Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Jason Fly

Members
 • Aantal items

  830
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jason Fly

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

320 profielweergaven
 1. Help Eens Een Forummer Versie 3.0

  Ik krijg een aangemaakte site niet zichtbaar in google. De website is aangemaakt en gepubliceerd via het gratis platform weebly.com. 'Website onzichtbaar maken voor zoekmachines' staat uit. De websiteomschrijving is ingevuld en er staan redelijk wat meta-trefwoorden ingegeven. (Voor de homepage, niet voor de subpagina's.). De vorige edities van de site zaten bij de gratis formules van wix.com en wordpress.com. De 301-omleidingen naar die edities zijn ook gelinkt. Ik diende ook aan een aanvraag ik om de site aan te melden bij google. Toch is de site niet zichtbaar in de zoekresultaten. Wat kan ik nog aanpassen om de SEO beter te krijgen? Andere vergelijkbare gratis sites staan er wel in. Heeft iemand tips?
 2. Jason Fly Verkoopt

  Item verkocht.
 3. POLL - Grote of kleine panelen?

  Hehe
 4. De 5 strips die je leven veranderd hebben

  Zeker doen. Filosofischer en wat minder toegankelijk dan Blankets maar evengoed top. Zijn 'kinderstrip' Ruimtekruimels is dan weer vreemd maar fantasierijk.
 5. De 5 strips die je leven veranderd hebben

  Min of meer chronologisch: PP&BB Ik verslond de inhoud van mijn vaders stripkast en vulde zo nu en dan onvolledige series aan, doorgaans met stripaankopen uit de supermarkt. Enkele jaren later toevallig binnenstappen in De Poort veranderde dat. Door het grotere aanbod werd het me duidelijk hoe divers de markt was. Toch wilde ik eerst vervolledigen wat ik al kende en zo werd ik nog even later doorverwezen naar de Gentse stripbeurs, ook al een goudmijn voor een jonge verzamelaar. Maus Mijn eerste graphic novel, een van de mooiste cadeaus ooit gekregen. In één ruk uitgelezen en voor het eerst omvergeblazen door een strip. XIII 1 Enkele albums van XIII mogen lenen en enkele dagen later meteen het hele pakket gaan halen in De Poort. De echte klik van striplezer naar liefhebber-verzamelaar. Rond deze tijd ontdekte ik ook dit forum en ssz.be. De fotograaf drieluik Na Maus voor de tweede maal dat Wauw-gevoel. Zo kan je dus ook strips maken... Persepolis en Blankets In mijn herinnering las ik de Persepolisbundeling en Blankets ongeveer gelijktijdig, de waarheid is dat Persepolis Blankets waarschijnlijk flink vooraf ging. Punt is dat ze een gelijkaardige impact hadden. In die periode las ik trouwens steeds meer graphic novels. Ook Belgisch werk als De tweede kus (deel 1), De maagd en de neger, Hoop, My boy. Dit lijstje zou zoveel langer kunnen zijn...
 6. Memorabele strips

  In verkeerde draadje gepost.
 7. Film Thread: Hanzo The Celluloid Slicer

  Uit de Play-more catalogus, suicide Squad: wat een nonsens. Chef (herbekeken): 'smakelijke' feelgood met behoorlijke sterrencast.
 8. Bekende Dubbelgangers

  Hilary Swank en Jennifer Garner
 9. Jason Fly Verkoopt

  Wat verkocht. Voor update, zie boven.
 10. Dédi's

  Indrukwekkend.
 11. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Weet ik, maar ik hou van volledigheid.
 12. Wat moet er nog verschijnen / vertaald worden?

  Zo even op het eerste zicht: -Laatste 2 delen van Chick Bill -Laatste 2 delen van Clifton -Laatste 2 delen van Cotton Kid -Laatste deel van Wanted -Laatste 2 delen van Kale kop -Laatste deel van De vleugels van de aap
×