Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

linthout

Members
 • Aantal items

  3.305
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  tekenaar

Recente bezoekers van dit profiel

1.386 profielweergaven
 1. linthout

  Strips op de Markt Gouda 6 mei

  Er zijn twee verschillende prenten.
 2. linthout

  Gekocht - Aangekondigd - Interessant

  Slots valt wel mee. Mooi getekend ook.
 3. linthout

  Vers Aangekondigd

  Nooit van die reeks gehoord! Ben benieuwd!
 4. linthout

  Strips op de Markt Gouda 6 mei

  Er waren nog een paar dingetjes verschenen rond mijn strip. Zeer goed gedrukt allemaal.
 5. Wat ga je doen met de tekeningen als de reserveprijs niet gehaald wordt? In stukjes scheuren en elke tekenaar zijn eigen stukje teruggeven? 🙂
 6. Bepaalt Catawiki de verzendkosten? Hoe wordt dat dan berekend?
 7. Ik vind dat een zeer leuk hebbeding. De verzendkosten naar Belgie zijn we zéér hoog!!!
 8. linthout

  Het verhaal achter de dedicace

  Nee, want ik was toen al bezig met een tekenfilm. Ik had zelfs een cassette bij met 'Het Lustige Kapoentje' van Urbanus. Ik heb ze aan Groening gegeven maar ik heb er verder niets meer van gehoord.
 9. linthout

  Het verhaal achter de dedicace

  Ik ben een keer samen met Matt Groening op tv geweest. Ik had een originele tekenfilmcel gekocht op de beurs in San Diego. Ik zag Groening staan met een filmploeg. Stapte er gewoon op af. Iedereen dacht dat ik erbij hoorde dankzij die cel. Groening maakte er een tekening op en dat is op tv geweest. Toen de bewaking doorhad dat ik er niet bij hoorde kreeg ik een enorme uitbrander... Ik heb in New York ook een keer Brendan Fraser zijn plaats ingenomen op een persvoorstelling van een van zijn films. (Journey to the center of the earth) Natuurlijk was ik daar ook binnengeglipt, maar Fraser vond het zodanig grappig dat ik mocht blijven... Hij heeft tijdens de film (trok op niks) heel de tijd met mij zitten praten over Belgie. Dat waren nog eens tijden! 🙂
 10. linthout

  Bij de pinken blijven

  Nee, Dirkjan is gewoon langer over nagedacht. Vroeger deden de scenaristen gewoon veel minder moeite. De grappen van vroegere een pagina strips komen nu flauw over. Nu moeten we niet meer afkomen met moeder Stans die een taart bakt, Flurk die ze steelt en de champetter die ze op zijn hoofd krijgt. Maar toen hoorde het zo. Die strips waren wel uiterst gezellig. Het hoorde zo in die tijd. Ik heb ze ook met plezier gelezen toen.
 11. linthout

  Hunks! (Nsfw)

  Naakt vind ik meestal heel mooi en leuk. Of het nu mannen of vrouwen zijn.(tekenaar Richard Corben is daar geweldig in, DEN ooit gelezen?). Maar zo'n gast die opzettelijk zijn spel opzij uit zijn broek laat hangen aan de kant, dat vind ik op het randje. Er staan bij Babes ook geen vrouwen die hun geslacht op die manier etaleren. En mochten die toch ergens staan, dan vind ik dat ook op het randje. En dat is mijn goed recht. Maar het kan me allemaal bijzonder weinig schelen...Iedereen moet maar doen wat hij leuk vindt!
 12. linthout

  De galerie van Franquin

  Volgens mij absoluut geen Franquin.
 13. linthout

  Het verhaal achter de dedicace

  Zeer onderschatte auteur!
 14. linthout

  Richard Corben

  Ha...Gut...Dank u wel!!!!!! PILGOR heb ik zelfs !!! Ik dacht dat het een ander boek was! Oef! Een hoop geld gespaard dankzij Aaltomuoto! 😀 Als we elkaar ooit ontmoeten krijg je een Cesar van mij.
 15. linthout

  Hunks! (Nsfw)

  Ik gun iedereen zijn pleziertje. Bij Babes heb ik nog geen enkele vulgaire foto zien passeren. Die piemel vond ik op het randje van vulgair.
×