Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Vittorio

Members
 • Aantal items

  742
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vittorio


 1. 34 minuten geleden, esteban² zei:

   Ziekte van deze tijd?

  Internet is natuurlijk wel een snoepwinkel waaruit je naar believen kunt grabbelen. Ik snap dat de verleiding groot is, zeker aan het begin als je iets aan het opbouwen bent. Maar gooi er dan minstens een mailtje of telefoontje tegenaan om er nog iets eigens van te maken. 


 2. 12 minuten geleden, Zwendel zei:

  Ik moet wel zeggen dat ik de website van The Guardian (en hun berichtgeving uiteraard) heel goed vind. In zoverre zelfs dat ik eraan denk ze te sponsoren of een of ander abonnement te nemen.

  Yep, onvoorstelbaar wat die allemaal zonder paywall prijsgeven (hoewel je in elk artikel wel op een slimme wijze verleid wordt om de boel financieel te ondersteunen). Hun cultuurafdeling is top en vaak zeer verrassend, dat bijvoorbeeld Crumb niet langer een slaaf wil zijn van zijn 'raging libido' en geef vrouwen meer tekent (!!!) heb ik deze maand daar gelezen:

   

  https://www.theguardian.com/books/2019/mar/07/robert-crumb-i-am-no-longer-a-slave-to-a-raging-libido

   

  1717154757_Screenshot2019-03-23at19_38_03.thumb.png.f5b19bd49912d9015a8afa463fe3806a.png


 3. 22 uren geleden, linthout zei:

  Door Vittorio zijn schuld zal een gedraaide tong nooit meer hetzelfde zijn voor mij!!! 🤢🤢

  Wie laat er nu ook zo'n larf aan haar tepels likken terwijl er zoveel ander leuks beschikbaar is:

   

  dp12_3000x3000.jpg?v=1455508362

   

  Nipple Kinky van Vaughn Bodé, liep ik toevallig tegenaan omdat er deze maand een aankondiging opdook van een documentaire over hem (ik kom nergens een releasedatum tegen). Trailer op Vimeo:

   

  player.vimeo.com/video/322178109

   

   

  Leuk voor de liefhebbers van zijn Erotica en Cheechwizard en natuurlijk de knarren die in de jaren negentig nog de Junkwaffel-albums van Fantagraphics hebben gekocht 😏

   

  A1JDpgWpH5L.jpg

   

   


 4. En nog iets, "een beschaving die alle uithoeken van de wereld bestreek". Pardon? Wat is die beschaving die alle uithoeken van de wereld bestreek? Die is er nooit geweest. Het Romeinse Rijk niet, het Helleense Rijk toch zeker ook niet. Die lul staat uit zijn nek te kletsen en zijn volgelingen vinden het allemaal prachtig, nemen alles voor waar aan omdat ze werkelijk geen reet weten van de Glorieuze Geschiedenis waar ze zo hard naar terugverlangen. Gatverdamme!


 5. Nog eentje om tot bedaren te komen:

   

  Quote

  En zo staan we hier, te elfder ure, tussen de brokstukken van wat ooit de grootste en mooiste beschaving was die de wereld heeft gekend. Een beschaving die alle uithoeken van de wereld bestreek. En die de mooiste architectuur, de mooiste muziek en de mooiste schilderkunst heeft voortgebracht die ooit onder de sterrenhemel heeft bestaan.

   

  Flikker toch een eind op met je romantische visioen van een wereld die nooit heeft bestaan.


 6. De huidige Nieuwe Truttigheid is een revival van de toenmalige Nieuwe Truttigheid (term in de jaren zeventig gemunt door Carel Weeber, overkoepelende afwijzing van de benepenheid van de toenmalige woonerven). Die retro-misère lijkt nu veelkoppig teruggekeerd, niet alleen in de architectuur maar op tal van maatschappelijke vlakken

   

  De Truttigheid waar Baudet naar verlangt is overigens beslist niet Nieuw, daar hoef je amper een goed verstaander voor te zijn:

   

  "We worden ondermijnd door onze universiteiten, onze journalisten. Door de mensen die onze kunstsubsidies ontvangen en die onze gebouwen ontwerpen. En vooral worden we ondermijnd door onze bestuurders."

   

  "Wij zijn naar het front geroepen. Omdat het moet, omdat ons land ons nodig heeft."

   

  "Wij hebben meerdere ijstijden overleefd, we hebben mammoeten gevloerd, wij zijn dragers, wij zijn erfgenamen van de grootste beschaving die ooit heeft bestaan."

   

  Etc.

   

  Braakballen? Veel enger. 


 7. 25 minuten geleden, Rene zei:

  en als het echt grof moet kom je bij Vuilemin uit.

  Maar Willem had (1985) de uiterste grenzen al verkend met zijn 'Lust en Strijd': 

   

  9200000045296024.jpg

   

  Citaat uit een artikel van Heere Heeresma:

  Quote

  Ik leerde het werk van Willem kennen door zijn boek 'Lust en strijd', een bloederige en perverse beeldpotpourri van massamoord en nazi-pathetiek. Eén tekening als voorbeeld: een hond huilt in een concentratiekamp bij een stukje zeep. Ik moet daar om lachen, maar ik kan mij goed voorstellen dat andere mensen daar boos om worden. "Cynisme met cynisme bestrijden, misschien is dat de kortste samenvatting van Willems werk", schreef stripkenner Joost Pollmann

   


 8. 1 uur geleden, Waldorf zei:

  Volgens Geert Lenssens van het advocatenkantoor SQ Law is het grootste probleem dat alle Belgen ‘gecriminaliseerd’ worden.

  Alle Belgen? Nee, één klein dorpje ... [etc.] 

×
×
 • Nieuwe aanmaken...