Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

boomvavavoom

Members
 • Aantal items

  3.553
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over boomvavavoom

 • Titel
  BAD boy
 • Verjaardag 14-09-1973

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Hollandiaaaaaa
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  CEO van Boom Art Department

Recente bezoekers van dit profiel

1.720 profielweergaven
 1. komt toch ook altijd goed, niet?
 2. almost De samples van de printer zijn binnen en zien er ge-wel-dig uit. Papier heb ik 30% steviger gemaakt zelfs, dus de kwaliteit van stock wordt helemaal de bom! Nu even wachten op de rest van de comics!
 3. boomvavavoom

  Originelen

  Ik heb onlangs ELKE pagina (door Loiola) van mijn eigen comic (sisterhood) en van Eliseu Gouveia (sheva) ontvangen en hier naast me liggen.... En de cover van Sisterhood door Yonami Teles. Ik wilde dat even kwijt.... ik kwijl hier....
 4. Nou... mijn respect voor uitgevers is vertienvoudigd, laat staan mijn respect voor mensen als Gerben Valkema en Kenny en Lectr etc die dit al jaren zelf doen! Ik moest mijn relaas maar eens kwijt, mocht iemand dit willen nalezen en zien hoeveel ik heb geleerd (of hoeveel ik niet wist!!) http://www.comicsforsinners.com/kickstarting-a-comic-the-dream-the-hardship-the-team-the-fails-the-tribulations-and-more/
 5. Deze snel (ik wist niet dat hij al uit was) gekocht en gelezen... een waardig einde aan de TWD serie
 6. net de laatste TPB ontvangen en moest toch tot 2 maar toe huilen... Niet vanwege het einde van de serie is, maar vanwege de personages. Het verhaal met zo'n hart en intelligente dialoog op menselijk niveau. Kirkman maakte de juiste keuze.... om nu te stoppen was een echt goede move. EN Charlie Adlard is een legende. Op het moment dat de mensen in de stripwinkel Eppo me vertelden voorbij mijn liefde voor mijn voorkeur voor Top Cow-titels en de volgende Vampirella te kijken, heb ik me nooit gerealiseerd dat het me zoveel leesplezier zou brengen. Ik heb zelfs Charlie Adlard en Norman Reedus tegelijkertijd geknuffeld .. Ik weet zeker dat niet veel mensen dat kunnen zeggen. En beide zijn echte gents!! .
 7. o ik had geen idee dat die ook in het engels was uitgegeven. Self publishing of via een uitgeverij in USA?
 8. Er komt géén beurseditie, wel een luxe editie (in glorieus ZwartWit met veel extra's), naast de reguliere editie. Magnifieke tekenaar. Ik ben nogal te spreken over dit werk en kijk uit naar dit boekwerk. Lijkt me momenteel (persoonlijk dan!) het interessantste nieuwe werk dat in Nederland wordt uitgegeven!
 9. afgeraffeld zelfs. Wel jammer. Kelley Jones is als geen ander gekwalificeerd om de opvolger van Bernie te zijn in dit gebeuren, maar hij had er best meer tijd voor mogen krijgen. Zelf wat comics uit de pre-order bak gehaald en heerlijk gelezen (op TWD na, want ik ben tradepaperwaiting) ANIMOSITY #21 CROW HACK SLASH #1 CVR A SEELEY FIVE YEARS #1, 2 GARGANTUAN #2 (OF 5) (MR) WHITE WIDOW #1 RIDE BURNING DESIRE #1 (OF 5) SABRINA TEENAGE WITCH #2, 3 (OF 5) WALKING DEAD #193 (Final Issue)
 10. alstie me maar 2000 comics print, is het me goed
 11. niet logisch voor mij. Ik ben 2 keer per week in Amsterdam en 1 keer per week in Geldermalsen (onder utrecht) en dat is toch wel een stukkie rijden vanaf het mooie (midden)Limburg ik overdreef idd wel eenbeetje Ik rij nu een C1 privé en een Peugeot 108 in de lease. Die vallen dan nog wel mee idd
 12. ja En productiekosten en de huur van mega-grote garages/carsalons en loonkosten en investering en R&D en... etc Ik weet het wel... maar ik vind het al met al nog belachelijk duur!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...