Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

velden8

Members
 • Aantal items

  483
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

241 profielweergaven
 1. Rosinski

  Het lijkt me meer logisch dat Kriss de huidige verhaallijn niet overleefd. Zich opoffert om haar zoon te redden. Thorgal en Aaricia zullen beiden wel blijven bestaan. Hun twee kinderen ook, wellicht dat een aantal karakters rondom Jolan nog overlijden. Aniel zou alles mee kunnen gebeuren. Maar dat is wat ik vermoed. De albums hebben voor mij een hoog fun gehalte.
 2. Top 10 Van 2017

  Wat hebben wij toch dezelfde smaak. De nieuwste TWD delen heb ik wel reeds aangeschaft. Deel 24 staat toch wel in mijn top 10 van 2017. Over de rest moet ik toch nog eens nadenken. Zoveel mooie boeken die zijn uitgegeven in 2017.
 3. Dédi's

  Wij allen hebben een leuke hobby. Boomvavavoom heeft een ingewikkelde hobby.
 4. dutch comic con

  Het lijkt op een serieus verdien model voor easy fairs om de stripdagen erbij te krijgen. Meer entree aan de kassa Meer Opbrengst vanuit de standhouders Meer "beleving" voor de bezoekers van het huidige DCC. Die extra zaal verdienen ze wel weer terug. Lijkt erop dat de handelaren en niet stripschap leden de verliezers zijn in deze opzet. Zullen deze nog wel komen met deze stijgende kosten? Ik vrees dat het wordt waarschijnlijk een kleinere opzet van de huidige stripdagen zal worden in de hoop meer kijkers maar vermoedelijk minder kopers te krijgen. Je hoort het al, ik blijf sceptisch over deze stap.
 5. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Kijk, dit zijn leuke facts om te weten
 6. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Hoe waren de eerste 5 jaren dan? Waren dit edities zonder beurs?
 7. dutch comic con

  Stand van DDB kon met twee personen makkelijk bemand worden en dat was een redelijke stand. Tuurlijk liep er publiek, maar veel verkoop heb ik niet gezien. Ik kan het natuurlijk helemaal fout hebben. Dat het bij stripglossy zo rustig was gunde ik ze niet. Terwijl ze een aantal van Nederlands beste stripmakers hadden meegenomen. Ben benieuwd naar de komende stripdagen. Easyfairs is vermoedelijk afhankelijk van zijn vrijwilligers. Bij Facts zitten er een aantal met een grote passie voor stripboeken en dit zie je terug in Gent met hun line-up. Bij DCC is dit toch minder geweest de afgelopen edities, weet dan ook niet of het vrijwilligers team van DCC zullen/kunnen bijdragen een mooie aansprekende line-up van tekenaars. Hiervoor wordt waarschijnlijk toch gerekend op het stripschap. Wat mij betreft blijft het glas halfvol en hoop dat easyfairs budget beschikbaar stelt om met de binnengehaalde expertise een aansprekende line-up van tekenaars te regelen wat ervoor zorgen dat recht wordt gedaan aan de naam Comic Con.
 8. dutch comic con

  Ben geweest dit weekend en kreeg er juist een heel ander gevoel bij. Maar ben dan ook wel binnen geweest met vrouw en kids bij DCC. Het stripschap stond er met een kraam en er was naar mijn mening géén interesse vanuit de bezoekers. De hal deed me qua entourage denken aan de vroegere locatie van de stripdagen in Den Bosch. De hal heeft totaal geen sfeer. Had bijna medelijden met de auteurs die de moeite hadden genomen om op te dagen. Zo rustig als ze het hadden. Was om 10.30 binnen en had de beurs om 13.30 uur al uitgebreid gezien en bekeken. Toen wachten tot mijn kids het genoeg vonden. Dit was rond 15.30 uur. Vond het een lange dag en heb veel gekeken naar de mensen die rond liepen. Die hadden het duidelijk naar hun zin, maar hadden weinig interesse in het weinige aanbod van stripboeken.
 9. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Voer i.d.d. een early bird ticket in voor de fanatieke dedie jagers. Probleem is dan vermoedelijk opgelost.
 10. boekenbeurs Antwerpen 2017

