Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nzaadr

Members
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beetje bijblijven šŸ§
 2. Zo heet het ook al jaren niet meer.
 3. Klinkt als 'wijze ' gemeente. Wanneer wordt duidelijk of Brussel en Gent net zo wijs zijn? Of toch maar al hotel boeken?
 4. Ik waardeer van Linthout en gun hem alle succes. Elke keer als een nieuwe editie doorblader heb ik weer het beeld van Urbanus theatershows. HĆ©Ć©l lang geleden had hij succes maar dat was snel voorbij toen zijn ' nieuwe ' show 2 jaar later 90% herhaling bleek. Bij een signeersessie bleek hij de chagrijnigste ooit (en dat is niet overtroffen, hoewel Freek de Jonge een bijna gelukte poging deed). Het blijft bij doorbladeren van elk nieuwe en niet kopen. Is het mijn ervaring met de man of gewoon omdat Vlaamse strips ( zie ook de Kampioenen) niet beklijven.
 5. Waar blijven Batman, Superman, Spiderman, de Hulk, captain America, WonderWoman?? Natuurlijk shit voor de verzamelaar maar is er echt geen logica achter het besluit?
 6. Eigen strips Eerst..šŸ˜‰ (Vrij naar Trump, VB en andere engerds)
 7. Helder, maar ik gaf al aan. Dit is de Amerikaanse manier van denken. Ook hier zien we steeds meer dat geld bepalend is en doen we Angelsaksische feestjes na. Gelukkig zijn er ook Europese strips en die zijn zeker niet slechter.
 8. Ik begrijp dat het even verwarrend kan zijn maar om nu terug te grijpen op iets wat 30 jaar geleden (90ter jaren) niet goed van de grond kwam lijkt wel op een ontkennen van de ontwikkelingen sedertdien. Comicswereld is blijkbaar nogal conservatief. šŸ˜‰
 9. Niet piepen. Dit is onderdeel van de door jullie zo gekoesterde US cultuur. Gewoon business.
 10. Het is heel vervelend en jammer. Ook verstandig vindt ik. Hopelijk wordt je harde werk volgend jaar beloond.
 11. Het zal me niet verrassen als de fanatici voor hun eigen liefhebberij de ogen sluiten. Het Brussels stripfeest is zeer toegankelijk, facts heeft geen dranghekken nodig en Geraardsbergen is elk jaar zo strak geregisseerd dat iedereen precies weet wat te doen.
 12. Zelden zoveel zotten op een hoop gezien.
 13. Misschien is het verstandig de verantwoordelijkheid te nemen en dit te annuleren! Is natuurlijk spijtig maar ik denk dat het onvermijdelijk is dat alle stripfanatici zich op dit ene festival storten. Ik kan me niet voorstellen dat massa events als FACTS en Brussel doorgaan. De macht van het geldelijk gewin is groot, dat wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...