Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

boomvavavoom

Members
 • Aantal items

  3.664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over boomvavavoom

 • Titel
  BAD boy
 • Verjaardag 14-09-1973

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Hollandiaaaaaa
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  CEO van Boom Art Department

Recente bezoekers van dit profiel

1.857 profielweergaven
 1. de combi IndieGoGo en Kickstarter heeft juist de 6K overschreden met nog VIER DAGEN te gaan!!!! Dat betekent FREE PRINTS en FREE TRADINGCARDS !!!!
 2. ik mis van Brereton enkel nog de "companion" maar die vind ik niet essentieel. En ik heb nu 3 artbooks van hem. Man, die gast is epic!
 3. Niet ALLEEN maar Maa rik heb een zwak voor "stoere dames" ... jammer dat jij niet verder kijkt dan enkel "boobs" Ik neem aan dat jij deze serie toch een warm plekje toebedeelt?
 4. Gisteren in Duisburg geweest en bij COMIC PLANET naar binnen geweest. Prachtige boeken mee kunnen nemen Dan Brereton: Nocturnals: Legend HC 20-year " introspective" Gen13 Bootleg #5 (Terry Moore) Zoohunters 2 Cover A Vampirella: Countdown to second coming; Daniel Sampere Art Sketchbook Tarot #68 GFT Dream Saga #8 (of 12) (Eric Basaldua cover) GFT #124 Billy Tucci variant Skull Cover GFT: Wonderland Tales "Queen of Hearts vs Mad Hatter BroadSword Comics® Tarot TPB #7 (collecting 31-35 Shadow Witch) Beau Smith's Wyononna Earp #5 (Mummy cover) ... y@y for mummies!!!
 5. de 5K is voorbij gegaan en nu op weg naar de 3e stretch goal !!! nderetussen al prachtige tradingcards binnen gekregen!
 6. man, dat doe je goed! IK heb mezelf wat kadootjes toebedeeld vandaag, dus die komen mijn kant nog wel op via Archonia AVATAR TSU TEYS PATH VOL. 01 (TRADE PAPERBACK) DOC FRANKENSTEIN POST MODERN PROMETHEUS HC HIT-GIRL VOL. 05 HONGKONG (MR) (TRADE PAPERBACK)
 7. ik volg het graag en zie met plezier plaatjes die me laten associeren met prachtige jeugdmomenten, waarin ik Johan en zijn vele mooie dames, goed leerde kennen. Genieten! Elk plaatje en bespreking laat een compleet tijdperk herleven. DANK!
 8. weer een nieuw woord geleerd.... incels
 9. boomvavavoom

  Originelen

  dat is te zien. Wow En Valois. Een strip van Daedelus, als ik even google. Ik zal het eens doorbladeren. An sich zijn hitorische strips niet mijn ding, maar die artiest is wel HEEL erg goed, zeg! Je hebt een mooie plaat, Ambreville!
 10. boomvavavoom

  Originelen

  Ik laat deze hier even zien. Ik heb ze in mijn handen hier, maar via mijn Kickstarter zijn ze verkocht. Beide zijn covers van "Sisterhood" Nu kunnen jullie er ook nog even van genieten Linkse is van tekenaar Yonami Teles, de rechts is van Markus von Renthe-Fink
 11. boomvavavoom

  Originelen

  o wow... waar is die pagina van? Die met die dame die de lezer toekust.
 12. prachtig businessmodel dus Via Avatar heb ik de tekenaar RYP leren kennen en ook het voorrecht mogen hebben die man in real life te ontmoeten. Ben blij dat hij zulke hoge ogen gooit via Valiant nowadays!
 13. o wow! Die had ik nog nooit gezien!!
 14. Leuke is wel dat hij MIJN project als éérste heeft gebackerd Too cool!! Wat ook een erg mooie is, is deze.... artwork rocks en die covers zijn waanzinnig. Ik weet echter niet of dit nu een oneshot is of selfcontained of wat... zou ik toch altijd graag wel willen weten En dan zie ik deze nog.... meer een volwassen approach en de previews laten mij in ieder geval zien, dat er echt over is nagedacht. O, en shipping is eindelijk eens een normaal level!
 15. Nou, hij heeft zijn eigen 90's CD's weer aangezet en is zijn eigen creatie SHI online gaan zetten. En dit is het resultaat van iemand die gewoon alles goed doet én natuurlijk een magnifieke reputatie heeft! En hij start gewoon een KICKSTARTER en tevens tegelijkertijd een INDIEGOGO!!!! https://www.indiegogo.com/projects/shi-return-of-the-warrior/x/19876561#/ Heb ik ook gedaan (link KS link IGG) maar mijn resultaten zijn wel wat minder maar come on, mijn streetcred is nu niet wat die van Tucci is en zijn fanbase is giga!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...