Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Heer Veder

Members
 • Aantal items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

527 profielweergaven
 1. Dat kan ik nu eens volmondig bijtreden! Op A4 zou dit een zeer leuke inlay in de strip zijn. Nu plooi ik ze dubbel (inderdaad zonde) of laat ik ze gewoon liggen...
 2. Heer Veder

  Okko

  Gewoon ter info: op Amazon is “The complete Okko”, Kindle versie, momenteel voor 16 Euro te koop. Toch wel de goedkoopste versie, als je geen probleem hebt met strips lezen op een scherm.
 3. Heer Veder

  Okko

  De Slang en de Speer intussen gelezen. Dit is inderdaad het eerste derde van een veel groter werk. Hoewel het 180 pagina's bevat is het ganse boek één grote "set-up" voor wat er komen gaat. Veel mysteries, een brede waaier aan uitgediepte personages, en een zeer intrigerend verhaal. De niet-lineaire vertelstructuur, die ook in Okko af en toe aanwezig was, is hier nog veel prominenter. Tekeningen, bladspiegel, kleuren zijn weer van hoog niveau. Erg veelbelovende start, we zien binnen 2 en 4 jaar of Hub de verwachtingen ook kan inlossen - ik heb er alvast vertrouwen in. Wat vonden jullie van De Slang en de Speer?
 4. Is dat niet het geschrift van Geerts? (en de tekenstijl?)
 5. Was er ook geen Elric verstripping door Druillet?
 6. Andreas, zonder twijfel. Die heeft een zeer eigenzinnige stijl. En dan heb ik het niet louter over zijn tekeningen maar ook de bladindeling, overgangen, perspectieven... Bovendien legt hij zichzelf in sommige albums “beperkingen” op, bvb een heel album met close ups, een heel album zonder tekst etc.
 7. Graag gedaan! Let wel, de reeks kent wel een dip zo rond deel 10-15...
 8. Een groot deel van de reeks Lefranc.
 9. Dat maakt mijn dag nu eens goed!
 10. Verrassende en attractieve cover.
 11. 🙂 Ja, laat het ons houden bij een verhaal dat niet te veel inspanning vergt vanwege de lezer 😉
 12. Vond hem wel goed. Fenomenale tekeningen. Lovecraftiaans verhaal. Doet me ook een beetje denken aan Andreas (qua tekeningen een Andreas plus en qua verhaal een Andreas min). Geen spijt van!
 13. Ik kan je volgen qua Djinn en Jaguar en enkele anderen, maar de klaagzang is toch echt rechttoe rechtaan. En imho steengoed! Wilde dit gewoon even kwijt😉
 14. Mmm... ik meende ergens gelezen te hebben dat hij hoopt op een nieuw album eind dit jaar. Vindt het echter niet terug.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...