Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  965
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

857 profielweergaven
 1. Wat dan te denken van Jeremiah 13, waar een officiële Franse hardcover en Nederlandstalige softcover zijn samengevoegd.
 2. Er zullen vast nog wel een paar oblong hardcovers worden geveild de komende weken/maanden...
 3. Gisteren de laatste farao gelezen. Mooi getekend en een prima verhaal voor de volwassen striplezer. Ook de karaktertrekken van met name Mortimer vond ik goed uit de verf gekomen in vergelijking met de eerdere albums uit de reeks.
 4. Die twijfelachtige eer valt naar mijn mening De Septimusgolf ten deel.
 5. Met 500 meer had je nog steeds een exclusieve editie gehad en heel wat meer tevreden verzamelaars / stripliefhebbers. Hoeveel tijd had het drukken van die 500 exemplaren nu gekost?
 6. De hype is vanzelf een keer over. De gelimiteerde hardcover De vallei der onsterfelijken heb ik gisteren ook 2x te koop zien staan voor 65 en 70 euro.
 7. Dom dat er van 2000 of 2500 voorbestelde exemplaren maar 1000 zijn gedrukt. Dan geef je als uitgever toch wel te kennen dat je niet weet wat er bij de stripliefhebbers leeft. Er zijn de laatste jaren al zo veel titels in te kleine oplagen gedrukt met allerlei speculatie tot gevolg, dan zou je verwachten dat ze daar toch eens een keer lering uit trekken?
 8. Dat krijg je als maar 40 procent van de bestelde albums zijn uitgeleverd.
 9. De beursorganisatie verdient zoals gewoonlijk een pluim. De lokatie is nieuw en vergt enige gewenning. Niet vlakbij kunnen parkeren is inderdaad een ergernis en ook de toegankelijkheid voor niet stripverzamelaars op deze lokatie is een aandachtspunt. Maar er zal vooral naar de tijd in het jaar moeten worden gekeken. In mei een binnenbeurs houden is een te groot risico. Er zijn te veel standhouders geweest die niets hebben verdiend of zelfs verlies hebben geleden.
 10. Het stripschap heeft ook weinig omkijken gehad naar de organisatie. Er is wat georganiseerd met een paar tekenaars van Donald Duck als ik me niet vergis, en er is wat mailverkeer geweest met standhouders. Wil men weer een zelfstandig festival organiseren dan moet er echt wel wat veranderen. Als er niet de begeestering van bijvoorbeeld het Brabants Stripspektakel komt, dan is het organiseren van een dergelijk evenement niet meer levensvatbaar. 600 bezoekers die via het stripschap de DCC hebben bezocht is natuurlijk niet best.
 11. Het was erg druk in met name de dealer hal (7), maar ook bij de helaas veel te kleine stripafdeling was het tot aan het begin van de zondagmiddag lekker druk. Echter niet iedere standhouder had de juiste prijzen en/of strips voor het publiek van de DCC, waardoor niet iedereen tevreden was met zijn of haar omzet.
 12. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Amerikaanse, oudere comics doen het prima. Gesigneerd door Stan Lee ook. Samengestelde, grotere kavels van kleinere uitgevers of van meerdere reeksen zijn minder in trek. Nederlandstalige comics zou ik voor Nederlandstalige veiling aanbieden.
 13. Mijn ervaring is dat verzamelaars of anderen tekeningen van auteurs die ze dubbel hebben of na overlijden pas aanbieden op eBay, marktplaats, catawiki etc. Gezien de wachttijd, reiskosten, kosten van signeertickets kan het volgens mij niet uit om dedi's uit winstoogmerk te bekomen. Het zal hooguit door een enkeling wel worden geprobeerd.
 14. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Verzendkosten zijn maximaal de werkelijke portokosten plus 1,50 euro voor verpakkingsmaterialen e.d. Het te veel in rekening gebrachte moet worden terug betaald aan de koper. Los daarvan schrikken te hoge verzendkosten bieders af en levert het dus niets op.
 15. Theoak

  Integrales

  De oplage is zo hoog als er interesse voor is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...