Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Hollander

Members
 • Aantal items

  798
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.038 profielweergaven
 1. Zijn er nog webshops die in deze tijden komen met leuke promo pakketten? De Striep doet dat altijd leuk. Zijn er nog meer?
 2. Ik heb ook gekeken, maar vond de actie geen echte bijzonderheden bevatten.
 3. Opnieuw gelezen, Barracuda 1 tm 6. Heerlijke srrip, Dufaux komt met een boeiend verhaal en weeft een mooi web van intriges. Over de tekeningen van Jeremy enkel maar lof. Geweldig. Zo lees ik het graag.
 4. Helemaal mee eens, kleine moeite lijkt mij. Ik koop bij deze uitgeverij ook geen nieuw uitgegeven reeksen, laat ze eerst maar eens wat afmaken.
 5. Waarom wordt dit in Frankrijk dan zo gewaardeerd?????
 6. Eindelijk kwam Arboris afgelopen week met een nieuw deel van de Kronieken van de Zwarte Maan. In 2014 verscheen deel 15 en nu 6 jaar later komt dan eindelijk het vervolg deel 16. Tja, 6 jaar wachten, hoe serieus kan je een dergelijke uitgeverij nog nemen. Blij dat dit deel is verschenen, het sluit tenslotte een korte cyclus af, op naar deel 17, hopelijk is dat niet ergens in 2026.
 7. Slangengod 1 tm 3 gelezen. Ik kan dit altijd wel goed smaken. Mooi getekend en een boeiend verhaal. Ik begrijp dat het bij deze cyclus gaat blijven wegens tegenvallende verkopen in Frankrijk. Jammer, ik had hier wel meer van willen zien. Voor de Zoektocht (op zoek naar de tijdvogel) deel 6. Deel 1 kwam in 1998, daarna was het gauw 10 jaar stil, om vervolgens elke 3 jaar met een nieuw deel te komen. Tja, dat is niet meer van deze tijd. Bij elke andere serie had ik waarschijnlijk afgehaakt, maar voor deze serie maak ik graag een uitzondering. Fijne strip, precies het genre wat ik graag lees, daarnaast is elke plaatje weer genieten geblazen. Gezien het verschijningsritme zou ik het wel fijn zijn als dit naar een einde toe gaat.
 8. Gelezen, Green Class 1 en 2. Deel 1 begint op zich wel goed. Jongeren, virussen, overleven, het doet het over het algemeen goed. Ik was dan ook zeer benieuwd naar deel 2. Bij deel 2 gaat het echter mis, regelmatig kon ik het niet goed volgen, tja, dan is het eigenlijk een verloren zaak. Geen idee hoeveel delen deze reeks gaat bevatten, maar ik ga mij zeker bezinnen of ik hier wel mee verder wil gaan.
 9. Gaaf, maar ik dacht dat men hier vertelde dat deze reeks eigenlijk 10 delen zou tellen?
 10. Geen mooie foto. Afijn, mijn advies, kijk ook eens bij een leverancier van stellingen. Ombouw er tegenaan en klaar.
 11. Ik heb hier stellingen van 1 meter breed. Super stevig, geen teken van doorhangen en ze staan er toch al ruim 20 jaar. De stellingen stonden destijds in het magazijn van mijn werkgever. Die stonden vol met dozen papier. Ik vermoed dat de stellingen ruim 30 jaar oud zijn. Ik weet nog dat ik destijds de planken als trap omhoog gebruikte, super stevig. En het mooie, ik heb ze gratis kunnen scoren. Ik zal eens een foto plaatsen.
 12. Gisteren enorm genoten van Carthago deel 8, vandaag mij geirriteerd aan het slechte scenario van Badlands 2. Deel 1 vond ik al geen hoogvlieger, maar was voldoende goed om de serie nog een kans te geven. Helaas, deel 2 was nog slechter als deel 1. Onbegrijpelijk, je verwacht dat een scenarist als Corbeyran toch ondertussen de kneepjes van het vak wel kent. Benieuwd wat jullie ervan vinden?
 13. Een cyclus die afgerond is, betekent niet altijd een afgerond verhaal. Kijk naar series als De Zang van de Vampiers of Alleen. Feitelijk gewoon 1 lang verhaal.
 14. Weer enorm genoten van het nieuwe deel van Carthago deel 8. Spanning ten top, lekker mysterieus. Wat mij betreft zet Daedalus vaart in de laatste 2 delen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...