Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

boomvavavoom

Members
 • Aantal items

  3.339
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over boomvavavoom

 • Titel
  BAD boy
 • Verjaardag 14-09-1973

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Hollandiaaaaaa
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  CEO van Boom Art Department

Recente bezoekers van dit profiel

1.510 profielweergaven
 1. boomvavavoom

  Dédi's

  nou Heel uitgebried staat het hier http://www.comicsforsinners.com/sisterhood-how-it-all-began/ In het kort: ik wilde met een origineel thema mijn sketcbook vullen. Alhoewel ik mega-Vampirella fan ben, leek me een origineel thema leuker. En ik was net een Mummy-comic aan het lezen. En zo geschiedde het Na 150+ mummies ben ik zelf gaan schrijven en met andere schrijvers en tekenaars samen aan het werken tot mijn eigen comic https://www.indiegogo.com/projects/sisterhood-about-unraveling-mysteries-mummies Ook hier op de Reep in het Atelier te aanschouwen. 14 september My b-day
 2. boomvavavoom

  Associaties... van het één komt het ander

  Looky en nog iemand die heel goed kan tekenen
 3. boomvavavoom

  De Rode Ridder

  in de context van Tom B bedoelt hij waarschijnlijk dat een mix van elementen 'waaronder pulp' zeker bijdraagt in het leesplezier. Dus niet altijd, maar af en toe, zeker En daar geef ik hem gelijk in. Ik vond de mix van ridder-verhalen en dan weer eentje met bovennatuurlijke elementen en dan weer eentje met samurais en dan weer eentje met horror.. ik vond het geweldig!
 4. boomvavavoom

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  noiu, die kwamen dus fijn binnen vandaag !! YAY me!! is die al uit in TPB?!?!??!?
 5. boomvavavoom

  Dédi's

  dat is serieus gaaf!! Ik kwam juist thuis en daar was deze vandaag binnengekomen. Van Ferran Rodriguez Sanchez
 6. boomvavavoom

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  zo ziet dat uit
 7. boomvavavoom

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  jammer dat ik deze niet kan aanraden Verhaal gaat alle kanten op doordat er met tijdlijnen en/of incarnaties wordt gespeeld en ik mis uitleg over waarom dat nu zo nodig is. En ik mis de diepgang bij de karakters... Dan maar even wat anders Via Cheapcomics SUPERMAN EARTH ONE HC VOL 03 SUPERMAN EARTH ONE TP VOL 02 BATMAN EARTH ONE TP VOL 02 WAR GODDESS TP VOL 01 TEEN TITANS EARTH ONE HC VOL 01 TEEN TITANS EARTH ONE HC VOL 02 WONDER WOMAN TP VOL 01 THE LIES (REBIRTH) BEST OF PANTHA THE WARREN STORIES HC KICK-ASS NEW GIRL TP VOL 01 ASTONISHING X-MEN HC (AXM (2004) #48-51 and material from NATION X #2) Via Archonia ANIMOSITY EVOLUTION #10 (MR) COVER #5 (OF 6) VAMPIRELLA DEJAH THORIS #4 STRANGERS IN PARADISE XXV #9 BOOK OF DEATH #1 (OF 4) CVR E BLANK CVR (10 stuks) LADY DEATH HELLRAIDERS #1 STANDARD CVR (MR) MOONSHINE VOL. 02 (MR) (TRADE PAPERBACK) VAMPIRELLA ROSES FOR DEAD #1 (OF 5) CVR B TUCCI (MR) Via Bookdepo Seven to Eternity Volume 2 Jughead The Hunger Volume 2 TPB (#4-8) Belzebubs (Hardback) Afterlife with Archie Vol. 2: Betty R.I.P. Taarna Volume 1 TPB Sommigen komen morgen aan, anderen pas in de zomer (Taarna)
 8. boomvavavoom

  Associaties... van het één komt het ander

  SCHIET HEM LEK!!!
 9. boomvavavoom

  De Rode Ridder

  ouch.... En daar raak je een gevoelige snaar bij mij, aangezien ik een Full Supporter ben van de INKWELL AWARDS. Zet 10 inkers naast elkaar op een eenzelfde assignment en de magie van inking zie je gebeuren! Zoek hier eens op HELA http://www.inkwellawards.com/?p=6441 En hier op SAVAGE DRAGON http://www.inkwellawards.com/?p=6360 In de context van BONO begrijp ik dat Fabio zijn pencils als Prelims ziet, maar juist zijn inks als het volledige resultaat.
 10. boomvavavoom

  De Rode Ridder

  Ik heb 2 pages Paul Gulacy met direct inks van Jimmy Palmiotti Billy Tucci met direct inks van niet-Billy Persoonlijk vind ik dat ook gaver
 11. boomvavavoom

  De Rode Ridder

  veel comic artiesten maken eerst een potlood versie en maken daar een Blue Line copy van voor het Inking proces. Voordeel van die Blue Lines is dat die verdwijnen bij het scannen, dus dan hoeft men niet meer te gaan gummen. Lijntjes die door de inker dus niet worden meegenomen (of die er bij nader inzicht gewoon niet mooi meer uitzien in het geheel) verdwijnen dan gewoon.
 12. boomvavavoom

  Associaties... van het één komt het ander

  aantrekkingskracht
 13. boomvavavoom

  De Rode Ridder

  o guys wat prachtig!!!
 14. boomvavavoom

  De Rode Ridder

  o dat is geweldig!!! Kan je het laten zien? in de winkel of bijna in de winkel !! Ik kijk er weer naar uit!!
×