Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Johan de Neef

Members
 • Aantal items

  273
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan de Neef

 • Verjaardag 31-05-1957

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.windmill-comics.com

Profile Information

 • Locatie
  Spijkenisse
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.010 profielweergaven
 1. Dat zal je aan Rik moeten vragen. Door het Corona virus zien en spreken we elkaar niet tot nauwelijks en heb ik zelf niet eens de proefdrukken onder ogen gekregen en zal het ook nog wel even duren voor ik mijn eigen exemplaar in huis heb.
 2. Diabolik nummer 2 is gedrukt en wel en gaat op zeer korte termijn naar de distributeur.
 3. Johan de Neef

  Deep6

  Waldo van Ghaluwe en ik zijn al weer even bezig met het tweede hoofdstuk van Deep6. Deze keer in kleur. Hier een paar pagina's als teaser.
 4. Ik lees op de Italiaanse site van Panini Comics dat zij met ingang van 2 april de nieuwe licentie houder zijn van DC in Italie. RW schijnt dus de licentie kwijt te zijn.
 5. Ik heb bijna een jaar in die kazerne gelegen en dit logo is mij nooit opgevallen. Zelf viel ik als onderdeel van de 102 staf-staf detachement administratief onder de 121 en 146 compagnie.
 6. Vertaling van de Italiaanse strip waarvan Windmill Comics nu de licentie heeft.
 7. Ik laat mij cremeren samen met mijn verzameling om er zeker van te zijn dat een aantal aanwezigen spontaan in huilen uitbarst tijdens mijn uitvaart.
 8. Als alles gaat zo als het moet gaan, dan beleeft Diabolik nummer 1 zijn primeur bij Windmill Comics op het Brabants Stripspektakel. 124 pagina's in kleur, A5 formaat, €14,95.
 9. Officieel niet, maar wel in een officieuze crossover.
 10. In de jaren 60 werden in Rotterdam (en wellicht ook elders) mensen uit Indonesie ook wel vet haar negers genoemd. Dus helemaal nieuw is het niet.
 11. Even opgezocht op het oude Weeklydose forum. het is niet zo dat ik dat zomaar uit mijn hoofd wist.
 12. Richard is inderdaad al een poosje bezig met het realiseren van Sisterhood. De eerste keer dat ik hem daar over hoorde was op 20 november 2011. Conan is al sinds 2005 in Europa rechtenvrij en rust er ook geen trademark op in Europa. Wat echter niet mag, is dat de Conan van Glenat uiterlijke vergelijkingen heeft met die van Marvel en Dark Horse.
 13. En als de copyrights vervallen zijn na een x aantal jaren, dan kan er nog wel een trademark op rusten die voorkomen dat het publiek domein wordt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...