Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Hollander

Members
 • Aantal items

  598
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

595 profielweergaven
 1. De Hollander

  Vandaag Gekocht

  Ja, Kontiki had het er al over, betreft een tussen album over de eerste contacten, daarna volgen er albums over individuele groepen die het overleefd hebben. Daar ik geen idee heb wat ik kan verwachten, ben ik enigzins afwachtend. Ik heb geen zin in niets toevoegende albums, waarvan er straks nog meer van verschijnen als de hoofdreeks. Denk aan XIII The Mystery. Met dat verschil dat daar de hoofdreeks echt wel heel goed was, terwijl het hoofdverhaal van Prometheus toch enigzins teleurstelde.
 2. De Hollander

  Vers Aangekondigd

  Ik ben even niet meer zo mee. Ik heb de eerste 5 delen. Daarna ben ik de draad verloren. De tussentijd is te lang. Welk deel is dit, welke cyclus (1 t/m 4 was cyclus 1 toch?) en met welk deel eindigt deze cyclus?
 3. De Hollander

  Vandaag Gekocht

  Ook getwijfeld en besloten het even af te wachten. Laat eens weten wat je ervan vond?
 4. De Hollander

  De Mini-Mensjes (Pierre Seron)

  Laat ik voorop stellen dat ik deze uitgaven niet heb. Zelf vind ik dit niet zo misdadig. Ik vind het zelfs wel bijzonder. Dat iemand zich deze moeite doet om toch een strip vertaald te krijgen. Ik deel je mening wat Seron betreft, maar met Dupuis heb ik geen medelijden. Zij hadden dit ook gewoon kunnen uitgeven, maar blijkbaar vonden zij dat niet nodig. Blijkbaar tot grote teleurstelling van enkele fans.
 5. De Hollander

  Rosinski

  Mee eens. Voor mij reden geweest om nog niet te beginnen aan de 3e cyclus. Daarnaast is het verschijningsritme erg laag.
 6. De Hollander

  Geflopte en gestopte reeksen

  Ja, super irritant, dan heb je 9 delen in je kast staan en dan komt er geen einde. Dat blijft wel heel jammer! Kon men nu echt niet een einde eraan breien?
 7. De Hollander

  Geflopte en gestopte reeksen

  TOP, mijn allereerste HC aankoop ooit. Ooit heb ik weleens (volgens mij hier op dit forum) gelezen dat de beste man wel aan deel 2 bezig was, maar dusdanig in de problemen kwam, dat de platen van deel 2 uiteindelijk ergens onder een lekkend dak lagen. Er bleef dus niets van over. Geen idee of dat verhaal waar was, maar als het waar is, dan is dat eeuwig zonde!
 8. De Hollander

  Geflopte en gestopte reeksen

  Ja, ja, die heb ik ook nog ergens. Was volgens mij helemaal niet onaardig. Maar het allemaal alweer lang geleden.
 9. De Hollander

  sorteren

  Over het algemeen op uitgeverij, maar alle piraten en western staan ook bij elkaar. Soms staat er nog wat op auteur (bilal, bourgeon). Heel logisch is het ook allemaal niet, bedenk ik mij nu. 😅😅😅 Komt ook door het ruimtegebrek.
 10. De Hollander

  Geflopte en gestopte reeksen

  Dat vond ik ook een fijne serie.
 11. De Hollander

  Geflopte en gestopte reeksen

  De laatste wolf van os. Slechts 1 deel verschenen. Ik kan mij het verhaal niet heel goed herinneren, maar de tekeningen waren weergaloos. Meestal voer ik niet afgewerkte series af, maar dat krijg ik in dit geval niet over het hart. Te mooi!!!
 12. De Hollander

  Rosinski

  Storm was populair in NL. Sinds de doorstart met Molenaar, is dit enthousiasme fors getemperd. Dat ligt trouwens niet aan het tekenwerk maar wel aan de slechte verhalen.
 13. De Hollander

  Vandaag Gekocht

  Ook net terug uit Veldhoven. Mooie score gemaakt. 42 strips gekocht voor nog geen 180 euro. Over het algemeen nieuw, soms licht beschadigd. Veel Dark Dragon Books en Daedalus. Heerlijk! Wat verder opviel. Het wat best druk in Veldhoven. Ik denk toch dat heel veel mensen (net als mij) de Stripdagen hebben overgeslagen en nu snel naar Veldhoven zijn gegaan. Uberhaupt chapeau voor de organisatie, alles was aanwezig, ook aan de jongeren was veel aandacht besteed. TOP!!!
 14. De Hollander

  Rosinski

  Ik zou alle opmerkingen negeren en kijken naar de verkoopcijfers. Die zeggen genoeg. Gewoon aan het begin starten en vooral genieten. Veel plezier!!!
 15. De Hollander

  Vers Aangekondigd

  Als die cover een weergave is van wat er staat te gebeuren. Dan begin ik mij enigzins zorgen te maken.
×