Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

devilcreator

Members
 • Aantal items

  484
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

697 profielweergaven
 1. het is: Joseph Hillström King
 2. je zal hem alvast via de post op de een of andere manier van me krijgen 🙂
 3. Voor diegene die geïnteresseerd zijn in de commissie die ik heb ontvangen van paolo mottura. dit is hem
 4. OP SDCC maakt hij geen tekeningen. Dit is op voorhand geweten binnen het verzamelaarsmilieu. En de discussie wat de juiste manier is kan je eindeloos voeren. Hij heeft hiervoor gekozen en dus een loterij.
 5. De artiesten die we aankondigen en in de Artist Alley zitten hun prijzen proberen we altijd op voorhand te bemachtigen en op de site te zetten. De vragen zijn gesteld aan de artiesten. We wachten nu gewoon op de feedback van hen.
 6. Thx. En als de tekenaars die daar een belofte gedaan hebben deze inlossen komen er nog enkele interessante namen aan. Maar dit allemaal onder voorbehoud. Deze die je nu al gezien hebt heb ik in mijn handen en zal ik binnenkort aan Dave bezorgen.
 7. Ik wil even wat verduidelijken omtrent de deadpool sketch van Skottie Young. Skottie Young signeerde op de stand van Image op San Diego Comic Con. Hiervoor had je een bandje (signeerticket) nodig. Hij zette enkel handtekeningen, maar toen het aan mij was stelde ik toch de vraag voor de veiling en om Dave te helpen. Hij wou wel een snelle schets maken, maar een uitgebreidere zoals hij normaal maakte zou niet lukken. Skottie Young doet niet zoveel beurzen en als hij er is zijn de rijen altijd lang. Daarnaast is de procedure om een verfijnde tekening te krijgen niet zo eenvoudig als de eerste in de rij te zijn. Normaal is het behalen van een schets van Skottie Young altijd met het dobbelen en het behalen van een zelfde paar ogen (vroeger enkel dubbel zes). Als je dit gegooid hebt wil hij dus een tekening voor je maken als je hiervoor 200$ wil betalen (laatste gekende prijs). Deze zijn van veel betere kwaliteit dan de schets die je hier hebt, maar ik ben alvast blij dat Skottie hiervoor de tijd heeft willen vrijmaken om toch een uitzondering te maken. Het is en blijft een tof hebbeding voor de verzamelaars en ik hoop dat het toch iets bijdraagt aan de veiling.
 8. en van wie en wat is de tekening waarop de kiekeboe gebaseerd is.
 9. Ook The Artist Gallery zal aanwezig zijn op de stripbeurs van Gent met hun uitgave "Lectrr & FACTS - A Visual History". Deze uitgave omvat alles wat Lectrr de voorbij 20 edities gemaakt heeft voor de FACTS-beurs. Dit gaat over t-shirt designs, posters, ... die voor de crew gemaakt zijn alsook flyers, exclusives, ... die exclusief verschenen op FACTS. Er staat ook een grote selectie cartoons in die voor de eerste keer verschijnen met hun oorspronkelijke grap en taal. De kostprijs hiervan is 20 euro (A5-uitgave) en Lectrr heeft speciaal voor deze beurs 20 exemplaren gesigneerd. Lectrr doet weinig signeersessies buiten FACTS dus dit is een ideale gelegenheid om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen zonder in een rij te moeten wachten.
 10. Het is niet zo eenvoudig om Franse boeken te bestellen. De Poort en De Striep zijn er ook met gestopt omdat het zo moeilijk was om er aan te geraken via gewone verdeling.
 11. Ik ben geweest en heb toch een gezellige dag gehad. Je kan maar maximum 2 signeertickets bemachtigen per keer dat je aan de kassa passeert en het moet dat je koopt moet niet overeenkomen met het signeerticket. Daarom heb ik de 1ste 2 delen van Obscurcia gekocht van Steven Dhondt aangezien ik toch wist dat deze gesigneerd zouden geraken zonder signeerticket. Als steun en omdat ik toch ook zou wilen weten hoe het verhaal afloopt heb ik dan nog het 3e deel gekocht. En finaal was dit een zeer goeie dag: *2 x Benoit Ers *1 x Olivier Boiscommun *1 x Michel Weyland *1 x Ted Naifeh *10-15 x Steven Dhondt: Ik wou enkel handtekeningen, maar aangezien er niet zoveel volk was wilde hij in elk boek dat ik bij had een tekening zetten. Trolls et Legendes is nooit de beurs waar je veel tekenaars/tekeningen kan bemachtigen, maar iedere keer ben ik zeer blij met mijn aanwinsten. En ik heb dus maar 2 boeken moest kopen (3e gekocht omdat ik wou). En al mijn tekeningen zijn in nederlandstalige boeken, behalve de 3 van Stedho in Obscurcia.
 12. inderdaad. Eerst nog op het tabblad Artiesten klikken. Dus @Veto, nood aan een 2e bril 😉
 13. Art Adams heeft daar nooit gestaan omdat we nooit van hem de informatie gekregen hebben. De lijst met de allerlaatste update van de aanwezige tekenaars kan je altijd hier terugvinden: https://facts.be/guests/ De pagina met de sketch informatie is alleen maar een hulp aan de bezoekers om hun bezoek aan de Artist Alley voor te bereiden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...