Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

BobFish

Members
 • Aantal items

  96
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

225 profielweergaven
 1. Eindelijk kunnen mijn lusten botvieren op de rijk geschilderde unversums en de bubblegum bodies van grootmeester Richard Corben ! 💪
 2. Super bedankt voor de info, heb geprobeerd maar verloren. 159 euro was een beetje te veel van het goede .
 3. ❤️ Kayfabe ❤️
 4. Persoonlijke top 5 Mike Oldfield platen : 5. Incantations 4. Amarok 3. Hergest Ridge 2. Tubular Bells (in bezit op vinyl) 1. Ommadawn (in bezit op vinyl)
 5. Ja inderdaad, iedereen moet dit voor zichzelf kunnen uitmaken. Maar ik wil gewoon zeggen : Geef nooit op ! Ikzelf heb namelijk al veel dingen plotseling wel weten te waarderen. Frank Zappa bijvoorbeeld ! In het begin haatte ik zijn mijmerende onmuziek ! Maar dan toch, plots!, viel mijn kwartje, en nu is het één van mijn favoriete artiesten allertijden !
 6. Let wel ! : "The Old proverb that you cannot argue about matters of taste may well be true, but that should not conceal the fact that taste can be developed." - E. H. Gombrich, The Story of Art
 7. Uitstekende keuzes ! Les 7 vies de l'épervier hebben me van mijn sokken geblazen (ook door het scenario werk van Cothias natuurlijk) (Wist je trouwens hiervan ? : https://www.actuabd.com/Les-collections-Hachette-misent-sur-l-Histoire 😍) Jaguar inderdaad ! Wauw, supermooi, beetje Bilal achtig ook. Marini heeft natuurlijk ook al verbluft, maar ik heb nog veel op mijn to read lijst staan, Spijtig dat zijn Rapaces steeds zo duur zijn ! Marini met Dufaux is trouwens een gouden combinatie. Tardi is één van mijn all-time favorites aan het worden, op alle vlakken. Cuzor O'boys !? Daar zal ik achteraan gaan ! Cinq branches de coton noir heb ik al liggen, maar nog niet gelezen.
 8. Ik plaats de prachtige afbeeldingen van de Swamp Thing Vertigo paperback editie met originele kleuren hier nog een keer. Om het topic wat leven in te blazen en om die 11 losers van hun stuk te brengen. En zo kan ik misschien een aantal mensen overtuigen om over te lopen . Wie durft het trouwens aan zijn Absolute Swamp Thing te fotograferen en te beargumenteren waarom het een betere editie is ? 😈 11-9, belachelijk, en dat noemt zich dan HET stripforum van de lage landen ?! Kijk eens aan wat een mooie aankoop, wat een pareltje. De kleuren spatten van het ruwe grauwe papier, mooi hoor ! Geen digitale kleurovergangen, geen bruingrijze 'moderne' tinten, geen glanzend blinkend papier. Je voelt het reliëf van de print, heerlijk.
 9. Nu ben ik wel benieuwd achter dat lijstje ! Palacios, Renaud, Muñoz en Moebius staan er toch in hoop ik ! Dat vind ik persoonlijk vier van de beste BD tekenaars. Voor mij zijn er veel prachtige striptekenaars/kunstenaars...
 10. Ja maar Sanderg, Wie kan er wel tippen aan de grote Grzegorz Rosiński !? Maar we kunnen niet alleen Rosiński lezen he .
 11. Jongens, hebben jullie Alef-Thau al gelezen ? (Ik vind er niets over terug op dit forum) Ik heb er juist ééntje op en dit is heel Thorgal-esque als je het mij vraagt ! Nr. 1 begon schitterend.
 12. En super mooi uitgebracht door Silvester Strips ! Jammer genoeg zijn ze na een tiental boekjes gestopt. Maar deze box is echt een snoependoos, elke keer genieten ! De vertaling is goed gelukt, zelfs de woordmopjes van Groucho . Die Absolute Swamp Thing zal wel zijn voordelen hebben maar ik ben echt een fascist op vlak van kleuren en textuur. Bij mij moet je bijvoorbeeld nooit afkomen met een 'J'ai Lu' editie van een BD of een ingekleurde Bone of een DVD of een .avi of een 128kbps mp3 .
 13. WILLY, ik wil foto's, de harde feiten ! Alles wat ik op youtube en elders op het net zie is gewoon lelijke kleuren, sorry. De gustibus et coloribus non est disputandum zeker...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...