Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lecram

Members
 • Aantal items

  2.004
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lecram

 • Verjaardag 14-06-1966

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recente bezoekers van dit profiel

1.327 profielweergaven
 1. Lecram

  Catawiki Zaagdraad

  Catawiki is heel laagdrempelig en dat maakt het makkelijk. Ook ik heb er al vele zaken verkocht en aangekocht. Doorgaans tot grote tevredenheid. Eerlijkheidshalve moet ik ook Christine wel gelijk geven, contact is bijna onmogelijk (geen reacties of onzinnige reacties), een uitzondering is natuurlijk onze medereper The Oak, die altijd zeer behulpzaam is. Ben het ook zeker met Retep eens dat je best zelf verantwoordelijkheid mag nemen over wat je koopt, als je twijfelt gewoon niet doen.
 2. Hier in nederland vandaag ontvangen, heel goed verpakt, bedankt
 3. Post NL weinig problemen, maar met Bpost als verzender veel fout en zeer slechte info. volgens mij hier geen post nl bij bpost maar dhl
 4. Bpost betekent je hart vasthouden, zeker ook naar Nederland, op de site nu compleet onduidelijke informatie...... De weinige keren dat ik iets via Bpost moest krijgen ging het mis, vorige keer werd het gewoon op een ander adres gepost in een open bak (kwam ik 5 dagen later na veel klagen achter) en was het pakket helemaal door en doornat....😀 Maar ja, laten we hopen dat het deze keer wel lukt.
 5. Oh......discriminatie, de post doet er al langer over naar buitenland en dan ook nog later verzenden😪
 6. Helaas miste ik net als vorig jaar (toen vergeten, nu te laat thuis) het begin van de afloop van de veiling, waardoor ik al te laat was voor de eerste van de twee kavels die ik graag wilde winnen. Gelukkig had ik nog 1,5 minuut over voor de tweede, die dus net op tijd wel gelukt is..... Nu hopen dat Hollywood begint met zijn Noorderburen
 7. Prima lijstje tot nu toe......👍
 8. Wat is Comic Con Gent retro editie ? Een retro FACTS of andere partij ?
 9. Jazeker, mijn jongste dochter wilde graag, dus samen zondag geweest. Vooral voor mijn dochter, dus acteurs, beleving, cosplay show, Q&A acteur en dealer hal, ik ben dan ook niet echt thuis in comics als Europese stripliefhebber. Het was in ieder geval vreselijk druk en de sfeer was prima. Qua strips was er de Eppo stand (met uitgeverij L) met een drietal tekenaars, Dark Dragon books (zag er heel druk uit) met een tweetal tekenaars, een stand met de reeks Saul met de tekenaar Apri en uitgeverij Silvester. Volgens mij zag ik in de dealer hal ook nog een stand van comic watch. De stand van het stripschap stemt mij helaas nooit vrolijk, weer dezelfde saaie stand als altijd. In artist alley zaten er een zestal tekenaars, die best mooie (en prijzige) commissies maakte voor zover ik het kon zien. In de dealer hal ook nog de coffee artist Juapi, die echt heel mooi werk maakt. Het is wel heel leuk om te zien hoe enthousiast en vrolijk de sfeer is op een comic con, Tevens geeft de jeugd ook makkelijk geld uit als je eens om je heen kijkt wat er allemaal verkocht wordt. Die prijzen voor handtekeningen acteurs zijn best pittig, maar rijen lang....haha Tussen de middag vietnamese loempia's en luikse wafels 😊. Voor mij persoonlijk is een combinatie met Stripdagen erbij aantrekkelijker, maar met een aantal Action figures, funko's, Apri, Juapi, een tweetal handtekeningen acteurs en diverse Anime/Asia/K-pop aankopen hebben wij beiden een leuke dag gehad.
 10. Heb je nog fotos van dedies? We zijn benieuwd😂
 11. Lecram

  Catawiki Zaagdraad

  In 2017 hadden ze 47 miljoen omzet met een verlies van bijna 20 miljoen. Dat krijgen ze in een bananenrepubliek niet eens voor elkaar, dat is gewoon heel knap.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...