Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Werner

Members
 • Aantal items

  481
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Werner

 • Verjaardag 13-02-1972

Profile Information

 • Locatie
  http://www.wernerpeeters.be
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  Wiskundige

Recente bezoekers van dit profiel

809 profielweergaven
 1. Ik snap eigenlijk de bedoeling van deze thema-albums niet. Er zijn intussen al zo veel uitgaven van Guust dat elk beetje fan er al wel minstens één of meer complete van in huis heeft. Wie koopt dan nog zoiets?
 2. Ik ben wel geïnteresseerd. Van waar ben je / hoeveel vraag je voor verzending?
 3. Daar word ik nu vrolijk van
 4. Ik beschouw de microverhalen en de Robbedoesalbums los van elkaar. Ik heb via-via al een heel deel microverhalen los kunnen kopen, ook van Robbedoesalbums die ik niet heb, dan kan ik straks al tevreden zijn met een album zonder micro's.
 5. Ik heb dat in mijn rijke ervaring (>25 jr) nog niet gezien, gasten die te slim zijn voor school. Wat ik al wel talrijke keren heb gezien zijn gasten die DENKEN dat ze te slim zijn voor school.
 6. Ik vond het altijd een spagaat dat Olivier zo'n waanzinnige dingen kon uitvinden terwijl hij duidelijk lak had aan de schoolbanken. Waar heeft hij dan zijn wetenschappelijke kennis vandaan? Het was wel een enorm leuke reeks. Mij is vooral die episode bijgebleven waarin hij zijn leraar nachtmerries bezorgt met vraagstukken die altijd eindigen met "Hoe oud is de kapitein?" terwijl er in het vraagstuk geen sprake is van een kapitein.
 7. Werner

  Suske En Wiske

  In dat album van Geerts zien Sus en Wis er tenminste weer normaal uit.
 8. Ik heb eerlijk gezegd de kleine Robbe nooit kunnen pruimen. Te veel pipi en kaka-humor. De Robbedoezen van Tome-Janry vond ik ook maar zus en zo, behalve misschien die laatste, Als In Een Droom. Ik vond Tomes werk voor Soda vééél beter, dat had tenminste een zeer originele invalshoek. De enige kritiek op Soda die ik me kan indenken is dat er te weinig albums van zijn... maar misschien moest de kwantiteit inboeten voor de kwaliteit.
 9. Hoera. En ook hoerb en hoerc.
 10. Werner

  Verkocht!

  Ik vind dat geen abnormale prijs. Komt op iets minder dan 20 € per boek. Ik zou ze kopen voor die prijs, ware het niet dat ik ze al heb.
 11. Werner

  De Rode Ridder

  Laat me raden. Hij heeft ne kleine bij de zus van Bahaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...