Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

velden8

Members
 • Aantal items

  473
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over velden8

Recente bezoekers van dit profiel

171 profielweergaven
 1. Facts - Your Belgian Comic Con : 21& 22 oktober 2017

  Was een geslaagde editie. Ik was tevreden, maar nog belangrijker, mijn zoon was tevreden. Wat hij het leukste vond? Eigenlijk de sfeer van het hele gebeuren. De gamehal was top, de cosplay was top, de robotwars waren geweldig, de tekenaars vond hij wel best. De kramen met veel variatie vond hij leuk om te zien. We gingen met volle tassen naar huis. Enige kleine minpunten / verbeter punten, moet kunnen toch? - De film was op zaterdag niet met een loting maar alleen na afloop van de beurs op uitnodiging. Dit was niet duidelijk op voorhand. Mijn zoon snapte best dat er sprake zou zijn van een loting. Maar vond het jammer dat hij niet eens die kans kreeg. - Best een aantal tekenaren van de organisatie kwamen pas in de middag aan. Das best lang wachten als je om 9.00 uur binnen komt met een early bird ticket. Geen probleem als dit voor 1 of 2 auteurs is. Maar nu waren het meerdere waardoor het in de ochtend erg druk was bij de tekenaars en 's middags idem. Er was minder sprake van spreiding van rijen. Lof aan de organisatie voor de mooie line-up van artiesten. Het was wederom gezellig !!
 2. HeroesDome: een nieuw event in 2018

  Erg leuk, en dat in de mooiste stad in Nederland. Succes gewenst met de organisatie.
 3. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Jammer .... Maar je eindigt wel positief. En dat moet ook het belangrijkste blijven. Dat je met plezier naar zo'n event gaat. Doe je dat niet meer? Gewoon niet meer gaan.
 4. Dédi's

  Mocht op zaterdag ook gelukkige zijn van een kopje van de Baron. Voelde me er echt gelukkig mee. Had hem nog niet eerder gezien. Vond zijn bijdrage aan de stripglossy ook echt leuk. Stripglossy, dat vindt ik nog eens een leuk tijdschrift.
 5. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Argumenten die je geeft gelden ook voor mensen die uberhaubt naar een beurs als de stripdagen gaan. Locatie in Utrecht ligt midden in het centrum van de stad. Veel toegankelijker dan een afgelegen industrie terrein in Rijswijk. Wil je juist mensen benaderen die niet tot de groep fanatieke stripverzamelaars zijn, die bovengemiddeld geld meenemen naar een beurs. Dan moet je juist de reden om bij zo'n beurs te komen laagdrempelig maken. Hoeveel bezoekers heeft DCC ? Deze aantallen worden niet gehaald bij de stripdagen. Aan deze mensen geeft DCC voor hetzelfde entreegeld een stuk beleving erbij die ze zelf nog niet voldoende konden bieden. Deze mensen zouden niet naar de stripdagen afzakken maar pakken zo'n deel van de hal rustig mee en kopen wellicht ook nog wat. Het brede publiek komt al naar DCC. Ik snap dat ze vanuit DCC dit rustig een jaar willen proberen en de respons van bezoekers over deze zet willen afwachten. Bij succes krijgt het mogelijk een vervolg en anders moet de stripdagen maar weer kijken waar ze naar uitwijken.
 6. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Ik deel de mening van Lecram. Het is goed dat ze iets willen veranderen / proberen te verbeteren. Wellicht zorgt deze stap voor veel nieuwe stripschap leden We geven vaker aan hier op het forum dat sommige beurzen wellicht samengevoegd moeten worden. Nu gebeurd dit en dan toch nog reacties dat het glas half leeg is. Dat snap ik niet. Ik hoop en vermoed dat het voor iedereen een goede stap zal zijn. Standhouders mogen meer publiek verwachten. Bezoekers meer variatie en voor de organisatie wellicht meer kansen om meer uitgeverijen en tekenaars naar de beurs te laten komen. Locatie is prima, in ieder geval qua bereikbaarheid.
 7. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Een gezellig weekend achter de rug. Organisatie was wederom goed geregeld. De ophaal stand voor de beursuitgaven bij eppo was briljant. Wellicht zo iets gecombineerd met andere uitgevers regelen? Een gevarieerd aanbod voor iedereen op de beurs. Zowel voor de fanatieke stripverzamelaars, als de dagjesmensen of de kinderen. Voor mijn dochter was het een mega succes. Entree bij de ingang liep erg prettig. De tickets online gekocht werden 5 minuten voordat de beurs opging al gescand. Waar een mens toch niet gelukkig van kan worden ... Restaurant was net als voorgaande jaren goed met een vriendelijke bediening. Dit blijft één van mijn favoriete beurzen.
 8. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  De editie ziet er prachtig uit Erik. En weer net zo aantrekkelijk geprijsd? Bij deze reserveer ik er graag 1 als dat mogelijk is
 9. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Hoi Fons, Leuke namen die de revue passeren. Goed bezig Zal druk worden vermoed ik zo. Ook mijn dochter heeft er al weer zin in. Is er ook een programma voor de bioscoop dit jaar?
 10. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Kijk, dat zijn de goede berichten. Txs. Erik
 11. Stripfestival Breda 14 en 15 oktober 2017

