Ga naar inhoud

Bertiepepper

Members
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bertiepepper

  • Verjaardag 03-12-1961

Profile Information

  • Locatie
    Mechelen
  • Interesses
    radio maken - toneelspelen - Vlaamse muziek - Belgische en Nederlandse strips - meewerken aan nieuwe stripreeks (heel pril) - televisieseries en films van vroeger - PG Wodehouse en aanverwanten - lezen - quizzen (niet limitatief...)
  • Geslacht
    Mannelijk
  • Beroep
    Coördinerend Directeur Basisonderwijs Scholengroep 5

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bertiepepper's Achievements

  1. Inderdaad, of het zijn zusje is, weet ik niet goed, maar het is ook een stripfiguur van dezelfde omvang...
  2. Altijd een geweldige strip gevonden, al weet ik niet of het nu nog wel kan... lachen met obesitas?
  3. Jammer dat ik dat dossier over Zigomar gemist heb!
  4. Dat is mooi zeg! Inderdaad maar bijgewerkt tot 2013, maar toch een schat aan informatie. Je bent een echte Bob de Moor-fanaat!
  5. Mooi zeg bedankt! Maar ik neem dus aan dat de Vlaamse versies eerst waren en daarna de Franstalige versie?
  6. Nog twee vergeten stripfiguren van onze eigenste Marc Sleen: "Stropke en Flopke". Er verschenen een zestal delen en nadien nog eentje onder de titel "De Avonturen van Stropke". De uitgeverij Adhemar gaf ze allemaal heruit. Op de foto zie je een auteursexemplaar HC waarvan tien genummerde exemplaren werden uitgegeven. Noot: bij mijn weten is er voor het moment maar één originele tekenstrook van al deze strips bekend... Als je die hebt
  7. Inderdaad TDBB, ook zijn strip Barelli is daar een mooi voorbeeld van!
  8. Haha Hamirubi! Veel dank. Ik interesseer me vooral in de Vlaamse strips van vroeger en nu... Piet Pienter en Bert Bibber zijn mijn favorieten!!
  9. Kunnen we deze meesterwerkjes ook als bijna vergeten beschouwen... Nonkel Zigomar, Snoe en Snolleke... met zo'n namen beperk je je toch meteen tot de Vlaamse markt? Of werden ze ook vertaald in het Frans?
  10. Bij mij ook niet, dat is waar. Maar het getoonde boek is inmiddels 72 jaar oud. Er zijn gelukkig integraal albums verschenen, zodanig dat deze speurder onder de aandacht blijft bij een aantal stripliefhebbers.
  11. Ik heb de delen 1, 2, 3, 4 en 6 van de XIII reeks, uitgegeven door HUMO. Echter, ik mis het vijfde deel... Kan iemand me soms helpen om dat te vinden? Nen dikke merci alvast!
  12. Nog zo twee vergeten strips of stripfiguren: Jan Kordaat van Jijé (foto van de album nr2 Jan Kordaat, Speurder uitgeverij Dupuis) en Pits en Kaliber (spin off of prequel? van Kari Lente)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...