Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lecram

Members
 • Aantal items

  1.529
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lecram

 • Verjaardag 14-06-1966

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recente bezoekers van dit profiel

564 profielweergaven
 1. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Je moet natuurlijk niks en wordt nergens toe gedwongen en ook theaterkaarten, popconcertkaarten, voetbalwedstrijdkaarten etc etc koop je van tevoren....wat is nu toch het probleem...als 2,50 voor een volle dag voor je hobby je naar de voedselbank verwijst.....dan kan je beter gewoon thuis blijven of naar een SSZ gaan.
 2. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  hahaha...........beetje voorbarig en zonder enige wetenschap.....wacht het nu eerst eens af. Ik vrees ook voor het stripdeel, maar ik ga het eerst eens bekijken. Misschien valt het mee en is er inderdaad meer leven in de brouwerij en misschien is de striphal een doodse lege hal tussen de hectiek van de hallen van de DCC...... L en DLC staan bijvoorbeeld gewoon op de beurs en hun kennende komen er gewoon beursuitgaven, daar ben ik zeker van. Dachten jullie trouwens dat ik geen parkeergeld hoeft te betalen als ik naar een popconcert ga of naar een voetbalwedstrijd of naar stripfestival Breda of het stripfestival In Brussel? Een combinatie met een Comic Con is natuurlijk een prima combinatie, als je van strips houdt is het meestal ook zo dat je open staat voor comics, tv series, andere verzamelingen etc. of hebben we hier met allemaal linnen tasjes bananendozen "vroeger was alles beter" ideeeen te maken? Niks mis mee, maar daar draai je geen stripdagen meer op, zo realistisch moet je zijn, dan zijn er genoeg alternatieven zoals jullie al aangeven. Je ziet ook totaal verschillende interpretaties, gast Spirou vond de dagen in Rijswijk goed, daar denkt bijna iedereen anders over, want die waren erbarmelijk slecht in mijn ogen. Niks nieuws, geen tekenaars, geen grote uitgevers, allemaal ouwe meuk en dodelijk saai. En misschien een tip, als jullie de Nederlandse strips zo'n warm hart toedragen, wordt dan lid voor een paar grijpstuivers van het stripschap (je ontvangt dan ook nog een aantal bladen per jaar) en dan kom je er gratis in. Ook al ben ik het met veel niet eens, ik steun de club, omdat strips een grote hobby van mij zijn.
 3. Het hoeft niet altijd zoet te zijn, Erik, je kunt je klanten ook verwennen met een hartig tussendoortje
 4. Sjaakie gaat zelf koekjes bakken, lekker, dat wordt gezellig.
 5. Wat krijgen we bij de Hum kraam....lekkere spritsen
 6. En krijg je gewoon ouderwets lekkere melkchocolade paaseitjes bij the Oak
 7. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Gewoon reguliere melkchocolade?
 8. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Kijk, dat is initiatief nemen
 9. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  En zo is het Gerben👍🏼
 10. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Comic Con Utrecht is prima, al ben ik pas 1 keer geweest, het was toen zeker niet minder dan Gent, alleen Gent heeft tekenaars (dank Stefaan en Peter), de reden dat jullie (en ik ook) naar Gent afreizen of een beurs bezoeken. Dus zeuren op DCC slaat nergens op, het stripdagen deel ziet er echter nog niet veelbelovend uit, maar zal net als al onze andere stripbeurzen gewoon weer stands hebben van DLC Eppo L Hum Arcadia etc etc. Daarnaast ook gewoon de gebruikelijke handelaren/SSZ. Maar er zijn teveel beurzen, dus iedereen is wel beetje uitgekeken op bovengenoemde stands (of heeft ze al 10x gezien) en als er dan geen nieuwe tekenaars zijn.......is er voor de happy few verzamelaars niks nieuws onder de zon......... Dus gewoon lekker dichtbij, gratis entree, drie hallen meer met DCC en dan kom ik de dag wel door.
 11. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Facts is een comic con met een deel apart met tekenaars, zowel comic als europees. De stripdagen heeft echter veel meer stripstands, is een stripbeurs, alleen geen internationale tekenaars. Dus voor jou en mij is dat minder leuk, maar voor gewone verzamelaars misschien niet. Nogmaals, voor nieuwe tekenaars hoef je niet te komen, maar als geheel met stripfestival en een grote comic con interessant (zeker met gratis entree als lid).
 12. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Grote vriend Tweety, je kunt wel blijven zeuren, maar als je maar voor 1 ding wil komen, kan je beter wegblijven. De stripdagen of DCC zijn niet de beurzen om "nieuwe" stripmakers te ontmoeten, al lang niet. DCC concentreert zich op comic con zaken en acteurs (en vrij succesvol) en de stripdagen zullen gewoon weer de Nederlandse top van de stripmakers uitnodigen (uitg L, DLC etc etc). Door bijvoorbeeld een HUM komt er incidenteel nog een internationale naam en wellicht dat L nog een verrassing heeft, maar meer moet je niet verwachten. Dus als je een one trick pony bent heb je er weinig te zoeken.......
 13. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Haarlem was de laatste editie ook zeer matig. Ze hebben het voordeel van een groot plein en een mooi gebouw, maar qua gasten was het niet echt interessant.
 14. Deze praktijken gebeuren zeker, zie ook de beursuitgaves van L die gelijk worden aangeboden na een beurs door veelal dezelfde ssz of handelaren. ik heb geen moeite met speculatie, prima, dat maakt het stripleven soms boeiender😅, maar het kan natuurlijk niet dat een winkel zijn normale voorraad weghoudt bij zijn vaste klanten om ze later met grote winst weg te zetten. Dan ben je geen betrouwbare winkel voor mij en zou ik stoppen met klant te zijn. Ik heb bij yendor nog nooit meer betaald dan de normale verkoopprijs, hulde.
 15. Tex Willer

  Net als ieder bedrijf moet ook een SSZ geld verdienen, dus inderdaad geen moeite mee, vraag en aanbod. Maar terug naar Tex......luxe van 139 heeft voldoende opbrengst om toeslag te negeren........ Het zal er ook nog om hangen hoe lang een auteur over een dedie zal doen, die Pini's oogde niet bepaald als een schilderij, dus misschien deden ze er wel 30-40 op een avond (geen idee)......dan garandeert een zw/wi boek van 45 (met extra ontvangsten uit prenten voor niet vaste klanten) misschien wel voldoende compensatie bij de winkel. In Angouleme heb je ook altijd stands met een paar exclusieve uitgeverijen, waarbij je een ticket voor dedie kunt krijgen bij aankoop van een luxe tussen de 90 en 150 euro of extreem dure prenten.............die marges op die boeken/prenten zijn waarschijnlijk zo hoog dat ze hier (een deel van) de kosten mee betalen. Zonder aanwezigheid tekenaars zouden deze stands thuis kunnen blijven.
×