Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Hollander

Members
 • Aantal items

  698
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

805 profielweergaven
 1. De gehele reeks gelezen. Soms was het bijzonder lastig om doorheen te komen. Ik vond de eerste 5 delen niet bijzonder. Deel 6 kon ik dan wel weer smaken. Ik dacht te begrijpen dat deze reeks verder gaat. Ik vrees dag dit voor mij heg einde is.
 2. De Hollander

  Berserk

  Fijn om te weten. Dan laat ik dit verder aan mij voorbij gaan. Jammer, dat dit zich zo verder ontwikkeld. Ik heb er echt wel goed van genoten.
 3. Ja stom, inderdaad Elfen 17.
 4. Dwergen 17, teleurstellend. Tekeningen zijn prima, maar het verhaal is zwak en voegt totaal niets toe. Zonde!
 5. De Hollander

  Berserk

  Afgelopen tijd Berserk gelezen. De eerste 2 volumes vond ik wat vaag, veel demonsche zaken, waarvan je niet weet hoe het allemaal zit. Vanaf volume 3 begint het verhaal over het hoe en waarom. Dit gedeelte loopt door tot en met volume 13, bevat minder demonische zaken en is echt heel goed. Vanaf volume 14 gaat het weer meer draaien om het demonische gedeelte. Ik constateerde dat dit deel mij minder boeide en ben vooralsnog even Weet iemand of het de moeite waard is om te lezen? Ik geef daarbij even mee, dat ik het demonische dus niet zo interessant vind.
 6. De Hollander

  Vinland Saga

  Verder gegaan met het lezen van Vinland Saga. Het begin vond ik destijds erg sterk, daarna vond ik het wat minder en ben ik ergens bij hoofdstuk 100 gestopt. Laatst maar weer de zaak opgepakt en tm hoofdstuk 159 uitgelezen. Ik moet zeggen dat ik dit weer heel goed vond. Echt genoten!
 7. Ook ik heb genoten van deze strip. Wel ben ik van mening dat er meer in had gezeten. De reis van de twee hoofdrolspeelsters van Parijs naar Bretagne duurt erg lang (meerdere albums), dit had zeker korter gekund. In plaats daarvan had ik wel wat meer van de kleine wereld willen zien. Als de herkomst van “de grote dode” zelf. Jammer dat dit nergens belicht wordt.
 8. Ik begrijp je. Zelf ben ik absoluut niet tegen vervolg verhalen, maar zo gauw zaken te lang gaan duren, dan haak ik ook af. Neem een serie als Samber, na de eerste 4 delen ben ik gestopt, want het duurt gewoon te lang. Of Marini die net zo makkelijk een serie meerdere jaren onhold zet. Dat kan dus echt niet. Gelukkig zijn er nog zat kopers die er anders over denken, anders zouden alle vervolg verhalen al gauw stopgezet worden. Ik koop trouwens wel gewoon eerste delen, maar wel als er meer bekend is over het aantal delen en ik verwacht dat er een redelijk verschijningsritme is.
 9. Eens, maar ik heb dan ook een financiele achtergrond, dus dat is misschien niet helemaal eerlijk.
 10. Iemand de laatste Lanfeust Odessy al gelezen? Ik vond het tegenvallen. Deze laatste cyclus begon heel sterk, maar eindigt vrij simpel. Tot het eind toe lijken de grappen de overhand te hebben in plaats van dat wij een spannend einde krijgen. Ook het waarom krijgt maar weinig ruimte. Misschien moet ik hem nog eens overlezen?
 11. Ik neem dat je niet de strips van DDB bedoel. Die volgen het eerste seizoen volgens mij 1 op 1. Welke bedoel jij?
 12. Even een paar weken niets gelezen. Ik heb alle seizoenen van GOT opnieuw gekeken. Wauw, wat heb ik weer genoten. Ik kijk uit naar het laatste seizoen. Daarna direct weer wat strips opgepakt, waaronder: Androids 4, erg zwak verhaal. Kronieken van de zwarte maan specials 3, lekker simpel leesvoer. Aristhopania 1, veelbelovend.
 13. Nee, totaal nieuw voor mij. Zal nov wel komen denk ik.
 14. Mooi, dan kan ik ruim van te voren beginnen met het herlezen van de reeks. Ik kijk hier al langere tijd naar uit. Dit is echt wel een hele mooie serie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...