Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Retardi

Members
 • Aantal items

  420
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recente bezoekers van dit profiel

581 profielweergaven
 1. Daar zitten nogal wat haken en ogen aan. In hun voorwaarden staat bijvoorbeeld ook dat men gerechtigd is om de klant om bijbetaling te vragen wanneer er duidelijk onder de prijs is geleverd. Als er nu een verschil was geweest van, pak hem beet, 500 euro met de gangbare prijs dan was er een ander verhaal. Maar alleen een volslagen debiel begrijpt niet dat een prijs van €2.19 te weinig is voor een dergelijke machine.
 2. Jan Kordaat is alles behalve vergeten.
 3. De veiling loopt vandaag af. Mocht de winnaar van dit forum afkomstig zijn, dan krijg je je verzendkosten terug. Stuur me dan wel een privébericht via Catawiki met daarin je reep naam.
 4. Onopgemerkt is Cheap de laatste twee weken flink omhoog gegaan qua prijzen. Alleen in de sale en op sommige bundels zijn nog leuke marges te zien. Archonia doet het nu beter.
 5. Retardi

  Plagiaat

  Denk dat hij toch wel een punt heeft hier. Het valt me ook op dat de grootste criticaster van Lectrr hier niet heeft doorgepakt.
 6. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Vage Facebook groepjes zijn niet helemaal hetzelfde.😂
 7. Retardi

  Plagiaat

  Fawlty Towers had zijn “Don’t mention the war “. Geekster doet een “Don’t mention Lectrr”. Het stuk legt de materie wel goed uit. https://www.geekster.be/overige/intertekstualiteit-van-parodie-tot-plagiaat-en-alles-daartussen/
 8. https://www.catawiki.nl/l/38875011-ultimate-spider-man-1-t-m-22-tpb-paperback-verschillende-drukken-2003-2014-paperback-verschillende-drukken-2003-2014
 9. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Oh wacht. Je bedoeld een verzendbewijs. Dat is niet waar ik op doelde.
 10. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Nee, niet iedereen doet dat, Voor Postnl hoeft dat bijvoorbeeld niet.
 11. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Het adres kan ook onleesbaar zijn. Dan zul je even moeten bellen met de klantenservice en de gegevens van het pakket doorgeven. Ze starten dan een intern onderzoek en snorren het pakje op waarna jij beslist wat er mee moet gebeuren.
 12. Oelalala. Binnenkort in het Engels: Een Science-fiction project van Zep en een tekenaar wiens naam ik hier ook weleens voorbij zag komen.
 13. Hij staat inmiddels op €20. Op zich niet slecht.
 14. Ik dacht dat hier mensen naar op zoek waren? https://www.catawiki.nl/l/38099929-titanic-1-t-m-50-stripmaandblad-titanic-compleet-in-5-privebundelingen-hardcover-eerste-druk-1984-1988
 15. Op Catawiki kun je tweehandjes voor een redelijke prijs oppikken. Het antwoord op je tweede vraag is 'ja'en 'yep'.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...