Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

dirk (monsieur toupet)

Members
 • Aantal items

  950
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

957 profielweergaven
 1. Mooi zicht van boven. Ik mis de kuif op de kop van achter om de figuur direct herkenbaar te maken. Een beetje moderne tijd in fantasy verpakking, haha.
 2. Mooi werk. Je ziet er een Vandersteen of een Cambré-invloed in. Ik krijg wel pijn in m'n ruggengraat van de loper in het rood.
 3. Het album van Tome en Janry speelde zich af na de val van de Sovjet Unie. Dus is het nieuwe album waarschijnlijk chronologisch voor het andere te plaatsen. In Moskou vind ik niet het sterkste uit de reeks van Tome en Janry.
 4. Enkele mooie gezichten Staan 2 paarden wat te grazen? er staat geen gras en ze staan er dus gewoon wat. Algemeen: in zo'n tussentekstjes moet je vooral de getekende actie niet beschrijven. Enkel gebruiken voor info die je niet ziet in de tekening.
 5. chinese inkt + ecoline + papiersnippers
 6. letter 3 mm halve pagina 106 mm 1/35 bij mij dus
 7. missie geslaagd dan, dat mijn velo ook echt een fiets lijkt
 8. Het voorlaatste plaatje is wat problematisch: - ik herken haar niet in dit zicht van boven op haar hoofd: waar is de lange, smalle neus? Zelfs met verkorte weergave is het niet de juiste neus. - De armen zijn op de voorgrond dus kan het dat de handen groter zijn. Maar het oogt niet natuurlijk, want ook het voorovergebogen hoofd is meer naar de lezer gericht. Zeker met de linkerhand die het dopje vasthoudt; die lijkt zelfs aan een tweede personage toe te behoren...
 9. Neem bij een volgende stripbeurs eens een boekje van Per'Bat vast. Dan kan je met eigen ogen verifiëren of het echt te klein is...
 10. sfeervolle tekeningen en kadrage
 11. Inkleuring niet helemaal zoals in gedachten, maar je krijgt maar één kans.
 12. Eventueel nog een schaduw op de grond?
 13. dirk (monsieur toupet)

  Feli

  Mooie eigen twist hieraan gegeven.
 14. De figuren van Kameraad Mauser kijken elkaar aan; da's beter dan jouw figuren die geen echte interactie lijken te hebben. Verder overdrijf je het perspectief in de hoogte. Dat is een mooi effect voor hoge torens maar niet zozeer voor menselijke figuren. Mooie sekwentie van landschappen, die goed de lange tocht verbeeldt. Enkele goeie vondsten, zoals de weg die terugkomt in kader 1 en 3 en het heuveltje dat doorloopt van kader 4 naar 5. Waar ik wel meer over val in jouw strip is de lijndikte. Van waar dat verschil tussen bvb kader 5 en 6?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...