Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Johan

Members
 • Aantal items

  834
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan

 • Verjaardag 20-02-1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jvr.compea.com

Profile Information

 • Locatie
  Merchtem
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Boekhouder

Recente bezoekers van dit profiel

1.144 profielweergaven
 1. Ik vind het juist tof dat ik ze al gezien heb....dan kan ik die schrappen....er staan er toch nog veel die ik nog niet gezien heb
 2. Even de lijst al nagezien...bij Hauwaerts is het tekenaar PIRG en niet PIRQ Collectief Phoomp zou ook tekenaar Maarten Blomme sturen.
 3. Hopelijk komt er zoals vorige jaren weer een handig plan waar ik de standhouders kan vinden....
 4. Zondag dan mijn weg gevonden naar Lommel (ik kon wel niet meer rekenen op mijn GPS, en ik heb dan maar ouderwets de verkeersborden gevolgd). Daar heb ik het uitgespeeld op mijn ervaring. Ik ben eerst wel de ticketjes van Alessandro Calore gaan halen bij Daedalus. Maar dan heb ik de wachtenden op het podium achtergelaten, om me te concentreren op de rij met beginnende talenten (o.a. die van Syntra). En in de namiddag ben ik dan terug gegaan naar Calore en het hoofdpodium. Om dat terug te eindigen met het tweede deel tekentalenten bij Syntra. Ik heb dan wel de Ronde van Vlaanderen gemist - maar er bleek toch geen bekende gewonnen te hebben.
 5. Zaterdag geweest naar Fort-Mardyck. Gelukkig had ik er niet veel te doen want Ana bleek de dochter van Bloz te zijn (vroeger al eens ontmoet) en de inkleurster Georgia Cassetti was niet aanwezig (omdat haar tekenaar LeBerre er ook niet was ??). In de voormiddag nog bij de 12 gelukkigen ingeschreven voor Alain Maury (heeft die een succes met Sisters zeg...) voor iemand die dat besteld had. En in de namiddag mijn enige gedaan Andree Fattori. Dat heeft me geduurd tot het sluitingsuur van 18u30 en dan was het nog nipt.
 6. En bekend om zijn snoepjes !!
 7. Pre--order commissies besteld van Phil Noto en Cully Hammer...maar nooit een antwoord gekregen
 8. Johan

  Dédi's

  Waar wil je de nadruk opleggen : commissie of origineel ?
 9. Johan

  Dédi's

  Waar staat die dan ?? O ja, topics... Het is dus een kwestie van beter aanvullen.. Dus * Dédi : ter plaatse getekend * Commissie : besteld, eerder thuis/elders getekend * Origineel : al ergens gepubliceerd
 10. Johan

  Dédi's

  Dus de onderafdelingen Dédi's en Originelen bestaan al. Nu nog een onderafdeling commissie's
 11. Johan

  Dédi's

  Het prijsverschil ??
 12. De storm getrotseerd, en toch naar het festival gegaan. Gelukkig zaten we binnen... Maar ja ik had dan ook verschillende redenen : Ik had nagezien voor Patrick Van Oppen dat ik maar De Vries 1 & 2 had, ik had bij Jessica Raes haar nieuw album besteld, ik moest mijn nieuw album van Arcadia afhalen en dus ook Wasterlain gezien, Peter Brutin had verleden jaar al zijn 5de deel van Commissaris moordenaar uit (maar ik zat toen in de kliniek), ik wou nog eens een tekening van Baudouin De Ville (bij Daedalus, dus mijn enige met ticket), ik wou de Vlaamse boeken van Sabri Kasbi en Gregory Lange, David Canion gaf me zijn vernieuwd boek (bij de oude vertaling wees ik op talrijke foutjes), Veto liep errond en had ook zijn nieuw album mee in de wagen, Ingrid De Vuyst had een 2de deel van Blauwe Wolk uit, Ersel zat er met zijn scenarist Renot en had iets nieuw uit bij uitgeverij Hauwaerts, van Geinz had ik alles eens opgezocht wat ik al had, en hij vond toch nog een ander album zekers....dus ik had mijn bezigheid. Dus kon ik 's avonds rustig afsluiten bij de bar. En dat verkeerd gedacht want daar stond ook Chrischa Van de Voorde, die een oude P@per meehad, waarin ze al had gepubliceerd. Ze had dus een portfolio mee...en ik kon het weer niet laten haar een tekeningske te vragen.
 13. Feitelijk was ik daar een uur te vroeg. Ik kon maar binnen om 11u00 terwijl ik dacht dat de inkom al om 10u00 was. Dat was dan eerder voor de Early Birds. Ik vond dat er nu minder volk was dan toen de comicsbeurs nog in Lille werd gehouden. De zaal was echter beter en zeker warmer dan het oud treinstation. Voor één iemand was ik speciaal gekomen : tekenaar RUN bij Ankama, maar die was er dan weer niet . Omdat het anders aan toe gaat met een comicsbeurs (eerst je tekening & commissies voor veel geld) bestellen, heb ik lang gezeten bij Aneke. Die heeft me dan toch als laatste gedaan omdat ik bleef zitten. Ze zat naast Howard Chaykin, en deze Amerikaan had veel praats (FUN, FUN, FUN riep hij soms). Hij was blij dat hij naar België (FACTS) mocht, en vroeg zich af wat hij daar te eten zou krijgen (zogezegd op vraag van zijn vrouw).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...