Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Eemis

Members
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

Over Eemis

 • Verjaardag 11 februari

Profile Information

 • Locatie
  Kuurne
 • Interesses
  Sex en drugs
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Aannemer

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

90 profielweergaven
 1. Heb je daar een link of bron van ?
 2. Comic Shops die puur van comics leven, en daarvoor zelfs grotendeels met Diamond werken, zullen serieus zwarte sneeuw zien, indien dit niet reeds het geval was met de corona-sluitingen. DC is ongeveer een derde van de comics-markt. Zelf ben ik ook meer een man van tpb's en HC's. De plotse wijze zonder duidelijke, eerlijke communicatie van DC, daar zijn geen woorden voor. Men had dit maanden op voorhand moeten hebben aangekondigd zodat de kleinhandel tijdig kon uitzoeken hoe men zich op deze verandering kon voorbereiden. Sowieso zijn op dit moment de niet-Amerikaanse klanten en winkels de pineut, Amazon zal hier in Europa waarschijnlijk het best aan verdienen (opnieuw...)
 3. In deze podcast-aflevering van 11 O'Clock Comics tracht DCBS’ Christina Merkler wat duidelijkheid te scheppen over de wijze waarop ze DC-comics zullen verdelen. Na 1u6min komen de winkels buiten de V.S. aan bod. Blijkbaar gaat slechts 15% van DC-comics naar niet-Amerikaanse winkels. Er wordt duidelijk gezocht naar creatieve oplossingen om de verzending en taksen zo laag mogelijk te houden. DCBS heeft al een oplossing voor Australië en zoekt iets uit voor Groot Brittanië. Men geeft ook toe dat er, zonder creatieve oplossing, er een prijsstijging van 40 tot 70% kan komen voor DC-comics in Europa door die verzending en heffingen. Na het interview lijkt men toch tot de vaststelling te komen dat DC op langere termijn lijkt te willen afstappen van de floppies, dat dit het begin kan zijn van een grote verandering in de wijze waarop Amerikaanse comics worden geconsumeerd zonder dat het daarom een 'final crisis' moet zijn. https://11oclockcomics.com/2020/06/09/11-oclock-comics-episode-677/
 4. Sowieso zal het leiden tot minder comics en minder comic shops. Veel Amerikaanse stripwinkels zijn 100% afhankelijk van Diamond, werken zelfs met een kassa-systeem van Diamond. Diamond liet ook onverkochte strips terug sturen of gaf stripwinkels financiële ademruimte (in die mate dat Diamond er zelf financieel onder lijdt). Als gans het distributie-systeem verandert door Disney (=Marvel) en Warner Bros (=DC) dan kunnen we de markt serieus zien krimpen want eerlijk : comic books zijn te verwaarlozen 'peanuts' voor die mega-bedrijven.
 5. Ik heb in het verleden via Pinceel Amerikaanse comics bekomen : een week of twee later dan bij Diamond en vaak beschadigde boeken. Geef me maar maar de keuze tussen meerdere verdelers (waaronder Diamond). Waar komt die welgemeende 'Fuck you' van DC ten opzichte van Diamond vandaan? Vielen er geen lessen te leren uit het distributie-fiasco van Marvel in de jaren '90 ?
 6. Geprobeerd. Maar hij reageert niet. Vreemd...
 7. De eerste helft van Death Note is zééér goed maar er is zoveel betere manga.
 8. Je moet eens Joshdecent contacteren.
 9. Tja.. Mensen als Yncke denken toch wat te bekrompen over strips....
 10. Zie post van Project_Z van vrijdag 18:02
 11. Ik ben de reeks 2 weken geleden beginnen lezen en de timing kon niet beter : de wereld die geteisterd wordt door een pandemie. De auteur kaart doorheen de reeks nog andere topics aan die, naast het virus, zéér actueel zijn.
 12. Dit weekend de laatste 4 volumes gelezen. De vertaling is af en toe niet zo goed, ook zijn de namen soms een beetje anders. Vaak zijn de gescande pagina’s niet zo kwalitatief. Toch mocht het de leespret niet drukken. Het einde van de reeks viel een klein beetje tegen, voelde wat gehaast en verwarrend aan. Maar over het algemeen : prachtige reeks !
 13. Moet zeggen dat ik gemist ben met mijn prijs voor de 4 Eden-boekjes. Ik heb €33,91 betaald. (de helft ervan is verzending)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...