Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

devilcreator

Members
 • Aantal items

  429
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

357 profielweergaven
 1. Het Vinne stript

  Ik ben naar de openingsavond geweest. Het was een interessante opzet, maar heel kleinschalig. Op een 2-tal uur was ik rond en had ik de tentoonstellingen gezien. Het domein is wel heel mooi en je kan het dus perfect combineren met een natuurwandeling. Ik vond het wel verrassend dat er op de openingsavond bijna geen tekenaars (of die ik ken) aanwezig waren.
 2. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  De week eindigt steeds op een zondag (werkweek op vrijdag). Dus nog even geduld of zouden we vroeger komen met de aankondigingen? :-)
 3. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Altijd hé, want er zijn er 2 per jaar :-p
 4. Stripdagen Haarlem 2018

  Wie heeft die affiche gemaakt?
 5. Zevende stripbeurs Geraadsbergen 18 maart 2018

  En hoe werkt dit dan? Gewoon naar de stand van Daedalus en daar in als een zot naartoe gaan om dit te kopen? Ik verwacht dat dit toch een absurd scenario gaat worden.
 6. Dédi's

  Je moet elke uitnodiging heel goed bekijken. Ik doe dit nu ook al enige tijd en heb nog maar 1 keer een luxe gekocht. Dit was voor Serpièri omdat ik hem nog nooit ontmoet had en ik hem echt eens graag zou hebben in mijn collectie. Maar dit zijn dus echt uitzonderingen tov de ganse groep signeringen die er zijn in Brussel.
 7. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  FACTS heeft hier niks in te zeggen. Dit is volledig een verhaal dat bepaald wordt door Bongo Comics. Er zijn vele tekenaars die liever voor iedereen Simpsons of dergelijke commissies zouden maken, maar ze zijn gebonden aan hun contract. Aangezien vele op freelance basis werken willen ze zich 100% aan hun contract houden.
 8. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  I know, maar moest je weten welke informatie ik van de medewerkers die rechtstreeks bij Bongo werken of op freelance basis krijg dan zou je echt soms verrast zijn wat er in hun contracten staat. Zo mogen ze ook geen originele pagina's verkopen van de Bongo producten. In het kantoor van Bongo liggen er 1000-en pagina's te verstoffen in een archief. En ik heb de vraag al heel vaak gesteld, maar voorlopig dus nog geen wijzigingen in hun beleid.
 9. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  Die regel is vastgelegd door Bongo (en in essentie FOX). Dit staat ook zo in de contracten die de tekenaars ondertekenen. We hebben TPB's van Simpsons comics, treehouse of horror & Bart Simpson. De losse comics zijn van de reeksen Bart Simpson, Futurama, Simpson Illustrated, Jimbo Jones, Kang & Kodos, Mc Bain, Simpsons comics, Summer Shindig, Treehouse of Horror en Winter Wingding. Is hiermee je vraag volledig beantwoord?
 10. FACTS - Your Belgian Comic Con : 7&8 april 2018 - 25 jaar

  En vele van hen komen voor de eerste keer in Europa, dus ik zou hen zeker niet laten liggen op FACTS. En misschien komen er nog verrassingen, maar dat laten we weten als ze finaal zijn.
 11. Dit viel me ook op. De tijden van televisie en het tempo is serieus gewijzigd. Maar dat konden we natuurlijk al opmerken met reeksen zoals The A-Team, De Kat, Liegebeest, Knight Rider, ... Als je deze nu bekijkt dan stel je je de vraag waarom je dit zo fantastisch vond.
 12. Originelen

  Waar heb je dit gevonden?
 13. Brabant Strip Magazine

  Dit zal waarschijnlijk in april/mei verstuurd worden en het zal volgens mij een zeer mooi pakket zijn dat we als afsluiter aan de leden bezorgen.
 14. Dat gaat niet lukken. Een account is verplicht en zal niet wijzigen.
 15. een aflevering van de stripkwis op BRT 1 is Tot 7 april beschikbaar op vrtnu: https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/de-stripkwis/1987/de-stripkwis-s1987/ Onze eigenste Dirk De Maeyer doet er in mee. enkel een account aanmaken en je kan er naar kijken.
×