Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  956
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

820 profielweergaven
 1. Het stripschap heeft ook weinig omkijken gehad naar de organisatie. Er is wat georganiseerd met een paar tekenaars van Donald Duck als ik me niet vergis, en er is wat mailverkeer geweest met standhouders. Wil men weer een zelfstandig festival organiseren dan moet er echt wel wat veranderen. Als er niet de begeestering van bijvoorbeeld het Brabants Stripspektakel komt, dan is het organiseren van een dergelijk evenement niet meer levensvatbaar. 600 bezoekers die via het stripschap de DCC hebben bezocht is natuurlijk niet best.
 2. Het was erg druk in met name de dealer hal (7), maar ook bij de helaas veel te kleine stripafdeling was het tot aan het begin van de zondagmiddag lekker druk. Echter niet iedere standhouder had de juiste prijzen en/of strips voor het publiek van de DCC, waardoor niet iedereen tevreden was met zijn of haar omzet.
 3. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Amerikaanse, oudere comics doen het prima. Gesigneerd door Stan Lee ook. Samengestelde, grotere kavels van kleinere uitgevers of van meerdere reeksen zijn minder in trek. Nederlandstalige comics zou ik voor Nederlandstalige veiling aanbieden.
 4. Mijn ervaring is dat verzamelaars of anderen tekeningen van auteurs die ze dubbel hebben of na overlijden pas aanbieden op eBay, marktplaats, catawiki etc. Gezien de wachttijd, reiskosten, kosten van signeertickets kan het volgens mij niet uit om dedi's uit winstoogmerk te bekomen. Het zal hooguit door een enkeling wel worden geprobeerd.
 5. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Verzendkosten zijn maximaal de werkelijke portokosten plus 1,50 euro voor verpakkingsmaterialen e.d. Het te veel in rekening gebrachte moet worden terug betaald aan de koper. Los daarvan schrikken te hoge verzendkosten bieders af en levert het dus niets op.
 6. Theoak

  Integrales

  De oplage is zo hoog als er interesse voor is.
 7. Theoak

  Integrales

  Die herdrukken zijn er al hoor. Ik zag ze anderhalve week geleden nog bij Fantasia liggen.
 8. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Nagevraagd (voor plaatsing in de veiling) bij de zoon van de tekenaar en bevestigd als zijnde een echte tekening door Régis Loisel.
 9. Theoak

  Zinnebeeld

  Bij wat er over is wordt gekeken naar de vraagprijzen in shops op een schitterende site, en dan wordt niet de laagste prijs als uitgangspunt genomen... Kortom; reken niet op koopjes.
 10. Dan zal ik die Bruna in Assen eens gaan opzoeken.
 11. In Zwolle is momenteel geen stripspeciaalzaak. Assen heeft er ook al een tijdje geen. Apeldoorn volgens mij ook niet.
 12. Hij zegt ook de veertigers met de kleinere uitgeverijen niet mee te hebben kunnen krijgen. Maar om welke reden dat dan niet is gelukt wordt niet gezegd. Sowieso is de organisatie achter de Stripdagen onzichtbaar, ze zouden een groot voorbeeld kunnen nemen aan de organisatoren van de stripbeurs in Eindhoven (voorheen Veldhoven). Het strischap moet eerst maar eens bepalen voor welke doelgroep ze een beurs willen organiseren, daarna wat die doelgroep van hen verwacht en tenslotte een plan opstellen hoe dat te realiseren.
 13. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Pro of niet maakt niets uit. Als je een kavel wint, dan MOET je krijgen wat is beschreven en gefotografeerd. Als je tijdig aan de bel trekt kan een uitbetaling worden gepauzeerd totdat het probleem is verholpen. Het gaat gelukkig bijna altijd goed, omdat terugkerende verkopers geen belang hebben bij frauduleuze handelingen. Maar op fora komen juist de missers aan bod, en dat is ook niet erg hoor. Daar valt alleen maar van te leren.
 14. Theoak

  Originelen

  Onthutsend wil ik niet zeggen. Wel interessant en verhelderend. Wat nu veel geld opbrengt en verzamelaars bezig houdt was destijds slechts een middel om de comics te maken. Over o.a. studio Vandersteen heb ik dergelijke verhalen ook gelezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...