Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  1.010
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.008 profielweergaven
 1. Siegfried Berlijn door Marvano De eeuwige oorlog is al genoemd
 2. Wat is er mis met de softcovers? Sowieso een goedkopere oplossing!
 3. Wie kent deze stripreeks en wie is de tekenaar?
 4. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  De kavels van Goudurix zijn gemaakt door de tekenaar die er bij staat vermeld. Hij heeft in een ver verleden een enkele keer een scheve schaats gereden, maar kan zich dat niet meer veroorloven.
 5. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Als het bericht naar de juiste expert was gestuurd was er snel gereageerd. Nu is dit vandaag opgepakt en afgehandeld. Voor een goede communicatie zijn twee (goede) partijen nodig...
 6. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Catawiki groeit nog elk jaar met dubbele cijfers, en de meeste kopers en verkopers stoppen niet na 1 transactie, dus er gaat heel veel structureel goed. Er zullen altijd mensen zijn die niet tevreden zijn of afgunstig zijn of een andere agenda hebben. In welke organisatie of opzet dan ook zul je het nooit iedereen naar de zin kunnen maken. Het zij zo.
 7. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Iedereen is vrij om gebruik te maken van catawiki of niet. Op de vele onzin die hier staat over contact ga ik niet meer reageren.
 8. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Bij een realistisch geschatte opbrengst van minimaal 200 euro kun je een reserveprijs hanteren. Pas als deze wordt gehaald en het kavel wordt betaald ben je verplicht te leveren. Als die niet wordt gehaald blijft de tekening/pagina/album zonder kosten van jou. Maar er wordt wel gekeken naar de juistheid van de geschatte opbrengst. Mijn PM doet het overigens niet meer.
 9. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Commissie koper is 7,5 procent excl. Btw, en de commissie van de verkoper is 12,5 procent excl. Btw. De communicatie tussen verkopers en experts bij de strips is zeer goed te noemen. Ik kan niet over andere groepen oordelen. Maar op internetfora mag iedereen gerust zijn of haar mening ventileren hoor.
 10. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Dat zal inderdaad niet altijd gebeuren. Sommige verkopers gaan lager zitten fan de werkelijke kosten, andere betalen wel te veel berekende kosten terug, en er zijn er helaas altijd een paar die dat niet doen, en net die gevallen blijven het langste hangen in de beeldvorming.
 11. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  De in rekening te brengen verzendkosten zijn maximaal de werkelijke portokosten plus 1,5 euro voor verpakkingsmateriaal e.d. Als er te veel wordt berekend moet dat terugbetaald worden. De verzendkosten zijn overigens hoog, want aangetekend heeft de voorkeur, vanwege de bijbehorende verzekering. De verzendbedrijven zijn de lachende derde bij de online veilingen.
 12. Theoak

  Catawiki Zaagdraad

  Lonesome 1 stond op een gegeven moment 10x te koop in catawiki shops, en ik verwacht dat dat met deel 2 ook wel zal gaan gebeuren. Het is deels een hype.
 13. Theoak

  Bobbedoes

  Er worden veel tekeningen aangeboden bij Catawiki waarbij de toeschrijving niet klopt, oftewel vervalsingen. Door hier met meerdere mensen naar te kijken en zo nodig hulp van buitenaf in te roepen van o.a. tekenaars en uitgevers komen deze zo goed als nooit meer op de veilingen. De vervalsingen zijn soms van een dusdanig niveau dat ze moeilijk van echt zijn te onderscheiden. De Indiaan van Pratt zou boven elke twijfel moeten zijn verheven om geplaatst te kunnen worden, want indien echt is dit een zeer waardevolle tekening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...