  Erik, kun je wellicht vragen of hij van plan is originelen/schetsen mee brengt? Ik vermoed dat hij een leuke bijverdienste kan maken.
 12. strip2000 ronde 2

  Ik betreur de gebeurtenissen rond Strip2000. Het is jammer voor de Nederlands/Vlaamse stripwereld. De uitgever zorgde voor een podium voor de Nederlands/Vlaamse stripwereld waar ik altijd alleen maar blij mee was. Hun fonds sprak mij niet altijd aan, (hun zijtak Gorrilla wel), maar op stripbeurzen waren ze altijd één van de meest prettige uitgevers en ze stonden altijd klaar voor kinderen op een beurs. Heb toch best een aantal boeken van hun in mijn verzameling gekregen in de afgelopen jaren. Uiteraard was Peter de grote drijvende kracht achter dit bedrijf. Betreur zijn wegvallen en wat dat betekend heeft voor de stripwereld. Met het wegvallen van de uitgever blijkt maar weer: De een zijn dood en de ander zijn brood. Gedupeerden zijn de mensen achter strip2000 en uiteraard de auteurs. Profiteurs zijn de opkopers die geld verdienen aan de boeken die tegen dumpprijzen worden verkocht. (profiteurs of zakenmensen?) Dit is echter hetzelfde als eerder bij Talent of uitgeverij Beedee. Zelf vindt ik het jammer dat er geen nieuwe titels meer uitkomen bij dit fonds, dat je ze niet meer op beurzen zal zien, dat er series zijn die niet compleet gemaakt kunnen worden. Zelf vindt ik het als beursbezoeker prettig om een aantal uitgestelde aankopen voor wat minder geld te kunnen bemachtigen. En zo kan je er als persoon dan toch dubbel inzitten. Ieder zo zijn mening, maar laten we vooral respectvol met elkaar op dit forum blijven omgaan.
 13. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Kampen ?? Das een ander weekend.
 14. Stripdagen Rijswijk 2017

  Er zijn tekenaren die dit soms doen kan ik je vertellen. Maar heb dit meer in het buitenland gezien dan in Nederland. Ze moeten wel altijd hun eigen apparatuur daarvoor meenemen. Wellicht een leuk idee om daarin te investeren als beursorganisatie. Dan kan je de hoofdgast van een festival ook op die manier een podium bieden.
 15. Stripdagen Rijswijk 2017

  Vorig jaar met de kinderen naar 3 stripbeurzen geweest. Rijswijk, Veldhoven en Breda. Toen ik ze dit jaar vroeg of ze mee wilde, gaven ze aan dat ze niet naar die beurs wilde waar ze zich vorig jaar zo verveeld hebben maar wel naar Veldhoven en Breda. Ben dit jaar daarom maar alleen gegaan. Voor mij persoonlijk was dit mijn meest trieste beurs van de afgelopen paar jaar. Wat op zaterdagochtend bij de stand van uitgeverij L gebeurde heb ik nog niet eerder meegemaakt. Veel te weinig internationale tekenaars in verhouding tot het aantal mensen die hierin interesse heeft. Beursuitgaven die onderhand niets meer voorstellen of toevoegen en voor absurde prijzen verkocht worden. (met als uitzondering de uitgave van uitgeverij HUM). Ben over het algemeen best positief, maar kon aan deze editie van "de stripdagen" weinig positieve punten toeschrijven. Had ik 's ochtends geweten dat de dag zo zou lopen? Dan was ik thuis gebleven.
×