Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kelle

Members
 • Aantal items

  107
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kelle

 • Verjaardag 22-07-1985

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

452 profielweergaven
 1. Kelle

  Vandaag Gekocht

  Jammer dat de box rond die integrale van Blast niet wat steviger is. Staat inderdaad veel mooier in de kast zonder box.
 2. Kelle

  Binge lezen

  The Walking Dead is perfect binge read materiaal. En natuurlijk veel manga: Berserk, Vinland Saga, Monster, ...
 3. Vilvoorde lijkt mij een toffe locatie voor een stripwinkel. Mooi tussen Brussel en Mechelen in, waardoor je zowel Frans-, Nederlands- als Engelstalige strips kan aanbieden. Het stadscentrum herleeft de laatste tijd met kleine, gezellige winkeltjes en een ssz hoort daar wat mij betreft ook bij. Een centrale ligging is natuurlijk een must maar geen garantie... Wanneer je de bekende winkels bekijkt die blijven overleven, heeft dat volgens mij vooral te maken met het feit dat zij elk een unieke visie hebben. WEC en De Poort vullen mekaar op die manier bijvoorbeeld mooi aan.
 4. Kelle

  Nieuwste Manga Aanwinst

  De meerprijs ten opzichte van de losse delen is miniem. Maar de eerste vier delen staan hier, weliswaar gesealed, al in de kast... Keuzestress!
 5. Kelle

  Fables deluxe #1-4

  Verkoop je het pakkeet eventueel ook zonder de eerste vier delen?
 6. Online kopen doe ik enkel wanneer ik de strip in geen enkele ssz kan vinden. Ik snap niet wat iedereen daar zo makkelijk aan vindt: kans op schade en tenzij je thuis bent, moet je nadien toch nog naar een afhaalpunt of het postkantoor. Dan kan je beter ineens naar je ssz rijden... Ik bezoek mijn ssz bijna wekelijks. Iedere zaterdag drink ik er 's middags een Duveltje en raak ik aan de praat met andere liefhebbers. Da's iets waar ik steeds ongelooflijk veel plezier aan beleef en daar kan geen enkele webshop tegenop. @Krimson: Je hebt het toevallig niet over de stripkever in Mechelen? @Timhardt: Laat zeker iets weten wanneer je toch nog eens naar Mechelen zou gaan ;-)
 7. Die Filthy Rich is schitterend en verdient eigenlijk een mooiere uitgave. De andere twee liggen hier ook al klaar.
 8. Hoewel ik ook fan ben van Ware, is Guibert m'n favoriet. Misschien zou een overwinning op Angoulême ervoor kunnen zorgen dat ook zijn recentere werk vertaald wordt. Die ingekleurde tekeningen in Martha & Alan zien er prachtig uit.
 9. Kelle

  Charles Burns

  In dat filmpje zijn de pagina's inderdaad goed zichtbaar. Nogmaals: aanrader!
 10. Kelle

  Charles Burns

  Morgen zal ik er enkele plaatsen ;-)
 11. Kelle

  Charles Burns

  Voor zij die nog twijfelen over de studio edition: ziet er werkelijk prachtig uit en is z'n geld meer dan waard!
 12. Kelle

  Manga Van De Dag

  Slechts enkele maanden geleden ben ik manga pas echt beginnen ontdekken en ik ervaar hetzelfde wow-gevoel zoals ik dat jaren geleden met comics had. Na Berserk begonnen aan Vinland Saga en nu ook bezig aan Monster. Die grondig uitgewerkte karakters zijn volgens mij één van de voornaamste redenen waarom manga zo verslavend is.
 13. Kelle

  Vinland Saga

  Intussen de eerste drie boeken verorberd en ik kan het enthousiasme van Timhardt alleen maar bijtreden. Boek vier ligt ook al klaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...