Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Waldorf

Members
 • Aantal items

  13.228
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Waldorf

 • Titel
  Onafhankelijk striplezer
 • Verjaardag 11-04-1977

Profile Information

 • Locatie
  Aalter
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.424 profielweergaven
 1. Gisteren kreeg ik tijdens mijn wandelingetje twee straten verder applaus van een mij onbekende vrouw. Toen ze vroeg of ik in de zorg werkte werd het helemaal awkward.
 2. Vijf pakken koffie bij de witte zwaan in Eeklo. Online, natuurlijk. Zo moeten we geen rommel van Douwe Egberts drinken, en houden we kleine ondernemers uit de streek recht tijdens deze crisis.
 3. Waldorf

  Leuke Dingen

  Radio zendt deze week de aanloop naar de classix 100 uit. Nu is zo'n top honderd nooit interessant, maar tussen 200 en 1000 zitten er wel veel parels.
 4. Waldorf

  Beeldschoon deel 1

  Ik zal eens nazien, ik denk dat die hier nog ligt.
 5. Waldorf

  Leuke Dingen

  De prijs voor diesel is historisch laag! Jammer genoeg mogen we niet rondkarren maar we kunnen toch lekker goedkoop gaan tanken.
 6. Maar ik woon in Aalter, en Crembo krijgt een stijve (rechterarm) bij de gedachte dat hij avondklokken, wegblokkades en samenscholingsverboden kan instellen. Alsof de mensen dat niet weten. Er is hier ook bijna niemand op de baan.
 7. Nu nog het snot, kwijl en spuug van je elleboog wrijven.
 8. Wegblokkade van de lokale politie: "Corona-controle! Meneer, waar komt u vandaan?" "Van mijn werk." "En recht naar huis waarschijnlijk?" "Inderdaad." Onnozelaars.
 9. Zwendel is terug uit quarantaine.
 10. Adam Schlesinger van Fountains of Wayne is overleden door Covid-19.
 11. De WHO is ook een politiek instrument. China weegt daar erg zwaar en ze vallen in Peking liever dood dan te doen alsof Taiwan bestaat.
 12. Geen massa's vrije hier. Ik werk, en niet van thuis. Maar 2/3 is technisch werkloos waardoor ik hier geen kat zie. We hebben slechts enkele werven waar we kunnen verder werken. Ik moet nu wel invallen als vrachtwagenchauffeur, en dat doe ik ook graag.
 13. Ik vind dit een erg aangename periode, hoe vreemd dat voor velen ook zal lijken. Living the introvert's dream.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...