Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De gekke striplezer

Members
 • Aantal items

  121
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het idee van een vermogesnbelasting duikt af en toe op, maar in het huidige vroostel staat alelen groen erachter. Asl groen/ecoloe en de spa/ps ssamen een regering vormen, heeft een vermogensbelasting wel kans. Maar hoe die er zou uitzien, wis koffiedik kijken.
 2. Ii wil niet beweren dat het alleenb ij de overheid is. Meer IT = meer Kafka
 3. Ja, maar, wie niet vezeker: doet die dan aan belastingontdeuiking? En waarom willen ze hoe dan ook vanaf 5000 euro tellen? Dat heb je gewoon snel. Of het gaat hun om het miljone, of niet. alls het om het miljoen gata, dan zal één keer 5000 eruo toch n iet uitmaken. Ze wilden wel een kadaster vanaf 5000 euro. En niet voor stuken vanaf 5000 euro, maar voor COLELCTIES; Dus kom iedere belg erin. Dat is een feit. En of het nu 30 euro/maand of per jaar, is, maakt heeen verschil. Dat is een vekroopparaantje; Het kost MjAAR zoveel per maand.
 4. Helemaal gelijk. Het was wel zo'n 350 euro, niet 30. Beste mogelijkd atid ei 350 niet eens genoeg is m de kosten van zo'n maatregelt e betralen. Zoals met die Zorgkas, die ook "maar" 20 euro was. Er kon niet eens een deuurwaarder naar wanbetalers worden gestuurd. Ee vermogensbelasting is gewoon zo'n typisch idealistisch ideetje dat in de praktijk op niets uitdraait. Overignes i groen niet links. Het zijn ecoloogischten. Om een of andere reden willen ze doorgaan voor links. Of ze weten niet wat ze zelf zijn.
 5. Iets dergelijks zei ook de Raad van State. Dat groen dat niet vanaf het begin heeft gemerkt, is sterk. Ze proberen met die uitspraak gewoon stemment e ronselen bij de absolute onderkant van de maatschappij, Ze bewern dat ze de rijken de crisis willen doen betalen, maar dat doenz e dus neit met die 5000 euro. Ze zullen de middenklasse doen betalen. Niet de rijken.
 6. Het gaat er ook niet om of ze bij de miljoenaris uitkomen of iet. Het gaat erom dat ze met die regeling van 5000 euro bij zowat iedereen uitkomen, niet alleen bij miljoenaris. En ze ontkennen nu wel, maar het stond wel degelijk ind e formulieren die ze bij de Raad van State indienden, tewij iedereen die een beetje kan rekenen dat die 5000 euro het verschil niet zal maken om bij miljoenaris te belanden.
 7. Dat ballonnetje werd al meer opgelamten. Het duurt soms jaren voor het dan ueindelijk wordt uitgevoerd. Voorbeeld: taks op aandelen. Extreem-links wil dat al decennia invoeren. Nu is er een speculatietaks gekomen, net op het moment dat de msnen wordt verteld dat hun spaargeld niets meer opbrengt, en ze DUS aandleen moeten kopen. Met alle rompslomp die daarbij komt door die speculatietaks en de belastingen op aandelen. Welke normale kpersoon die geen degelijke opleiding finacniën heeft gaat zichb ezigheoudne met het kopen van aandlen als al die problermen met de belastingen er zijn? Dus niet op het moment dat de mensen het nodig hebben, wordt die mogelijheid geblokkeerd. Extreem)-links mag tevreden zijn. Met die vermogensbelasting zal hetzelfde gebveuren. Vroeg of laat moeten mensen erfenissen verkopen zoals boeken, strips en kasten, odmat ze de belazstignen erop niet kunnen betalen. OM dan te ontdekkend at ze natuuroijk nooit de "echte" waarde ervan krijgen. Dat voorstel van groen zal een zware verarming van de bevolking veroorzaken. Gedana met de "mooie kast van grootmoeder". Of wil groen misschien dat de mensen die allemaal nar de groene kringloopwinkel sleuten, zodat iemand ze op de kop kant eikken? Ja, zo kan ik ook krissiens oplossen. Het is zo la erg genoeg dat mensen een huis moeten vekropen omdat ze de refrenissrechten erop niet kunnen betalen.
 8. Allemaal goed en wel die informatica en onlinetoestanden, maar ze worden veel te veel gauw-gauw ingevoerd als gemakkelijksheidsoplossing. Er moet altijd op z'n minst een papieren, niet-onlineoplossing zijn. De onlinediensten van de federale overheid maken het leven van de burger niet altijd gemakkelijker. "De burgers zijn vaak het eerste slachtoffer van bugs en informaticaproblemen", en die kunnen ook financiële gevolgen hebben, zo staat in het jaarverslag 2018 van de federale Ombudsman, bestaande uit het duo Catherine De Bruecker en Guido Herman. Een voorbeeld is verkeersboetes.be, een digitaal systeem voor de betaling van de verkeersboetes dat de federale overheidsdienst Justitie vorig jaar lanceerde. Door de problemen betaalden mensen hun boete twee keer, of betaalden ze een te hoog bedrag. En de terugbetaling liet erg lang op zich wachten. Ook met een platform voor het online indienen van aanvragen bij de Directie-generaal Personen met een handicap (federale overheidsdienst Sociale Zekerheid) waren er vorig jaar veel problemen. Opnieuw met vervelende gevolgen: sommige personen met een handicap moesten bijvoorbeeld maanden wachten op hun verhoogde toelage, zonder dat ze recht hadden op achterstallen of interesten. "De onlinediensten kunnen het leven van de gebruikers vergemakkelijken, maar als die niet goed werken, zijn de burgers hiervan het slachtoffer", stelt de federale Ombudsman. Hij wijst er ook op dat niet iedereen even gemakkelijk toegang heeft tot onlinediensten. "De overheid moet haar diensten via verschillende kanalen toegankelijk maken en altijd de mogelijkheid bieden tot direct en menselijk contact." De federale Ombudsman ontving vorig jaar 6.206 nieuwe dossiers: 4.564 klachten en 1.612 informatievragen. Bij 84 procent van de gegronde klachten werd voor het probleem een oplossing gevonden. De klachten gingen vooral over asiel en migratie (26 procent), de sociale zekerheid (24 procent) en de belastingen (18 procent). bron http://www.skynet.be/nieuws-sport/belgie/artikel/1949898/burger-vaak-slachtoffer-van-informaticaproblemen-bij-overheid
