Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Johan

Members
 • Aantal items

  819
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan

 • Verjaardag 20-02-1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jvr.compea.com

Profile Information

 • Locatie
  Merchtem
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Boekhouder

Recente bezoekers van dit profiel

1.080 profielweergaven
 1. Johan

  Wie heeft dit getekend?

  FACTS bestond dat al in 1990 ??
 2. Johan

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  Tja Boris heb ik al, en Roberto nog niet....dus ben blijer
 3. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  De kop is eraf ! Vandaag terug naar een boekenbeurs in Frankrijk geweest, waar naast de vele schrijvers ook traditioneel tekenaars aanwezig zijn. Ik heb geluk gehad want ik heb enkel regen gezien (behalve op het kruispunt Zwijnaarde - waar ik normaal altijd regen heb). In Wallonië en zelfs tot in Halle was het echter kouder en daar hadden ze dus veel sneeuw.
 4. Ik stond aan de rij van "gewoon" betalen...geen ticket gekregen...
 5. Ik heb dat ook ingevuld (maar ben dan ook dan ook fanatiek - dus zijn antwoorden altijd hoog)
 6. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  Wegens teveel financiële kosten, ga ik dit jaar weer niet naar Angoulême . Maar toch heb ik de lijst van tekenaars eens bekeken. Ik geef toe het is maar een voorlopige lijst met 707 namen. En ook heb ik traditiegetrouw eens geteld...ik heb er daarvan 359 al, dus 50,78%. Feitelijk valt dat zeker nog mee..
 7. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  We zijn weer bijna het einde van het jaar...ik heb toch geen beurs meer in het verschiet. Dit jaar 2018 was de slechte oogst in jaren : maar 340 tekeningen waarvan 171 nieuwe namen. Misschien moet ik me er maar stilaan bij neerleggen dat nieuwe namen moeilijk worden. Ik heb er nu al 6 810 en ik zal met de komende jaren concentreren om er 7 000 te behalen !! Tot op één der volgende beurzen....
 8. Johan

  Stripbeurzen in 2019

  Vraag het eens aan organisator Fluiten....
 9. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  Even alles in orde gebracht om te kunnen verwerken. Pierre had voor mij iets gehaald uit Andenne en Valenciennes, bovendien was hij in Rumes tekeningen gaan ophalen van Danny en Ives. Mark had tekeningen gehaald voor mij in Heverlee en Hasselt. Etienne had iets meegebracht uit Gent van Peter. Bedankt, mannen !!
 10. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  Zaterdag geweest voor een vijftal "nieuwe namen". Vier gezien, één niet en dat wa(s)ren blijkbaar de scenaristen van Jean Louis Dress. Bovendien tekende Olga Stradzé ook, die was aangekondigd als schrijfster, maar haar boek was nog niet uit. Op de terugweg was de autostrade nabij Calais gesloten (de gele hesjes ???). De politie blokkeerde de volgende opritten ook. Aangezien er geen wegomleiding-verkeersborden waren we dus aangewezen op de GPS. We zijn dan dorpen gepasseerd waar ik nog nooit van gehoord heb, en donkere straten ingereden, waar in de verste verte geen mens of huis te zien was... Uiteindelijk toch de autostrade gevonden terug naar België. Omdat ik dringend naar het toilet moest, even gestopt in een café in Ramskapelle.
 11. Johan

  stripnamidag turnhout voorheen brabantstrip

  Tiens is die tekening ook niet de cover van een album bij uitgeverij Hauwaerts ??
 12. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  Vandaag heel kort geweest naar Gooik. Ik was vooral geweest voor Floris De Smedt, en die heb ik dan ook gestalkt . En voor de rest viel alles in zijn plooi, als ik die ene tekenaar gedaan had, kwam de andere tekenaar juist toe. Veel geluk dus. Ik vond het wel raar dat ze geen Jommekes voorzien hadden voor hun hoofdgast Gerd van Loock. Ik ben dan maar exemplaren gaan zoeken bij de handelaars beneden. En alles rustig kunnen doen, was dus eindelijk eens vlug thuis.
 13. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  Zaterdag geweest naar Valenciennes, Frankrijk. Ik was bang om stakingen, maar ik heb die enkel op de terugweg gezien aan de grens, en ze stonden toen aan de andere kant naar Frankrijk toe. Het ging pas om 12u00 open. Ik was er 5 minuten te vroeg, en mocht al onmiddellijk aanschuiven aan de ingang. Er was al veel volk, maar ja ze hadden dan ook een massa tekenaars voorzien. Mijn langste rij (3 uren) was voor de Italiaan Roberto Meli (populair door de Fransen voor de reeksen Robespierre en Lincoln). Enkel de Amerikaan Greg Laroque (overgevlogen uit Washington) werkte er op commissie.
 14. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  Gisteren geweest. Omdat er geen "grote namen" waren aangekondigd, waren er misschien minder die-hard dédijagers, die zaal werd in de namiddag wel gevuld met lokale families met hun kinderen.... Voor mij was het dus aangenaam vissen in de vijver van nieuwe Tsjechische en Italiaanse tekenaars die ze weer gevonden hadden. Bovendien was er een kleine delegatie van St.Luc in Brussel, er kwamen zelfs twee uit Parijs om hier in Brussel te studeren. Wel spijtig dat ze aan het werken waren voor de zaal, en dat ik een andere parkeerplek moest zoeken, maar ja, zo leer je de streek beter kennen zekers .
 15. Johan

  Homepage Johan Van Ransbeeck

  Wat een mens toch allemaal niet doet om een tekening te bemachtigen
×