Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Guilty Pleasure

Members
 • Aantal items

  50
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hiermee stoppen scheelt alvast. Ik vermoedt dat er dan geen 60 meer gaan. Tenzij het budget voor interessante zaken wordt gebruikt maar gezien de ervaringenen vanaf Houten eigenlijk kansloos.
 2. Is het denkbaar dat soort niet on topic gezever op andere manieren wordt gedeeld? Messenger, Whatsapp enz.
 3. Lijkt prima tip maar Silvester en Dark Books zijn zelden toekomend als het om klanten gaat.
 4. Nu is dat niet zo moeilijk maar inderdaad deze enthousiaste organisatie verdient belangstelling! Leuke lokatie en leuke stad. Gaat dat zien en beleven.
 5. Ik ben even uit beeld geweest door andere leuke zaken maar dit topic laat mij zien dat er nog weinig veranderd is en voor wat betreft het Stripschap helaas ook niets verbeterd. Mijn 1e festival dit jaar wordt dus vermoedelijk het Spektakel.
 6. Zijn de data al bekend? Ook zou ik wel willen weten of Deadalus nog komt. Ze zijn al langer aan het twijfelen en ook bij de laatste editie hadden ze het in elk geval op de zaterdag niet erg druk.
 7. Of de Fransen hiermee genoegen nemen? Voor de fans van het 1e uur van Peter is geen ruimte meer. Afgedankt met een stempel.
 8. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een exclusieve prent uitgegeven welke als ticket dient voor de signeersessie. Er zullen ongeveer 35 tickets uitgegeven worden. Prijs per prent/ticket is € 12,50, Maximaal 1 ticket per persoon welke recht geeft op 1 gesigneerd boek. Tijdens deze tour werken Peter en Teun met een signeer stempel waarnaast zij hun handtekening zetten. Afhankelijk van de drukte zal alleen in de linnen luxe mogelijk een tekening gemaakt worden.
 9. Op 15 december is er een signeersessie voor de nieuwe Blake en Mortimer in Haarlem. Berserik en van Dongen zullen er zijn!
 10. Ik heb natuurlijk niets tegen enthousiasme voor onze hobby! Waar ik minder mee heb zijn allerlij nonformatieve berichten. De mensen hier hebben de datum allang in de agenda staan. Verder is het ook maar een mening van mij zoals vele vele andere bijdragen die ik hier lees.
 11. Een terechte oorveeg. Laat diegene die de schoen past die maar aantrekken.
 12. Ik zii niet te wachten op een banner die aftelt naar het festival. Zie bijdrage van Noël
 13. uh, gaat BSS proberen om bovenaan te staan? Als het zo moet is dat jammer voor een verder prima club.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...