Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

velden8

Members
 • Aantal items

  514
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

513 profielweergaven
 1. Das toch wel de moeite. Maar de kans dat je gepakt wordt lijkt me best groot.
 2. Waarom doet iemand zoiets, kan me niet voorstellen dat je daar rijk van wordt. Zo iets moet snel aan het licht komen en op gereageerd worden zou je verwachten.
 3. Heb Alexandre Morellon ooit ontmoet in Angouléme en een mooie dedie van hem gekregen. Hij is een leerling geweest van Shovel vertelde hij en komt inderdaad van hetzelfde eiland als Shovel komt. Er is veel teken talent op dat eiland. Komt Shovel als leermeester wellicht ook mee ? ☺️
 4. Bij deze reserveer ik er graag 1. Mooie cover trouwens!
 5. Volgens mij is er in die boeken ook geen lege bladzijde om te signeren.
 6. Van harte gefeliciteerd Jeroen. Ben wel benieuwd naar die tentoonstelling. Wellicht toch een keer afzakken.
 7. Dit zal i.d.d. zeker meegespeeld hebben. Zeker jammer dat deze twee beurzen in hetzelfde weekend vielen.
 8. Wat is inderdaad bepalend, de scenarist of de tekenaar. Dat moet wel duidelijk zijn bij een dergelijk item.
 9. Zaterdag een dagje naar het festival in Breda geweest. Het was er gezellig en druk. Niet alle tekenaars kunnen doen die ik wilde bezoeken. Maar wanneer ik 2 dagen was gegaan was dit prima gelukt. Wel een aantal mensen gezien die behoorlijke stress hadden. Op zich wel jammer, je hobby moet ontspanning opleveren. Dan lukt je maar niet alles. Ben blij met mijn nieuwe aanwinsten. De nieuwe zwarte uitgave van Durango. Een aantal leuke tekeningen. Nieuw leesvoer en gezellige gesprekken. Jammer dat Dany niet lukte, Moest kiezen tussen Colin Wilson en Dany. Wat een lange rijen voor deze twee toppers. Het was weer top geregeld in Breda, Hulde aan de organisatie!
 10. Das goed nieuws, komt hij bij de festival stand te zitten? Of komt hij bij jou signeren Erik? Heeft hij tex willer ooit gedaan?
 11. Heb de man 2x ontmoet tijdens een signeersessie. 1x in 2007 en 1x in 2012, inmiddels toch alweer 6 jaar geleden. Vindt toenga vandaag de dag nog altijd een ontzettend leuke strip! RIP
 12. Mijn kinderen hebben het gefilmd en lagen in een deuk. Nu heb ik ook niet bepaald het postuur om op zo'n stier te zitten. Het is een filmpje die helaas niet gedeeld zal worden hier op de reep 😅
 13. Deze beurs blijft ieder jaar beter worden wat mij betreft. Als je kijkt naar de kids corner, in 1 woord geweldig! Die stier zal menig persoon van zijn rug gegooid hebben (inclusief mijzelf). De stormbaan was een geweldig idee, en dan natuurlijk niet te vergeten de flipperkasten. Heb er veel volwassen en bekenden erbij zien staan om een potje te spelen. Catering was net als voorgaande edities prima. Ik vermoed dat op deze beurs in Nederland de meeste uitgeverijen vertegenwoordigd zijn. Dit was duidelijk te merken met het aanbod van tekenaars uit binnen en buitenland. Ik vermoed dat dit echt zo'n beurs was waar iedereen zonder problemen zijn budget kon spenderen en daar wellicht zelfs overheen ging. En zo hoort het! Geweldig om zoveel gepassioneerde mensen die van stripboeken houden bij elkaar te zien. Heb weer een gezellig weekend achter de rug. De kinderen vonden het op zondag zo leuk, dat ze zonder twijfel de volgende editie er weer bij zullen zijn. Organisatie, ga zo door!
 14. Waar moeten we dan aan denken Fons? Vindt dat rennen zelf ook een triest verhaal. Goed dat erover nagedacht wordt om dit te verbeteren!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...