Ga naar inhoud

Laco

Members
  • Aantal items

    57
  • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Laco

  1. Thomas Du Caju heeft dat album moeten overpakken toen Steve Van Bael ermee stopte.
  2. Natasha, kuifje, rode oortjes... Althans, volgens Steve
  3. Merho staat bekend voor, hij 'leent' ook veel bij Walthéry en Dany
  4. Laco

    Suske En Wiske

    Goh, wat hield ik van die periode
  5. 159 Onvervalst vals Op Standaard staat een nieuwe aangekondigd
  6. Alleen voor Fagard vanaf Kiekeboeket 2.0, maar ik weet niet in wat jaar dat uitkwam. Voor de rest zou hij ze nog steeds hertekenen.
  7. Ja en nee, Vroeger was het argument; "maar je kan een wenskaart kopen voor 5 euro, onze albums kosten maar..." Maar nu met abonnementen voor multimedia, netflix - 9,99 euro etc. lijkt het toch duurder over te komen. Liefhebbers zullen nog kopen maar ik zie mensen niet nog snel een albummetje meenemen voor de kinderen zoals vroeger.
  8. Ik denk dat het mede door de terugval van (kleine) dagbladhandels is, die weinig tot geen strips meer aankopen.
  9. Bij 147, gebroken zwart heeft fagard ergens in het eerste deel het album overgenomen nadat Du caju stopte om aan een eigen album te werken. Maar vind niet vanaf waar
  10. Die klassieke figuren worden door fagard getekend, stond in een artikel op stripspeciaalzaak.be
  11. Daar volg ik je ook in, 60-70 zitten stijlvormig voor die tijd goed. Denk wel dat het veel uitmaakt wanneer je in de strip begon. Ik geloof dat het ook de periode van Rik Dewulf was. Vanaf dan zie je de achtergronden drukker ingewerkt worden. Dirk begon denk ik bij 95 Je merkt het aan de nevenfiguren.
  12. Misschien wel de rede daarvoor Ja, In de voorgaande albums werd er toch redelijk met andere aanzichten gespeeld, er zat meer leven in. 148 Nepwerk Het voelt plat en goedkoop aan nu.
  13. films, werden die albums op 'fotofilm' ofzo vastgelegd?
  14. meningen mogen verschillen Ik vind het gewoon vreemd dat een reeks als Kiekeboe er maar niet in slaagt homogene albums aan te leveren zoals de kampioenen of suske en wiske.
  15. misschien om op te vallen of verkoop te stimuleren voor de heruitgaven, persoonlijk vind ik de oude leuker.
  16. Ik begrijp je opmerking wel maar toch 'leefde' als wel. Tegen wat er nu in die laatste twee stond toch een hele verademing. man, man, man Je had echt niet het gevoel dat er nog enige moeite werd gedaan. Denk niet dat er nog veel 'supervisie' aan te pas kwam Als't erop staat is't goed. Van het butler album ook geen reclame besprekingen, zoals al die laatste albums. Dat zal voor 'Salami' wel anders zijn.
  17. Ik mag hopen dat er dan toch wat beter werk geleverd wordt.
  18. Grappig dat ze het hoofdje in de tekstballon hielden
  19. Van handjes gesproken, hier ging het even mis Ze kennen de geschiedenis maar op een eerdere pagina slaan ze toch volledig mis waar 'black lives matter' voor staat. Ben benieuwd hoe het verhaal verder loopt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...