Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Retardi

Members
 • Aantal items

  428
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Retardi

 1. Dit is dan ook wel een extreem voorbeeld. Ik denk dat hij meer een tekenaars tekenaar was. Zijn moeilijke karakter en drankzucht stond de echte grootheid toch wel een beetje in de weg. Wat wordt er nog van hem gelezen? Ik denk dat het antwoord niets is. Volgend jaar krijgt Wood vast nog wat aandacht omdat het dan veertig jaar geleden is dat hij zijn geweer tegen de slaap zette. Daarna is het afgelopen en zal zijn enige en grootste erfenis dat stuk karton met de '22 plaatjes die altijd werken' zijn.
 2. Nederland had eerder de benodigde studio's om dit werk te doen en men was daar wat fanatieker mee bezig dan in België. Dialecten zijn leuk voor de linguisten onder ons. Verder dienen ze geen enkel nut en houd het mensen vooral achterlijk en klein.
 3. Schematisch! Dat is een term die ik in de stripwereld al tijden niet meer ben tegengekomen.
 4. Retardi

  Savage Dragon 52-99

  Flinke berg Savage Dragon comics. 52-71, 73-99 Issue 75 is double-sized. De comics zijn in goede staat. De prijs is €30. De prijs is incl verzendkosten.
 5. The Walking Dead keert terug! Alle issues worden ingekleurd en opnieuw uitgebracht met extra materiaal. Er komen waarschijnlijk geen collecties. https://www.gamesradar.com/the-walking-dead-returns-with-deluxe-color-editions/
 6. Wat een agressie! 😱
 7. Mooi! Komt de pagina toevallig ook uit Metropolis?
 8. Black Science is een stevig familiedrama over gemiste kansen. Overgoten met een stevige saaiens ende fiktion sausje. Het was een goede reeks met een wat zwaarmoedig einde.
 9. Daar zitten nogal wat haken en ogen aan. In hun voorwaarden staat bijvoorbeeld ook dat men gerechtigd is om de klant om bijbetaling te vragen wanneer er duidelijk onder de prijs is geleverd. Als er nu een verschil was geweest van, pak hem beet, 500 euro met de gangbare prijs dan was er een ander verhaal. Maar alleen een volslagen debiel begrijpt niet dat een prijs van €2.19 te weinig is voor een dergelijke machine.
 10. Jan Kordaat is alles behalve vergeten.
 11. De veiling loopt vandaag af. Mocht de winnaar van dit forum afkomstig zijn, dan krijg je je verzendkosten terug. Stuur me dan wel een privébericht via Catawiki met daarin je reep naam.
 12. Onopgemerkt is Cheap de laatste twee weken flink omhoog gegaan qua prijzen. Alleen in de sale en op sommige bundels zijn nog leuke marges te zien. Archonia doet het nu beter.
 13. Retardi

  Plagiaat

  Denk dat hij toch wel een punt heeft hier. Het valt me ook op dat de grootste criticaster van Lectrr hier niet heeft doorgepakt.
 14. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Vage Facebook groepjes zijn niet helemaal hetzelfde.😂
 15. Retardi

  Plagiaat

  Fawlty Towers had zijn “Don’t mention the war “. Geekster doet een “Don’t mention Lectrr”. Het stuk legt de materie wel goed uit. https://www.geekster.be/overige/intertekstualiteit-van-parodie-tot-plagiaat-en-alles-daartussen/
 16. https://www.catawiki.nl/l/38875011-ultimate-spider-man-1-t-m-22-tpb-paperback-verschillende-drukken-2003-2014-paperback-verschillende-drukken-2003-2014
 17. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Oh wacht. Je bedoeld een verzendbewijs. Dat is niet waar ik op doelde.
 18. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Nee, niet iedereen doet dat, Voor Postnl hoeft dat bijvoorbeeld niet.
 19. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Het adres kan ook onleesbaar zijn. Dan zul je even moeten bellen met de klantenservice en de gegevens van het pakket doorgeven. Ze starten dan een intern onderzoek en snorren het pakje op waarna jij beslist wat er mee moet gebeuren.
 20. Oelalala. Binnenkort in het Engels: Een Science-fiction project van Zep en een tekenaar wiens naam ik hier ook weleens voorbij zag komen.
 21. Hij staat inmiddels op €20. Op zich niet slecht.
 22. Ik dacht dat hier mensen naar op zoek waren? https://www.catawiki.nl/l/38099929-titanic-1-t-m-50-stripmaandblad-titanic-compleet-in-5-privebundelingen-hardcover-eerste-druk-1984-1988
 23. Op Catawiki kun je tweehandjes voor een redelijke prijs oppikken. Het antwoord op je tweede vraag is 'ja'en 'yep'.
 24. Ok, zeg op! Wie van jullie schobbejakken heeft deze pagina gekocht? https://www.catawiki.nl/l/38183471-superman-metropolis-ted-mckeever-original-art-page-metropolis-p-8-original-art-1996
 25. Retardi

  Integrales

  Ik zou hier gekozen hebben voor de bovenste cover.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...