Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Theoak

Members
 • Aantal items

  831
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

413 profielweergaven
 1. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Vertel dat maar aan onze politici...
 2. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Dat kan, maar dat kost 20 euro!
 3. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Voorkeur voor een smaak? We hebben zowaar een Jamin in Friesland, dus keuze genoeg!
 4. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Strips, comics, en stripgerelateerde curiosa. En voor de liefhebber vast ook wel een (chocolade) paaseitje!
 5. Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  En Theoak zal er ook zijn als standhouder!
 6. Prijsverhoging bij Standaard Uitgeverij

  En dan is 10 % ook nog voor beide. Dus scenarist en tekenaar moeten dit onderling verdelen.
 7. Originelen

  De andere tekeningen waren de decors voor dat warenhuis waar in BSM 207 ook een groot (en interessant) artikel over heeft gestaan. Een paar van die tekeningen zijn bij Catawiki geveild. Het is niet aantoonbaar door Franquin gemaakt, en dat blijkt ook uit de tekst. Er waren in die tijd meerdere tekenaars verbonden aan Franquin die voor reclamedoeleinden tekeningen maakten.
 8. Catawiki Zaagdraad

  De koper hoeft niet de commissie te betalen als een koop wordt ontbonden als gevolg van een fout van de verkoper (of catawiki).
 9. Catawiki Zaagdraad

  Als een koper niet tevreden is met het geleverde, bijvoorbeeld omdat het geleverde item niet voldoet aan de beschrijving, en de oorzaak ligt bij de verkoper, dan is het de kortste klap als koper en verkoper er onderling uit komen. Als dat het geval is, dan hoeft Catawiki ook niet tussenbeide te komen. Zie hiervoor de artt. 10.8 en 10.14 van de gebruikersvoorwaarden. Als de verkoper niet van goede wil, dan zal Catawiki wel tussenbeide komen, en bijvoorbeeld de uitbetaling aan de verkoper opschorten totdat het geschil is opgelost. P.S. Er is een pagina uit de reeks Bouncer opgenomen in de komende exclusieve veiling...
 10. Catawiki Zaagdraad

  @ Tweetie; ik kan het niet veel duidelijker zeggen dan ik reeds heb gedaan. Er zijn bepaalde spelregels nodig om goede veilingen samen te kunnen stellen, 1 is dat de 'expert' bepaalt in welke veiling een kavel wordt geplaatst. Als een aanbieder wil aanbieden op de veilingen heeft hij/zij dit te accepteren. Dit levert in de praktijk overigens nauwelijks problemen op en gezien het grote aantal aanbieders dat blijft aanbieden schat ik zo in dat men tevreden is met de behaalde opbrengsten. Het hoofddoel voor mij is om een goede en interessante veiling samen te stellen, zodat op de lange termijn de veilingen kunnen blijven bestaan. Het binnenhalen van zo veel mogelijk geld is niet het hoofddoel van de veilingmeesters, maar dat de organisatie inkomsten nodig heeft om te kunnen blijven bestaan en groeien is natuurlijk logisch. Het niet langer inplannen van zgn. illegale uitgaven heeft ons geld gekost, maar is een besluit waar ik nog steeds achter sta. Niet elk veilinghuis/-site heeft dit overgenomen. Het verwijderen van een kavel uit een lopende veiling heeft natuurlijk niet de voorkeur, want het komt ook niet goed over bij de bieders op zo'n kavel. Er zal dus echt een goede reden moeten worden gegeven.
 11. Catawiki Zaagdraad

  Catawiki is mijn werkgever, en ik hoef ze niet te verdedigen. Ik leg enkel uit hoe het werkt. Tussen de publicatie van de veiling en de afloop zitten altijd enkele dagen, dus er is tijd genoeg om in het uiterste geval een kavel uit de veiling te halen, maar gezien de data die er dankzij vele duizenden geveilde kavels is verzameld, is het het beste om te vertrouwen op het oordeel van de veilingmeesters, inmiddels omgedoopt tot experts. Doordat er meer veilingen komen zal het aantal kavels van sommige veilingen (tijdelijk) dalen, maar dat lijkt me geen probleem. Het maakt het voor de geïnteresseerden van een bepaald verzamelgebied alleen maar overzichtelijker. De laatste maanden van 2017 waren voor de strips de beste maanden ooit, dus de belangstelling voor het kopen en verkopen van strips, originelen en stripgerelateerde items via Catawiki is dus zeker nog niet op zijn retour.
 12. Catawiki Zaagdraad

  Voor Catawiki zijn tevreden kopers en verkopers beide even belangrijk, want we hebben ze beide nodig voor een succesvolle veiling. De afhandeling van klachten is weggehaald bij de veilingmeesters en daar is de afdeling customer support voor in de plaats gekomen. Bij mijn weten functioneert deze afdeling nu goed en worden alle klachten serieus afgehandeld. Ik begrijp dan ook niet waarom deze klacht nog niet goed is afgehandeld. Een kavel mag door een aanbieder voor elke veiling worden aangeboden, maar de veilingmeester bepaalt welke veiling voor dat kavel het meest geschikt is. Dat betekent heel simpel gezegd dat die veiling wordt gekozen waar de te verwachten opbrengst het hoogst is. Kavels voor een thema-veiling moeten overigens wel net wat extra's hebben om daarin geplaatst te kunnen worden. De aanbieder krijgt bij publicatie van de veiling een mail, als de aanbieder het met de plaatsing in die veiling absoluut niet eens is, dan is er tussen de afloop van de veiling en de publicatie van de veiling nog meer dan genoeg tijd om daaraan iets te doen.
 13. 'Epic: Your Comicstore' sluit eind juni

  En mensen die strips lezen in de bieb kunnen ook stripkopers bij SSZ'en worden.
 14. Vers Aangekondigd

  Ik vind de reeks wel de moeite waard. Het tekenwerk is ook bovengemiddeld goed.
 15. D├ędi's

  Originele tekeningen zijn het allemaal. Een dedicace wordt gezien als een tekening in een album, al dan niet met de naam van de ontvanger erbij. Een commissie is als jij de tekenaar opdracht hebt gegeven om voor jou tegen betaling een tekening te maken. Dan heb je nog gepubliceerde en ongepubliceerde tekeningen, schetsen, covers en pagina's. En natuurlijk nog schetsen...
×