Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Retardi

Members
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recente bezoekers van dit profiel

63 profielweergaven
 1. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ze hebben de fundamenten van dat genre gebruikt om iets anders te bouwen.
 2. Het gaat erom dat men een poging doet. In plaats van de keuze voor het uitmelken van iets bestaans zien of je met iets nieuws kan komen. En ja, als de bliksem inslaat dan heb je geluk. Zie John Wick in de cinema.
 3. Zijn de pagina's die Cinco post toevallig van dat album? Goddomme! Een integrale reeks van deze periode zou wel heel tof zijn. En dan dat album er nog even in verwerken. Ik zou daar mijn zuurverdiende centjes graag insteken. Ik kan me zo voorstellen dat Dupuis gewoon een strakke deadline voor deze reeks hanteert.
 4. Gezien jouw smaak is het antwoord: volmondig ja!
 5. De indeling van Jimmy Corrigan was soms best problematisch. Ik had zelf daar ook af en toe het idee dat ik wat miste. Iets langzamer lezen en beter kijken hielp .
 6. Ik zie dat artikel nu al zo vaak voorbij komen. Een aantal mensen in de stripwereld hebben daar echt een tik aan overgehouden.
 7. Ben het met je eens. Anderzijds leven we in een tijd van remakes, reboots en reunietjes. Waarom zou Dupuis daar niet op inhaken? Geef het publiek wat het wil.
 8. Het is normaal gesproken niet mijn genre. Strips/comics uit het zogenaamde 'slice-of-life'genre zijn vaak nogal fantastieloos. Maar Ware is een van de weinigen die met zijn werk direct een gevoel weet te communiceren. Als ik zijn pagina's bekijk dan overvalt me vaak vrij snel een gevoel van eenzaamheid en melancholie. Normaal gesproken ben ik een opgeruimd persoon, maar zijn werk ondergraaft dat. Zoiets vind ik knap.
 9. Monster ken ik niet. Dat ga ik nog eens opzoeken.
 10. Dames en heren en dingen van onbepaald geslacht. Rusty Brown is binnen! Ik herhaal.. Rusty Brown is binnen...
 11. Zitten ze niet in hetzelfde vaarwater als Scratch Magazine? Nu ja, ik gun ze het beste. Maar zoals hierboven al is gepost denk ik dat het te experimenteel is voor een fors publiek. En deze lieden hebben waarschijnlijk niet de gunfactor die Kenny Rubenis met zijn Dating for Geeks wel had. Al zie ik mezelf nog wel 25 euro overmaken. Overigens drukt het mij met de neus op de onplezierige feiten dat ik erg oppervlakkig ben. Ik erger me namelijk aan hun sjofele kleding. De twee meisjes aan de linkerkant zien er nog toonbaar uit. De rest oogt alsof ze geshopt hebben bij het Leger des Heils.
 12. Alleen nu niet bepaald een talent wat nooit is doorgebroken. Schreurs heeft in zijn hoogtijdagen veel verkocht.
 13. Ik begrijp je punt wel hoor. Maar het heeft geen plaats in een kinderstrip als Suske en Wiske.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...