Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

devilcreator

Members
 • Aantal items

  465
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

577 profielweergaven
 1. Arthur Adams & Joyce Chin zijn geannuleerd voor deze editie. We kunnen niet veel zeggen alleen dat Joyce gisteren een hersenbloeding gekregen heeft toen ze toekwamen in Chicago voor C2E2: https://www.bleedingcool.com/2019/03/23/joyce-chin-chicago-hospital-arthur-adams-c2e2/ Ze zal de komende tijd meer dan voldoende rust nodig hebben en daarom cancellen ze hun appearances voor de komende weken. Voor wie het niet weet: Arthur Adams is de man van Joyce Chin. En natuurlijk moet hij bij zijn vrouw zijn voor de nodige zorgen te kunnen geven. In de eerste plaats wensen we haar veel beterschap.
 2. Een nieuwe vrijdag en een nieuwe lading tekenaars voor FACTS: @shakeitupguy had er al enkele aangekondigd maar hierbij de nog eens de namen: Julien Hugonnard-Bert: Doctor Who, Harry Potter, ... Alexandre Morellon: Castan Laurent Libessart: Alex, de jonge jaren Francesco Barbieri: Disney, Warner Bros, Marvel, Looney Tunes, ... Piero Ruggeri: comics of The Beatles, Michael Jackson, Jimi Hendrickx, ...
 3. net antwoord gekregen. Ze zullen prints & sketchbooks bij hebben.
 4. Howard Chaykin zijn info staat al op de site. Voorlopig krijgen we de info van Arthur Adams (& zijn vrouw Joyce Chin) niet vast, maar hij stelt altijd een lijst op. Al weet ik niet of hij deze chronologisch afwerkt of er lukraak uit kiest. Maar weet dat hij sowieso geen goedkope artiest is en je toch wel ettelijke 100'en euro's zal moeten voorzien als hij voor jou een commissie zal maken.
 5. normaalgezien hebben ze dit wel bij, maar ik zal het eens navragen.
 6. en dan wordt er gezegd dat er teveel overlap is tussen DCC en FACTS 🙂
 7. was terug een aangename beurs. Moest mijn tekenaar geen 2u30 middagpauze genomen hebben had ik me waarschijnlijk wat minder opgelaagd (ik moest om 16u30-45) ten laatste weg. Merci aan Bavo om me bij de laatste tekenaar voor te laten zodat ik mijn 4 ticketten toch heb kunnen afwerken en op tijd kon vertrekken.
 8. wij ook, maar het is de enige manier dat het kon gebeuren.
 9. Alle info die we momenteel hebben kunnen jullie hier nu ook terugvinden: https://facts.be/guests/artist-sketches-commissions/
 10. inderdaad, maar dit is al heel lang geleden. Was volgens mij de allereerste keer dat we in Flanders Expo de beurs lieten doorgaan.
 11. Bij sommige tentoonstellingen zijn er reproducties te zien, maar dan staat het ook heel duidelijk vermeld. Ze kunnen niet altijd aan de originelen geraken die ze graag zouden tonen. Maar een tentoonstelling die alleen bestaat uit reproducties heb ik nog nooit gezien. Ik heb al eens een tentoonstelling gezien dat maximaal 10-20% reproducties bevatte. Als ik me goed herinner ging het toen over de tentoonstelling van de Chinese markt.
 12. Gewoon even een correctie maar de actie is niet Music For Life, maar De Warmste Week. Music For Life is de radiouitzending door Studio Brussel voor De Warmste Week. De Warmste Week is de solidariteitsactie van de VRT en heeft dus 17 miljoen euro opgebracht voor 1986 goede doelen. Het was weer een prachtig evenement en ik kijk al uit naar de organisatie voor 2019. Daar beginnen we in januari al terug aan.
 13. Nee, dit zal verlopen via catawiki. Hoe zij hun registratie regelen is geen verantwoordelijkheid van De Warmste Week.
Ă—
×
 • Nieuwe aanmaken...