Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Hollander

Members
 • Aantal items

  743
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

883 profielweergaven
 1. Mooi, hoe breed zijn die kasten?
 2. Verhalen in 3 a 4 delen zijn voor mij optimaal. Voldoende ruimte voor een uitgewerkt plot / diepgang in het verhaal. Verschijnt in 3 a 4 jaar, is dus overzichtelijk / wachten duurt niet te lang en leest in 2 uurtjes weg, dus je kan dit goed zonder onderbrekingen lezen. l
 3. Daedalus kwam met een voordeelpakketje van Horacio van Alba, drie delen voor 37 euro. Ik kan niet anders zeggen, heerlijk genoten van deze strip, een aanrader.
 4. Zelf heb ik veel in dozen staan. Dat is inderdaad minder goed stapelbaar, hoewel de bananendozen wel erg stevig zijn, daar moet je er vast enkele op elkaar kunnen stapelen. Deze dozen zijn veelal gratis te scoren bij de supermarkten.
 5. Samoerai ga ik nog kopen, ik zal vast jouw enthousiasme delen. Tot op heden ben ik nog niet ingestapt in Samoerai Legenden, iemand daar ervaringen mee? Even goed als Samoerai? Afgeronde verhalen, cyclussen of 1 lang lopend verhaal?
 6. Ik was vooral geinteresseerd in jouw mening over Duisternis. Inderdaad de tekeningen zijn weergaloos, alleen daarom al wil je deze serie in je kast hebben staan. Doch het verhaal dat is toch andere koek. Het is niet slecht, dat nou ook weer niet, maar heel vernieuwend was het zeker niet. Je noemt het terecht een klassiek verhaal, tijdens het lezen vond ik het soms wat saai. Regelmatig zat ik te wachten op de twist die alles zou draaien, doch die kwam maar niet. De hoofdpersoon krijgt het niet heel lastig en hierdoor ga je als lezer niet echt meeleven. In de gemiddelde Walt Disney verhalen gebeurd er op emotioneel vlak meer. Toch jammer!
 7. En toch klopt dit niet. Zelf heb ik Lemen Troon niet, maar ik zie het ook bij andere series gebeuren. De uitgever/maker van een strip wil graag dat je zijn strips koopt, maak dan ook zaken netjes af. Dergelijke praktijken kosten op de lange termijn meer geld, want het wantrouwen groeit hierdoor bij kopers.
 8. Ik ben benieuwd, het nadeel van ouder worden (lees: het hebben van een gezin) is toch dat ik minder tijd heb om mijn strips te herlezen. Veelal gaat de beperkte tijd zitten in het lezen van de nieuw aangekochte strips. Jammer!
 9. Wederom bezig met het herlezen van een oude reeks, Pandora Box. De eerste 5 delen gelezen, delen 1, 4 en 5 heel goed, delen 2 en 3 onderhoudend.
 10. Deze week weer eens 2 nieuwkomers gekocht en gelezen, Louisana deel 1 en Gunfighter deel 1. Beide begeven zich op geijkte paden en beiden vond ik dus niet heel vernieuwend. Het genre zal dit waarschijnlijk ook niet toelaten. Zelf vond ik Louisana dan weer wat interessanter, Gunfighter was wel heel tradioneel qua ingredienten. Doch wel genoten van beide strips en ik kijk zeker uit naar de vervolgen.
 11. Zelf heb ik geen enkele moeite met de inhoud van de SSZ. Bedenk waar wij zouden zijn, als deze er niet zou zijn? Het zou toch maar een kale bedoeling zijn. Dagelijks check ik de berichtgeving op facebook en elke woensdag en zaterdag bezoek ik graag de site van de SSZ. Heel fijn dat anderen hier zoveel tijd in steken, absoluut TOP!
 12. Dit weekend mij ondergedompeld in de reeks Insiders. Het 1ste seizoen met delen 1 tm 8 en het 2de 2e seizoen met delen 1 tm 4. Ik toegeven, de hoofdpersoon mag er wezen. Dit maakt het lezen allemaal zeer aangenaam. Soms is het verhaal wat lastig te volgen, maar over het algemeen is het goed leesbaar. Al met al, geen must have, maar zeker lekker leesvoer.
 13. Ja maar Arboris blijft wel elke keer zeggen dat het er aan komt. Daardoor blijf je toch elke keer hopen. Helaas blijft het enkel bij woorden.
 14. Ik behoor niet tot de doelgroep van RW, hun uitgaven zijn niet mijn strips. Maar ik vind het altijd jammer als er iets in de stripwereld stopt. Veel liefhebbers zullen wederom teleurgesteld zijn. Dat doet ons kleine wereldje geen goed. RW was toch sterk afhankelijk van haar grotere broer in Italie, gaat die nog wel voort?
 15. Zelf heb ik enkel de eerste 4 delen van Airborne. Niet eens omdat ik dit een slechte serie vind, maar ik heb soms wat moeite om de verschillende personages uit elkaar te houden, door lokaties in de sneeuw en de eenzijdige kledij (lees uniformen). Hierdoor komen de verhalen voor mij minder tot zijn recht. Zelf ben ik onlangs tegen De Ridders van Heliopolis deel 2 aangelopen. Afgelopen weekend dit gelezen en niet heel erg van genoten. Het duo Jodorowsky en Jeremy zou garant moeten staan voor een mooie nieuwe reeks. Dat was het voor mij helaas niet. Dit zou natuurlijk kunnen door het feit dat ik deel 1 niet heb gelezen, maar gezien het verhaal denk ik dat dit niet zoveel uitmaakt). Ik ben eens benieuwd wat andere forummers ervan vinden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...