Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

devilcreator

Members
 • Aantal items

  474
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

613 profielweergaven
 1. en van wie en wat is de tekening waarop de kiekeboe gebaseerd is.
 2. Ook The Artist Gallery zal aanwezig zijn op de stripbeurs van Gent met hun uitgave "Lectrr & FACTS - A Visual History". Deze uitgave omvat alles wat Lectrr de voorbij 20 edities gemaakt heeft voor de FACTS-beurs. Dit gaat over t-shirt designs, posters, ... die voor de crew gemaakt zijn alsook flyers, exclusives, ... die exclusief verschenen op FACTS. Er staat ook een grote selectie cartoons in die voor de eerste keer verschijnen met hun oorspronkelijke grap en taal. De kostprijs hiervan is 20 euro (A5-uitgave) en Lectrr heeft speciaal voor deze beurs 20 exemplaren gesigneerd. Lectrr doet weinig signeersessies buiten FACTS dus dit is een ideale gelegenheid om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen zonder in een rij te moeten wachten.
 3. Het is niet zo eenvoudig om Franse boeken te bestellen. De Poort en De Striep zijn er ook met gestopt omdat het zo moeilijk was om er aan te geraken via gewone verdeling.
 4. Ik ben geweest en heb toch een gezellige dag gehad. Je kan maar maximum 2 signeertickets bemachtigen per keer dat je aan de kassa passeert en het moet dat je koopt moet niet overeenkomen met het signeerticket. Daarom heb ik de 1ste 2 delen van Obscurcia gekocht van Steven Dhondt aangezien ik toch wist dat deze gesigneerd zouden geraken zonder signeerticket. Als steun en omdat ik toch ook zou wilen weten hoe het verhaal afloopt heb ik dan nog het 3e deel gekocht. En finaal was dit een zeer goeie dag: *2 x Benoit Ers *1 x Olivier Boiscommun *1 x Michel Weyland *1 x Ted Naifeh *10-15 x Steven Dhondt: Ik wou enkel handtekeningen, maar aangezien er niet zoveel volk was wilde hij in elk boek dat ik bij had een tekening zetten. Trolls et Legendes is nooit de beurs waar je veel tekenaars/tekeningen kan bemachtigen, maar iedere keer ben ik zeer blij met mijn aanwinsten. En ik heb dus maar 2 boeken moest kopen (3e gekocht omdat ik wou). En al mijn tekeningen zijn in nederlandstalige boeken, behalve de 3 van Stedho in Obscurcia.
 5. inderdaad. Eerst nog op het tabblad Artiesten klikken. Dus @Veto, nood aan een 2e bril 😉
 6. Art Adams heeft daar nooit gestaan omdat we nooit van hem de informatie gekregen hebben. De lijst met de allerlaatste update van de aanwezige tekenaars kan je altijd hier terugvinden: https://facts.be/guests/ De pagina met de sketch informatie is alleen maar een hulp aan de bezoekers om hun bezoek aan de Artist Alley voor te bereiden.
 7. De volledige lijst kan je hier vinden: https://facts.be/guests/ Het besloten land zal er niet zijn en brengen dus geen tekenaar mee.
 8. En een project waar ik naast FACTS voor mijn eigen uitgeverij de voorbije maanden aan bezig was is eindelijk officiëel bekendgemaakt: https://facts.be/2019/03/25/facts-celebrates-lectrrs-20th-participation/ Lectrr zal dit jaar voor de 20ste keer aanwezig zijn op FACTS en omwille van deze verjaardag hebben we een speciaal boekje gemaakt. Het bevat vele ontwerpen, tekeningen, ... die hij voor FACTS gemaakt heeft tijdens zijn lange carriëre. Vele daarvan zou je zelf nooit direct aan hem durven linken. De kostprijs voor dit boekje is 20€ en bevat 48 pagina's. Lectrr zal zaterdag en tot zondagmiddag aanwezig zijn op FACTS om dit te signeren. (ter info: pic is low res)
 9. De reservatielijst voor de Kevin Eastman Sérigraphe is volzet en we werken nu met een reservelijst. Indien er nog een plaatsje zou vrijkomen dan wordt je gecontacteerd. Indien je nog niet betaald zou hebben gelieve dit dan asap te doen.
 10. Arthur Adams & Joyce Chin zijn geannuleerd voor deze editie. We kunnen niet veel zeggen alleen dat Joyce gisteren een hersenbloeding gekregen heeft toen ze toekwamen in Chicago voor C2E2: https://www.bleedingcool.com/2019/03/23/joyce-chin-chicago-hospital-arthur-adams-c2e2/ Ze zal de komende tijd meer dan voldoende rust nodig hebben en daarom cancellen ze hun appearances voor de komende weken. Voor wie het niet weet: Arthur Adams is de man van Joyce Chin. En natuurlijk moet hij bij zijn vrouw zijn voor de nodige zorgen te kunnen geven. In de eerste plaats wensen we haar veel beterschap.
 11. Een nieuwe vrijdag en een nieuwe lading tekenaars voor FACTS: @shakeitupguy had er al enkele aangekondigd maar hierbij de nog eens de namen: Julien Hugonnard-Bert: Doctor Who, Harry Potter, ... Alexandre Morellon: Castan Laurent Libessart: Alex, de jonge jaren Francesco Barbieri: Disney, Warner Bros, Marvel, Looney Tunes, ... Piero Ruggeri: comics of The Beatles, Michael Jackson, Jimi Hendrickx, ...
 12. net antwoord gekregen. Ze zullen prints & sketchbooks bij hebben.
 13. Howard Chaykin zijn info staat al op de site. Voorlopig krijgen we de info van Arthur Adams (& zijn vrouw Joyce Chin) niet vast, maar hij stelt altijd een lijst op. Al weet ik niet of hij deze chronologisch afwerkt of er lukraak uit kiest. Maar weet dat hij sowieso geen goedkope artiest is en je toch wel ettelijke 100'en euro's zal moeten voorzien als hij voor jou een commissie zal maken.
 14. normaalgezien hebben ze dit wel bij, maar ik zal het eens navragen.
 15. en dan wordt er gezegd dat er teveel overlap is tussen DCC en FACTS 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...