Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Neat Stuff

Members
 • Aantal items

  737
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. 'Watchmem'. 'WatchMEM?' Zelfs van onze klassiekers wil je een 'boob'-comic maken? Wishful thinking of gewoon een Freudiaanse vertyping?
 2. En vergeet deze van Chabouté niet! Ook al zo'n pareltje!
 3. Ik heb geen idee wat iemand leest die dit niets vond. Ik gaf alleen aan wanneer iemand buitengewoon gecharmeerd is van verhalen doorspekt met actie, je hier naar alle waarschijnlijkheid niet op zit te wachten. That's all...
 4. Ik vind het een meesterlijke reeks. Deze mening zal inderdaad niet iedereen delen. Ben je meer een lezer van het kaliber 'tieten', 'schieten' en 'helicopters' dan mag je 'm laten varen... De twee hardcover edities staan in ieder geval op mijn planken te pronken.
 5. Ha! Fijn! Ik had deze topic eigenlijk al opgegeven. Bedankt voor de tip! Ik kende 'm nog niet. Ga 't opzoeken.
 6. Ik ken in ieder geval één forumlid dat nu een vreugdedansje doet... Je geduld is beloond, @kurisu74 !
 7. Neat Stuff

  Integrales

  Mijn god, da's een behoorlijk competent staaltje non-vormgeving... Bleh!
 8. Neat Stuff

  Integrales

  Hoe ontzettend cool was die cover geweest als die Sebastian een op hem afgevuurde kogel met de keu zou wegstoten. Gemiste kans en zou volkomen in lijn zijn met het spektakel op de oude cover! Misschien een idee voor een volgende re-styling...
 9. Neat Stuff

  Integrales

  Nee joh! Die onderste is hilarisch! Kijk wat er allemaal gebeurt! Heroïsche motorheld met Biafra-beentjes en een oncomfortabel klein helmpje op z'n kop achtervolgd door exploderende boten op een verharde weg(?)... Het is van een subtiliteit waar Michael Bay jaloers op zou zijn!
 10. Als iedereen blijft afwachten weten we in ieder geval zeker dat deel 1 zo slecht heeft verkocht dat we de rest in het Frans mogen gaan aanschaffen...
 11. 'Doomboy' is nooit in het Nederlands verschenen. In het Engels kun je 'm wel gewoon krijgen. Dat geldt ook voor 'Watersnakes', 'Rendez-vous in Phoenix', 'The Windy Day' en 'A Glance Backward'. Allen in betaalbare hardcovers.
 12. Neat Stuff

  Okko

  'De Slang en de Speer' Ik was niet kapot van 'De Slang en de Speer'. Hub is een hele degelijke tekenaar en heeft misschien een interessant concept in handen met zijn 'Azteken-krimi', maar hij is niet een heel goede verteller. Doordat hij in korte tijd zo ontzettend veel personages ten tonele laat verschijnen, is het zeker in de eerste 50 pagina's erg verwarrend wie nou eigenlijk onze hoofdpersonen zijn. Het helpt vaak niet dat zijn karakters op elkaar lijken en alleen van elkaar te onderscheiden zijn door schmink of een neusjuweel. Hub heeft heel erg de behoefte om ons te laten blijken dat hij z'n 'research' betreffende de oude Azteken heeft gedaan en dat is prima, maar het constante serveren van antieke termen die uitleg behoeven in een addendum haalde me voortdurend uit het verhaal. De toepassing van flashbacks is niets nieuws. Zijn timing om ze soms op de meest ongelukkige momenten in te voegen is helaas onfortuinlijk en zorgt ervoor dat de strip nooit echt op stoom weet te komen. Het duurt soms ook even voordat je door hebt dat hij je er één voorschotelt. Misschien was het beter geweest als hij ze zwart/wit of monochroom had ingekleurd, iets wat hij bij één van die terugblikken wél doet. Voor een thriller die inmiddels de ontdekking van zo'n twintig lijken ver is verbaast het me dat er helemaal geen sprake is van een spanningsboog. Er wordt geen enkele hint gegeven waar dit alles toe moet leiden. De laatste pakweg drie scene wisselingen komen uit het niets en lijken geen enkele connectie te hebben met het voorgaande wat bij mij leidde tot het onverschillig ophalen van mijn schouders. Hoewel Hub de neiging heeft alles 'dood' te tekenen moet ik zeggen dat er wel een aantal prachtige prenten in het boek staan. De steriliteit van zijn tekenwerk leidt er echter vaak toe dat het zijn pagina's aan een ziel ontbreekt en de strip klinisch aandoet. Maar goed, smaken verschillen. Het is een met (te) veel zorg getekende strip met een interessante insteek die schreeuwt om een goede scenarist. Misschien dat Hub me mijn mening met de vervolgdelen doet bijstellen.
 13. Ik was niet kapot van 'De Slang en de Speer'. Hub is een hele degelijke tekenaar en heeft misschien een interessant concept in handen met zijn 'Azteken-krimi', maar hij is niet een heel goede verteller. Doordat hij in korte tijd zo ontzettend veel personages ten tonele laat verschijnen, is het zeker in de eerste 50 pagina's erg verwarrend wie nou eigenlijk onze hoofdpersonen zijn. Het helpt vaak niet dat zijn karakters op elkaar lijken en alleen van elkaar te onderscheiden zijn door schmink of een neusjuweel. Hub heeft heel erg de behoefte om ons te laten blijken dat hij z'n 'research' betreffende de oude Azteken heeft gedaan en dat is prima, maar het constante serveren van antieke termen die uitleg behoeven in een addendum haalde me voortdurend uit het verhaal. De toepassing van flashbacks is niets nieuws. Zijn timing om ze soms op de meest ongelukkige momenten in te voegen is helaas onfortuinlijk en zorgt ervoor dat de strip nooit echt op stoom weet te komen. Het duurt soms ook even voordat je door hebt dat hij je er één voorschotelt. Misschien was het beter geweest als hij ze zwart/wit of monochroom had ingekleurd, iets wat hij bij één van die terugblikken wél doet. Voor een thriller die inmiddels de ontdekking van zo'n twintig lijken ver is verbaast het me dat er helemaal geen sprake is van een spanningsboog. Er wordt geen enkele hint gegeven waar dit alles toe moet leiden. De laatste pakweg drie scene wisselingen komen uit het niets en lijken geen enkele connectie te hebben met het voorgaande wat bij mij leidde tot het onverschillig ophalen van mijn schouders. Hoewel Hub de neiging heeft alles 'dood' te tekenen moet ik zeggen dat er wel een aantal prachtige prenten in het boek staan. De steriliteit van zijn tekenwerk leidt er echter vaak toe dat het zijn pagina's aan een ziel ontbreekt en de strip klinisch aandoet. Maar goed, smaken verschillen. Het is een met (te) veel zorg getekende strip met een interessante insteek die schreeuwt om een goede scenarist. Misschien dat Hub me mijn mening met de vervolgdelen doet bijstellen.
 14. Pep en Pinceel zullen absoluut actie ondernemen. Het verkrijgen van de DC titels zal niet het probleem zijn, de kosten om ze te verschepen echter wel. Nu ging alles op de grote hoop. De afzonderlijke verzending van DC titels wordt waarschijnlijk exorbitant duur...
 15. Neat Stuff

  Sextijd

  Rare mededeling. Het is ALTIJD sextijd...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...