  En, nog iemand een tekening van Franq ontvangen gisteren op de boekenbeurs?
 11. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Was een geslaagde editie. Ik was tevreden, maar nog belangrijker, mijn zoon was tevreden. Wat hij het leukste vond? Eigenlijk de sfeer van het hele gebeuren. De gamehal was top, de cosplay was top, de robotwars waren geweldig, de tekenaars vond hij wel best. De kramen met veel variatie vond hij leuk om te zien. We gingen met volle tassen naar huis. Enige kleine minpunten / verbeter punten, moet kunnen toch? - De film was op zaterdag niet met een loting maar alleen na afloop van de beurs op uitnodiging. Dit was niet duidelijk op voorhand. Mijn zoon snapte best dat er sprake zou zijn van een loting. Maar vond het jammer dat hij niet eens die kans kreeg. - Best een aantal tekenaren van de organisatie kwamen pas in de middag aan. Das best lang wachten als je om 9.00 uur binnen komt met een early bird ticket. Geen probleem als dit voor 1 of 2 auteurs is. Maar nu waren het meerdere waardoor het in de ochtend erg druk was bij de tekenaars en 's middags idem. Er was minder sprake van spreiding van rijen. Lof aan de organisatie voor de mooie line-up van artiesten. Het was wederom gezellig !!
 12. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Jammer .... Maar je eindigt wel positief. En dat moet ook het belangrijkste blijven. Dat je met plezier naar zo'n event gaat. Doe je dat niet meer? Gewoon niet meer gaan.
 13. Dédi's

  Mocht op zaterdag ook gelukkige zijn van een kopje van de Baron. Voelde me er echt gelukkig mee. Had hem nog niet eerder gezien. Vond zijn bijdrage aan de stripglossy ook echt leuk. Stripglossy, dat vindt ik nog eens een leuk tijdschrift.
 14. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Argumenten die je geeft gelden ook voor mensen die uberhaubt naar een beurs als de stripdagen gaan. Locatie in Utrecht ligt midden in het centrum van de stad. Veel toegankelijker dan een afgelegen industrie terrein in Rijswijk. Wil je juist mensen benaderen die niet tot de groep fanatieke stripverzamelaars zijn, die bovengemiddeld geld meenemen naar een beurs. Dan moet je juist de reden om bij zo'n beurs te komen laagdrempelig maken. Hoeveel bezoekers heeft DCC ? Deze aantallen worden niet gehaald bij de stripdagen. Aan deze mensen geeft DCC voor hetzelfde entreegeld een stuk beleving erbij die ze zelf nog niet voldoende konden bieden. Deze mensen zouden niet naar de stripdagen afzakken maar pakken zo'n deel van de hal rustig mee en kopen wellicht ook nog wat. Het brede publiek komt al naar DCC. Ik snap dat ze vanuit DCC dit rustig een jaar willen proberen en de respons van bezoekers over deze zet willen afwachten. Bij succes krijgt het mogelijk een vervolg en anders moet de stripdagen maar weer kijken waar ze naar uitwijken.
 15. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Ik deel de mening van Lecram. Het is goed dat ze iets willen veranderen / proberen te verbeteren. Wellicht zorgt deze stap voor veel nieuwe stripschap leden We geven vaker aan hier op het forum dat sommige beurzen wellicht samengevoegd moeten worden. Nu gebeurd dit en dan toch nog reacties dat het glas half leeg is. Dat snap ik niet. Ik hoop en vermoed dat het voor iedereen een goede stap zal zijn. Standhouders mogen meer publiek verwachten. Bezoekers meer variatie en voor de organisatie wellicht meer kansen om meer uitgeverijen en tekenaars naar de beurs te laten komen. Locatie is prima, in ieder geval qua bereikbaarheid.
×