Ga naar inhoud

Retardi

Members
  • Aantal items

    789
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Retardi

  1. Waarom probeer je het niet om het via een stripwinkel voor elkaar te krijgen? Dan kun je de krachten combineren. World's end in Gent heeft regelmatig dit soort acties.
  2. Dat vond ik ook een lastige, maar dat zal deels uit zelfbehoud gedaan zijn. Piskor was verder wel lovend over hem in zijn afscheidsbrief. En inmiddels is dat bericht ook weggehaald van zijn instagram pagina.
  3. Er staan nog wat video's op het programma. De kans bestaat dat deze nog worden geplaatst. https://comicbook.com/comics/news/ed-piskor-hip-hop-family-tree-and-x-men-grand-design-artist-reportedly-passes-away-at-age-41/
  4. Ed Piskor, bekend van Cartoonist Kayfave, lijkt zich van het leven te hebben beroofd. Zie zijn facebook p[agina.
  5. Retardi

    Storm

    In ieder geval 2 man dus . Joechei!
  6. Ik vrees dat het tegen gaat vallen. De nieuwe tekenaars zullen wat materiaal leveren maar ik vrees dat het vulsel is voor de oude gags die heruitgegeven gaan worden.
  7. Niet echt. Matla zat gewoon erg hoog in de boom en de Koninklijke Bibliotheek had daar de pecunia's niet voor.
  8. Retardi

    Storm

    Daar begrijp ik persoonlijk niets van. Die albums zijn/worden goed verkocht. Wie gaat dit kopen? De meerwaarde moet komen van de dossiers die Rob van Bavel gaat samenstellen op basis van de archieven van Don Lawrence. Ik wens hem succes.
  9. Je bent heerlijk naief. Niet alleen herken je het typische onderwerp en zijn zinsbouw. Zijn publiekelijke fittie met @Neat Stuff kon je gewoon via Google volgen. De man was gefrustreerd dat hij de East of West set niet voor een belachelijk lage prijs kon kopen. Daarom had hij de moeite genomen om zijn winkel 1 ster te geven. (Hij benoemde specifiek dat hij deze set te duur vond. ) Wanneer je googled op zijn naam ontdekt je echter dat Paul_nl een druk handelaartje is en stevig speculeert met omnibussen en een enkele trade. Dat veroordeel ik niet, maar houd dan je mond tegen een ander. En hier heeft hij zichzelf ontmaskert door Neat Stuff te benoemen als speculant. Je kunt veel van Neat Stuff zeggen: - Zijn winkel is rommelig - Hij klaagt veel en vaak. - Zijn administratie is een zooitje! - Zijn leven is een reality serie. Maar hij is absoluut geen speculant. Neat Stuff hanteert prima prijzen voor zijn klanten.
  10. Pin mij er niet op vast maar ik denk aan Andreas..
  11. https://previewsworld.com/NewReleases?pub=IMAGE COMICS BUY-SELL&releaseDate=11/29/2023
  12. Ze staan nog steeds in de previews.
  13. Waarom zou je iets letterlijk verfilmen? Los van het feit dat je iets zelden letterlijk over kunt zetten van het ene naar het andere medium zie ik er ook het nut niet van in. De take van Netflix was een zeer aangename verrassing. En ik hoop dat Bryan Lee O'Malley eindelijk eens opschiet met het nieuwe werk.
  14. Het wachten is op de onvermijdelijke Sjors en Sjimmie integralen.
  15. Ik kan het wel volgen dat mensen roepen om Steve van Bael. Totdat de man zelf reageert is het natuurlijk speculeren. Het is goed mogelijk dat Steve er zelf vanaf heeft gezien om Kiekeboe over te nemen.
  16. Maar is het ook niet het probleem dat er blijkbaar niemand in Vlaanderen rondloopt die deze serie wil en vooral kan overnemen? Jij noemt Nix maar zijn stijl botst met dit soort series.
  17. In de Benelux kopen de meeste mensen dit vanwege het tekenwerk van de Don. Dat goedkope van de Engelse versie zie je wel terug in de uitvoering trouwens. Ieder het zijne natuurlijk.
  18. Nee joh. Dat heeft bijna vier jaar geduurd. Het tempo was zooo traag. De nieuwe cyclus eindigt ook met een cliffhanger trouwens. Ik waarschuw alvast.
  19. Aimée houdt de mensheid op de hoogte van haar vorderingen op dit vlak via haar instagram: https://www.instagram.com/aimeedejongh/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...