Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Johan de Neef

Members
 • Aantal items

  258
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan de Neef

 • Verjaardag 31-05-1957

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.windmill-comics.com

Profile Information

 • Locatie
  Spijkenisse
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

752 profielweergaven
 1. Mijn voorouders kwamen in 1506 vanuit Ierland om zich op de Zuid-Hollandse eilanden te vestigen. De beroepen bestonden voornamelijk uit die van arbeider, boerenknecht of zeeman. Later nog wel twee jonkvrouwen in de familie gehad.
 2. In het Stripdagen gedeelte staan er volgens mij wel heel weinig. Als ik zo eens op de plattegrond kijk zie ik een Donald Duck/Tina stand. Stripschap met Stripgaaf. Eppo, American Book Centre, Cliché, de Meulder en Hum op een kluitje. Een combo van BD Must/Cosplay Maaike/ Willy van der Strip/Buddy's en Comic Watch. En dan nog de Stripverzamelbeurs. Pep Comic /Valiant en Artist League staan ook in het Stripdagen gedeelte. Van die laatste weet ik vrijwel zeker dat die niet via het Stripschap geboekt hebben maar rechtstreeks via DCC en dat vermoed ik van Pep Comics ook.
 3. Plattegrond dealerhal met deelnemers er onder. http://www.dutchcomiccon.com/nl/Programma/Plattegrond-DealerHall
 4. Alleen tekenaars die op uitnodiging van een uitgever of de organisatie aanwezig zijn zitten gratis. De rest betaald stevig voor een klein plekje. Ik weet ook uit ervaring dat de tekenaars om verschillende redenen graag bij elkaar zitten. Als een tekenaar even van zijn plek wil om b.v. iets te eten of drinken wil halen, of naar het toilet moet of simpelweg een sigaretje wil gaan roken, Dan kunnen zijn collega's op zijn of haar spullen passen en dat is op meerdere beurzen echt hard nodig omdat er ook flink gestolen wordt. Bovendien vinden de meeste tekenaars het ook heel prettig om met vakgenoten een woordje te wisselen en dat ontneem je ze door ze verspreid neer te zetten.
 5. Johan de Neef

  Diabolik

  Dit voorjaar. Nader nieuws volgt. (nog niet definitieve cover)
 6. Ik kreeg de tarieven voor smallpress en die liggen wel wat lager dan bovenstaande. Maar als ik voor het gemak ook nog de parkeerkosten en kosten voor extra medewerkerstoegangskaarten er bij tel, dan is het ruim 4x zo duur als dat het in Rijswijk was. Ik sla dus ook over.
 7. Vreemd. Hun facebook pagina plaatste deze afbeelding afgelopen 23 januari.
 8. Op 25 en 26 mei zijn er twee comicgerelateerde beurzen tegelijk en ook nog eens in de zelfde stad. Geek Fest Rotterdam wordt voor de tweede keer gehouden. Hun website wordt in februari actief. https://geekfestrotterdam.nl en https://www.facebook.com/GeekfestRotterdam/ En elders in de stad is Comic Con Ahoy.
 9. De reden dat ik er met Windmill Comics niet van de partij ben, is puur een centenkwestie. Als small-press uitgeverij konden we bij de Stripdagen op de vorige locaties een stand huren voor minder dan 100 euro en was het parkeren gratis. In Utrecht werd dat inclusief parkeerkosten het viervoudige en dat verdienen we vrijwel zeker niet terug. We hebben in het verleden ook FACTS en andere cons een paar keer gedaan, maar aangezien op deze cons zeker 95% van de bezoekers niet voor strips of comics komt en er van die 5% die daar wel voor komt hooguit 1% enige belangstelling heeft voor small-press, verzuip je als small-press in het geheel.
 10. Het resultaat van de kickstarter is geweldig. Maar zou het geen wijsheid zijn om een gedeelte van de opbrengst opzij te leggen om het tweede nummer geheel of gedeeltelijk mee te financieren? Of verwacht je dat te kunnen doen met de verkoopopbrengst van #1.
 11. En er staat ook nog een plukje small-press op de eerste verdieping.
 12. Nieuw in september bij Windmill Comics: Deep 6.
 13. House of M in Rotterdam verkoopt magazine backing boards. Per honderd voor 16 euro. https://houseofmcomics.nl/comic-supplies/boards.html
 14. De Duitsers hebben dit WK toch al een record gebroken. Er waren 10.000 Duitsers in Moskou. Dat is toch 40 km verder dan dat ze in 1942 kwamen.
 15. En naast de genoemde stripwinkels Yendor en Dick Bos zijn er ook nog comicwinkels House of M. en Rotterdam Comics. En is de ingang van Donner niet aan de Coolsingel? En de Slegte in de Hoogstraat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...