Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Timhardt

Members
 • Aantal items

  4.084
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Timhardt

 • Verjaardag 19-05-1977

Profile Information

 • Interesses
  Strips, tuinieren, muziek, film.
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Jan doet al

Recente bezoekers van dit profiel

1.072 profielweergaven
 1. Integrales

  Aquanauten, in hetzelfde genre als carthago, maar nog beter.
 2. Strip Van De Dag

  Eens. Rachel rising was fantastisch van begin tot einde. Motor girl was ook zeer tof.
 3. Je meest herlezen strip(s)

  Alles wat ik heb, heb ik minstens 3 keer gelezen. Als het niet meer de bedoeling is om het te herlezen, gaat het de deur uit. Ik vind dat een gezonde situatie.
 4. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Ik wilde ook wel gaan, mijn zoon wist dat de crew van 'De nachtwacht' kwam poseren, dus die vroeg er ook naar en dus twijfelde ik nog tot op het laatste, maar het weer was veel te goed. Bij zo'n mooi weer ben ik in mijn tuin bezig. Qua beleving vind ik het nog steeds leuk, maar qua strips/comics/manga weet ik wat ik wil hebben en laat ik het me liever brengen dan weer in de auto te kruipen.
 5. Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  en het einde van invincible?
 6. 100 bullets compleet

  https://veiling.catawiki.nl/kavels/17711507 nog tot donderdag
 7. Strips voor 3de leerjaar

  Ik weet het. En de kennis is bedroevend. Geen hond die een venkel van een courgette als plant kan onderscheiden... Als het over strips zou gaan, zeker een mix van bekend en onbekend.
 8. Strips voor 3de leerjaar

  Binnenkort sta ik zelf een uurtje voor de klas. Onderwerp vrij te kiezen. Even getwijfeld tussen moestuin en strips maar ik ga toch voor strips denk ik. Ik zou het zo willen aanpakken: een paar gags of een korter verhaal of stukken geprojecteerd van een of meerdere strips. Beetje uitleg geven over de strip en personages en dan leerlingen kiezen die de personages willen spelen met stemmetjes en laten voorlezen. Achteraf misschien wat woorden/intenties/grapjes klassikaal bespreken. Ik dacht al aan iets van asterix of guust maar ook aan jullie 😀 Iemand ideeen over platen die hier voor kunnen dienen? Indien je het hier kan posten in jpg ofzo zou super zijn.
 9. Vinland Saga

  Vinland is al jaren geweldig leesvoer. Er zijn nog geweldige mangas die hier nooit raken en enkel in het engels te lezen zijn. Het is soms zoeken, er is ook veel rommel zoals overal, maar de krenten zijn vetter dan enige comic of francostrip. 2 fantastische tips gratis en voor niets: Golden kamuy, een overlevingsverhaal ten rijde van de amerikaanse goudkoorts. To your eternity, life and how to live it. Probeer ze!
 10. Narrenschip Daedalus

  Komt wel hoor, no worries. Fantastische reeks!
 11. Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  100 bullets hc compleet
 12. Vers Aangekondigd

  proficiat!
 13. Integrales

  Da's lang geleden, maar daarom niet minder relevant. Na de kruistocht voor het narrenschip is het tijd dat we hier eens over beginnen zagen! LUPUS!!!!!!
 14. Strips online kopen

  Ja, maar ik ben wel van de baan he, samen met tientallen andere, allemaal samen in 1 bestelautootje. Goed voor 't milieu dus!
×