Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  997
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

952 profielweergaven
 1. Theoak

  Bobbedoes

  Er worden veel tekeningen aangeboden bij Catawiki waarbij de toeschrijving niet klopt, oftewel vervalsingen. Door hier met meerdere mensen naar te kijken en zo nodig hulp van buitenaf in te roepen van o.a. tekenaars en uitgevers komen deze zo goed als nooit meer op de veilingen. De vervalsingen zijn soms van een dusdanig niveau dat ze moeilijk van echt zijn te onderscheiden. De Indiaan van Pratt zou boven elke twijfel moeten zijn verheven om geplaatst te kunnen worden, want indien echt is dit een zeer waardevolle tekening.
 2. Theoak

  Integrales

  Ik kan iemand nog wel een complete reeks van 17 delen voor de helft leveren!
 3. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Eind 2018 is een andere koers ingezet, de cijfers van 2019 zullen geen of een minimaal verlies laten zien, terwijl er nog wel steeds een groei is van dubbele cijfers. De verkopen per week zullen in 2018 vast wel rond de 5 miljoen euro zijn geweest. Met 30, 40 of 50.000 kavels per week is dat ook niet zo gek hoor. Bobbedoes is niet te vergelijken met Catawiki qua omvang en verdienmodel.
 4. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Alles wordt gezet op groei. Door de markeringuitgaven te verminderen zou er direct winst kunnen worden gemaakt.
 5. Ik heb een tijd kratten van de gamma gebruikt, maar deze zijn toch wel erg kwetsbaar en beschadigen snel (en zijn duur). Via marktplaats kwam ik uit op een partij kratten van het voormalige de Slegte voor slechts 3 euro per stuk. Deze kratten zijn volgens mij onverwoestbaar.
 6. De kwaliteit van strips is juist omhoog gegaan, zowel qua tekenwerk als scenario. Echter er is geen of nauwelijks voorpublicatie meer, waardoor het verdienmodel ook anders is geworden. De strips van de jaren 70 en 80 richten zich op de jeugd en dat is ook veranderd. Er zijn veel minder lezers en kopers, want er is ook veel meer concurrentie van bijv. Internet, games en wat al niet meer.
 7. Theoak

  Silvester Strips

  En waarom lagen er weinig of geen strips van andere uitgevers?
 8. Theoak

  Silvester Strips

  Ik durf bij Silvester niet met een nieuwe reeks te beginnen. Ik volg enkel nog Drakenbloed en Het masker van Fudo.
 9. Theoak

  Silvester Strips

  Er wordt volgens mij al jaren het ene gat met het andere gevuld, dus ik weet niet hoe dit zal eindigen.
 10. Theoak

  Originelen

  De pagina's van Rosinski vielen me nog wel mee qua prijs, maar originelen vind ik wat aan de hoge kant geschat. Ik hoop voor de eigenaren dat ze het krijgen, maar ik heb het er niet voor over.
 11. Soda is gewoon een topreeks. De delen van Robbedoes en Kwabbernoot in hun periode zijn ook echt de moeite waard, vooral de delen rondom de maffiabaas uit New York, maar met Soda had ik meer het gevoel dat ze niet waren gebonden aan bestaande personages.
 12. De lay-out van dit theater is ook niet echt geschikt voor een stripboekenbeurs of festival naar mijn mening. Ik ben voor het eerst sinds vele jaren niet geweest en ik heb er nog geen moment spijt van gehad!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...