Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rik

Members
 • Aantal items

  1.753
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Noord Brabant
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.396 profielweergaven
 1. Een volle box van Kobijn....🤩
 2. Asterix en de Britten... Geweldig, zeker met de eerste vertaling van 50 jaar geleden....
 3. Rik

  Vandaag Gekocht

  Largo Winch 22: Scharlaken zeilen Integraal Indianenreeks deel 2. Elfen 20 Dwergen 10 Orks en Gobelins 4 Blake en Mortimer 26 Luxe + Sc Chick Bill integraal 7
 4. Rik

  Integrales

  De verhalen zijn geplaatst in een, correct, historisch perspectief. Daardoor zijn ze in mijn opinie niet zo snel gedateerd. De tekenstijl van Kresse is gebaseerd op de klare lijn uit de jaren '70. Dit maakt ze enigszins gedateerd qua uitstraling. Persoonlijk vind ik ze nog steeds de moeite waard om te lezen.
 5. Rik

  Bobbedoes

  Bij de laatste handtekening zie je dat de letter P de A en de T raakt. Dit heb ik verder nog niet gezien bij handtekeningen van Pratt.
 6. De waarde van een stripalbum is volatiel. Anders gezegd, deze wordt niet bepaald door een bedrag in een catalogus o.i.d. maar wordt bepaald door hoe graag je het album wil hebben en wat je hier voor over hebt. Er zijn wel trends te signaleren zoals ik in mijn eerste reactie al heb gezegd.
 7. Het gat tussen de waarde van zeldzame uitgaven in (bijna) nieuwstaat en in goede staat of minder wordt steeds groter. Factor 6 is realistisch. Catawiki veilingopbrengsten zijn niet altijd realistisch...
 8. De Zorro avonturen van Kresse. Lekker genieten van jeugdsentiment 😊 Met scenario's die vandaag de dag erg gedateerd overkomen. Raar verschijnsel dat jeugdsentiment 🤔
 9. Een staande schemerlamp. Kan ik natuurlijk wel mooi mijn strips bij lezen..😂
 10. Rik

  Mijn Verzameling

  Ik gebruik gewoon expeditie/kallas kasten van Ikea. Het voordeel is dat je zowel oblongformaat albums als uitgaven met grote afmetingen hierin kwijt kan.
 11. Ja, dat Chimi zeer veel strips aanschaft
 12. Ach, in deze tijd is niets zo lastig als te voorspellen hoe onze maatschappij er over 10 tot 15 jaar gaat uitzien. Misschien worden de bezitters van papieren boeken dan wel gezien als milieuterroristen omdat er zoveel belangrijke bomen zijn gesneuveld voor hun mooie boekjes. Ondanks mijn hoge leeftijd verwacht ik dit toch nog mee te maken Paul.
 13. Rik

  Catawiki Zaagdraad

  Ik denk dat de verzamelaars die deze albums willen hebben en de middelen hebben om ze aan te schaffen inmiddels verzadigd zijn. Anders gezegd iedereen die ze wil en kan betalen heeft deze albums al.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...