Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lecram

Members
 • Aantal items

  1.709
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lecram

 • Verjaardag 14-06-1966

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recente bezoekers van dit profiel

881 profielweergaven
 1. Lecram

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Sommige mensen moeten gewoon lekker in hun comfortzone blijven.......zie je snel😃
 2. Lecram

  Dark Dragon Books

  Zeker weten, het is prima om uitleg te geven. Ik vind dat stripliefhebbers veel te snel oordelen over reeksen afmaken of oplage´s. Een reeks die verlies lijdt hoef je niet af te maken, dat is onzin. Ik heb een scheepswerf en mocht ik verlies lijden op een bepaald soort werk stop ik er snel mee. je gaat een uitgever niet vragen een boek uit te geven waar hij bij voorbaat verlies op maakt......stripliefhebbers kopen ook niet bij voorbaat boeken ongeacht of het eerste deel zal tegenvallen. Soms stopt de uitgever, soms stopt de tekenaar, soms stopt de koper.......jammer, maar geen halszaak. Niemand hoeft voor niks of met verlies te werken. Wel zou je kunnen stellen dat het verstandig zou zijn om misschien wat langer te wachten met vertalen (dan weet je ook of een reeks afgemaakt is of in ieder geval langer loopt in Frankrijk) om zo meerdere delen kort achter elkaar uit te kunnen geven (en ze misschien in één keer te drukken voor de kosten). Maar daar kan de uitgeverij het beste over oordelen, vaak zullen uitgaven ook in een package deal zitten zou ik me kunnen voorstellen.
 3. Lecram

  Catawiki Zaagdraad

  Juist wel, dan denkt namelijk iedereen zoals jij nu doet😅 Maar waarom op los blaadje.....echt vloeiend is is ook niet
 4. Lecram

  Catawiki Zaagdraad

  Die Hubinon ook
 5. Lecram

  Originelen

  Is dat opmerkelijk....dat je koopt wat je graag leest....lijkt me juist logisch, ik lees wat ik mooi vind en dus als ik een origineel wil..... Ongeacht de prijs lijkt me ook niet, ik kan me niet indenken dat stripliefhebbers zomaar alles willen betalen.....waaruit volgt deze conclusie?
 6. Lecram

  Strips op de Markt Gouda 6 mei

  Willy heeft alles opgedronken.
 7. Lecram

  B of C series

  Je vertelt hem iets en hij wist het al......door zelfkennis 😃
 8. Lecram

  Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Ook niet alles wat hij zelf verkoopt zal in de openbare boeken komen, dus verschillende prijzen zijn logisch, afhankelijk van de situatie en omstandigheden kan hij doen wat hij wilt. En reken er maar op dat Marini gewoon courtage afdraagt aan de galerijhouder, het slaat natuurlijk nergens op dat deze voor niks werkt. Dit is dus ook gelijk de reden dat Marini kortingen kan geven en dan zelf waarschijnlijk het gelijke overhoudt. Uitgeverijen op beurzen kunnen soms ook aanbiedingen doen op beurzen, omdat de tussenhandel wegvalt bijvoorbeeld.
 9. Lecram

  B of C series

  zelfkennis dus
 10. Lecram

  B of C series

  hahaha.......dan moet ik ogen in mijn rug hebben......
 11. Lecram

  Het Gebroken Zwaard V.I.P. commissie avond

  Wat wordt bedoeld met de uiting VIP mbt deze avond? Het idee is toch gewoon dat je een commission bestelt en dat je die dan komt ophalen bij de tekenaars die avond onder het genot van een drankje ?
 12. Lecram

  Strips in de media

  Ik heb by far niet zoveel strips, maar ik vind dat ik op het punt zit dat ik mijn verzameling voorzichtig moet gaan opschonen, ik hou van overzicht. Ik heb ook veel dedicaces (grotendeels in boeken). Ik gruwel van die foto met stapels in een kamertje of uitspraken dat strips in bananendozen in de kelder liggen, daar heb je dus helemaal niks aan (naar mijn mening natuurlijk...haha). Ik heb een mooie ruimte ervoor in ons huis, maar die ruimte wil ik graag open en overzichtelijk zien te houden. Met wat originelen aan de muur etc. Niet helemaal volgestouwd met boeken. Het is zo moeilijk om boeken weg te doen (mede doordat in bijna elke serie 1 of meerdere delen met een dedicace bevat), maar ik heb er al zoveel die ik toch nooit meer zal herlezen.
 13. Lecram

  B of C series

  Durango natuurlijk een A serie, verkooptopper en niet voor niks, het is maar wat de pretenties voor een stripboek zijn.
 14. Lecram

  B of C series

  C serie is nog te hoog gegrepen, bagger....haha
×