Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Retardi

Members
 • Aantal items

  167
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Interesses
  Strips! Films! Slappe onzin!!!
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  Logistiek professional

Recente bezoekers van dit profiel

177 profielweergaven
 1. Ik vrees dat het te Hollands voor je is. Al is zijn vroege "underground"werk best de moeite waard.
 2. Sjesis, lees je nu ook al Italiaans? Nu moet je echt ophouden hoor. Leuk dat je Mattioli hebt genomen. Ik verdenk Gerrit de Jager er altijd van dat hij vrij goed naar deze man heeft gekeken.
 3. Retardi

  Integrales

  Neat Stuff heeft in zijn winkel een box staan. K zou hem even pm’ en.
 4. https://veiling.catawiki.nl/kavels/30394607-the-mighty-thor-omnibus-by-walt-simonson-hardcover-eerste-druk-2011
 5. Maar daar is ook helemaal niets mis mee. Hier: een 😘voor jou.
 6. ..zucht.. ik zeg niet dat het bij manga niet gebeurd. Ik zeg dat Japanse uitgevers actief achter dit soort websites aanzitten.
 7. Maar jij bent dan ook duidelijk een van die uitgevers die bereid is om dat werk te doen. Hoewel we elkaar nooit ontmoet hebben, ben ik arrogant genoeg om aan te nemen dat je waarschijnlijk geen peperdure Mercedes rijd en in een huis woont wat in twee postcode gebieden ligt. 😊. Niet dat ik je dit niet zou gunnen. ik denk dat jij, kijkend naar je verhaal, duidelijk laat zien dat de lezers er zijn, maar dat je weer ouderwets hard moet werken om ze binnen te halen.
 8. De verkoop van vinyl is nog steeds maar een druppel op een gloeiende plaat. Akkoord, alle kleine beetje helpen. Het enige wat nu bereikt word is dat tussenhandelaren binnenlopen en het sappelen is voor de artiesten. Lees eens wat interviews. De royalties die worden betaald door spotify zijn lachwekkend. Dat zegt niets over het legale karakter ervan. Je kunt jezelf hoogstens verbazen dat men bij Marvel en DC nog niet heeft ingegrepen. Bij manga hoef je het niet te proberen.
 9. Kranten hebben allemaal de fout van de jaren negentig hersteld. En de strips en comics die je noemt vallen allemaal onder het kopje piraterij. Je begrijpt hopelijk zelf ook wel dat dit niet blijft duren? Ze zijn wel lager maar niet veel lager. Los daarvan... tekenaars krijgen graag betaald. Het tekenen is er niet sneller op geworden. Ok, voor sommige strips wel, maar dat is een andere discussie . πŸ˜‰
 10. Zelfs dat niet eens. Zie Netflix wat hemel en aarde beweegt om Friends nog een aantal jaren aan te kunnen bieden. Grotere schaal, schmotere schaal. Spotify maakt nauwelijks winst en voelt de hete adem van Amazon en Apple in de nek. Die op hun beurt trouwens weleens zwetend wakker worden van Tencent.
 11. Leuk hoor. Maar het probleem van de cloud is wederom dat je iets niet in eigendom hebt. Ik gebruik sinds 2011 tablets en het is altijd bijzonder om te zien dat apps verdwijnen wanneer de maker is opgekocht of failliet gaat. Daar gaat je geld. Bovendien zijn de platformen die je noemt al enkele jaren in gebruik. En er is nog geen enkele serie(!) gered omdat de digitale verkopen zo goed waren.
 12. Nee hoor. Kijk, Lamme begrijpt het. 'En/en' is altijd beter dan 'of'.
 13. Blasfemie! Behalve als je het positief bedoeld.
 14. Wel aangeven dat je ze wil bestellen @linthout . Ze staan niet in de previews.
 15. Dan lees je niet goed. Het word op meerdere plekken in deze draad al onderschreven door diverse mensen, waaronder ik. JPAR geeft hier een uitgebreide onderbouwde versie van al deze argumenten. Klopt. En daar blijft het ook bij. Fransen beseffen niet dat het Frans geen wereldtaal meer is en de cultuur aan relevantie heeft ingeboet. Buiten West-Europa is er letterlijk nergens een markt voor de Europese strip. Het is ook een mentaliteitskwestie. Las jaren geleden een verhaal over een stripevenement in Polen. Geen Franse uitgever te vinden, want wie gaat er in Krakow zitten als het voorjaar is in Parijs? Robert Kirkman zat er namens Image. In Polen lezen ze nu dus wel The Walking Dead.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...