Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

dirk (monsieur toupet)

Members
 • Aantal items

  939
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dirk (monsieur toupet)

 1. Inkleuring niet helemaal zoals in gedachten, maar je krijgt maar één kans.
 2. Eventueel nog een schaduw op de grond?
 3. dirk (monsieur toupet)

  Feli

  Mooie eigen twist hieraan gegeven.
 4. De figuren van Kameraad Mauser kijken elkaar aan; da's beter dan jouw figuren die geen echte interactie lijken te hebben. Verder overdrijf je het perspectief in de hoogte. Dat is een mooi effect voor hoge torens maar niet zozeer voor menselijke figuren. Mooie sekwentie van landschappen, die goed de lange tocht verbeeldt. Enkele goeie vondsten, zoals de weg die terugkomt in kader 1 en 3 en het heuveltje dat doorloopt van kader 4 naar 5. Waar ik wel meer over val in jouw strip is de lijndikte. Van waar dat verschil tussen bvb kader 5 en 6?
 5. Momenteel loopt de expo Holocaust en strips nog in de Dossinkazerne in Mechelen.
 6. Deze strip wordt momenteel voorgepubliceerd in de Belgische Metro. Een goeie Willem.
 7. Ik denk dat het iets teveel op Vlaamse leest gemaakt was (haast en spoed) om de chauvinistische Fransen voor zich te kunnen winnen.
 8. "...die van jou andere dorpen platneukt..." en konijntjes aan het mes rijgen. Haha. Velkomin is niet geschikt voor jonge kinderen!
 9. Een grote proficiat !
 10. Waar blijft onze dosis Per'Bat? Alles ok, Yncke?
 11. Nog uit de voorraad tekeningen van St-Kruis...
 12. enkele kleine opm, als ik mag: - de textuur van de tuniek van de wachters doet me iets teveel aan druppels op stof denken. - de bok van de wagen is al laag gepositioneerd, maar in het 2de plaatje is ie nog een stukje lager als ik het achtereind vh paard zie. - moeilijk hoek in het 3de plaatje.
 13. Ambitieuze tekening van de hand die naar de ganzenveer grijpt. De schouder wellicht wat te hoog en misschien een stukje elleboog te tonen onderaan? Bij zo'n plaatjes moet je je wel de vraag stellen wat de functie ervan is in het verhaal. Als die ganzenveer een belangrijk detail is bvb. Ik zou het niet gratuit gebruiken. Volgende plaatje: rare afsnede van een stukje voorhoofd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...