Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Retardi

Members
 • Aantal items

  234
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Retardi

 1. Retardi

  WW III

  Nooit goed om een vooroordeel te koesteren tegen een krant. Het bericht komt namelijk uit een fatsoenlijke Nederlandse krant. Dat label is dus redelijk subjectief. Voor de liefhebbers is hier een kritische podcast met de onderzoeker in kwestie: https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly93d3cuYm5yLm5sL3BvZGNhc3QvYm9la2VzdGlqbi1lbi1kZS13aWprP3dpZGdldD1yc3NmZWVkJnZpZXc9cG9kY2FzdGZlZWQ&episode=MTAzOTgyNTE&hl=nl-AE&ved=2ahUKEwixxbP7v4vnAhWNUlAKHRaND74QieUEegQIBhAO&ep=6
 2. Toeval? Ik zag deze titel voorbijkomen in de comments onder een vlog van Michael Minneboo.
 3. Ger Apeldoorn lijkt mij de ideale kandidaat voor deze vraag.
 4. Serieus? Je hebt ze nooit gelezen??
 5. Eens. Maar je kunt ook spontaan geconfronteerd worden met een grote kostenpost. Nzaadr heeft gelijk dat mensen het fatsoen moeten hebben om contact op te nemen. Maar ik zou dat kavel gewoon opnieuw aanbieden.
 6. Mensen die niet betalen worden geblokkeerd. Je kunt niet in andermans beurs kijken. Misschien had deze man een goede reden? Al begrijp ik dat het vervelend kan zijn. Als er binnen een bepaalde periode niet word betaald dan annuleert Catawiki de koop.
 7. Nee, hij heeft het over deze studio editie. 😁
 8. Alles wat je wilde weten over deze klepper die pas op 11 februari verschijnt.
 9. Dus eigenlijk is het..(Wait for it) Joe King!1! (Ok, ik pak mijn jas..)
 10. Retardi

  Gen13

  Leuk voor de liefhebber. Wees er snel bij want.. https://veiling.catawiki.nl/kavels/33323331-complete-set-of-gen-13-0-1-5-1st-limited-series-oneshots-extras-j-scott-campbell-and-adam-hughes-art-image-comics-softcover-first-edition-1994-1998 zie ook dit buitenkansje: https://veiling.catawiki.nl/kavels/33226963-ultraverse-lot-malibu-comics-mantra-firearm-hardcase-prototype-foxfire-stapled-first-edition-1993-1996
 11. De comic is bij tijd en wijlen echt naargeestig. Dat hebben ze uit de trailer weggelaten. Al kun je als lezer wel bepaalde hints zien. Zelf hoop ik vooral dat ze de afleveringen niet te lang maken. 45 minuten, tops.
 12. Even gekopieerd vanaf de fb pagina van de stripspeciaalzaak. Ik denk namelijk dat jij hier invloed op hebt gehad... 😜 Stripspeciaalzaak.be 28 minuten · Na 20 jaar wordt het vervolg van het one-shot De IJstrein eindelijk vertaald... In 1984 verscheen dat post-apocalyptische, ijzersterke one-shot, getekend door Jean-Marc Rochette en geschreven door de inmiddels overleden Jacques Lob. In 1999 en 2000 kwamen twee vervolgdelen uit op scenario van Benjamin Legrand die zich 15 jaar na De IJstrein afspelen met andere personages en een andere trein na de apocalyps. Die vervolgen werden nooit vertaald door Casterman. Ook het in 2015 verschenen 'laatste deel', Terminus, nu geschreven door Olivier Bocquet (FRNK), kende geen vertaling. En in 2019 kwam daar nog deel 1 van een nieuwe reeks, Extinctions, bij, nu op scenario van Matz (De Killer) en voor het eerst in kleur, met alweer een andere trein. In 2013 regisseerde Bong Joon-ho met zijn Snowpiercer een heel succesvolle Zuid-Koreaans/Tsjechische verfilming van het oorspronkelijke one-shot. In 2020 komt een tv-reeks uit op het streamingplatform Netflix. Er zijn al twee seizoenen in productie. Het verhaal daarvan speelt zich zeven jaar na de film af. Inspelend op die Netflix-release kunnen we in april een heruitgave van het oorspronkelijke one-shot en een vertaling van de twee vervolgdelen verwachten als een integraal van 248 pagina's in hardcover. Daarmee worden dus Terminus en Extinctions deel 1 nog niet vertaald.
 13. Ik weet niet of je de Jim Lee king-size editie hebt gezien? Dat is wat je kunt verwachten. Dit is misschien meer jouw smaak: https://www.idwpublishing.com/product/jim-sterankos-nick-fury-agent-of-shield-artists-edition-hc-new-printing/
 14. Op zich waar. Maar deze is toch eigenlijk amper te krijgen?
 15. Mooie vangst. Die zoek ik ook al een tijdje.
 16. 100 Bullets is verplichte kost. Dat staat strak van de samenzweringstheorieen. Ook een goede is The Invisibles. Dat gaat letterlijk over alles.
 17. Vandaag wederom de JOHN BYRNE FANTASTIC FOUR ARTIST SELECT Edition in mijn handen gehad. De comics hebben de tand des tijds niet helemaal doorstaan. Ook al blijft Johnny B wel een held. Ik ga een poging doen om een echte man te zijn., Zo eentje met een ruggegraat. Daarom laat ik het liggen.
 18. Het is een van de beste Krazy Kat uitgaven die je in de kast kunt hebben staan. Het formaat is ideaal.
 19. De hardcover staat voor volgende week (8 januari) op de lijst.
 20. Zoals ik hierboven al schreef is het beeld veel genuanceerder dan wat Boomvavavoom beschrijft. En dan houd niet in dat ik vind dat je niks terug mag zeggen. Maar als je die behoefte hebt dan zul je dat met open vizier moeten doen en niet achter een anonieme Nick op sociale media. Als je vind dat Peter Breedveld nogal eenzijdige columns schrijft, dan staat niets je in de weg om een reactie te sturen. Of pitch een eigen column bij Stripschrift. Ging Arco van Os daar niet over?? Ik vind het boeiend dat er ook mensen in de Benelux zijn die meedoen aan deze crowdfunding acties. Vandaar mijn interesse in het verhaal van Comicfreak. Wat mij dan weer mateloos kan boeien is de reactie van Martinelli. Dat is misschien meer iets voor een eigen topic.
 21. Is dat zo? Je kunt niet echt spreken van een achterban met dit soort internetbewegingen. Los daarvan. Mensen die te lang op sociale media zitten, maken zichzelf kapot in hun hoofd. Wat je ziet op Twitter, Facebook of dit forum heeft vrij weinig te maken met de echte wereld. Ik heb deze kwestie een paar jaar gevolgd en het beeld is genuanceerder dan dit. Ethan vanSciver, Ya boi zack en hoe ze zichzelf ook noemen horen bij een tegenbeweging van mensen die zichzelf niet meer herkennen in comics en daar iets van vinden. Dat mag.
 22. Retardi

  Van Druten

  Met die kleine thumbnail valt dat ook niet echt te zien.
 23. Retardi

  Catawiki Zaagdraad

  Heb je het terug gekregen?
 24. Fantastisch. Dat geeft me even een partij flashbacks. De Berlijnse trilogie is nog een tijdje aangekondigd op de achterkant van de 327 albums. Martin Lodewijk is 80 jaar en als de lezertjes nog een album krijgen mogen ze al blij zijn. Laat staan vier!.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...