Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Jason Fly

Members
 • Aantal items

  975
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

701 profielweergaven
 1. Jason Fly Verkoopt

  Item verkocht.
 2. TOP 10 : Covers (2018)

 3. Gevraagd inlogegevens VRT programmas terugkijken

  Correct. Werkt deze niet voor NL? https://www.gemistvoornmt.nl/aflevering/1209672-before-we-die-10-feb-2018
 4. Wordt Deze Vertaald?

  Het tegendeel zou me verbazen.
 5. Top 10 van 2018

  Nog wat in te halen maar voorlopig Een ster van zwart katoen ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 6. Strip Van De Dag

  Dat komt niet in albumversie, dacht ik, hé?
 7. Te Ruil - Stripgids

  bijgewerkt
 8. Wordt Deze Vertaald?

  Knappe cover.
 9. Stripverzameling beheren

  Klopt het dat stripinfo in hun overzicht van uitgaven enkel een aparte toevoeging maakt voor heruitgaven en niet voor herdrukken? Of heb ik dat verkeerd voor? Ik kom namelijk vaak enkel de melding tegen "heeft identieke herdrukken". Maar bv. zelden een herdruk met een extra titel op de achtercover.
 10. Stripverzameling beheren

  Als je liever zelf geen maakt: *Catawiki catalogus (+app: android/iOs) *stripinfo account
 11. Stripverzameling beheren

  Ik heb zowat alles 1. Lijsten van Zilveren Dolfijn printen en aanduiden wat in had. Die lijsten werkte ik dan standaard bij wanneer er een tiental nieuwe delen verschenen waren. Vrij onhoudbaar wanneer de collectie groter wordt. Mee gestopt voor het einde van ZD. [Toen ik begon was het voor mij vooral van belang welke verhalen ik had, minder welke uitgave het was] 2. Eigen Accesslijst. Lang volgehouden, maar erg tijdrovend. Dat combineerde ik dan met een lijstje met aan te vullen delen, dat ik meenam naar winkels en beurzen. Om het kort te houden noteerde ik gezochte albumnummers. Dat gaf weleens problemen bij bv. Asterix, Blueberry, Lucky Luke of R&K. 3. Overgeschakeld op Peter Bonte's Stripdatabank (Zo ontdekte ik de Reep). Pas mee opgehouden toen de updates stopten. Heb ik nog een tijdje naast Catawiki gebruikt. 4. Catawiki. Vanaf het begin tot op vandaag. Een minpuntje vind ik dat stripinformatiebladen en -boeken in de stripcategorie terechtkomen en dus in de tellers en overzichten worden opgenomen. De app is een handige geheugensteun. (5. Stripinfo. Vind ik wat moeilijk om overzicht te houden tussen verschillende uitgaven. Ik houd er dus geen catalogus in bij maar gebruik het wel regelmatig. Ik heb er wel een tijdje mijn tijdschriften in bijgehouden, tot ik alles wat ik zocht volledig had) (Stripmunk: ooit uitgetest. Leek me toen vooral praktisch voor mensen die voornamelijk lezers zijn, en eigenlijk niet zo geven om verschil in uitgaven.)
 12. Integrales

  Misschien is dit ooit al gevraagd, is er nooit overwogen om Ouwe Niek en Zwartbaard te 'integralen'? Of zit daar ergens een rechtenkwestie tussen?
 13. Wordt Deze Vertaald?

 14. Jason Fly Verkoopt

  Bloedgeheimen verkocht.
 15. Muziek, Maestro !

  Aanstekelijk:
×