Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Kelle

Members
 • Aantal items

  101
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kelle

 • Verjaardag 22-07-1985

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

159 profielweergaven
 1. Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Die Filthy Rich is schitterend en verdient eigenlijk een mooiere uitgave. De andere twee liggen hier ook al klaar.
 2. Nominaties Grote Prijs van Angoulême 2018

  Hoewel ik ook fan ben van Ware, is Guibert m'n favoriet. Misschien zou een overwinning op Angoulême ervoor kunnen zorgen dat ook zijn recentere werk vertaald wordt. Die ingekleurde tekeningen in Martha & Alan zien er prachtig uit.
 3. Charles Burns

  In dat filmpje zijn de pagina's inderdaad goed zichtbaar. Nogmaals: aanrader!
 4. Charles Burns

  Morgen zal ik er enkele plaatsen ;-)
 5. Charles Burns

  Voor zij die nog twijfelen over de studio edition: ziet er werkelijk prachtig uit en is z'n geld meer dan waard!
 6. Manga Van De Dag

  Slechts enkele maanden geleden ben ik manga pas echt beginnen ontdekken en ik ervaar hetzelfde wow-gevoel zoals ik dat jaren geleden met comics had. Na Berserk begonnen aan Vinland Saga en nu ook bezig aan Monster. Die grondig uitgewerkte karakters zijn volgens mij één van de voornaamste redenen waarom manga zo verslavend is.
 7. Vinland Saga

  Intussen de eerste drie boeken verorberd en ik kan het enthousiasme van Timhardt alleen maar bijtreden. Boek vier ligt ook al klaar.
 8. Marini vs Batman

  De Franse versie is het mooist: hc op groot formaat.
 9. De ultieme stripbibliotheek

  Ongelooflijk moeilijk om maar drie reeksen te noemen... Dan hou ik het maar op mijn mooiste ontdekkingen van het afgelopen jaar: Blast Alex + Ada Berserk
 10. Dédi's

  Enkele dedi's gescoord in Brussel: Tony Sandoval: André Taymans: Bastien Vivès: Dan Verlinden: Darasse (de tekening op de achtergrond is van z'n dochter, die nu de scenario's schrijft): Delaf: Oriol: Porcel: Reynès: En een stempel van Tripp:
 11. Programma Stripfeest (Brussel) 2017

  Ik dacht nog van: hij heeft enkel stempels voor Extases dus wanneer je Magasin General laat signeren, komt er sowieso een tekening in. Niet dus... Mensen die Magasin General lieten signeren, kregen ook diezelfde stempel. Los daarvan vond ik z'n stempels wel grappig en is Tripp een heel sympathieke gast. Wat Jordi Lafèbre betreft: zondagochtend kwam die zelfs gewoon niet opdagen bij Dargaud. Porcel was ook een halfuur te laat... Als je 't mij vraagt, zijn Zidrou z'n handlangers zaterdagavond gaan pintelieren Enfin: zo'n dingen gebeurden dus niet enkel bij Ballon. En ergens blijft dedi-jagen toch ook een beetje gokken. Dat hoort er gewoon bij. Al bij al toch een leuk weekend achter de rug met leuke gesprekken met mede-liefhebbers (leuk jou te leren kennen, Martijn!), tekenaars en scenaristen.
×