffing uiteinde geweerloop.. gezicht vlakbij? aub verzin iets goeds,, veel te jammer om snel te eindigen
 10. Vond met name Orks & Goblins 2 geweldig. Ook Shinobi vond ik een aanrader,
 11. Ik ben nog steeds als enige online zie ik. Valt me een beetje tegen van de rest
 12. Willem

  Integrales

  waarschijnlijk weinig vaste klanten? of sch... hebben aan de vaste klanten.(en dat idee heb ik). Het zal niet meevallen om geld te verdienen met de verkoop van stripboeken. Maar toch... Toen b.v. het laatste deel van Blake en Mortimer uitkwam heb ik gevraagd aan mijn locale sbz of ze de luxe en de hardcover apart wilden leggen. Ben ze op de dag van uitgifte op wezen halen omdat er veel liefhebbers zijn. vraag was weer eens groter dan het aanbod maar ik had ze wel. gelukkig is de eigenaar in Den Bosch iemand die een moraal heeft. Hij zou meer geld kunnen verdienen door zijn vaste klanten teleur te stellen en ze vervolgens via b.v. Catawiki te verkopen. Blijkbaar denkt niet iedereen er hetzelfde over.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...