Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lecram

Members
 • Aantal items

  1.755
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lecram

 • Verjaardag 14-06-1966

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recente bezoekers van dit profiel

943 profielweergaven
 1. Lecram

  Dark Dragon Books

  Wat een gezeik....wat is nu het probleem of is dit zeiken om te zeiken..... Het is toch alleen maar goed dat een titel goed verkoopt, who cares dat er een sc komt later....als je die HC niet wilt waarom koop je die dan .....er komen honderden strips uit per jaar.... moet Harry Mulisch bij een nieuw boek gaan uitleggen hoeveel drukken er volgen en in welke uitvoeringen.... Het lijkt wel of men steeds stommer en kortzichtiger wordt op de reep. Communiceert Dargaud over een integraal van Aldebaran als ze de nieuwe sc uitbrengen etc ??? Volgens mij is DDB een vd weinigen die hier op de reep soms een en ander uitlegt... DDB is een bedrijf en ik hoop dat ze winst maken, zodat ze blijven bestaan. Ik zie totaal geen probleem in deze gang van zaken, kijken of iets verkoopt en dan bijdrukken of als sc uitbrengen. Dit doet 95% van het bedrijfsleven, eerst testen.....willen we anders ladingen onverkocht spul en dan allemaal zeiken dat het in de aanbieding gaat....
 2. In Brussel praten de mensen Frans, het festival is niet tweetalig helaas. Verkopen ze op Vlaamse beurzen dan wel Franse strips of op Waalse beurzen Nederlandstalige strips? Ik ben het met je eens dat het prachtig zou zijn om naast Franse albums van de aanwezige tekenaars ook Nederlandstalige albums te verkopen, maar dat zal logistiek misschien heel moeizaam zijn.......het is niet anders. Maar ook qua tekenaars is het volledig Franstalig gericht en dat levert een geweldige lijst op. Dus ik zie de verplichte aankoop maar als de prijs voor een ticket en er waren ook best veel stands/tekenaars waar je zonder Franse aankoop mocht aanschuiven.
 3. Ik weet niet of het een systeem is, maar je moet gewoon een aankoop doen en ze verkopen geen Nederlandse boeken. Daar kunnen we moeilijk over doen, maar in Breda verkopen we geen Franse boeken, in Stuttgart geen Spaanse boeken....... Het is nu eenmaal een franstalig festival en misschien is dat ook de reden dat er zo vreselijk veel tekenaars komen.
 4. Lecram

  Catawiki Zaagdraad

  Dit weekend met Jim gesproken, ik heb ook een origineel (meegebracht door een vriend bij een festival, direct van Jim) en in de nieuwe beursuitgave staat bijna een zelfde tekening. Dit weekend in Brussel zag ik weer nagenoeg dezelfde tekening in het mapje originelen bij Jim......hij zegt dat hij heel vaak meerdere tekeningen maakt van een bepaalde compositie.......deze twee hierboven zijn ook niet geheel identiek, ze lijken sprekend, maar bijna alle lijnen staan net iets anders, dus niet overgetrokken. Ik zeg dus niet welke echt is of welke niet, maar JIM maakt heel veel van deze tekeningen en heel veel dezelfde. Of hij legt ze zelf op de lichtbak......haha
 5. Lecram

  Rosinski

  Veel kunstenaars zijn onbegrepen😂 Dufaux heeft geweldige reeksen (en ook minder goede😅) en het verbaast mij niks dat hij goed verkoopt....ik heb er velen van en ik hoop dat er nog velen volgen...... Klaagzang van Delaby echt geweldig.
 6. Lecram

  Rosinski

  Ik vind Klaagzang zelfs beter als Thorgal....haha.....geweldig scenario of is dat vloeken in de kerk. Mijn volgorde qua series niet gebaseerd op tekenwerk, maar als totaal: Klaagzang, Thorgal, Skarbek, Hans en fantastische rondvaart. One shots: Western vond ik geen hoogvlieger en De Chninkel overschat, prima strip, maar ook niet meer.
 7. Dat zeg ik......Facts doet altijd zijn best👍
 8. Altijd prettig, zo'n objectieve kijk op de zaken..... 😂
 9. Lecram

  sorteren

  Alles op naam reeks, van A naar Z, van laag nummer naar hoog. Hardcovers en softcovers gescheiden.
 10. 179 euro voor een JIM..... Maar het is natuurlijk een prima combi met stripfestival voor de winkels
 11. Tweetie is niet altijd snel van begrip.....😉
 12. Lecram

  Rosinski

  De schaduwen voorbij.......zeker op 1 bij mij
 13. Lecram

  Rosinski

  Guilty pleasure een moeizame lezer, er staat heel duidelijk dat de nevendelen terecht ook verkooptoppers zijn.....ze zijn dus nog steeds heel goed en daarom vinden liefhebbers ze koopwaardig. Dat is mijn mening. Misschien beter om zelf een argument te noemen waarom jij vindt dat jij mag bepalen of een reeks moet stoppen.
 14. Lecram

  Rosinski

  Net als de bij eerste 8 kunsten 😂 Waarom zou je in godsnaam enige waarde hechten wat anderen ervan denken....of dat het zogenaamd kunst moet zijn......ben je bang dat je kennissen je uitlachen? Strips moeten plezier, spanning, ontroering of een lach opleveren, het is geen levensdoel. Dat kan via Suske en Wiske of via Marini of via Chris Ware......
×