Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Johan de Neef

Members
 • Aantal items

  250
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan de Neef

 • Verjaardag 31-05-1957

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.windmill-comics.com

Profile Information

 • Locatie
  Spijkenisse
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

695 profielweergaven
 1. Johan de Neef

  Stripdagen 2019 - Dutch Comic Con

  De reden dat ik er met Windmill Comics niet van de partij ben, is puur een centenkwestie. Als small-press uitgeverij konden we bij de Stripdagen op de vorige locaties een stand huren voor minder dan 100 euro en was het parkeren gratis. In Utrecht werd dat inclusief parkeerkosten het viervoudige en dat verdienen we vrijwel zeker niet terug. We hebben in het verleden ook FACTS en andere cons een paar keer gedaan, maar aangezien op deze cons zeker 95% van de bezoekers niet voor strips of comics komt en er van die 5% die daar wel voor komt hooguit 1% enige belangstelling heeft voor small-press, verzuip je als small-press in het geheel.
 2. Johan de Neef

  Boom Comic: Mummy's en Monsters!!

  Het resultaat van de kickstarter is geweldig. Maar zou het geen wijsheid zijn om een gedeelte van de opbrengst opzij te leggen om het tweede nummer geheel of gedeeltelijk mee te financieren? Of verwacht je dat te kunnen doen met de verkoopopbrengst van #1.
 3. Johan de Neef

  Stripfestival Breda 29 en 30 september 2018

  En er staat ook nog een plukje small-press op de eerste verdieping.
 4. Johan de Neef

  Vers Aangekondigd

  Nieuw in september bij Windmill Comics: Deep 6.
 5. Johan de Neef

  Stevig karton

  House of M in Rotterdam verkoopt magazine backing boards. Per honderd voor 16 euro. https://houseofmcomics.nl/comic-supplies/boards.html
 6. Johan de Neef

  WK 2018 Russia.

  De Duitsers hebben dit WK toch al een record gebroken. Er waren 10.000 Duitsers in Moskou. Dat is toch 40 km verder dan dat ze in 1942 kwamen.
 7. Johan de Neef

  Wat moet ik bezoeken?

  En naast de genoemde stripwinkels Yendor en Dick Bos zijn er ook nog comicwinkels House of M. en Rotterdam Comics. En is de ingang van Donner niet aan de Coolsingel? En de Slegte in de Hoogstraat.
 8. Johan de Neef

  Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  Ik heb zelf niet echt veel met origineel tekenwerk, maar lang geleden kreeg ik deze door Don Lawrence gemaakte schets. Ik kwam hem vandaag met opruimen tegen en was eigenlijk al vergeten dat ik hem had en het scheelde ook niet veel of hij was bijna per ongelijk bij het oud papier beland.
 9. Johan de Neef

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  A Factor* Akim, stripwinkel American Book Center* Arcadia, uitgeverij Black Olive Press Bommelzolder Boumaar, uitgeverij Brabants Stripspektakel Brul stripblad Buddy's Bookshop Cheap Comics.nl* Cliché, uitgeverij Comic Watch, uitgeverij Cosplay Maakie Dark Dragon Books* De Meulder, uitgeverij Donald Duck Eppo stripblad Etienne Collectibles* Henk Comics* Het Stripfiguur* Het Stripschap House of M* HUM!, uitgeverij Jan Kruis Collectie L/DLC, uitgeverij Marten Toonder Verzamelaarsclub Personalia, uitgeverij RoaRrr, uitgeverij RW, uitgeverij Schokkend Nieuws Scratch Books Sorry! No subtitles* Stripglossy Stripmakers des Vaderlands Stripmuseum Strippgaaff Stripsmagazijn* Tina Toondereiland Vlaams Stripcentrum Westworld Comics* Whoops* Zone 5300 Standhouders zonder * staan op het Stripdagen gedeelte.
 10. Johan de Neef

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Dat is rechts op de plattegrond tegenover het DCC College.
 11. Johan de Neef

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Zijn nieuwe album (met Willem Ritsier) komt uit naar ik geloof. Bij uitgeverij DLC/L en zal die daar wel zitten.
 12. Johan de Neef

  Oost Nederlandse Stripboekenbeurs 7 april.

  Windmill Comics staat nog niet op de site vermeld als standhouder, maar we zijn er wel met minimaal 2 tekenaars.
 13. Johan de Neef

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Dat noemde ze heel vroeger de ruilbeurs, geruild is er volgens mij nog nooit iets. Maar het zijn tafels die gehuurd kunnen worden door particuliere leden van het Stripschap die zo van hun meuk af kunnen komen.
 14. Johan de Neef

  Stripdagen 2018 en Dutch Comic Con

  Plus per persoon 2 x 1,49 voor heen en terug met het OV.
×