Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Jason Fly

Members
 • Aantal items

  1.246
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jason Fly

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.265 profielweergaven
 1. @shakeitupguy Geen app voor deze editie?
 2. Ben er onverwacht toch niet geraakt. Volgende editie ben ik er zeker bij.
 3. Onlangs nog in stripvorm bij Microbe, nu op Netflix:
 4. Is intussen uit in vertaling, ik neem aan dat die versie dus ook beschikbaar zal zijn?
 5. Even in forumkalender gezet...
 6. Jason Fly

  Spirits grote signeerdag

  tot
  Zie https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/spirit-s-grote-signeerdag
 7. Sinds kort heb ik een probleem met de Bluetoothverbinding van mijn iMac. Nadat mijn toestel even in sluimer gestaan heeft en ik opnieuw heb ingelogd, valt mijn Bluetoothverbinding uit. (Soms kort, soms blijvend - tot ik opnieuw opstart.) Vervelend aangezien de muis op bluetooth werkt. Deze optie staat nochtans aan... Bluetooth foutopsporing helpt niet. Iemand een idee?
 8. Knokke-Heist ook toegevoegd.
 9. tot
  Casino Knokke Zeedijk - Albertstrand 509, 8300 Knokke-Heist Links: https://www.facebook.com/events/265300660794928/ https://www.facebook.com/vzwstrippromotieknokkeheist/ http://www.stripfestivalknokkeheist.be/
 10. @bouwertje (en Staf S. als die op de Reep zit) : Ben zo vrij geweest Geraardsbergen in de forumkalender te zetten. Info komt van de fb-pagina.
 11. tot
  Wanneer? Zondag 10 maart 2019 van 10u30 tot 18u00 Waar? Zakkaai 29 te Geraardsbergen Alle striptekenaars: Facebooklink: https://www.facebook.com/stripfestivalgeraardsbergen
 12. De achtercover van Soda vind ik sterk door de de gelaatsuitdrukking. Die blik is tegelijk spottend, taxerend, apathisch, moedeloos en vastberaden (volgens mij). Allemaal elementen die geregeld in de strip terugkomen en die deel uitmaken van de sfeer van de reeks. De wegvliegende hoed is een extraatje, Soda is niet almachtig. Hij is een speelbal van zijn omgeving en de elementen. Maar dat kan hem zichtbaar niet veel schelen. (Ik verzin hier een extra laagje 😉) Vormelijk verlengt die hoed de blik in de breedte. Zonder de hoed zou je waarschijnlijk niet veel verder kijken dan de figuur van Soda. Cover A, die is knap, maar ik zie er te erg een knipoog naar de S&W toren in.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...