Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  754
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Theoak

Recente bezoekers van dit profiel

179 profielweergaven
 1. strip2000 ronde 2

  En daar zaten dus ook populaire reeksen als Thorgal en Largo Winch bij, de prijzen van de hardcovers zullen we in de gaten houden om te zien of het invloed zal hebben.
 2. strip2000 ronde 2

  Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er een dergelijke partij wordt verhandeld. Dan horen de ingewijden te weten dat er tussen de 10 en 20 cent per stuk voor betaald zal worden. Ook verhelderend is het programma 'The Liquidator' op Discovery. Daar zie je ook hoe partijen voor een fractie van de winkelwaarde worden aangekocht en weer verkocht, waarbij de volgende tussenpersoon steeds weer een paar dollar probeert te verdienen totdat het uiteindelijk in ramsj-zaken terecht komt, of bijvoorbeeld bij een Kruidvat of zo.
 3. Vandaag Gekocht

  Ik heb Orbital als oorspronkelijke softcover reeks van Dupuis in de kast staan. Ik vind het in vergelijking met Ravian (ook 2 agenten die voor een 'internationale' organisatie allerlei klusjes moeten opknappen, of zit ik er nu naast?) wel een 'rauwere' serie. Maar zeker de moeite waard, ik koop van de nieuwe uitgever de softcovers vanaf deel 5.
 4. Stripmuseum in Rotterdam failliet

  Zo heeft de tekenaar van Dick Bos bijna al zijn verhalen ook geschonken. Ik meen aan een museum in Amsterdam, maar dat wordt echt niet tentoongesteld en ligt dus maar te liggen in een archief. Er zijn genoeg verzamelaars die een plaat van Mazure van een Dick Bos-verhaal aan hun verzameling toe zouden willen voegen, en wat is er dan mis als die wel zouden zijn verkocht? 70 verhalen x 160 - 200 pagina's is nogal wat voor een museum, zelfs als ze het wel tentoon zouden kunnen stellen.
 5. strip2000 ronde 2

  Maar na hoeveel kavels is daar de rek dan uit?
 6. Rw Uitgeverij

  Het is natuurlijk vakantietijd voor zowel de mensen van RW als voor de uitgaven. Maar het superhelden-genre is de Nederlandse taal blijft een lastig gebied om voldoende afzet te genereren voor een levensvatbare uitgeverij. De Engelstalige varianten zijn online vaak ook goed te verkrijgen voor lagere bedragen. Niet altijd als hardcover weliswaar.
 7. Rw Uitgeverij

  Het zijn mooie uitgaven, maar ik heb ze enkel in de betere stripspeciaalzaak (en op beurzen) gezien. Dan wordt de markt wel erg klein.
 8. Originelen

  Wat je motief ook is; koop iets omdat je het mooi vindt. Mocht het een investering zijn die zich niet terugverdient, dan heb je in ieder geval nog iets leuks voor aan de wand of in een map met andere tekeningen / pagina's.
 9. Vandaag Gekocht

  Toch maar de nieuwe albums van Guust (1 + 2) gekocht. Nu nog mijn andere albums van Guust weer zien kwijt te raken... Is natuurlijk ook altijd een leuk kadootje!
 10. Originelen

  Op 28 januari 2016 is er een tekening van Chris Ware geveild.
 11. Originelen

  Ook als je van een tekenaar elke 2 weken een pagina zou plaatsen raakt de 'markt' (afschuwelijk woord!) verzadigd. Dat is niet tegen te houden. De handel in originelen heeft een enorme vlucht genomen de laatste 10 jaar. Ik hoop en denk dat de tekenaars daar zelf ook beter van zijn geworden. Ik zie wel eens in de mappen die tekenaars bij zich hebben, en daar zitten schitterende pagina's bij. Voor mooie pagina's in kleur vragen ze zelf inmiddels ook 1000 euro of meer, maar er zijn ook tekenaars die voor pagina's slechts 100 euro vragen. Op internet is er echter weinig overzicht betreffende al het originele werk dat te koop wordt aangeboden. Er zijn volgens mij heel veel handelaren / galerie├źn die elk beschikken over tientallen tot duizenden originelen. Het zou mooi zijn als daar eens een handig overzicht van zou komen.
 12. Toevallig is er onlangs een bundeling van deze serie verschenen. Deze is bij de betere stripspeciaalzaak als het goed is nog wel te verkrijgen.
 13. De serie Ruimtevaart door Martin Lodewijk eind jaren '50?
 14. +600 strips te koop

  Zie PB
×