Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Hollander

Members
 • Aantal items

  685
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

766 profielweergaven
 1. Nee, totaal nieuw voor mij. Zal nov wel komen denk ik.
 2. Mooi, dan kan ik ruim van te voren beginnen met het herlezen van de reeks. Ik kijk hier al langere tijd naar uit. Dit is echt wel een hele mooie serie.
 3. Bij mijn weten zijn het 2 cycli van 3 delen. Ik heb mij deel 4 daarom nooit gekocht. 1tm 3 is een afgerond geheel. 5 en 6 zijn nooit vertaald.
 4. Bouncer Leest heerlijk weg. Ondertussen delen 1 tm 5 gehad.
 5. Hopelijk een epiloog op Arq, waarin hij helder uit de doeken doet waar het nu om ging?😔
 6. Dit weekend gelezen. Het verloren godenwapen 1 en 2, uitgegeven door DDB. Heerlijk zitten genieten. De tekeningen zijn wat ruw, maar passen goed bij het verhaal. Het verhaal is ruw, snel en boeiend. Ik kijk uit naar deel 3. DDB kennende volgt dat over het algemeen snel (1 van de grootste krachten van DDB). Wat mij betreft een aanrader. Vanuit de bibliotheek gelezen, Major Arcanum 1 tm 6. Puf, puf, daar gingen wij weer, Pecau en dat gedoe met de kaarten. Bij de Verborgen Geschiedenis was ik de draad na 3 delen al kwijt. Nu ging dat iets beter, maar vaak genoeg was ik de draad kwijt. Duidelijk niet mijn cup of tea. De tekeningen waren best oke. Blij dat ik dit nooit gekocht heb!
 7. Sonora eens bekeken, blijkbaar enkel in het frans verschenen. Jammer! Ziet er goed uit.
 8. De Hollander

  De Havik

  Eens, ik ben afgehaakt na de 1e cyclus. Wat dat betreft blijft onze hobby nare trekjes hebben. Enerzijds laten uitgeverijen ons wachten op nieuwe delen, terwijl er in het frans allang delen zijn verschenen (Daedalus, Arboris), anderzijds nemen tekenaars gemakkelijk een serie tussendoor, waardoor wij als striplezer maar moeten wachten (Marini). Ja,ja, het valt niet mee om een stripliefhebber te zijn. 😀😀😀😀😀😀
 9. De Hollander

  Integrales

  En precies op het juiste moment gestopt. Alles erna is ondanks best mooi tekenwerk verwaarloosbaar.
 10. Tja, Indruk, dat is al weer een tijdje stil. Hopelijk niet lang meer?
 11. Ik denk ook dat er een enorm verschil zit in een boekenkast van geperst hout en bedrijfsmatige stellingen.
 12. Mijn complimenten, een zeer mooie opstelling. Zelf heb ik wel planken van 1 meter. Deze buigen echter niet door, het betreft stellingen voor kantoorarchieven. Enorm sterk, ik heb zelfs planken liggen van 1,25 meter. Destijds kon ik die gratis meenemen, dus daar heb ik niet over moeten nadenken. Ombouw gemaakt en klaar was ik. Nadeel is inderdaad dat je niet teveel softcovers naast elkaar moet hebben staan. Afwisselen met hardcovers is aan te raden. Hieronder nog een deel van mijn kast.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...