Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  914
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

679 profielweergaven
 1. Theoak

  Lezer of verzamaar

  Lezer èn verzamelaar (en zo nu en dan handelaar om voorgaande 2 te kunnen bekostigen...). Luxe uitgaven voegen zelden iets toe. Zeker als er geen extra's bij zijn zoals een uitgebreid dossier met schetsen of achtergrondinformatie. De luxe albums van Blake en Mortimer bevatten een gesigneerde ex-libris (prentje), en dat vind ik voor mijzelf niet genoeg. Een album in zwart-wit kan ook nog wel eens een beter beeld geven van de kwaliteiten van de tekenaar. Dit zie je best wel vaak bij luxe uitgaven. Van Blueberry worden er bijvoorbeeld door Sherpa mooie luxe uitgaven gemaakt op groter formaat. Ook de integrale uitgaven van een aantal reeksen zijn mooi uitgevoerd en voorzien van de nodige extra's.
 2. In Noord Nederland zal het lastig worden om voldoende bezoekers voor een evenement met strips en comics te krijgen... Een eendaagse beurs op de zaterdag in het centrum van Groningen (Aa kerk) is de moeite van het proberen nog wel eens waard.
 3. We kennen de ins en outs zeker niet, maar als je bij 3 verschillende locaties problemen hebt om de locatie te huren, dan durf ik toch wel te stellen dat er iets niet goed zit! Ik denk dat een groepje enthousiastelingen hier mee is begonnen, maar dat het simpelweg meer inhield dan men aankon. Of er behoefte was aan een evenement waarbij sport, muziek, cosplay, comics, film etc. zouden worden gecombineerd zullen we nooit weten, want ik verwacht van deze organisatie niets meer te horen/lezen.
 4. Jammer voor al die mensen die hier tijd en moeite in hebben gestoken, zowel van de kant van de organisatie als van de deelnemende bezoekers, gasten en standhouders. Maar wat een amateurisme... Hoe kun je nou zonder getekende overeenkomst een dergelijk groot evenement op willen zetten? Hoogmoed komt voor de val is hier het juiste gezegde. Beter was misschien om klein te beginnen ergens in een sporthal en dat langzaamaan uit te bouwen. Een faillissement is nog maar de vraag. Ik denk dat de organisatoren hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn.
 5. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Het is inderdaad verlaagd naar een realistisch geschatte opbrengst van minstens 50 euro. Een dergelijk kavel hoor tussen de 75 en 100 euro op te kunnen brengen, maar als er geen reserveprijs is ingevuld, dan hoort er ook geen verwijzing naar in de tekst bij het kavel te staan. Verzenden naar België is vrij prijzig met post.nl, maar wel betrouwbaar. Ik denk dat 30 euro bij een gewicht van 5 tot 10 kilo standaard is.
 6. Theoak

  Meningen (Ongefilterd en Ongezouten)

  Het beste was geweest als DDB niet had gereageerd op dezelfde vraag na de 3, 4, 5e keer. En het was verstandig geweest om gewoon hun boekjes te blijven promoten, (nieuwe) vragen te beantwoorden en ons een inkijkje te geven in wat er speelt bij een uitgever. Nu wekt hun reactie toch wrevel op, en dat lijkt me niet handig. Of facebook nu het beloofde land is op het gebied van sociale media waag ik te betwijfelen.
 7. Theoak

  Oom Dagobert, de jonge jaren...

  40 tot 50 euro
 8. Er stonden op meerdere plekken minder kramen/stands in vergelijking met vorig jaar. Ik heb begrepen dat het in Gent niet druk was bij de tekenaars, toch blijf ik het jammer vinden dat deze 2 beurzen in het zelfde weekend werden gehouden.
 9. Voor de verzamelaars van tekeningen en beursuitgaven was dit een prima beurs. Voor het overige viel het mij dit jaar tegen. Er waren minder standhouders en ik vond het qua bezoekers niet al te druk.
 10. Rosinski, Bec en vast ook nog wel bij een paar reeksen met verschillende tekenaars.
 11. Het systeem voor de festivaltekenaars is mij verre van duidelijk en zoals ik al eens eerder heb geschreven op dit forum is een loting na inschrijving nog steeds het eerlijkste.
 12. Ik ga dit jaar enkel als bezoeker, en ik zie wel of ergens niet te veel mensen bij een tekenaar in de rij staan (wiens strips ik graag lees).
 13. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Het nadeel van deze manier van geld verdienen is dat er veel werk in korte tijd op de markt is gekomen. Het was verstandiger geweest om en verschillende tekeningen te maken en deze wat geleidelijker of via 1 kanaal in de verkoop te doen.
 14. Theoak

  Vers Aangekondigd

  Collectie One Shot?
×