Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

De Hollander

Members
 • Aantal items

  493
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

397 profielweergaven
 1. Wordt Deze Vertaald?

  Persoonlijk vond ik dit niet heel best. Geen idee hoe dit verkocht heeft, maar het zou mij niet verbazen als een dergelijke serie het niet gaat redden in ons taalgebied.
 2. Integrales

  Als ik zie wat er allemaal integraal wordt uitgegeven. Dan vrees ik dat er heel veel gekocht wordt op basis van jeugdsentiment en dat menig koper zich na lezing afvraagt waarom hij of zij dit nu heeft gekocht. Tja, zo’n integrale is zo mooi. Maar ja, smaken verschillen. Menig koper is misschien ook gewoon heel happy met zijn aankoop!
 3. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Wat oud werk aan het herlezen. De Overlevende 1 tm 4 van Gillon. Heerlijk genieten. Gillon wist toen al sex verkoopt! De Chinkel, een strip die zoveel jaar na dato nog prima overeind blijft.
 4. Strip Van De Dag

  Blijft toch zonde dat Saga blijkbaar weinig brood ziet in sc uitgaven. Hier dan ook maar beperkt strips van Saga in het rek. Ik heb welgeteld 1 hc, die heb ik gewonnen.
 5. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ik ben eigenlijk best eens benieuwd hoeveel mensen er mee hebben gedaan? Is dat info die je wilt delen Kontiki?
 6. Strips : Promoties / Aanbiedingen

  Maar het kan toch niet de bedoeling zijn dat een nieuw deel al binnen enkele weken is uitverkocht. Nou, dan moet ik nog opschieten naar de stripwinkel.
 7. Strips : Promoties / Aanbiedingen

  Het wordt tijd voor een vestiging in Rotterdam.
 8. Strips : Promoties / Aanbiedingen

  Waarom hebben wij dat nooit in Nederland? 😠😠😠
 9. Turboreacties: Momenteel Lees Ik...

  Na het lezen van het laatste nieuwe deel van Lanfeust Odessy besloten om weer eens de hele serie opnieuw te lezen. Zodoende gisteren gestart met Lanfeust deel 1. Dit stamt alweer uit 1995, tjonge, wat gaat de tijd snel?
 10. Killroy was here, Walterell (tijdschrift Essef)

  Op diverse beurzen weleens stil gestaan bij zijn stand. De tekeningen zijn wat over de top, maar toch sprak het mij wel aan. Wat mij vooral opvalt is dat er nooit is sprake is van een afgerond einde. Zodoende dit tot op heden altijd aan mij voorbij laten gaan.
 11. Strip Van De Dag

  Yakuza. Ik vond van wel. Maar pas op, is geen afgeronde serie.
 12. A (de draad van Andreas)

  Ik ben gestopt met Andreas, na Arq was ik toch wel wat teleurgesteld. Andreas maakt zaken wel erg complex, vind ik. Dit verpest in mijn ogen het plezier. En zie jouw opmerking, lezen, bezinken, lezen, etc... Als dat allemaal nodig is om de beste man te volgen, dan ben ik blij dat ik even niet mee heb gedaan.
 13. Vers Aangekondigd

  Dan nog snap ik het niet. Een nieuwe serie als Mermaid Project werd in mijn ogen wel heel goed in de markt gezet. Tijdelijk verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief totdat deel 3 uit kwam. Volgens mij sterk gespeeld. Hoewel ik geen enkele kennis voorhanden heb, die dat zou moeten staven.
 14. Wordt Deze Vertaald?

  Ik bedoelde het lezen van strips in het frans.
 15. Vers Aangekondigd

  Tja, dat krijg je met dom uitgave beleid. Dan gaan ze zo’n reeks uitgeven op groot formaat a 10 euro per deel. Leuk, maar wel heel duur. Voor 8 euro per deel had ik dit nog wel een kans willen geven, maar die groot formaat prijzen zijn echt over de top.
×