Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

boomvavavoom

Members
 • Aantal items

  3.796
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over boomvavavoom

 • Titel
  BAD boy
 • Verjaardag 14-09-1973

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Hollandiaaaaaa
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  CEO van Boom Art Department

Recente bezoekers van dit profiel

2.040 profielweergaven
 1. nou... het zal me benieuwen wat er morgen wordt gezegd!
 2. deze ook nog maar even neerzetten... en er waren er nog meer! https://stayhomecomiccon.nl/about-us/
 3. heel anders idd, maar erg veel plezier gehad!!!
 4. minder dan 2 weken En de volgende staat al in de steigers en dan ga ik zelf nog veel meer doen!! LIVE MEETINGS met Artiesten en meer
 5. omdat er gegarandeerd ook series en uitgeverijen omvallen. Ik heb ook de laatste lichting uit Amerika binnen Met DOGWITCH !!!!!!!!! Woohooooooooooooooooooooooooooo Thanks @Neat Stuff!!!!!!!!!
 6. aha! Goede vraag! Ik hweet dat NEAT STUFF er 3 exeemplaren van had laten binnenkomen en... dat was dus de láátste zending uit Amerika!!!! in theorie wel, maar wegens Corona.... Dat is dus niet gek Maar email/chat even met @Neat Stuff !!
 7. LOL merci. Namens Gladys en Irene en de rest!!!
 8. Naturellement https://www.bleedingcool.com/2019/12/27/40-page-preview-dogwitch-graphic-novel-introduction-soska-sisters/ Deze serie is voor mij een hoogtepunt... wacky en insane, geweldig en bedachtzaam, prachtig getekend. Must have. Ik heb bijna niets "dubbel" maar deze serie heb ik bijna compleet in losse delen, ook wat in TPB en dan deze omnibus is gewoon geweldig
 9. Ik hoop dat mijn 500 pg DOGWITCH OMNIBUS dan nog meekomt... die is al een paar keer verschoven, en zou morgen worden uitgeleverd De rest wil ik wel op wachten, maar dit is iets waar ik al een hele tijd naar uitkijk Maar mijn hemel, wat een impact dit heeft op alle facetten van de samenleving!!
 10. in 2 weken een complete GRATIS online comicon opzetten Het is altijd beter dan wat we nu hebben. Als je desondanks nog iets te klagen hebt, dat zou ik knap vinden Maar goed... mocht dit een succes worden, dan zal er altijd een evaluatie plaatsvinden en voel je vrij om dan een email te sturen naar de organisatie met je eigen bevindingen.
 11. alsook Coffin Comics, en Tyler Kirkham en etc... grote verschil is dat "wij" het doen als complete comicon. Dus niet voor 1 kanaal of 1 persoon of voor 1 bedrijf... hiermee wil ik zeggen dat er geen Dealers meer bijkunnen!! We zetten zo snel mogelijk alles in elkaar en laten dan zien wie er komen!
 12. SOLD OUT! Nu maar even voorstellen wie eea is
 13. birds of prey #16+19 gezocht De New52 lijn met tekeningen door Romano
×
×
 • Nieuwe aanmaken...