Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Vittorio

Members
 • Aantal items

  1.092
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Vittorio

 1. Vittorio

  Catawiki Zaagdraad

  Ik vraag me af of ze er zelf nog in geloven:
 2. Integraal op ISSUU: https://issuu.com/advacom/docs/suske-en-wiske-tante-biotica https://issuu.com/search?q=suske en wiske
 3. Vittorio

  Plagiaat

  https://quoteinvestigator.com/2013/03/06/artists-steal/
 4. Vittorio

  Plagiaat

  Is hier de link naar het document over het eindeloze plagiaat van Karel Verschuere weleens geplaatst? 32 pagina's van de ene verbazing in de andere: https://docplayer.nl/26638688-Documentatie-of-plagiaat.html
 5. Vittorio

  Plagiaat

  Keihard Shakespeare-plagiaat, je moet wel durven zeg...
 6. Zo'n plek waar je vergeet je fiets op slot te zetten en als je dan terugkeert, is niet je fiets gejat maar het beeld waar ie tegen stond. (kostprijs 13.000, een wonder dat ie nog staat)
 7. Patrick Van Gompel nuanceert in het artikel op een interessante manier het begrip 'tijdgeest': En zo keek Nijs er zelf tegenaan: Het Nieuwsblad heeft er leuk beeld bij gezocht:
 8. Goh. Joh. https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200625_05001626
 9. Vittorio

  voorlezen

  Vertel eens wat meer, ik probeer me een beeld te vormen. Zit ze naast je? Gebruik je verschillende stemmetjes? Lees je ook de onomatopeeën voor? Gesticuleer je? De volledige reeks wordt ook op YouTube voorgelezen, zag ik:
 10. Vittorio

  Suske En Wiske

  De cameo van Vandersteen is ook leuk.
 11. Vittorio

  Suske En Wiske

  Ik krijg nog geen heel 'blauw' gevoel bij deze Wiske, weer kindser en meer in de schaduw van Suske, maar alla, dit is pas de eerste pagina. Wat zegt jouw geoefende oog van deze plaat, Tom?
 12. Zonder emoji dan: mij trekt het niet over de streep, maar dit is een mooi geïllustreerd jubelstuk over het lezen van strips op de iPad pro: https://www.pipelinecomics.com/the-ipad-pro-12-9-is-the-perfect-comics-reading-device/
 13. De luxe Comanche van Sherpa past niet op het scherm. Beter wachten op een groter scherm dus.
 14. Die Italianen maken ook overal een strip van, misschien ziet @eriktex hier een gat in:
 15. Na bijna twee jaar studie weet ik het antwoord: ylang ylang. WIKIPEDIA: Ylang-ylangolie wordt verkregen door stoomdestillatie uit de bloemen van de Cananga odorata. Er wordt traditioneel een ontspannende, stimulerende en zinnenprikkelende werking aan toegeschreven. Hoge concentraties of langdurig gebruik kan leiden tot hoofdpijn en misselijkheid. Maar wat gaat die mevrouw met die handschoen doen???? 🤢
 16. https://www.nrc.nl/nieuws/2020/06/18/spider-man-is-terug-na-drie-maanden-quarantaine-a4003192
 17. Ik kan me voorstellen dat je zo op de behandeltafel van de proctoloog zit. Die mag dan hopen dat je geen bonen hebt gegeten.
 18. Ik meen in de signatuur twee initialen te lezen: D en P
 19. Vittorio

  Integrales

  Teuflisch !
 20. Vittorio

  Integrales

  Dat is geen scène die je terugvindt in het album. Hij wordt wel onderbroken (revolver in zijn rug) en schiet dan met zijn keu door het laken. Die was mij weer niet opgevallen, Nederlandse inbreng, op de Franse uitgave geen dubbele punt. Deze kwam ik ook nog tegen, in Duitsland drijft het nieuwe omslag in het zwemwater zo lijkt het. (Wie het album kent weet dat het niet verstandig is om in het zwemwater te liggen.....)
 21. Vittorio

  Integrales

  Dat was precies mijn punt. De tweede dekt perfect de lading, actie en avontuur. De nieuwe cover helemaal niet. Ik heb ook geen idee wat meneer Sebastian nou aan het doen is met die keu onder zijn arm (zijn er kenners hier, kun je onderarms stoten?)
 22. Vittorio

  Ertussen

  Deze mag er ook zijn, Rex doet met zijn vingers aan 'wing tipping'
 23. Vittorio

  Ertussen

  Zelfs in Duitsland zijn de luxes van Glénat vertaald en uitgegeven, daar werd de reeks oorspronkelijk verminkt en ingekort (al het bloot eruit) opgenomen in de beruchte Topix-reeks van Bastei: Verzamelaars schijnen die goedkope uitgaven wel te kunnen smaken:
 24. Vittorio

  Integrales

  Ach kom nou, ouwe mopperkont, laat mij me nou toch verbazen over het wegmaken van klassieke omslagen, ik kom zo vaak raadsels tegen, deze bijvoorbeeld, smaken verschillen, jawel, maar kom zeg........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...