Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Lecram

Members
 • Aantal items

  1.992
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lecram

 • Verjaardag 14-06-1966

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Directeur eigenaar staalconstructiebedrijf

Recente bezoekers van dit profiel

1.274 profielweergaven
 1. Heb je nog fotos van dedies? We zijn benieuwd😂
 2. Lecram

  Catawiki Zaagdraad

  In 2017 hadden ze 47 miljoen omzet met een verlies van bijna 20 miljoen. Dat krijgen ze in een bananenrepubliek niet eens voor elkaar, dat is gewoon heel knap.
 3. In Nederland hebben we grote ketens als Jumbo, Albert Hein of Lidl bijvoorbeeld, maar die verkopen vooral dagelijkse boodschappen aangevuld met wat keukengerei en tijdschriften (en dan soms wat Dirk jan, Donald Duck en Suske en Wiske bij de tijdschriften). Colruyt kennen wij niet.
 4. Het is erg stil......
 5. ik besef niks, ik geef mijn mening, maar als ik de rest hier op dit topic lees zijn ze er blij mee, ik niet. Dus Willy had gelijk voor velen, niet voor mij😬 Dat mensen veel betalen voor jeugdsentimenten kan, maar dat is met alles in de wereld. Mijn kinderen hebben niks met oude jukeboxen of jaren 60/70autos, maar ook zij zullen later hetzelfde doormaken. Er ontstaan vanzelf weer nieuwe sentimenten. Nogmaals, er komen 1400 strips uit.....4-5 per dag, dus niet bepaald een dood medium.
 6. Dat is toch niet zo vreemd, er liggen toch ook geen speelgoed autos in de supermarkt of kleurpotloden of comics of nintendo games...... Ze verkopen te weinig en leveren dus niet genoeg op. Bij ons liggen er in twee supermarkten nog wel wat strips en in de plaatselijke boekenwinkel best een flinke collectie strips. Maar ik geloof ook niet dat het bestsellers zijn, maar zolang ze er liggen wie weet..... Strips zijn geen gemeengoed meer en dat is logisch, want er is met internet, mobiel, netflix, games etc. zo vreselijk veel meer en spectaculairder/actueler vermaak dan vroeger. Vroeger las je in de wachtkamer een stripblad en nu kijkt iedereen op zijn mobiel. Maar ik ben niet zo negatief als al die doemdenkers hier, sinds ik op de reep zit hoor ik dit geneuzel al aan, maar de prijzen van bijvoorbeeld origineel werk, oude drukken van goede strips of bijzondere uitgaven blijven maar stijgen. En dan lees ik hier ook nog dat er 1400 strips in het Nederlands per jaar worden uitgegeven.........en in Brussel lopen er op een open festival als het stripfeest ladingen families en jeugd. Jazeker, er verdwijnen SSZ, maar er verdwijnen net zoveel kledingzaken, audioketens, warenhuizen, schoenenwinkels, muziekwinkels etc. etc., dat is gewoon het gevolg van een veranderd bestaan, alles is ook op andere wijze te verkrijgen. Er zullen er altijd blijven overleven, zich aanpassen. Ik geloof dat Willy het juist zei laatst.....veel keuze is fijn voor de lezer, niet voor de auteur. Er wordt teveel uitgegeven naar mijn mening, ook heel veel minder goede en slechte boeken (of beter slecht verkoopbare boeken omdat kwaliteitsaanduiding een "deels" subjectief begrip is in casu). Liever minder keuze (met wss hoger verkoop per titel) en een gezondere markt voor de auteurs, uitgevers en winkels. Met de koop van een strip of 50-80 per jaar ben ik zeer tevreden, kan ik ook rustig mijn collectie herlezen. Nu komt er zoveel uit, worden er tientallen strips per week overal besproken, ik kijk er niet eens meer naar, overkill.
 7. Dat klopt, dat zie je op een Comic Con. Op grote stripbeurzen als Breda, Eindhoven of Haarlem (en vele franse BD beurzen) zie je Europese strips, zalen vol.
 8. FACTS is een comic con. Op echte stripbeurzen zie je europese strips.
 9. Lecram

  Silvester Strips

  Silvester sluit die winkels niet uit weelde, dus het heeft niks te maken met richten op uitgeven, maar laten we hopen dat de uitgeverij het goed zal doen, dat is goed voor de NL stripwereld. De uitgaven zijn inderdaad mooi, maar de strips vaak heel matig. Een mooie kaft maakt een strip niet beter. Er wordt veel te veel uitgegeven voor een kleine stripmarkt, dat geldt niet alleen voor Silvester, maar misschien hebben de uitgerijen dit nodig om te kunnen renderen.
 10. Lecram

  Dédi's

  Ze zijn ook zo mooi uitgewerkt, maar het zijn dus min of meer kleurplaten ??? Dat had ik niet verwacht..........ik dacht dat het echte tekeningen waren.
 11. Lecram

  Dédi's

  Scooby Doo........😀👍
 12. Lecram

  Dédi's

  Mooi, echte hele mooie tussen ( die neushoorn👍🏼), maar zijn dit allemaal dedies....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...