Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Puberaaltje

Members
 • Aantal items

  82
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ben je zelfs zo goed dat je met ruikende beelden dreigt? Heb veel plezier met jezelf maar handen boven de dekens..
 2. Het is 1 van de meest irritante bijdragen die ik hier lees. Regelmatig niet onderbouwde; lees stompzinnige (ook als ze wel hebben nagedacht) teksten van puberale repers die zich willen profileren.
 3. Meeloten? Waarom zou de meer fanatieke verzamelaar niet een voordeel mogen hebben? Wat daar eerlijk aan is ontgaat me. Gemakzucht en luiheid worden toch niet op gelijke hoogte gezet met inzet en betrokkenheid? Commissies klinkt ook leuk maar dat is het niet. Niet iedereen wil dat en anderen stoppen ook omdat ze hun werk tegen topprijzen op ebay of zo terugvinden. Dat geldt overigens ook voor tekeningen (vermoedelijk minder van meer fanatieke verzamelaars)
 4. Blijft altijd lastig.Het valt me wel op dat diegenen die vrijwel altijd weinig tijd vrij willen maken voorstander zijn van loten. Diegenen die zich echt moeite doen worden daarmee in de hoek gezet. En kom niet aan met reistijd en dat soort kul. We weten allemaal dat voor veel liefhebbers dat zelden een probleem is. Zinloos in de rij? Soms, maar vaak gezellig en een moment om bij te praten. Misschien minder geschikt voor verzamelaars die graag alles aangereikt krijgen.
 5. Klopt, tot enkele jaren geleden was het prima. Door de verbanning uit de loop en de verdwenen interesse van uitgeverijen (kosten?) is het nu doodgebloed. Helaas..
 6. Al deel van de mist opgetrokken...😏
 7. U vat het negatief op. Dat moet niet want loyaal is niet verkeerd. Voor de strips is de keuze normaal minder en dan wordt je bestookt met om zo snel mogelijk een ticketje te kopen. Vorig jaar ben ik er 2 uur geweest voor 2 tekenaren.Kost met reizen hele dag. Met een gezin is last minute gaan lastig. Daarom mijn vraag.
 8. Welke Daedalus tekenaars zijn voorzien? Er lijkt 1 bekend maar die is al eens in België geweest zover ik weet.
 9. Onze vriend Boom is en blijft volledig loyaal...ook als er geen antwoord komt.
 10. Dat is echt geen Daedalus man...😄
 11. Of je weet het zelf nog niet??🤔
 12. Reden temeer om het bij de ingang te regelen. Ook geen gezeur voor mensen die via parking komen. Helder en duidelijk.
 13. Inderdaad redelijk keus, van kiloknallers zoals tuinman tot antiquarische strips. De kiloknallers zijn daarbij wat ruimer vertegenwoordigd. Daarbij ook kramen die nietjes en gaatjes verkopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...