Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Creamium

Members
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Creamium

 • Verjaardag 18 februari

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.goodreads.com/user/show/13333654-bram-ryckaert

Profile Information

 • Locatie
  West Vl.
 • Interesses
  Muziek, games, film, comics (duh), tv en meer geeky stuff
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

156 profielweergaven
 1. ? wat heeft dat daar nu mee te maken. Ik denk dat je tag vrij toepasselijk is :p Maar goed, ik denk dat ik hier genoeg gezien heb
 2. Ik heb dat met gewone boeken, maar niet met comics. Sinds ik een iPad pro heb, zijn mijn digitale aankopen serieus de lucht in gegaan omdat series er veel beter uitzien dan print, zeker nieuwe reeksen met hd art. Toen ik WickDiv op mijn pro zag, was dat een openbaring. Ik heb die pro enkel voor comics gekocht en het is mijn beste impuls koop ooit. Bij spreads heb je ook vaak gutter loss in print, een probleem dat je niet hebt in digital. Ik was ook old school toen ik nog een kleine ipad had, maar nu niet meer. Als je art belangrijk vindt, is het zeker aan te raden. Dat in combinatie met sales op cmx, zorgen ervoor dat je veel sneller bepaalde reeksen leest. Ik blijf ook print kopen omdat ik niet kan weerstaan aan omni's van goeie reeksen, maar ik snap mensen die volledig overschakelen naar digital. De leeservaring op een grote tablet is superieur. Je kan hier weigerachtig tegenover staan, of je kan het eens proberen 😛
 3. So? Comics lezen op een iPad pro is goddelijk, wist niet dat mensen hier zo ouderwets waren 😛
 4. In de categorie 'interessant': de hele Green Arrow run van Lemire is on sale voor €5,5 bij cmx: Onderdeel van de GA sale (tot 20/8)
 5. Ik vond Lemire's GA fantastisch in het begin, maar zwakte serieus af naar het eind. Die clan war met The Outsiders vond ik te snel afgehaspeld, leek alsof hij naar iets groter opbouwde maar het kort moest houden. American Alien was magnifiek, kan bij de beste standalone Supes verhalen staan.
 6. Met dat zwart-wit ga ik niet akkoord, ik vind de coloring op zich goed gedaan (voor die tijd), de papierkwaliteit van die trades is gewoon triestig. Het is net krantenpapier. Mocht ik het geweten hebben, had ik ze gwn digital gekocht. Dus in november verschijnt de eerste Absolute, mét nieuwe coloring. Ben echt benieuwd hoe dat er uit zal zien.
 7. Ik ben Alan Moore's Swamp Thing aan het lezen. Ik ben 2 volumes ver, maar als dit zo doorgaat kan deze in mijn top 10 beste runs. Geniaal. Ik heb de gewone trades gekocht en ik was verbaasd te zien dat de papierkwaliteit van die Vertigo trades nog altijd pure shit is. Deze winter komt de eerste Absolute uit en ik zie me die wel kopen gewoon om die zalige pagina's op de beste manier te kunnen bekijken. Ik heb ook Preacher/Invisibles en de eerste 4 van Transmet. in deze kut kwaliteit, ik wil die op termijn allemaal vervangen. Echt jammer dat zulke gelauwerde reeksen deze slechte behandeling krijgen. Daarvoor ook serieus onder de indruk van Morrison's Animal Man, een omnibus die ik eindelijk uit de wrap had gehaald. Toch enorm gedurfd als je weet dat dit de eerste grote gig van Morrison was. Je ziet al meteen alle staples van zijn latere werk. Heb nog veel Morrison op de wishlist, maar dit vond ik toch een zalige reeks van hem en toch iets toegankelijker dan Invisibles. Ook Nameless gelezen en dat was volledig mijn ding, gezien ik een grote sci-fi en horrorfan ben. Het is moeilijk om echt een gevoel van horror te creëren in comics imo, maar dit komt toch dicht. Nog daarvoor ook genoten van Johns' Aquaman, verrassend goed. Ik heb nog de volumes van Jeff Parker erna gelezen, maar het was duidelijk dat hij het niveau niet kon volgen. Blijkbaar is Abnett nu wel goed bezig in Rebirth.
 8. - Lemire's Green Arrow deluxe hardcover - Superman: American Alien - Nameless - Alle trades van Moore's Swamp Thing - Power Rangers vol. 1 - Shazam! N52 (digital) - Hickman's Avengers omni vol. 2. Dit al gelezen toen ik omni 1 uithad op MU, omdat je wilt weten hoe het eindigt en dit geen reeks is die je lang kan laten liggen. Gekocht voor evt. reread en vooral om mijn Hickman Marvel collectie te vervolledigen. Nu enkel nog Secret Wars en dan SHIELD vol. 2 kopen. Ik vond het jammer dat SW niet in de tweede omni zat, maar langs de andere kant is het ook geen pure Avengers titel dat. Ook Morrison's Batman omni besteld, moet nog aankomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...