Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

devilcreator

Members
 • Aantal items

  442
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

412 profielweergaven
 1. devilcreator

  Music for Life- Stripveiling

  Dat wordt een zeer interessante veiling. 😉
 2. devilcreator

  Tekeningen scannen - Zelfhulpgroep

  Ik gebruik nog steeds Google Picasa. Dit wordt niet meer ontwikkeld omdat ze nu willen dat je Google Photos gebruikt. Maar dit is nog steeds een van de betere eenvoudige programma's om fotobewerkingen te doen.
 3. devilcreator

  Commissions Topic - Contacten, prijzen en de buit.

  De prijzen die hij hanteerde waren de prijzen die voor zaterdagavond 18u op zijn site gehanteerd werden. Om 18u was er een nieuwe lading en hanteerde men hogere prijzen. Ik denk dat hij de volgende keer dus gewoon de nieuwe prijzen zal hanteren als je hem ontmoet. Wie er dus nog gekocht heeft voor deze stijging heeft een "koopje" gedaan.
 4. devilcreator

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  Er zouden 750 exemplaren gedrukt zijn.
 5. devilcreator

  Updates Stripspeciaalzaak.be

  De Poort had er 25 besteld en heeft er maar 9 gekregen. Ze zijn dus heel laag geleverd.
 6. devilcreator

  Originelen

  Ik heb van hem ooit een origineel kunnen kopen die hij gemaakt had voor 15 jaar Boerke. Dit was een zeer goeie prijs tov zijn andere originelen. Verkocht het zo laag omdat het niet echt zijn eigen werk was en ik een mooie verhaal had (heb 60% van die verjaardagstekeningen).
 7. devilcreator

  Marini vs Batman

  ik ook :-)
 8. devilcreator

  Internationaal stripfestival Knokke-Heist

  En in Haarlem was het op zondag ook zeer rustig. Heb nergens langer dan 20 minuten moeten wachten bij een tekenaar.
 9. devilcreator

  Originelen

  bij Lucas Creative of Schleiper moeten ze er zeker hebben. Ik heb er ooit bij Lucas Creative geokcht (A1), maar het merk ken ik niet van buiten.
 10. devilcreator

  Originelen

  dit is standaard bij hen. Ze zijn inderdaad niet de goedkoopste, maar hebben vaak wel interessante stukken op hun wekelijkse veilingen.
 11. devilcreator

  Originelen

  Heritage Auctions sprint ook op de kar: https://comics.ha.com/c/search-results.zx?No=288&N=52+792+4294948466 Ik vind het wel een allegaartje van europees, amerikaans, comics, ... Maar er zitten wel mooie stukken in. Hierbij de catalogus: http://www.hae.somewhere.be/mailing/img/7188_catalogpdf.pdf
 12. devilcreator

  Integrales

  Hij leeft nog steeds maar doet enkel de grote beurs in Barcelona. Ik dacht Comic Con. In contact geraken met hem is zeer moeilijk. Ik heb ook al geprobeerd via hun uitgeverij, maar daar kreeg ik ook een nee.
 13. devilcreator

  Brabant Strip Magazine

  Het zit bij de post. Nu gewoon wachten op de GO van hen dat het in orde is. Hopelijk dus binnenkort in jullie brievenbus.
 14. devilcreator

  Het Vinne stript

  Ik ben naar de openingsavond geweest. Het was een interessante opzet, maar heel kleinschalig. Op een 2-tal uur was ik rond en had ik de tentoonstellingen gezien. Het domein is wel heel mooi en je kan het dus perfect combineren met een natuurwandeling. Ik vond het wel verrassend dat er op de openingsavond bijna geen tekenaars (of die ik ken) aanwezig waren.
 15. devilcreator

  FACTS - Your Belgian Comic Con : 29&30 september 2018 - 25 jaar

  De week eindigt steeds op een zondag (werkweek op vrijdag). Dus nog even geduld of zouden we vroeger komen met de aankondigingen? :-)
×