Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Retardi

Members
 • Aantal items

  350
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recente bezoekers van dit profiel

437 profielweergaven
 1. De review in kwestie onderstreept in dit geval zijn mening. Zoals hij hierboven al omschrijft doet deze man dat veel beter dan hij ooit zal kunnen. Het toeval wil dat ik "Net spul" persoonlijk ken en via hem op dit forum terecht ben gekomen. Ik zag je opmerking over de niet beantwoorde vraag passeren en heb hem vorige week erop aangesproken. Dat hij geen antwoord gaf kwam voort uit digitale incompetentie onervarenheid en niet uit desinteresse. Overigens staat het je vrij om niet bij hem te bestellen, maar in dit geval til je zwaarder aan zijn posts dan zou moeten. (Die laatste is wel lichtjes bijdehand..)
 2. https://www.catawiki.nl/lots/36096883-dc-comics-jla-batman-naomi-young-justice-wonder-twins-dc-comics-collections-van-jla-batman-young-justice-en-meer-hardcover-eerste-druk-2012-2019
 3. https://neatstuffcomics.nl/?fbclid=IwAR0QzfgcEtqd-ldJrj00o6iM4jG8t98ckFKGEOIvCC-Hp5ao-J0cheDkveA
 4. Jammer! Het was een grootheid.
 5. Het beleid is hier het probleem. De regering Rutte heeft tien jaar lang structureel bezuinigd op de zorg. En dat betaald zich nu uit in gebrek aan alles. Het probleem voor hem is dat hij nu de sterftecijfers zo laag mogelijk moet houden en de schade aan de economie moet zien te beperken. Het laatste jaar was er, door de milde winter, sprake van een zekere ondersterfte. Er overlijden elk jaar een bepaald aantal mensen in de winter aan de griep. Die leven nu nog. Er is nu een bepaald aantal mensen wat mag sterven voordat er sprake is van duidelijk wanbeleid. Het feit dat huisartsen geen Corona sterfgevallen kunnen melden helpt hem hierbij. En dan praat ik nog niet eens over het Eurobond verhaal en de wijze waarop veel kleine ondernemers nu het loodje gaan leggen.
 6. @JPAR https://www.ad.nl/binnenland/huisartsen-trekken-officiele-dodental-in-twijfel-werkelijk-aantal-sterfgevallen-is-hoger~a3aaf38f/
 7. Vreemd.. Bij mijn moeder in de straat zijn inmiddels twee mensen overleden aan Corona. Een derde ligt in het ziekenhuis. Vorige week was ik voor mijn werk onderweg, toen ik bij een serie aanleunwoningen kwam. Daar was de huisarts druk bezig om zijn mondkap en handschoenen aan te doen. De hele rij was in quarantaine....Ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt. In Nederland worden de sterftecijfers al kunstmatig laag gehouden. .
 8. Het blad is echt mooi gedrukt. De inhoud is een allegaartje van heel wat zaken. Het stuk over Franky Drappier en de bijdrage van de Stripspeciaalzaak spraken mij persoonlijk het meeste aan.
 9. @JPAR Elke stripwinkel die hem wil bestellen.
 10. Update: Deze week is de laatste comicsweek. Diamond kwam met een statement.
 11. https://www.newsarama.com/49538-diamond-comics-distributors-ceases-receiving-products-for-distribution-due-to-coronavirus-report.html Concreet betekent dit dat er na 15 april geen nieuwe comics meer worden verscheept.
 12. Stripspeciaalzaak meld dat Pinceel voorlopig geen nieuwe titels levert. Blijft @Van Ditmar Strips wel actief?
 13. Inmiddels is er ook twijfel bij de stripspeciaalzaak over de inhoud van de maatregelen. Dus met een beetje geluk is de impact minder. Van Ditmar levert bijvoorbeeld de Gilles integrale gewoon uit. @Chorasan schijnbaar heeft het openhouden van deze winkels te maken met het informeren van de mensen. In nog beter nieuws voor onze stripverkopende vrienden: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/coronavirus-amazon-suspends-delivery-shipments-stock-price-a9406951.html?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2JKSxrOFp8nKaacfqj639jQYkaGLwAhaH1RB5znisk9B0YmdPyzok1FJw#Echobox=1584456332
×
×
 • Nieuwe aanmaken...