Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lecram

Members
 • Aantal items

  1.882
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lecram

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recente bezoekers van dit profiel

1.063 profielweergaven
 1. Lecram

  FACTS 2019

  Goeie genade, de moderators mogen mij hierbij schorsen, maar wat een ongelooflijk gezeik....😂 Moeten de organisatoren van megabeurzen met tienduizenden bezoekers voor 5 tot 10 ubernerds (die alles aflopen) ook nog rekening gaan houden met elkaar..... Misschien combineert de tekenaar wel wat beurzen om de giga reiskosten te drukken?
 2. Lecram

  Dédi's

  Het gaat natuurlijk niemand hier om de cruise......de signeertijden zijn ook nog deels tegelijk met de aanlegtijden....haha. Deze 3 daagse trip is in principe oninteressant qua route (zonder de dedies) en veel te omslachtig voor 2,5 dag op een boot. 150 plaatsen aan boord, 15 tekenaars, 5 uur signeren.......150 dedies in 5 uur? Niet iedereen wil iedere tekenaar of is een verzamelaar....dus laten we zeggen 100 dedies in 5 uur.....20 per uur......das zelfs voor Hermann fors.....😀 Maar inderdaad, het is wat Ambreville zegt, het is de ervaring om een keertje mee te maken.....als je er tijd voor hebt, waarom niet......
 3. Lecram

  Dédi's

  Ik ben wel benieuwd, laat tezijnertijd weten of het leuk was.....😉 Als je maar niet zeeziek wordt.....🛳
 4. Lecram

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  pfffff........het stelt eigenlijk niet veel meer voor......met deze middelen of vooruitzichten is het eigenlijk ondoenlijk om nog wat serieus te organiseren. Het is bijna nog een zegen dat easyfairs met het stripschap in zee gaat, want alleen zouden stripdagen onhaalbaar zijn in deze setting. Je moet je ook nog afvragen of (dit soort) verenigingen van deze tijd zijn. Ook vakbonden, omroeporganisaties, politieke partijen etc. etc. zien ledenaantallen, betrekking en beleving bij een vereniging teruglopen. Het organiseren van een (grote) beurs moet eigenlijk door commercieel slimme "liefhebbers" gebeuren, die veel passie erin steken en ook "slim" naar commerciele mogelijkheden zoeken.
 5. Lecram

  Dédi's

  goeie genade.......dat is er niet bepaald op vooruit gegaan.... ongelooflijk dat ze Bourgne hebben laten gaan. Wel een prima Girod, Rudy 👍
 6. Lecram

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Hij zegt ware dingen, maar ook enige vreemde dingen. "Ik heb het neergezet, maar wil het niet uitbouwen".....nou, ik vond het niet echt geweldig wat het stripschap heeft neergezet of toegevoegd aan de Comic con.......en dat is heeeeeeel zacht uitgedrukt. Zijn teleurstelling over de stripwereld, dat ze er niet ingesprongen zijn, begrijp ik wel. Totaal geen enkele verandering of vooruitgang lijkt eruit te komen. Hij verwacht een bescheiden inbreng qua strips in Maart, ik had niet anders verwacht, het stripschap blijft steeds hetzelfde (bijna niks) doen. Geen grote uitgevers, geen nieuwe/internationale tekenaars, geen promoties.......het is elke beurs steeds dezelfde voorspelbaarheid. Maar goed dat er een Comic Con bij is om de dag een beetje te varieren. Vaak is het leuk om iedereen weer even te spreken en een beetje rond te snuffelen, maar ernaar uitkijken is er niet meer bij.
 7. Lecram

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  Dat is een goede😂👍🏼👍🏼 Het is weer een indrukwekkend lange lijst, goed gedaan
 8. Lecram

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  Zo onbekend is die auteur toch niet, de reeks Hammerfall is uitgegeven door een grote uitgever en heeft 4 boeken. En zie het positiever, Tweetie, de lijst is zo lang en uitgebreid, je komt de dag vast prima door. Dus kijk gewoon aan wat 1 van de 40 op de lijst doet en anders ga je voor de anderen 😁
 9. Lecram

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  Ik denk dat hij commissions wil doen...... De tekst is niet geschreven door de auteur.
 10. Lecram

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  Hammerfall zijn Dupuis albums, dus dat heeft er niks mee te maken. Misschien doet hij liever commissions dan dedicaces?
 11. Lecram

  Music for Life- Stripveiling

  Beetje vreemde opmerking, is de mishandeling/verkrachting/onderdrukking van mensen minder erg dan een reiger met een gebroken poot of een hond die heel de dag in een flat binnen zit of geslagen wordt of het slachten van varkens? Is kinderarbeid minder erg dan een dansende beer op een Roemeense markt....? Het is beiden heel erg, we moeten als mensen fatsoenlijk met de natuur en hun schepsels omgaan, geen onnodig leed veroorzaken. Veel minder vlees consumeren (bio industrie direct afschaffen en prijzen van vlees zwaar omhoog) zou al een goed begin zijn (ook milieutechnisch) en minder huisdieren ook. Al die zielige vogels in kooien, vissen in kleine bakken of knaagdieren in kleine hokken....totaal onzinnig. Als je de ruimte en tijd hebt zijn honden en katten prima kameraden. Maar goed, twee prima goede doelen, ik hoop dit jaar het tijdstip niet te vergeten en wens je heel veel succes toe.
 12. Lecram

  Achtste stripbeurs te Geraadsbergen 10 Maart 2019

  komen al de tekenaars van de boeken in het plaatje langs 💪😃
 13. Lecram

  2019

 14. Lecram

  Dossier n°2 XIII

  Niks mis met XIII, Largo en Thorgal.......ik koop en lees ze graag.......ik lees ze met veel plezier en nog steeds. De spin-offs zijn zelf heel sterk. Dit soort reeksen zijn de reden dat ik zo van strips hou en inderdaad, de stripwinkelier is er ook blij mee. Ik ben met veel series gestopt de laatste jaren, maar deze drie blijven welkom. Het tweede dossier heb ik echter nog niet gelezen, ik heb ook nooit zo'n behoefte aan dossiers, maar we zullen zien.
 15. Lecram

  Catawiki Zaagdraad

  Vandaag het bericht gehad dat de koop geannuleerd is. Dit nav mijn telefoontje, anders had er waarschijnlijk nog niks gebeurd. Ik ben dus een maand mijn geld kwijt en heb mijn aankoop niet gekregen. Het enige dat catawiki heeft gedaan is een email sturen naar de koper, die reageert niet en dan is de kous af voor catawiki. Ik vind dit veel te makkelijk, dat valt me erg tegen. De koper kan gewoon een nieuw account aanmaken en vervolgens weer verder en als het hem niet bevalt stuurt hij gewoon niks op en reageert niet op het emailtje cvan catawiki and so on.
×