Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Heer Veder

Members
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

480 profielweergaven
 1. Andreas, zonder twijfel. Die heeft een zeer eigenzinnige stijl. En dan heb ik het niet louter over zijn tekeningen maar ook de bladindeling, overgangen, perspectieven... Bovendien legt hij zichzelf in sommige albums “beperkingen” op, bvb een heel album met close ups, een heel album zonder tekst etc.
 2. Graag gedaan! Let wel, de reeks kent wel een dip zo rond deel 10-15...
 3. Een groot deel van de reeks Lefranc.
 4. Dat maakt mijn dag nu eens goed!
 5. Verrassende en attractieve cover.
 6. 🙂 Ja, laat het ons houden bij een verhaal dat niet te veel inspanning vergt vanwege de lezer 😉
 7. Vond hem wel goed. Fenomenale tekeningen. Lovecraftiaans verhaal. Doet me ook een beetje denken aan Andreas (qua tekeningen een Andreas plus en qua verhaal een Andreas min). Geen spijt van!
 8. Ik kan je volgen qua Djinn en Jaguar en enkele anderen, maar de klaagzang is toch echt rechttoe rechtaan. En imho steengoed! Wilde dit gewoon even kwijt😉
 9. Mmm... ik meende ergens gelezen te hebben dat hij hoopt op een nieuw album eind dit jaar. Vindt het echter niet terug.
 10. Zeer goed: meeslepend (filmisch) verteld, geen zwart-wit personages, originele tekenstijl, coherente wereld. Tot nu toe (deel 1-2-3) echt de moeite. Ik hoop dat de 2 laatste delen hetzelfde niveau aanhouden, en dan hebben we een ware klassieker.
 11. Heer Veder

  Rosinski

  Was dat niet in het dedi topic?
 12. Heer Veder

  Dédi's

  Heb ze ook gezien. Ze waren de moeite. Hij vertelde me dat hij daarmee begonnen is toen hij hoorde dat Vignaux, en niet hij, de vaste tekenaar van Thorgal zal worden. Zo kan hij zijn werelden van Thorgal nog wat rentabiliseren... Vond dat wel een jammer verhaal. Beiden zijn goede tekenaars, maar mijns inziens past Surzhenko's stijl toch net iets beter bij Thorgal dan Vignaux's stijl. Maar dat is subjectief natuurlijk...
 13. Die Karpax zou ik zeker nog eens willen zien terugkomen. Vond ik één van de meest vermakelijke episodes! Was a-typisch, maar juist daarom best goed.
 14. Juillard. Doet denk ik altijd potlood.
 15. Heer Veder

  Okko

  Okko is een heel goeie reeks. De eerste twee delen waren inderdaad maar net goed genoeg om me de volgende delen te laten kopen, maar vanaf deel 3 en 4 wordt het veel spannender, de wereld van Pajan wordt grootser en de personages krijgen meer diepgang. Er zitten zeer veel open draadjes en vragen in die in de laatste 2 delen mooi aan mekaar geknoopt worden. De tekeningen en de inkleuring zijn van zeer hoog niveau. Geniet ervan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...