Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Mzee

Members
 • Aantal items

  288
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Mzee

 • Verjaardag 24-01-1970

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

832 profielweergaven
 1. Ik gok eerder op 250% duurder ... Alhoewel het in principe nog meer zal zijn want de eerste is geen 15.000 waard
 2. Bedankt voor het aanbod maar ik heb ondertussen gevonden wat ik zocht voor Boucq.
 3. De alternatieve cover van Franka, de pagina van de Rode Ridder en die van de Blauwbloezen zijn ondertussen verkocht. De anderen blijven nog wel eventjes te koop maar je mag mij altijd een voorstel doen. Er wordt op voorhand niets uitgesloten (wat niet wil zeggen dat ik alle offers zal accepteren natuurlijk 😁)
 4. Mzee

  Originelen

  Er zijn er net vandaag nog 2 te koop gesteld vandaag op 2DG
 5. Mzee

  Originelen

  Vorige week na lang wachten en over en weer mailen eindelijk mijn tweede Gabor pagina binnengekregen. Gelukkig was het de moeite waard. Een betere scan te zien op mijn 2DG pagina waar ik er ook nog een extra foto te zien is van de twee pagina's bijeen http://2dg.me/2f63
 6. Naar jaarlijkse gewoonte nog eens de collectie overlopen en het lijstje met originelen die weg mogen aangevuld en aangepast. In het gedeelte Franco-Belge Jean-Claude Gal : https://www.2dgalleries.com/art/le-mirmillon-noir-pl-1-111549 Eerste pagina van een kortverhaal uit 5 pagina’s. Uit zijn beginperiode maar dan al reeds ongelooflijk verzorgde en gedetaileerde tekeningen. Extreem zeldzaam aangeboden. (andere pagina’s van dit verhaal beschikbaar) Swolfs : Durango : https://www.2dgalleries.com/art/durango-2-les-forces-de-la-colere-100438 Mooie vroege en gedetaileerde pagina uit het tweede album met Durango omnipresent aanwezig Jacamon : Killer : https://www.2dgalleries.com/art/le-tueur-1-long-feu-86665 Unieke gelegenheid om een originele pagina van de Killer te kopen. Van deze reeks bestaan slechts 110 originele pagina’s (64 voor deel 1 en 46 voor deel 2 waarna Jacamon overgeschakeld is op digitale tekeningen). Lambil : De blauwbloezen : https://www.2dgalleries.com/art/les-tuniques-bleues-32-les-bleus-en-folie-110335 Mooie pagina met één van de klassieke grappen waarbij Blutch en Arabesk trachten te ontsnappen aan een charge Conrad : De onnoembaren :https://www.2dgalleries.com/art/innomables-triptyque-momie-folie-56928 Prachtige en grote gepubliceerde illustratie van deze cultserie In het gedeelte Vlaams/Nederlands Kuijpers : Franka, Harley Collection, Villa Imperiale : https://www.2dgalleries.com/art/franka-harley-collection-villa-imperiale-59764 Originele illustratie voor één van de acht zeefdrukken van de Harley collectie en gepubliceerd in het themanummer CHROOM op pagina 37. Kuijpers : Franka, Het Zilveren vuur (Alternatieve cover) : https://www.2dgalleries.com/art/franka-21-het-zilveren-vuur-alternatieve-cover-52393 Alternatieve cover die in potloodversie gepubliceerd is in de Luxe versie van dit verhaal en daarna op mijn vraag geinkt werd door Henk Kuijpers. Kuijpers : Franka, De witte godin : https://www.2dgalleries.com/art/franka-20-de-witte-godin-16587 Mooie klassiek Franka plaat met grote tekening Vandersteen : Rode Ridder : https://www.2dgalleries.com/art/rode-ridder-17-de-zeekoning-a-vendre-for-sale-te-koop-16925 Gereserveerd Nys : Jommeke : https://www.2dgalleries.com/art/jommeke-8-de-ooievaar-van-begonia-19494 Mooie pagina uit het album ‘De ooievaar van Begonia’ met een record aantal personages erop : Jommeke, Filiberke, de Miekes, Professor Gobelijn, Flip, Pekkie, Begonia & haren ooievaar Hieroniemus. Ruilen met iets uit mijn verlanglijst is ook mogelijk. Deze lijst vind je helemaal onderaan terug op mijn algemene pagina op 2DGalleries https://www.2dgalleries.com/profile/Mzee
 7. Mzee

  Originelen

  Hangt ervan af wat er juist besproken en gevraagd is voor mij en dat weten enkel Sander en Kriek. Heb zelf weinig ervaring met het aanvragen van commissies aangezien ik in principe enkel gepubliceerde tekeningen meer koop.
 8. Mzee

  Originelen

  Ik ben wel benieuwd hoe hij dit uiteindelijk gaat doen. Gaat hij de huidige tekening corrigeren of gewoon een nieuwe maken?
 9. Mzee

  Originelen

  Bij hem zelf 😉
 10. Mzee

  Originelen

  Tekenaar : Bonin Serie : Fog
 11. Mzee

  Originelen

  En dus bleef er nog wat budget over voor de volgende pagina 🙂
 12. Mzee

  Originelen

  Super tevreden mee en helemaal niet duur
 13. Mzee

  Originelen

  Niets van aantrekken Sander. Ik ken het lichte gevoel van opwinding als je weer bezig bent met iets te kopen. En er is niets beter dan dit te delen met mensen die dezelfde interesses hebben. Ik zal er straks ook nog eentje posten die ik deze week binnen gekregen heb.
 14. Mzee

  Originelen

  En zeer toepasselijk 🙂
 15. Mzee

  Originelen

  Place du Chatelain. Op het oude adres is nog enkel de shop open.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...