 9. Bestaat dat echt, of is het een trucfoto?
 10. Almaci kan nu wel zeggen dat ze geen wxij- of boekencollecties in rekeing wilt brengen, maar waarom stond dat idee dan wel op epapier, nota bene op een paier dat tot bij de Raad van State is gekomen en waar de RvS zijn tijd heeft moten insteken om het te beoordelen? De prtij trekt haar staart in na de reacties op een voorstel dat ze ernstig hebben overwogen zonder vooraf te mekren dat het onzin was. Zo'n voorstel op paier ztten getuitgt van het amateurisme in die partij. ook zoiets: een tijd geleden klaagde een groen dat er niet "naar de basis werd geluisterd" ivm een of andere voorstel of zo waarvan ik niet meer weet wat het was, maar ht is OMDAT er naar de basiq wosrt geluisterd dat er zo veel plannen voor windmolens worden afgekeurd. Typische partijpolitiek: als een politicus zegt "de basis", bedoelt hij "mijn basi". Als hj zegt "het draagvlak", bedoelt hij "mijn draagvlak". Gelueter en gezever.
 11. Groen is ook niet zo progressief als ze lijken. Eigenlijk zijn ze gewoon erg ouderwets. En hun programma zit vol ideeën die elkaar tegenspreken: geen kerncentrales (een heel oud idee van de milieubeweging, dateert al van minstens de jaren 60), geen CO2. Maar wel gaxcentrales. ??? Je kunt het niet allebei hebben. Dat hun visie op migranten en betonstop tegenstrijdig is, hebben ze gemerkt: je kunt niet mensen blijven toelaten in belgipe ent egelijke en betonstop hebbven. Waarom moet iederen dan wonen? Dat lijken ze te hebben ingezien, want ze zijn nu ook voorstraander van een sorot tterugdwuen" van bootmigranten. En ze zullen wel nog meer bohcten maken. De partj is ergens rond 1970 ontstaan uit een beweging, de groene fietsers, oner leiding van patrer luc Versteijlen, een jezuïet. Het is een samenraapsel van ellerlei ideeën die toen erg hip waren, de geitenwollensokkenopvattingen (geitenwollensokken hebben trouwens nooit bestaan). Het is een terug-naar-de-natuur-beweging, die nooit heeft duidelijk gemaakt wat ze precies bedoelen met terug naar de natuur. Is dat dant erugkeren naar de tijd dat we leefden van de jacht en de pluk? Toen was er op aarde maar genoeg eten voor 20 miljone mensen. Nu zijn er meer dan 7,5 miljard. Of wileln ze terug naar de periode van voor de industriële revoluite? Toen er nog regelmatig hongersnoden waren door misoogsten?
 12. De gebreken van die processors zijn er al zo lang, dat er waarschijnlijk geen enkele active computer meer is, die ze niet heeft. En daarmee moeten wij belastingaangiften invullen. EN btw-aangiften en nog van die dingen. Het is alleen maar wachten op de eeste in China gefabriceerde chip sdie ingebouwde spionagecircuits hebben. Of op chips in stemcomputers die de tellingen kunnen beïnvloeden. In Nederland hadden ze al ontdekt dat online stemmen kon worden gehackt.
 13. Nog een artikel over de onveilidhgie van Intelprocessors. Dat is al de VIERDE zwakt ein de processors zelf. http://www.standaard.be/cnt/dmf20190514_04400228 Een internationale coalitie van universitaire onderzoekers – onder wie onderzoekers van de VU Amsterdam en de KU Leuven – is erin geslaagd om een datalek in de processoren van chipproducent Intel bloot te leggen Hackers richten het vizier meestal op software, maar ook de hardware van computers is kwetsbaar voor diefstal van gevoelige gegevens, zoals paswoorden. Dat blijkt nogmaals nadat de Amerikaanse chipproducent Intel gisteren heeft bekendgemaakt dat een internationale coalitie van universitaire onderzoekers – onder wie onderzoekers van de VU Amsterdam en de KU Leuven – erin is geslaagd om een datalek in zijn processoren bloot te leggen. Die worden in ruim 80 procent van alle computers en servers gebruikt. Het is niet de eerste keer dat ethische hackers zwakheden hebben vastgesteld in de Intel-processoren, maar deze keer zijn de onderzoekers tot ‘het hart doorgedrongen’, zegt Jo Van Bulck, die aan de KU Leuven beveiliginsonderzoek doet naar lekken in hardware. Tragere computer ‘Bij de ontwikkeling van zijn processoren is Intel zo’n tien jaar geleden zich te veel gaan focussen op snelheid, ten koste van veiligheid’, zegt Van Bulck. ‘Het lek komt dan ook voort uit een fundamentele ontwerpfout, waardoor het bijzonder moeilijk af te schermen is.’ Maar alle onderzoekers hebben zich aan een embargo gehouden, waardoor Intel de tijd had om updates te ontwikkelen. Als je die installeert, ben je relatief veilig. Het nadeel is wel dat je computer opnieuw trager gaat werken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...