Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Hollander

Members
 • Aantal items

  626
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

643 profielweergaven
 1. De Hollander

  Vers Aangekondigd

  In de aanbiedingsfolder van Silvester valt mij op dat de prijzen met 1 euro zijn verhoogd. Hc 17,95 en Sc 8.95 of was dat al zo?
 2. De Hollander

  Binge lezen

  Bij vervolg verhalen lees ik graag achter elkaar door. Helaas komt dit door tijdgebrek nooit verder dan 3 delen per keer. Op zichzelf staande verhalen als Jeremiah of Rik Ringers, tja, dat heeft niet zoveel zin en kan je ook beter niet teveel achter elkaar lezen, daar dergelijke strips elke keer eenzelfde opzet hebben. Dan verpest je eigenlijk het leesplezier. Als ik een langdurige serie ga herlezen, dan pik ik daar ook echt een goed moment voor uit, dat ik ook genoeg uren leestijd heb.
 3. De Hollander

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Drakenbloed, 2e cyclus, delen 8 tm 12, vanmorgen delen 8 en 9, hoop dit dit weekend uit te lezen. Heerlijk leesvoer!!!
 4. De Hollander

  Strip Van De Dag

  Na 10 delen was het feitelijk over. Daarna kwamen er een paar oneshots over nazaten en voorouders. Dit waren zeker niet de boeienste verhalen en zaten volgens mij ook niet in de integrales.
 5. De Hollander

  Lezer of verzamaar

  Ik kan je daarin volgen. Doch mijn ruimte gaat weer komen. 1 van de kidz wordt binnenkort 22. Niet dat hij weg moet van ons, maar hij zal straks toch zelf ook wel een keer op zich zelf willen? En dan komt er een mooie stellage bij. Dat moet het probleem grotendeels oplossen.
 6. De Hollander

  Lezer of verzamaar

  Vandaag werkte ik mijn Excel bestand met strips weer eens bij en toen moest ik denken aan deze tread. Lezer of Verzameleaar? Het antwoord is beide. Daarnaast ook boekhouder, van elke strip die ik in de afgelopen 35 jaar heb gekocht, heb ik vastgelegd: reeks, hc/sc, bedrag, nieuw/2e hands, waar en wanneer gekocht. Verder registreer ik wat er in dozen gaat voor achter de schotten wegens ruimtegebrek (hetgeen uiteraard ook weer genummerd is). Gek? Ongetwijfeld, maar voor de boekhouder in mij helemaal geweldig! 🤣🤣
 7. De Hollander

  Vers Aangekondigd

  Ik ben het frans niet machtig, dus ik heb even google translate erop losgelaten. Dat geeft het volgende: Dit zesde volume opent een nieuwe cyclus. In de vorm van een terugkeer naar de bronnen toont het album ons een metamorfoseerde Anthéa die terugkeert naar zijn regio's. Voor mij dus geen aanleiding om dit aan te schaffen. Wel wil ik dit promoten, dit is wel een goede serie. Wat mij betreft 1 van de betere reeksen van Stalner. Dus mocht je dit niet hebben, koop dit gerust!
 8. De Hollander

  Rosinski

  Gisteren deel 8 (na herlezing van de oudere delen) gelezen. Ik kan niet anders zeggen dat dit voor mij echt wel wat toevoegd. Als de tekenaar van deel 8 ook de hoofdserie gaat doen, dan ben ik daar ook blij mee. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Prima!!!
 9. De Hollander

  Vers Aangekondigd

  Op de SSZ staat dat DDB in 2 integrales de reeks Malemort uitbrengt. Destijds zijn er door Talent 5 delen vertaald. Eerlijk gezegd dacht ik dat dit een afgerond geheel was en dat deel 6 enkel nog een nakommertje was die niet speciaal noodzakelijk was. Iemand hier meer weet van?
 10. De Hollander

  Vandaag Gekocht

  Geen idee, maar gelachen heb ik wel om deze post. (Hoewel het onderwerp uiteraard niet tot lachen stemt)
 11. De Hollander

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Heerlijk, ze bestaan nog! Post gerust wat vaker een bijdrage, dat kan dit forum soms best gebruiken.
 12. De Hollander

  Strip Van De Dag

  Zonder er enige kennis van te hebben, vrees ik dat dit nog even doorgaat. Iemand mee in de franse uitgaven?
 13. De Hollander

  Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Na Imago Mundi (10 delen), nu bezig aan het bijbehorende 4 delige Climax. Alles heb ik 10 tot 15 jaar geleden voor het laatst gelezen.
 14. De Hollander

  Top 10 Belgische Strips

  Wauw, dat zet de nederlandse top volledig in de schaduw. Wat een groot verschil eigenlijk. Zou dat toch de link met Frankrijk zijn?
 15. De Hollander

  FRNK, Harmony en Magic 7 in vertaling stopgezet

  Vandaag de reeks Harmony nog eens gelezen en toch echt wel goed bevonden. Wat mij betreft niet specifiek een jeugdstrip. Hopelijk wordt dit opgepakt. Het einde van de eerste cyclus laat nog vele moglijkheden open. Tevens eens wat uitgebreider gekeken op Inzeo. Voor mij was digitaal nooit zo interessant, maar als digitaal ertoe leidt dat ik strips kan uitlezen en niet achterblijf met onafgewerkte strips, dan is dat toch mooi! Wel vind ik het allemaal wat lastig lezen op de ipad. Inzoomen ging bijvoorbeeld niet bij de previews, gaat dat wel als je hebt betaald? Wat de toekomst betreft, tja, wie zal het zeggen. Zelf denk ik aan een spotify, netflix achtig platform. Met een abonnement kan je dan lezen wat je wil.
×