Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Waldorf

Members
 • Aantal items

  11.155
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Waldorf

 • Titel
  Onafhankelijk striplezer
 • Verjaardag 11-04-1977

Profile Information

 • Locatie
  Aalter
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.000 profielweergaven
 1. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Is scheren niet voldoende?
 2. Nutteloze Mededeling Van De Dag

  Ik hou niet zo van kiwi's.
 3. Wordt Deze Vertaald?

  Holly Ann heb ik een kans gegeven, maar het ontbrak die reeks toch aan voldoende kwaliteit om verder te doen. Ik ben een sucker voor sfeer: als strips mij meenemen naar een andere tijd en plaats ben ik verkocht. Maar Holly Ann slaagde er niet in mij mee te nemen naar New Orleans. Ik had voortdurend het gevoel dat ik stukken decor zou omstoten als ik er ronddwaalde. De tekenaar was ook te lui om zijn straten te vullen met mensen. Van zodra ik dat in de smiezen had begon het keihard op mijn zenuwen te werken.
 4. Het scenario van de (mogelijke) Thorgalfilm.

  Ik heb zijn werk voor Thorgal niet gelezen, maar ik ben wel liefhebber van Yann. Mezek, met Juillard, was erg goed. Ook De Onnoembaren en Govert Suurbier heb ik erg graag gelezen. Soms staat zijn dwangmatig tentoonspreiden van zijn documentatie het leesplezier in de weg, maar het is wel altijd interessant. Yann slaagt er in zijn historische reeksen altijd in de correcte tijdsgeest te vatten, en dat is toch een verdienste. Ik zou zijn Vrije Vluchten die hij voor Haussmann schreef eens moeten herlezen, maar ik herinner me toch dat ik die ook wel waardeerde.
 5. Integrales

  Ik ben toch erg blij met de integrale uitgave van Blueberry. Zo kunnen die stinkende Dargaud slappe kaftjes weg.
 6. Brul! Nieuw stripblad voor kinderen

  Ik heb meegedaan.
 7. Strip Van De Dag

  Gelezen: Katanga 2 - Diplomatie In dit tweede deel van een drieluik zitten we volop in de actie: Katanga is afgescheurd van Kongo, de situatie wordt grimmig en de diamanten die in deel 1 verborgen werden moeten nu opgehaald worden. Maar dat wordt geen walk in the park. Nury zet de geschiedenis een beetje naar zijn hand, maar de intriges, de hebzucht en het cynisme van de internationale politiek zijn allemaal levensecht. Deze reeks is een aanrader. Met een beetje kennis van de geschiedenis wordt ze nog beter.
 8. Vers Aangekondigd

  La vallée des bannis heb ik besteld.
 9. Opgekropte ergernissen, het zou niet mogen

  Beste mensen van Radio 1, Ik krijg het zuur van Bluf en Geiteke Arnaert en hun zoute landen. Hou er mee op. Hoogachtend, Waldorf
 10. wie maakt jouw strip

  Kameraad Mauser mag mijn strip maken.
 11. Sinds #MeToo is de woordcombinatie 'worst in doos' ietwat in onbruik geraakt, maar in Lokeren moet dat toch nog lukken. #puberbrein
 12. Strip Van De Dag

  Gelezen: Amorostasia - Cyril Bonin In Parijs slaat een vreemde epidemie toe: mensen verstijven er tot levende standbeelden, en dat altijd tijdens een moment van fel opflakkerende passie. Wetenschappers komen vlug tot de vaststelling dat gevoelens van passionele liefde tot elke prijs vermeden moeten worden. Bonin focust op Olga, een jonge journaliste, die een armband moet dragen om onschuldige omstaanders moet waarschuwen dat zij sterke passie kan oproepen. De maatschappij verglijdt tot een plek waar elke vorm van genegenheid verdacht wordt. Bonin is een auteur die de laatste jaren verschillende interessante strips gemaakt heeft: The time before, Schijn bedriegt. Ook deze Amorostasia is wat mij betreft een aanrader.
 13. Het Laatste Woord

  Clickbait!
 14. Je Laatste Non-Strip Aankoop

  Een fles bacteriën. Voor in de vijver
×