Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lecram

Members
 • Aantal items

  1.835
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lecram

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recente bezoekers van dit profiel

999 profielweergaven
 1. Lecram

  Vandaag Gekocht

  leuk kerstkado
 2. Lecram

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Zeker, dit is toch best leuk
 3. Lecram

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Zetten de auteurs nog snelle schetsjes of alleen handtekeningen?
 4. Lecram

  Dutch Comic Con - Winter 2018 edition

  Silvester staat net als DDB (als ze op cons staan) tussen de comic con stands in, ze zijn ook op dit soort dagen gericht op dat publiek....dus het is gewoon een Comic Con zonder enige inmenging van het Stripschap....... Aangezien iedereen (op een rare vogel na 😄) begrijpt dat een Comic Con natuurlijk raakvlakken heeft met strips zullen er altijd stands tussen zitten (zoals nu Silvester, niet op de site) die ook voor stripliefhebbers interessant (kunnen) zijn.
 5. Lecram

  Dutch Comic Con - Winter 2018 edition

  Beetje bijblijven Tuinman, de stripdagen doen deze wintereditie niet mee, maar zijn er in het voorjaar weer bij. Dus nu is het een complete comic con zonder stripgedeelte.
 6. Lecram

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Ik combineer mijn bezoekjes aan SSZ graag (ook met markt bijv) en inderdaad ook vaak met cd of platenzaken.
 7. Lecram

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Dat klopt, maar als we het over een winkelstraat in een stad hebben is daarmee niet bedoeld slagers, groentewinkels en bakkers. In grotere steden als bijvoorbeeld Rotterdam zijn de winkelstraten vooral gericht op grotere ketens, kledingzaken, speciale zaakjes, warenhuizen etc. Hier komen dus heel veel mensen die niet gericht zijn op dagelijkse boodschappen, maar algemeen winkelen. Daarnaast zijn daar ook heel veel toeristen/dagjesmensen en dat zijn mensen in vakantiestemming, dus zeer interessant. Ik denk dat dit bedoeld werd. Een SSZ kan niet draaien in een buitenwijk op die paar vaste klanten zonder aanloop van andere klanten. Yendor in Rotterdam heeft best veel vaste klanten, maar ook heel veel eenmalige of zeer incidentele klanten, vooral op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Tevens heb je dan ook mogelijkheden om met nevenproducten mensen naar binnen te krijgen. Nadeel zal wel zijn dat de huur in grote binnensteden hoog zullen zijn. Een bezoek aan de stripwinkel kan je in deze straten dus ook nog combineren met andere winkels, dus hoef je niet alleen op pad naar een afgelegen straat om strips te kopen.
 8. Lecram

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Een beetje realisme mag ook wel een beetje in dit soort discussies. Straks gaan we nog klagen dat er vijf chinees restaurants zijn in een dorp, maar dat we vier daarvan niet lekker vinden......dus is er maar eentje......😊kom op, aantal boekenzaken is dus gewoon giga in betrekkelijk klein Leuven. En daarnaast ook twee echte stripspeciaalzaken, wat een weelde.
 9. Lecram

  Boekenbeurs Antwerpen 2018

  Wat ben je toch een echte dedie jager geworden, je kan toch gewoon de boekenbeurs bezoeken zonder dat ene tekeningetje.....😁
 10. Lecram

  STRIP , een nieuw maandelijks stripmagazine

  Zeer goed nieuws....leuk....ik ga het zeker steunen
 11. Lecram

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Ja, een gesprek face to face is vaak veel duidelijker en genuanceerder. Achter het toetsenbord reageer ik zelf ook vaak wat meer uitgesproken 😊 Andere nuance, ondernemen of er nauw bij betrokken zijn is vaak een heel groot verschil.........voor eigen risico en centen ondernemen is toch echt anders dan als bankier of adviseur ernaar kijken (al zeg ik hiermee niet dat jij dat doet 😉). Kop op Neat Stuff.............je bent goed bezig en in mijn optiek denk ik dat er altijd fysieke speciaalwinkels zullen blijven en zelfs weer opnieuw kunnen floreren. De trend kan zomaar omslaan en fysieke winkels kunnen weer opbloeien. Zelfs in mijn "grotere, meer zakelijke" business wil men graag persoonlijk contact. Zelf koop ik mijn kleding in een zaak, waar ik goed geholpen word, ongeacht of ze een paar euros duurder zijn en zo zijn er nog veel meer mensen, die graag bij de slager vlees halen (ipv de supermarkt). Dus focus je niet op de klanten, die nooit zullen komen, maar geef topservice en gezelligheid, dan komen mensen die dat belangrijk vinden vanzelf. Stripboeken zijn mijn hobby, ik koop lekker boeken op beurzen (liefst met tekening) of in een stripspeciaalzaak, ik wil ze zien, bekijken en vergelijken.........
 12. Lecram

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Het lijkt er niet op dat je Neat Stuff het beste toewenst .....integendeel......je blijft benadrukken dat alles slecht gaat en dat hij het niet gaat redden....dat is niet echt prettig om te horen en of iemand geen goede ondernemer is omdat hij reageert op een forum weet ik niet....maar ik heb ook niet het vermoeden dat jij een ondernemer bent, maar misschien zit ik er naast. Maar je mag inderdaad je mening geven.....leuk of niet. Ik denk ook niet dat er veel geld verdiend wordt met strips of bijbehorende zaken, maar er zijn heel veel moeilijke markten met draaiende bedrijven. Als je de eigenaar van Yendor bedoelt in je uitwijding, vrees ik dat je het weinig met hem eens bent, want hem kennende zal hij zeker niet alles onderschrijven en is hij zeker niet zo negatief.
 13. Lecram

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  haha....zo zie je maar, het is logisch te verklaren.....😂
 14. Lecram

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Belgen zijn wat minder slim, vandaar dat ze vaak pas als 40+ afstuderen.......😊😂
×