Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Thesoave

Members
 • Aantal items

  64
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Thesoave

 1. Google en one drive gebruik ik niet om beveiligings en privacy issues.
 2. Je hebt gelijk. Dat was te kort door de bocht
 3. Tja het leven is zwaar. Eerlijk gezegd is dit forum uit de prehistorie. Een excellijst is niet toe te voegen. Excel is jaren 90 maar hier kan het nog niet De 1200 strips intikken met prijzen...........
 4. Dit was niet tegen elkaar opbieden. Op een ander verkoopkanaal bood iemand direct 100€. Die persoon keek ook nog naar andere series alvorens te betalen. Uw interesse kwam daarna. De bouncer is voor die prijs gegaan met nog een serie erbij. Of moet ik zeggen, Nee u mag maar tot 70 bieden.
 5. Stond in de uitbox. Opnieuw verzonden Mvg Paul
 6. Niet via hier. 10 mensen lijst gestuurd op verzoek en 2 het fatsoen om te antwoorden. Time waisters.
 7. Roodbaard Franka Orde van de drakenridders verkocht
 8. Thesoave

  Originelen

  Ah, dank je wel
 9. Achter de schermen van de macht HC compleet - 75 De adelaars van Rome 1-4 sc 10 Aldebaran 5 delen - 15 Alex de iberier rood linnen HC oplage 60, 60 De reizen van lefranc, luchtvaart beige linnen HC oplage 60, 50 Alfa 11 delen - 30 Alim de Leerlooier HC - 25 Alvin Norge - 5 delen - 15 Amerikkka - 4 delen - 12 Antares - 5 delen- 20 Bankgeheimen 8x en Bankgeheimen usa 2x maal - 50 Bernard Prince - compleet 60 Betelgeuze - compleet 30 Bleuberry, 1e 29 delen sc 50 Black Hawkline 20 Black Hills 20 Blacksad compleet - 20 Bloedbanden en bloedbruiloft HC - 5 Bob Morane - 25x verschilende - 15 Bouncer 1 -8 behalve 6 70 Borgia 1 en 2 10 Bruce j hawker compleet 25 Bruno Brazil compleet 40 Caatinga hc 5 Cheyenne- luxe met prent 20 Comanche compleet sc 60 Chinaman 9x 35 Cosa nostra 1-6 40 Zijn er nog meer. Kijk maar even. Roodbaard en Franka zijn verkocht. Mvg Paul Hardcover De Aasgieren Achter de schermen compleet Tanatos 4 delen Hauteville house De orde van de drakenridders De wind der goden compleet Largo Winch t/m deel 17 1e druk Alim de leerlooier compleet Bankgeheimen Bloedbruiloft Bloedbanden Short stories Herman de beige uitgave Caatinga Cheyenne met linnen rug Cosa nostra deel 1-6 Diamanten 3 delen Druuna 4 delen Duivel der 7 ze een Fre van de mugge Golden city box met 6 albums, deel 7 en 8 Barataria verkocht Grand prix De grote dode De janitor Kogaratsu compleet De orde van cicero Pad van de schimmen Peter pan De phaeton De plaag Ook nog Herman hardcovers, maar de gewone Wel lugubere verhalen rood lederen kaft Oplage 250 met prent. Alex de iberier rood linnen HC, oplage 60 De reizen van lefranc, luchtvaart, beige linnen HC,oplage 60. Beide nummer 11 Rest volgt (hoop ik)
 10. Thesoave

  Originelen

  Los apart A4 vel
 11. Thesoave

  Originelen

  Deze zat in het album don lawrence the collection deel 1 tot mijn verbazing. Vandaag gekocht. A4 formaat
 12. Thesoave

  Suske En Wiske

  Tja, Suske en Wiske. De laatste 3 decennia toch de Mcdonalds van de strips. Kraak noch smaak.
 13. Thesoave

  Integrales

  Kwalitatief kunnen die integralen zich niet meten met the collection. Groot formaat op luxe papier. De covers zijn ook 3 klassen beter dan de integralen.
 14. Ok snap ik. Ik zal de screenshots verwijderen. De reactie op 2018 was, omdat ik in die week juist weer een album zag op de veiling die net uit was, van die persoon die in 2018 fulmineerde tegen dit soort praktijken
 15. Murena - Het Banket HC linnen rug Douwe Dabbert 18 HC Duke4 HC plus ex libris Wild West 1 HC Calamity Jane Beestenburcht HC
 16. Ik kan dat onderbouwen met screenshots van een berichten wisseling van marktplaats waar hij onder Suzie adverteert, maar in de conversatie zijn ware identiteit meegeeft en er ook nog op hamert dat hij een 100% score heeft op Catawiki (wat klopt). Het ging om het rood linnen album Vallei 2, koopprijs 200 euro. Als het niet veel toevoegt, dan snap ik dat wel, maar waarom de berichten verwijderen? Lijkt of iemand daar belangen heeft!
 17. Ik heb gemerkt dat berichten worden verwijderd zonder dat er sprake is van schending van regels, onfatsoen etc. Het ging om speculatie met stripalbums waar een bepaald forumlid tegen ageerde, maar ik uit ervaring weet dat hij dit zelf als dagelijkse praktijk doet. Ik kan dat ook keihard aantonen, wat ik nog niet had gedaan. Deze berichten zijn verwijderd. Wellicht is het forum niet bedoeld voor dit soort discussies, maar wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.
 18. Thesoave

  Catawiki Zaagdraad

  Ik heb het over het risico voor de verkoper. Bij een faillissement heeft de verkoper bij catawiki het nakijken. Tussen levering en uitbetaling zit grotendeels minimaal 2 weken. Voorbeeld. Als een betaling op de 1e geschiedt is uitbetaling op de 15e. Is er een faillissement in die periode dan worden de vermogensbestanddelen bevroren, lees tegoeden op de bankrekeningen. We hebben het dan over tienduizenden kavels.
 19. Thesoave

  Catawiki Zaagdraad

  Een investeringsmaatschappij wil rendement zien. Nog een paar jaar dit soort verliezen en de stekker gaat eruit. Bij een faillissement hebben de verkopers het nakijken. Tegoeden worden bevroren en verdeeld naar preferente schuldeisers. Loon, hypotheek etc zijn preferent aan leveren van goederen. De constructie van Bobbedoes is daarom veel beter. Verkoper stuurt zelf de factuur en bij faillissement van Bobbedoes heeft verkoper en koper er geen last van
 20. Prijzen zijn enorm gezakt. Aantrekkelijk om te kopen. De havik ging laatst compleet in HC weg voor 75. LJS inclusief box compleet onder de 50€.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...