Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  951
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

766 profielweergaven
 1. Theoak

  Integrales

  De oplage is zo hoog als er interesse voor is.
 2. Theoak

  Integrales

  Die herdrukken zijn er al hoor. Ik zag ze anderhalve week geleden nog bij Fantasia liggen.
 3. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Nagevraagd (voor plaatsing in de veiling) bij de zoon van de tekenaar en bevestigd als zijnde een echte tekening door Régis Loisel.
 4. Theoak

  Zinnebeeld

  Bij wat er over is wordt gekeken naar de vraagprijzen in shops op een schitterende site, en dan wordt niet de laagste prijs als uitgangspunt genomen... Kortom; reken niet op koopjes.
 5. Theoak

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  Dan zal ik die Bruna in Assen eens gaan opzoeken.
 6. Theoak

  Waar zou men nieuwe stripwinkes kunnen starten?

  In Zwolle is momenteel geen stripspeciaalzaak. Assen heeft er ook al een tijdje geen. Apeldoorn volgens mij ook niet.
 7. Theoak

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Lekker hoor!
 8. Theoak

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  Hij zegt ook de veertigers met de kleinere uitgeverijen niet mee te hebben kunnen krijgen. Maar om welke reden dat dan niet is gelukt wordt niet gezegd. Sowieso is de organisatie achter de Stripdagen onzichtbaar, ze zouden een groot voorbeeld kunnen nemen aan de organisatoren van de stripbeurs in Eindhoven (voorheen Veldhoven). Het strischap moet eerst maar eens bepalen voor welke doelgroep ze een beurs willen organiseren, daarna wat die doelgroep van hen verwacht en tenslotte een plan opstellen hoe dat te realiseren.
 9. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Pro of niet maakt niets uit. Als je een kavel wint, dan MOET je krijgen wat is beschreven en gefotografeerd. Als je tijdig aan de bel trekt kan een uitbetaling worden gepauzeerd totdat het probleem is verholpen. Het gaat gelukkig bijna altijd goed, omdat terugkerende verkopers geen belang hebben bij frauduleuze handelingen. Maar op fora komen juist de missers aan bod, en dat is ook niet erg hoor. Daar valt alleen maar van te leren.
 10. Theoak

  Originelen

  Onthutsend wil ik niet zeggen. Wel interessant en verhelderend. Wat nu veel geld opbrengt en verzamelaars bezig houdt was destijds slechts een middel om de comics te maken. Over o.a. studio Vandersteen heb ik dergelijke verhalen ook gelezen.
 11. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Een aantal van de gehanteerde reserveprijzen was in ieder geval te hoog voor de aanwezige bieders op de J.F. Charles-veiling. Dat kan aan meerdere zaken liggen; er waren te weinig bieders (was het tijdstip/dag wel geschikt? was er wel genoeg bekendheid aan gegeven?), of de reserveprijzen waren simpelweg te hoog. Daar mag gerust wat van worden gezegd op dit forum, want hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind (al dan niet terecht). Ik weet ook niet of de tekenaar tevreden is met de behaalde resultaten, maar zo nee, dan is het vooral jammer voor hem (en zijn vrouw). Een dergelijke veiling kan voor een tekenaar een prima alternatief zijn ten opzichte van een galerie, waar de marges ongunstiger zijn voor de tekenaar.
 12. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Het artikel is vrij helder als je het helemaal leest. Groei gaat voor winst. Dus in dat opzicht was 2016 geen slecht jaar. De groei is volgens mij wat afgenomen, maar de kosten ook, dus we zullen binnenkort ergens wel lezen wat dat voor gevolgen heeft gehad voor het resultaat.
 13. Als het een Nederlandse tekenaar zou moeten zijn, dan denk ik aan Jan Wesseling qua stijl. Maar het kan natuurlijk ook 1 van de vele buitenlandse tekenaars zijn...
 14. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  De prijzen bij galerieën zijn hoger.
 15. Theoak

  Dédi's

  Jij was de enige?😉
×