Ga naar inhoud

Eemis

Members
  • Aantal items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Eemis

  • Verjaardag 11 februari

Profile Information

  • Locatie
    Kuurne
  • Interesses
    Sex en drugs
  • Geslacht
    Mannelijk
  • Beroep
    Aannemer

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

461 profielweergaven

Eemis's Achievements

  1. Zal me er niet teveel over ergeren maar eigenlijk had elke Vlaming weken geleden een folder met duidelijke uitleg moeten hebben ontvangen. Zo heeft bijvoorbeeld Het Nieuwsblad deze morgen hun artikel hierover al online moeten aanpassen (betrekkelijk dat forfaitair minimumtarief). Ik denk dat er bij veel mensen onwetendheid, frustraties of op zijn minst onduidelijkheid hierover is, enkele dagen voor de lancering.
  2. Over boxen van Silvester gesproken... Iemand geprobeerd alle Kobijns in de box te wringen?
  3. "Exotische varianten maken zieker, maar slaan vaccins niet knock-out Zo snel mogelijk zo veel mogelijk mensen inenten is daarom het beste wapen tegen de varianten, maar daarvoor moeten de spuitjes natuurlijk wel beschikbaar zijn. Ondertussen komt het erop aan de circulatie van het virus zo laag mogelijk te houden." https://www.tijd.be/politiek-economie/internationaal/algemeen/exotische-varianten-maken-zieker-maar-slaan-vaccins-niet-knock-out/10279503.html
  4. Wanneer 70 % van de bevolking is gevaccineerd zal ik deze redenering volgen.
  5. Beter dat dan dood zijn door covid-besmetting, zeker…
  6. Het valt wel op hoe de quarantaine-maatregelen psychische of relatie-problemen wel duidelijker maken. Opeens lijkt een derde van de koppels elkaar geweld aan te doen… Feit blijft dat zonder het nemen van maatregelen er een veelvoud aan overlijdens door corona-virus zou zijn geweest, wat negationisten als Bonte ook mogen beweren. Vorige week is een 49-jarige kennis overleden aan corona. Collega’s van me hebben hun ouders zien sterven door het covid-beestje. Ik mag er niet aan denken hoeveel sterfgevallen er zouden zijn geweest zonder maatregelen, hoe overbelast onze ziekenhuizen dan zouden zijn geweest. Hopelijk vanaf september iedereen gevaccineerd met uitzicht op een normaler leven. Ik ben dat mondmasker ook beu, Bonte.
  7. Aan types zoals Bonte en Thierry Baudet, met interessante, uitgebreide theorieën waarbij men (met kwade wil of dommigheid) desinformatie verspreidt :
  8. Kunnen deze opinies in het magazine van de Getekende Reep verschijnen?
  9. Soms vraag ik me ook wel af hoe diep het gat in de begroting ondertussen is geworden... Onder Johan Van Overtveldts beleid werd (dankzij de taxshift) het gat dieper gegraven maar ik denk dat men het ondertussen niet meer wil zeggen hoe diep we ondertussen zitten... Los daarvan steun ik het beleid van de huidige federale regering.
  10. Inderdaad. Voor je het weet beginnen mensen die in Bontes onzin geloven vaccinatiecentra in brand te steken en virologen met de dood te bedreigen...
  11. Als men het gewone leven nu gewoon zijn gang laat gaan : hoe zal men dan met de extreme overbelasting voor ziekenhuizen moeten omgaan. Elke avond om 20:00 wat handjes klappen in de tuin ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...