Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mzee

Members
 • Aantal items

  321
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Mzee

 • Verjaardag 24-01-1970

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.163 profielweergaven
 1. Mzee

  Originelen

  Eindelijk de tijd gevonden om mijn laatste aankopen te scannen en online te zetten. http://2dg.me/2rbe
 2. Mzee

  Originelen

  Inderdaad zeer mooie resultaten. Spijtig genoeg zou ik zeggen want daardoor heb ik zelf niets kunnen kopen. Zal dus voor een volgende keer zijn. wel opvallend dat de Vlaamse originelen het wel nog goed doen. Vorige week POM en nu Vandersteen
 3. Iemand iets gewonnen tijdens de Franka veiling?
 4. Mzee

  Originelen

  Terwijl dat als je die postzegel op een briefomslag plakt hij zonder extra kosten ook toekomt 🙂
 5. Mzee

  Originelen

  Over Marini gesproken.... gisteren is de er een nieuwe expo vente begonnen bij 9 art met pagina's van het laatste album van de schorpioen. http://galerie9art.fr/index.php?artist=6 Prijzen zijn zoals steeds redelijk hoog maar de verkoop valt blijkbaar toch een beetje tegen. Maar als verklaring hiervan zie ik toch vooral het gebrek aan detail in zijn nieuwe pagina's, alles lijkt wel slordiger en vlugger gedaan als vroeger of ben ik gewoon een oude man aan het worden die vindt dat alles vroeger beter was?
 6. Mzee

  Originelen

  Redelijk duur maar er zitten er wel enkele mooie tussen
 7. Mzee

  Originelen

  De resultaten staan ondertussen al online (aangegeven prijzen met de kosten erbij gerekend +/- 30 % in deze veiling) https://www.danielmaghen-encheres.com/catalogue/100102?
 8. Mzee

  Originelen

  Neen het gaat over een cover van le petitie vingtieme die in die periode uitkwam. Zal dus wel geïnspireerd zijn op de pagina’s die er in dar nr zijn voorgepubliceerd en dus historisch belangrijk, maar ik vind het helemaal geen mooie tekening.
 9. Mzee

  Originelen

  Er zijn enkele Juillards boven de 20k afgehamerd als je daar nog eens +/- 32% kosten bijrekent .... Maar er waren er ook enkele die niet verkocht zijn geraakt.
 10. Mzee

  Originelen

  De resultaten komen wel binnen enkele dagen vij voor iedereen. Eerst nog een week-endje onderhandelen over de niet verkochte stukken 🙂
 11. Mzee

  Originelen

  Als de veilingmeester het toegewezen heeft wel. De prijzen in de catalogus zijn schattingen en hebben in principe niets te maken met de minimumprijs die er eventueel aan vasthangt. Maar als er minimumprijs is mag die niet hoger zijn dan de minimumschatting.
 12. Mzee

  Originelen

  Ze staan in principe op de website van Drouot maar je moet wel een abonnement nemen van 100 euro. Ik heb dat nog niet gedaan maar naar wat ik op Franstalige websites lees zouden er blijkbaar redelijk wat loten ge preadjugeerd zijn. Geen idee wat ze er juist mee willen zeggen maar hoop maar dat mijn aankoop doorgaat want nog niets van bevestiging gekregen.
 13. Mzee

  Originelen

  Neen, een andere cover. Eens het mooi afgehandeld is toon ik hem wel eens
 14. Mzee

  Originelen

  Ook een XIII pagina weg aan +/- 6.000 (+ kosten natuurlijk maar daar heeft de verkoper niet veel aan) die lange tijd op eBay gestaan heeft aan 11.000 euro. Heb eigenlijk nog niet zolang geleden die verkoper gecontacteerd om te vragen of er niet over die prijs kon gediscutieerd worden maar verder dan gratis verzendkosten kon hij echt niet gaan en het was min of meer een schandaal dat ik nog wou afdingen op zo een scherpe prijs. Als hij nu de helft ontvangt zal het veel zijn en heeft hij zijn verkoopskosten goed onderhandeld.
 15. Mzee

  Originelen

  De pagina uit de boogschutters is verkocht maar weet de prijs niet meer, de andere niet. Over het alegemeen waren er koopjes te doen in het goede segment, de echte top daarentegen verschrikkelijk duur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...