Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

dirk (monsieur toupet)

Members
 • Aantal items

  1.030
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.127 profielweergaven
 1. 't Is geen enquête in het ijle. Ik ben aan het bekijken of het financieel en organisatorisch mogelijk is. En deze enquête kan me helpen om te weten of ik in de juiste richting denk. Omdat de vraag er is, zal ik zeker nog info geven over de resultaten van deze bevraging.
 2. Rekening houdend met alle trends is er waarschijnlijk geen ruimte voor een nieuw, papieren stripblad. Maar je weet nooit, als enkele stijfkoppen elkaar vinden... Geen poll... maar een enquête van 20 vraagjes die op enkele minuten tijd ingevuld is. De link: https://www.survio.com/survey/d/F8S7A5A6L4M1N6U9R Invullen kan tot en met 15 maart.
 3. Ik heb de eerste 5-6 verhalen onlangs eens op een paar dagen herlezen. En dan moet je besluiten dat het een erg sterke reeks is. De makers plegen wel het nodige jatwerk her en der, maar brouwen er toch een smakelijk geheel van. De laatste delen las ik in Spirou, maar ik ben de draad wat kwijtgeraakt. 't Is allemaal niet zo eenvoudig... De hoofdpersonages uit elkaar halen leek me ook niet de beste beslissing. Maar ik heb de indruk dat ze nu weer bijeen gaan komen in het nieuwe verhaal dat momenteel wordt voorgepubliceerd.
 4. En nu verder... (zoals mijn personage zegt)
 5. Goed dat je me wat aanport; ik moet mezelf wat oppeppen om terug in gang te schieten.
 6. Aan dit tempo zit dat er niet in. Ik zal al blij zijn als ik het rond krijg voor eind januari...
 7. Ik ben deze week door omstandigheden helemaal stilgevallen. 20 (halve) geïnkte pagina's op 30 dagen is niet slecht, maar weer eens is het me niet gelukt dit binnen de vooropgestelde termijn af te werken? Nog maar eens het werk onderschat. Wordt vervolgd (maar aan een trager ritme...).
 8. Ik sluit me aan bij de anderen hierboven. Die aliens die kinderlijk en gevaarlijk tegelijk zijn, zijn een mooie creatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...