Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Johan de Neef

Members
 • Aantal items

  268
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan de Neef

 • Verjaardag 31-05-1957

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.windmill-comics.com

Profile Information

 • Locatie
  Spijkenisse
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

882 profielweergaven
 1. Ik heb bijna een jaar in die kazerne gelegen en dit logo is mij nooit opgevallen. Zelf viel ik als onderdeel van de 102 staf-staf detachement administratief onder de 121 en 146 compagnie.
 2. Vertaling van de Italiaanse strip waarvan Windmill Comics nu de licentie heeft.
 3. Ik laat mij cremeren samen met mijn verzameling om er zeker van te zijn dat een aantal aanwezigen spontaan in huilen uitbarst tijdens mijn uitvaart.
 4. Als alles gaat zo als het moet gaan, dan beleeft Diabolik nummer 1 zijn primeur bij Windmill Comics op het Brabants Stripspektakel. 124 pagina's in kleur, A5 formaat, €14,95.
 5. Officieel niet, maar wel in een officieuze crossover.
 6. In de jaren 60 werden in Rotterdam (en wellicht ook elders) mensen uit Indonesie ook wel vet haar negers genoemd. Dus helemaal nieuw is het niet.
 7. Even opgezocht op het oude Weeklydose forum. het is niet zo dat ik dat zomaar uit mijn hoofd wist.
 8. Richard is inderdaad al een poosje bezig met het realiseren van Sisterhood. De eerste keer dat ik hem daar over hoorde was op 20 november 2011. Conan is al sinds 2005 in Europa rechtenvrij en rust er ook geen trademark op in Europa. Wat echter niet mag, is dat de Conan van Glenat uiterlijke vergelijkingen heeft met die van Marvel en Dark Horse.
 9. En als de copyrights vervallen zijn na een x aantal jaren, dan kan er nog wel een trademark op rusten die voorkomen dat het publiek domein wordt.
 10. Mijn voorouders kwamen in 1506 vanuit Ierland om zich op de Zuid-Hollandse eilanden te vestigen. De beroepen bestonden voornamelijk uit die van arbeider, boerenknecht of zeeman. Later nog wel twee jonkvrouwen in de familie gehad.
 11. In het Stripdagen gedeelte staan er volgens mij wel heel weinig. Als ik zo eens op de plattegrond kijk zie ik een Donald Duck/Tina stand. Stripschap met Stripgaaf. Eppo, American Book Centre, Cliché, de Meulder en Hum op een kluitje. Een combo van BD Must/Cosplay Maaike/ Willy van der Strip/Buddy's en Comic Watch. En dan nog de Stripverzamelbeurs. Pep Comic /Valiant en Artist League staan ook in het Stripdagen gedeelte. Van die laatste weet ik vrijwel zeker dat die niet via het Stripschap geboekt hebben maar rechtstreeks via DCC en dat vermoed ik van Pep Comics ook.
 12. Plattegrond dealerhal met deelnemers er onder. http://www.dutchcomiccon.com/nl/Programma/Plattegrond-DealerHall
 13. Alleen tekenaars die op uitnodiging van een uitgever of de organisatie aanwezig zijn zitten gratis. De rest betaald stevig voor een klein plekje. Ik weet ook uit ervaring dat de tekenaars om verschillende redenen graag bij elkaar zitten. Als een tekenaar even van zijn plek wil om b.v. iets te eten of drinken wil halen, of naar het toilet moet of simpelweg een sigaretje wil gaan roken, Dan kunnen zijn collega's op zijn of haar spullen passen en dat is op meerdere beurzen echt hard nodig omdat er ook flink gestolen wordt. Bovendien vinden de meeste tekenaars het ook heel prettig om met vakgenoten een woordje te wisselen en dat ontneem je ze door ze verspreid neer te zetten.
 14. Johan de Neef

  Diabolik

  Dit voorjaar. Nader nieuws volgt. (nog niet definitieve cover)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...