Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Rik

Members
 • Aantal items

  1.688
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  Noord Brabant
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.244 profielweergaven
 1. Rik

  Catawiki Zaagdraad

  De verhoudingen van het lichaam kloppen ook niet... Het hoofd is veel te groot. De cover van Manhattan is veel beter..
 2. Rik

  Joodse strips

  The 99 van Naif al Mutawa
 3. Rik

  Joodse strips

  Marvano's drieluik de Joodse brigade
 4. Geweldig, en ze speelde al mee in de avonturen van Rik Ringers toen een aantal repers nog niet eens geboren waren....
 5. Als je er zo naar kijkt heeft Kuifje een relatie met Bobbie... En ook Kuifje wordt regelmatig bedreigd.... En deze beide reporters hebben volgens mij nog nooit iets in een krant gepubliceerd.. Maar je hebt wel gelijk Peter. Het is buitengewoon gevaarlijk om tot de innercrowd van Rik Ringers te behoren..
 6. Die ouwe vent en zijn nog oudere medeverzamelaar bepalen wel de verkoop van de strips in Nederland en Vlaanderen. Zonder deze generatie stort de verkoop en de breedte van het assortiment strips, zelfs Sus en Wis, gewoon in...
 7. Kuifje Rik Ringers Mortimer... En natuurlijk Mark (Rutte) Samen met Buck hebben deze 5 gemeen dat ze niet achter de vrouwen aanzitten 😂
 8. Een recensie is de mening van 1 persoon en die hoeft natuurlijk niet te sporen met jouw eigen visie hoe een mooie strip is opgebouwd. Ik ken Amber Blake overigens zelf niet dus kan helaas geen oordeel vellen over de kwaliteit van deze strip.
 9. Ik neem aan dat je met Berlijn 1 de " 7 dwergen" bedoeld. Verreweg het sterkste deel uit deze cyclus en inderdaad een album dat alle andere oorlogsvliegeniersverhalen wegblaast..
 10. Hebben ze in Den Bosch dan nog geen tijdmachines ??
 11. Gilles de Geus met de Revue en Smeerenburg. Beide delen staan vol met leuke grappen. En natuurlijk Asterix en de Britten. Zeker in de oude vertaling toen onze bard en het stamhoofd nog de Franse namen hadden.
 12. Exclusieve uitgaven in kleine oplages zijn bedoeld voor verzamelaars die graag iets aparts willen hebben en bereid zijn daarvoor veel centjes neer te leggen. Hier is uiteraard niets mis mee. Er zijn ook verzamelaars, zoals ik, die de voorkeur geven aan een hardcover boven een softcover. Bij Blake en Mortimer kom je dan automatisch terecht bij de luxere uitgaven. Ik zou het dus toejuichen, net als Thesoave, als er ook normale hardcoveredities van Blake en Mortimer uitgegeven worden zodat de markt beter in evenwicht komt.
 13. Yep, heel slecht, maar je kan als boetedoening de gags van Dirkjan gaan lezen. Brengt de zaak weer in evenwicht😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...