Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Retardi

Members
 • Aantal items

  196
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Retardi

 1. Nederlandstalige strips? Veel succes.
 2. Voor de liefhebber: https://veiling.catawiki.nl/kavels/32696863-tante-leny-presenteert-15x-tante-leny-range-1-t-m-23-tante-leny-presente-tome-1-sticker-joost-swarte-jaren-70
 3. Waarom? Ik vind het wel geestig. Veel moderne kunst kun je scharen onder het ‘nieuwe kleren van de keizer’ principe. je kunt verder inderdaad zeggen dat Vermassen in zijn cartoons teveel gaat voor de New Yorker look. Dat heeft in de lage landen geen plek.
 4. Het is weggehaald wegens ‘ social media stress’. Jammer dat hij het niet laat staan. Vraag me nu af wat ik heb gemist..
 5. Dat soort doem berichten blijven wel verkopen, he!
 6. 😂 Ik geef je geen ongelijk. Nu heb je het tenminste. Het najagen van de beste versies kost tijd.
 7. De eerste twee delen waren inderdaad minder. X-Force en The Marauders zijn prima.
 8. Het spel is net op de wagen. Geef hem de tijd. Als je over 2 maanden hetzelfde kunt zeggen dan word het een ander verhaal.
 9. De schrijver van dit stuk mag graag advocaat van de duivel spelen. Natuurlijk ben ik het met alles wat hij zegt niet eens: https://www.frontaalnaakt.nl/archives/de-nieuwe-x-men-is-een-ubermensch-fantasie-voor-incels.html
 10. Retardi

  Alan Moore

  Het is een mooie box hoor. Een paar weken roggebrood eten is goed voor de spijsvertering. Dat gezegd hebbende. Avatar Press word overeind gehouden door een businessmodel wat is gebaseerd op de mensen die bereid zijn om tig variantcovers te kopen (en de uitbuiting van mindere stripmakerS) . En door een paar handige acties hebben ze een klein catalogusje van enkele grote namen weten te verzamelen die gek genoeg daarna nooit meer voor hen gewerkt hebben. ;), Providence is een licht ironische titel. Het is vrij rap tot stand gekomen toen Alan Moore in hogere sferen verkeerde en tot zijn schrik ontdekte dat er het een en ander mis was met zijn belastingaanslag. Hij had geld nodig en Avatar een comic. Goede verstaanders etc etc.
 11. Retardi

  Suske En Wiske

  Je ziet hier vooral wat je wil zien. Ieder zijn fetish.
 12. https://veiling.catawiki.nl/kavels/32293727
 13. Retardi

  Suske En Wiske

  Op stripspeciaalzaak staat dat het 48 pagina's zal tellen.
 14. Vergeet Sentient niet. Dat is de nieuwste van Jeffke Lemire.
 15. Eens. Het is een fantastische tekenaar maar deze strip word verkocht aan de verkeerde doelgroep.
 16. Retardi

  Alan Moore

  Echt waar? Dat zie ik dan weer niet.
 17. De papieren versie. Deze comic was al even te downloaden via panelsyndicate. Het verhaal is wel tof. The Walking Dead in Spanje. Het laat zien dat er ruimte is voor een goede zombie comic in een Europese setting. En Vaughan schrijft stukken beter dan Kirkman.
 18. Ok... En toen was mijn zin weer verdwenen. Het ziet er niet eens zo slecht uit. Toch ga ik voor dit soort meisjes liever naar suicidegirls.com .
 19. Ik bewonder je enthousiasme. Hij gaat op het lijstje. Maar als het niks is dan ga ik je allemaal boze dm's sturen.
 20. Ik weet het niet. Heel wat pubers kunnen hier toch wel om lachen denk ik. Wel een interessante tekenaar verder. Ik kende zijn werk niet.
 21. Dat zou me dan weer oprecht verbazen. -- Terug naar het onderwerp: Dit word mijn aankoop voor volgende week-->
 22. Eens. Toch hebben deze winkels hun kosten. Ik begrijp ze wel. De marges zijn minimaal en zelfs Cheap-Comics komt nu qua prijzen dichter en dichter bij de normale winkels gekropen. Ik ben zelf klant bij Neat Stuff en je kan en mag wat vinden van zijn cynisme. (In het echt klinkt dat allemaal veel milder , ) Je kunt ook veel zeggen van de manier waarop hij zijn winkel runt (en ik mag dat graag doen). Maar zijn koersen zijn redelijk en hij heeft het mij gegund om eens te zien hoe dat er financieel uitziet. En dat is geen vetpot. Zelf ben ik ook geen dief van mijn portemonnee. Toch koop ik ook niets bij Amazon. Maar dat is meer omdat ik postbode ben en al genoeg van hun pakketjes in handen krijg . Dat vind ik knap. Dan zouden deze winkels hun geheim eens moeten verpatsen aan wat noorderburen. Iets doen ze dan heel goed.
 23. Je werkt illegale uitgaven in de hand.
 24. Volgens mij werd deze vraag gesteld door de enige echte Koen: https://www.cbr.com/x-men-marvel-writers-too-afraid-follow-chris-claremont/
 25. Drie keer raden wat de inspiratie was om zijn winkel deze naam te geven? 😏 Deze comic is permanent aanwezig op zijn eigen troontje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...