Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Deweb

Members
 • Aantal items

  185
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

630 profielweergaven
 1. Vergis je niet, er zit heel wat moeite in zo'n beurs. In 'mijn' tijd (zeg maar de jaren Houten) zette we toch met een relatief kleine club een aardig evenement voor duizenden bezoekers op touw. Daarvoor deden we behoorlijk wat moeite, maar op den duur zit je wel aan het maximum haalbare. Dat is later nog opgerekt door extra mensen in te schakelen, maar dan nog. In zo'n geval moet je keuzes maken. En zo onderhand is het wellicht de keuze of het met de mensen die ze kunnen krijgen nog wel haalbaar is zo'n evenement te organiseren of in welke mate. Maar daar spreekt men in het artikel ook al over. Desondanks moet men uitkijken dat het niet teveel word uitgekleed.
 2. Ik had gehoopt dat Yieha ook korting zou hebben op verhuren, maar dat doen ze kennelijk niet meer. Jammer, aan digitaal bezit kleven voor mij namelijk nog teveel nadelen. Maar dat zal ik wel bewaren voor een ander topic . De aanbieding van bol.com met strips zie ik trouwens niet. Geen strip, wel gerelateerd: Een documentaire over Dagobert Duck/ Don Rosa bied men ook met korting aan. https://www.thescroogemystery.com/
 3. Het is niet de eerste keer dat die zijn verward met elkaar. Ze lijken ook wel (een beetje) op elkaar. Verder kan ik alleen maar respect hebben voor deze man, als je ziet wat hij allemaal heeft opgebouwd.
 4. Deweb

  Suske En Wiske

  Ik ben benieuwd hoe ze die in dit specifieke universum van robots, hongersnood en oorlog gaan laten passen. Het bovennatuurlijke bleek uiteindelijk altijd een (goede) natuurlijke verklaring te hebben.
 5. Van de week kwam Robert van der Kroft op Facebook met onderstaande achterkant aan. Hij vertelde erbij over het maakproces. Daarom nomineer ik deze achterkant. Niet persé omdat hij de mooiste/beste is, maar omdat hij een interessante 'making-of' heeft.
 6. De subreeksen hebben de hoofdreeks ingehaald en/of overbodig gemaakt. Ik weet niet of dat nu goed of slecht is.
 7. Vroeger was ik verzamelaar in de letterlijke zin van het woord: Alles van bepaalde strips. Dat is inmiddels verschoven door plaatsgebrek. Het gaat mij ook niet om de eerste druk of een advertentie uit een reclameblaadje. Laat staan een gadget oid. Het gaat uiteindelijk om de verhalen, en die verzamel én lees ik. Daarbij probeer ik wel reeksen of auteurs compleet te houden/krijgen, dus in die zin ben ik wel een verzamelaar.
 8. Deweb

  Stripverfilmingen

  Ik heb de Guust-film gisteren ook gezien. En ik denk dat we toch mogen spreken van een redelijk geslaagde transformatie naar het witte doek en de tegenwoordige tijd. De humor en personages van Franquin blijven als een paal overeind staan (en dat hebben mijn lachspieren geweten), maar ook het verhaal zit goed in elkaar zonder dat het heel bijzonder is terwijl het wel de gekende situaties aan elkaar verbind en enkele vragen oplost. Er zijn kleine veranderingen aangebracht waardoor het misschien eerder een 'geïnspireerd door' film zou kunnen zijn, maar wie daardoorheen kijkt zal zich denk ik wel amuseren met de fratsen van Guust en (in grotere mate) Pruimpit. @werner: Kleine opmerking bij je review, in één aflevering horen we om welke contracten het gaat. Namelijk om die van een nieuw te bouwen redactie. En dat is ook wel nodig. Overigens zag ik ook Valerian. Schitterend gemaakt en ook het verhaal is de moeite, helaas tot het gedeelte rond Rihanna. Daar ontspoort de film verhaaltechnisch nét teveel om het Besson volledig te kunnen vergeven.
 9. Maar misschien dat die kramen dan weer elders stonden?
 10. Ik schrok daar gisteren ook even van, maar uiteindelijk viel me dat toch enorm mee. Ook de aansluiting was redelijk goed. Maar 4 uur> is inderdaad veel. Zelf wijt ik de relatieve rust (er liep toch redelijk wat volk) aan het fenomeen 'zondag-op-stripbeurzen' in combinatie met het mooie weer waar volop gebruik van werd gemaakt: De terrassen in het centrum zaten goed vol! In de rondvaart die ik deed werden de gasten trouwens nog even geattendeerd op de beurs. Wat de beurs zelf betreft weet ik niet of het groter of kleiner was dan voorheen. Dit was mijn eerste Chasse-beurs. Gevoelsmatig leek het echter wel minder dan pakweg de sporthal waar ze hiervoor zaten. Eerder Gouda. Dit kan ook een geval van schijn-bedriegt zijn: In Houten leek het voor veel bezoekers ook eens minder toen we één zaal weghaalden, terwijl we dezelfde ruimte op een andere plek bij hadden. Hier zou het zodoende best eens omgekeerd kunnen zijn: door de vele relatief kleine zalen leek het minder dan een 'gewone' grote beurs. Enfin. Genoeg over de ruimte en het aantal stands (uiteindelijk was die voldoende), want net zo belangrijk is hoe de beurs an sich was. En daarover ben ik zeker niet ontevreden. Mooie locatie, goede sfeer, fijne opzet, goede horeca, leuk aangekleed en aardig dat er ook buiten nog wat stond met redelijke tot goede spullen die ik binnen ondanks het ruime aanbod een beetje miste. Wat wel jammer was, is dat er aan de buitenkant nergens te zien was dat er binnen iets te doen was. Een vlag had toch nog wel in het budget gepast? Of ben ik nu een muggenzifter? Complimenten tot slot voor de aanbieders die hun 'bananendozen' hadden gesorteerd (en dat waren er redelijk wat). Goed voor het oog, makkelijk voor het zoeken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...