Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

velden8

Members
 • Aantal items

  491
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

321 profielweergaven
 1. Stripdagen Haarlem 2018

  Idem, noteer mij ook graag zo'n speciale beurseditie Erik.
 2. Stripdagen Haarlem 2018

  Uiteraard
 3. Stripdagen Haarlem 2018

  Das voor mij prima geprijsd dan. Met 50,00 heb ik geen problemen. Voorkeur voor mij om ook delen los te kunnen kopen met een mogelijkheid van een dedie. Niet de verplichting alle 4 te moeten afnemen. Voor passanten kan een aankoopverplichting van 50,00 een te grote drempel zijn. € 20,00 voor een los deel met tekening b.v. Wil je 4 tekeningen? Ben je 80,00 kwijt en sta je langer in de rij.
 4. Oost Nederlandse Stripboekenbeurs 7 april.

  Is wat mij betreft idd een leuke regionale beurs wat ook nooit als concept kan uitgroeien naar een omvang als dat van de stripdagen/Breda/Veldhoven. De kerk niet groter zal worden dus er zal een max zitten aan de groei mogelijkheid.
 5. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Wat is Bart toch een mooie naam Ach, en wat is GN: The walking dead en Bone zijn toch ook GN ?? Ik hou er wel van. Ook in dit genre heb je zoveel smaken.
 6. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Duf is de wijze waarop bepaalde zaken opgepakt worden. Maar zeker niet het medium "de strip". Hier zit continue vernieuwing in. Op de stripdagen stond een nieuwe uitgever zijn eerste twee nieuw uitgebrachte boeken te promoten. Das vernieuwing! De Stripglossy, alsof deze club er al jaren is. Een leuk/ander magazine dan de DD, tina of de Eppo die nu 2 jaar actief zijn? en nu reeds met een grote stand op een beurs staan. Das vernieuwing. Ik kan dit blad dus wel waarderen. Wat meer artikels rond om de strip. Een kijkje in de keuken van een tekenaar. Ik kan dit zeker waarderen. Wat is dan duf of zou je moeten verbeten aan een huidige stripbeurs? Wellicht de wijze waarop aankondigingen gemaakt worden. Informeer b.v. Wanneer een prijsuitreiking start en dit niet alleen via een programmaboekje. De inzet van visuele prikkels. Laat middels schermen visueel zien wat je zoal aanbied. Betrek scholen hierin, laat ze een PowerPoint maken voor je uitgeverij en de beste wint een prijs. Bekendmaking uiteraard op de beurs! Combineer strips en games meer waardoor de jeugd meer geneigd is om een strip op te pakken. (vb. assasins creed). Dus mogelijkheid om een spel te spelen én gecombineerd de strip te kopen. Werk met de veiling samen met Catawiki. Zorg ervoor dat gelijktijdig ook online geboden kan worden niet alleen vanuit een zaal. Communiceer zoiets vooraf en zorg voor media aandacht. Geef nieuwe ideeën een podium, door het financieel aantrekkelijk te maken om met dit soort ideeën te komen. B.v. door een lagere stand huur of roep een innovatie prijs uit. Zo kun je nog vele ideeën noemen. Je hebt tot slot zoveel genres in de stripboeken. Manga Comics Europese strip Grafic novel En minstens net zoveel smaken als verzamelaars/liefhebber. Respecteer dat de smaak van een ander niet die van jou is maar sta open voor verbeteringen.
 7. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Mijn zoon van 16 is fan van DCC. Maar hem zie je niet in de hal van de stripdagen rondlopen. Terwijl hij stripboeken wel leuk vindt ! De rest is gewoon vele malen meer zijn ding. Veldhoven pakt dit op een leuke manier op met het plaatsen van de flipperkasten. Waarom een stripverzamelaar direct een stempel moet krijgen dat hij/zij ingeslapen is ? Deze kan ik niet plaatsen. We hebben geen duffe hobby, maar de manier waarop het wordt aangeboden moet meer van deze tijd gemaakt worden.
 8. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Ben alleen op de zondag geweest dit jaar. Werd toch enigszins verdrietig om te zien wat er nog over is van de stripdagen. Aantal stands was beduidend minder dan andere jaren. Aantal tekenaren waren beduidend minder dan andere jaren. En op zondag was het bijzonder rustig ... Voor de veiling was zo weinig animo, dat die enkele handelaar aanwezig goedkoop kon inkopen. Hopelijk was het op zaterdag drukker, anders was deze editie voor standhouders geen succes.
 9. Rosinski

  Het lijkt me meer logisch dat Kriss de huidige verhaallijn niet overleefd. Zich opoffert om haar zoon te redden. Thorgal en Aaricia zullen beiden wel blijven bestaan. Hun twee kinderen ook, wellicht dat een aantal karakters rondom Jolan nog overlijden. Aniel zou alles mee kunnen gebeuren. Maar dat is wat ik vermoed. De albums hebben voor mij een hoog fun gehalte.
 10. Top 10 Van 2017

  Wat hebben wij toch dezelfde smaak. De nieuwste TWD delen heb ik wel reeds aangeschaft. Deel 24 staat toch wel in mijn top 10 van 2017. Over de rest moet ik toch nog eens nadenken. Zoveel mooie boeken die zijn uitgegeven in 2017.
 11. Dédi's

  Wij allen hebben een leuke hobby. Boomvavavoom heeft een ingewikkelde hobby.
 12. dutch comic con

  Het lijkt op een serieus verdien model voor easy fairs om de stripdagen erbij te krijgen. Meer entree aan de kassa Meer Opbrengst vanuit de standhouders Meer "beleving" voor de bezoekers van het huidige DCC. Die extra zaal verdienen ze wel weer terug. Lijkt erop dat de handelaren en niet stripschap leden de verliezers zijn in deze opzet. Zullen deze nog wel komen met deze stijgende kosten? Ik vrees dat het wordt waarschijnlijk een kleinere opzet van de huidige stripdagen zal worden in de hoop meer kijkers maar vermoedelijk minder kopers te krijgen. Je hoort het al, ik blijf sceptisch over deze stap.
 13. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Kijk, dit zijn leuke facts om te weten
 14. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Hoe waren de eerste 5 jaren dan? Waren dit edities zonder beurs?
 15. dutch comic con

  Stand van DDB kon met twee personen makkelijk bemand worden en dat was een redelijke stand. Tuurlijk liep er publiek, maar veel verkoop heb ik niet gezien. Ik kan het natuurlijk helemaal fout hebben. Dat het bij stripglossy zo rustig was gunde ik ze niet. Terwijl ze een aantal van Nederlands beste stripmakers hadden meegenomen. Ben benieuwd naar de komende stripdagen. Easyfairs is vermoedelijk afhankelijk van zijn vrijwilligers. Bij Facts zitten er een aantal met een grote passie voor stripboeken en dit zie je terug in Gent met hun line-up. Bij DCC is dit toch minder geweest de afgelopen edities, weet dan ook niet of het vrijwilligers team van DCC zullen/kunnen bijdragen een mooie aansprekende line-up van tekenaars. Hiervoor wordt waarschijnlijk toch gerekend op het stripschap. Wat mij betreft blijft het glas halfvol en hoop dat easyfairs budget beschikbaar stelt om met de binnengehaalde expertise een aansprekende line-up van tekenaars te regelen wat ervoor zorgen dat recht wordt gedaan aan de naam Comic Con.
×