Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

devilcreator

Members
 • Aantal items

  494
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

773 profielweergaven
 1. 2-3 dagen is toch niet traag. Je kan niet verwachten dat iedereen iedere dag continue op het internet zit en zijn berichten checkt. Voor mij is 2-3 dagen nog ok. Een week is voor mij een veel groter probleem.
 2. Ik vind dat er nochtans ook wel enkele moderne namen tussen staan. Hij heeft alvast een mooie collectie van oud en nieuw. Al is de vraag waar nieuw begint het belangrijkste.
 3. Ik heb vorig jaar bij DC headquarters een eerste versie gezien. Het zag er echt knap uit. Maar de meeste beelden die DC produceert zijn wel van hoge kwaliteit en afwerkingn, onafhankelijk of je het nu mooi vindt of niet.
 4. Dutch Comic Con gaat algemeen niet door.
 5. van de TV-reeks. Die is nog niet gegreenlit. Voorlopig hebben ze enkel budget om het seizoen te schrijven en dat doen ze om dit team te kunnen behouden en dezelfde stijl te houden.
 6. ik volg ze nog steeds en vind het wel plezant. Maar hoogstaand kan ik ze al lang niet meer noemen. We blijven ze volgen als een soort van gewoonte, maar eigenlijk is het een heel langlopende soap.
 7. thx. Nog steeds een mooi aanbod, maar begrijpelijk dat de meeste buitenlanders annuleren.
 8. je kan altijd eens horen bij de Nero-verzamelaars zoals Yves Kerremans of hij interesse heeft. De vraag die je zelf ook moet stellen is wil je de marktprijs krijgen of een prijs waarmee je tevreden bent (lager dan marktprijs). Die keuze zal bepalen wat de beste kanalen zijn om deze te verkopen.
 9. Heeft deze gebruiker voor het gemak niet gewoon zijn foto's opnieuw gebruikt. Maar hij zal niet gedacht hebben dat de foto met het certificaat hetzelfde nummer heeft.
 10. Stefaan en ik hebben hier ook geen info over. Op dit moment gaat FACTS gewoon door en zijn we bezig om alles voor te bereiden voor de Artist Alley en het programma. Alle vragen bij mogelijke annulatie moet je dan ook stellen via info@facts.be. Zij zullen zeker reageren op jouw vragen al moet je hen even de tijd geven omdat het volume wel groot kan zijn. Voorlopig hebben we ook nog geen paniek-mails of annulaties gekregen van de aanwezige tekenaars. Dus je kan nog steeds uitkijken naar een goed gevulde artist alley.
 11. het is: Joseph Hillström King
 12. je zal hem alvast via de post op de een of andere manier van me krijgen 🙂
 13. Voor diegene die geïnteresseerd zijn in de commissie die ik heb ontvangen van paolo mottura. dit is hem
×
×
 • Nieuwe aanmaken...