Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Olsimar

Members
 • Aantal items

  2.575
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Locatie
  back home
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

886 profielweergaven
 1. Eens, ik zag wel integrales maa niet in het Engels ? want die zou ik ook wel smaken.
 2. Ik ben het niet altijd met je eens Peter Motte eens maar je recensie van Valerian kan ik wel smaken. Als je nu Laureline nog lenig laat zijn i.p.v. een lening aan wilt smeren, ben ik tevreden.
 3. Blueberry integrale 4 Claire 28 Rani (even) uitverkocht bij mijn SSZ
 4. Olsimar

  Gasten

  Valt mij op dat er op dit nieuwe forum redelijk veel gepost wordt onder een gast inlog. Soms is de gast herkenbaar omdat ie z'n nick in de gastnaam opneemt, maar veelal zijn het onbekende gasten. Was het nu zo dat je op het oude forum niet als gast kon posten dat dat me nu opvalt of gebeurt het nu gewoon meer? Ik ben er zelf niet zo'n voorstander van omdat ik het prettig vind dat je weet wie wat post en soms zaken in perspectief kunt plaatsen En ook de viagra aanbieders posten als gast......
 5. Olsimar

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Uit de SSZ meegenomen: Emerald (and other stories), Hiroaki Samura. Ziet er zeer sterk uit Kijk hier voor een preview: http://www.darkhorse.com/Books/18-466/Hiroaki-Samura-s-Emerald-and-Other-Stories-TPB
 6. Olsimar

  Smileys

  Ik begin aardig te wennen aan het nieuwe forum. Dat komt dus wel goed maar vinden jullie de smiley keuze ook zo beperkt?. Ik mis die good old php smileys van de oude reep. Kun je er niet een paar bijzetten Peter??
 7. Olsimar

  Osamu Tezuka

  Deze godfather van de manga verdient een eigen draad. Dus nieuws, feiten, ervaringen: let's share! Zelf ben ik bezig mijn zijn laatst verschenen werk (Engels):
 8. Laten we in stijl beginnen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...