Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

linthout

Members
 • Aantal items

  4.172
 • Registratiedatum

2 Volgers

Profile Information

 • Beroep
  tekenaar

Recente bezoekers van dit profiel

2.188 profielweergaven
 1. Ik vraag me af of BobFish die Alsolute Swamp Thing wel al gezien heeft. Ik heb die naast de originele comics gelegd en vergeleken. Dat is toch de enige manier om een oordeel te vellen? Ik heb dat gedaan. De Absolute wint met grootste onderscheiding.
 2. linthout

  Manga Van De Dag

  Ik vind dat ontzettend mooi! Dank u wel.
 3. NU ben ik haast verplicht om Amedee zijn shitremover hier tegenover te stellen... (Zie Urbanusalbum 161, De Gemolken Duiven.) Maar wegens de door Yncke gestelde grensen kan ik hier geen foto plaatsen...😕
 4. Je had dat hier anders gezegd een week of zo geleden. Je zou ze opprijzen toen je hier las dat ze voor meer verkocht worden. Vandaar mijn reactie. Maar in elk geval: goed zo! Dat is inderdaad lovenswaardig. Je klanten waarderen dat zeker.
 5. Iedereen met enige voeling voor comics en een degelijk budget zou Absolute Swamp Thing moeten kopen. Het is gewoon een van de belangrijkste strips aller tijden en EINDELIJK prachtig uitgegeven. Neat Stuff heeft er nog een paar. 🙂 Hij heeft ook nog die andere box van Alan Moore, (Providence) maar daarmee is hij duurder geworden... Dan wacht ik maar op een andere uitgave van deze schitterende reeks.
 6. linthout

  Fumetti

  Geef mij maar Dylan Dog! Gelukkig is er iemand in China die er al een stuk of vijftig vertaald heeft in het Engels... Ik denk dat die ze drukt op twintig exemplaren of zo...
 7. Mooiste boek van 2019: Absolute Swamp Thing van Alan Moore. Zo mooi uitgegeven!!!!!!!!!!! Daar gaat niks boven!!!!!! En wat een schitterende verhalen...
 8. Berserker. Sterke Noorse strijder
 9. linthout

  Manga Van De Dag

  Ha...Inderdaad, ik was ook in het begin afgehaakt...Maar moet dus doorzetten! Het leven kan hard zijn! 🙂
 10. linthout

  Manga Van De Dag

  Ha ja, ik heb dat vandaag in mijn handen gehad. Ziet er inderdaad goed uit. Bedankt voor de tip.
 11. Ik vind 'Het zotte geweld 'een schitterende strip. De cartoons van Fritz vind ik ook origineel en spitsvondig. Ouderwets??? De cartoons van Peter van Straaten waren ook ouderwets. Maar wel geniaal!!!
 12. Is dat nog wat???? Ik probeerde te kijken...Maar haakte heeeeel vlug af. Kan echter heel goed zijn dat ik me vergiste. Dus ik hoor het graag
 13. linthout

  Manga Van De Dag

  Het is jaren geleden dat ik een nieuwe qua tekeningen Europees aandoende manga gezien heb. (Bijvoorbeeld MONSTER...) Zijn er nog Mangaka die in die stijl tekenen?
 14. Ik vind dit jammer. Het enige wat we hiermee bereiken is dat er nog meer kopers afhaken. Als we willen dat mensen strips blijven kopen moeten we strips in een positief daglicht plaatsen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...