Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Zwendel

Members
 • Aantal items

  15.222
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Omgeving Leive
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.671 profielweergaven
 1. Hier in de buurt nog niks gezien van controles. Er is ook bijna niemand op de baan. Op zondag was het bijna griezelig. Helemaal alleen op de steenweg.
 2. Ik zal deze draad eens goed besmetten zie zodat ik het laatste woord heb. Kuch, kuch, kuch, hoest, hoest, hoest.
 3. Ja, je kan er dan zeker van zijn dat alle kinderen en personeel besmet raken en een beetje later de families van die kinderen. overal waar mensen dicht op mekaar zitten gaan er doden vallen. Rusthuizen, cruise schepen, vliegdekschepen, ziekenhuizen zonder strikte scheiding. De USS Roosevelt wordt nu ontscheept, maar er moeten er wel 1000 aan boord blijven voor de veiligheid. Dat zal daar een ravage worden.
 4. Dat is dat anti-malaria ding. Bleek in China niet zo goed te werken en ernstige bijwerkingen.
 5. Het zijn de beelden uit Italiƫ die het bewijs waren hoe erg het kan zijn. Voordien was het ver weg en men weet er zelfs nu nog niet zo veel van.
 6. Alcohol is ook goed om te desinfecteren.
 7. Heb het nu ook live gehoord. En ze kan toch wel zingen.
 8. 4 Baard en Kale: Oscar en zijn geheimen.
 9. Hola, volledig elektrisch. Gefeliciteerd. Dat is wel een serieuze stap. En waarom hebben ze die niet Volvo genoemd? Anti-Tesla?
 10. Ik denk wel dat ze bij het componeren wel wat 'hulp' zal gekregen hebben van 'specialisten' want het is een klassieke Bond song. Wat minder bombastisch als gewoonlijk en dat is niet slecht.
 11. Zwendel

  Modelbouw

  Wel geen modelbouw, maar heb mij eens aan een Lego Technic gewaagd. Was wel plezant. In het begin is het het lastigst, in al die pakjes de juiste spullen vinden. En op het laats te tot de constatatie gekomen dat ik een cruciale as was vergeten aan te sluiten. Gelukkig was het na wat prutswerk gefixt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...