Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  296
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Boekenmagazijn

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

167 profielweergaven
 1. Originelen

  Wat levert zo'n vervalsing nou op? Is het wel al die moeite waard?
 2. strip2000 ronde 2

  Ik hoop (en verwacht) dat helemaal niemand die grote partijen koopt, want de markt kan dat gewoon niet aan. Als alles wordt verramsjt heeft dat net zo'n ontwrichtende werking als de jarenlange dumping van Talent-albums. Zeker bij Nederlandse auteurs heeft dat een negatief effect op wat ze in de toekomst willen doen. Als Peter nog leefde had hij ongetwijfeld ook de bulk laten vernietigen (op een handvoorraad na), liever dan de reputatie van de uitgeverij te grabbel te gooien. Dat is overigens een dilemma waar elke uitgever vroeger of later mee te maken krijgt: voorraad die niet doorverkoopt kost alleen maar handenvol geld aan opslagruimte. Economische keuzes zijn vaak pijnlijk. Maar zo'n curator, zonder enige voeling met de stripwereld, heeft daar natuurlijk geen enkele boodschap aan.
 3. Franka

  Ik heb 'm klaarliggen voor de veiling. Ik moet alleen nog de poster zien terug te vinden.
 4. strip2000 ronde 2

  Wat een onprofessionele manier van veilen. Twaalfduizend euro vragen, maar niet de moeite nemen om te specificeren wat je daar precies voor koopt.
 5. Originelen

  Dat is nu, 80 jaar later, nog een perfect commentaar op zowat alle verongelijkte tweets van president Trump.
 6. ''Gelimiteerde'' editie of Gelimiteerde editie?

  Zo kun je het opvatten. Geen enkele drukker drukt exact het bestelde aantal boeken (sommige leveren tot wel 15% meer omdat dat volgens de leveringsvoorwaarden is toegestaan) en je kunt het de uitgever dan niet kwalijk nemen dat hij al die exemplaren wil verkopen, als het even mogelijk is. Wat de term "gelimiteerde editie" echter wél zou moeten garanderen is dat er niet (in dezelfde uitvoering) bijgedrukt wordt, als de oplage achteraf te klein blijkt te zijn.
 7. Originelen

  https://veiling.catawiki.be/kavels/4041947-ware-chris-originele-tekening-voor-een-aankondigingsposter-van-een-muziekfestival-jimmy-corrigan-2001
 8. Guust Flater

  Ik dacht heel even dat ze alvast iemand hadden aangewezen voor de fouten in het boek ;-) Vertaling en lettering zijn gedaan door Boom!, dus zal het inderdaad om de ontwerper van de fonts gaan. Hoe geslaagd dat is kan ik niet afleiden uit het kleine stukje op de foto.
 9. Suske En Wiske

  Afstotelijke inkleuring, verpest de hele Moebius-stijl. Stel je eens voor dat Beltran dat bij Suske en Wiske mocht doen...
 10. Strips in de media

  De ongelooflijke en wrange herinneringen aan stripschrijver Marten Toonder Lang, maar aardig verhaal over de (weinige) herinneringen aan Toonder in zijn voormalige woonplaats Greystones. Wat genuanceerder dan de titel doet vermoeden.
 11. Stripmuseum in Rotterdam failliet

  Ik las het gisteravond ook. Er staat geen datum bij, maar donderdag zei Robert van der Kroft nog op RTV Rijnmond: "Ik was heel verbaasd, ik schrok er eigenlijk van [...]" Voor een lid van de Raad van Toezicht is dat een vrij opmerkelijke uitspraak. Houdt die functie dan iets anders in dan de naam suggereert? Ik vraag me ook af of het verstandig is om het dagelijks bestuur van zo'n stichting (waar toch behoorlijke bedragen in moeten omgaan) toe te vertrouwen aan één enkele bestuurder/directeur. Maar ik ken die mensen verder niet, en zo lang we de datails niet kennen zou ik niemand de schuld in de schoenen willen schuiven.
 12. Stripmuseum in Rotterdam failliet

  Ter vergelijking: Stripmuseum Groningen had vorig jaar 24.000 bezoekers, wat beter was dan in 2015 (20.000), maar stukken minder dan in 2012 (40.000). http://www.dvhn.nl/groningen/Stripmuseum-Groningen-krimpt-22025839.html http://www.dvhn.nl/groningen/Meer-bezoekers-voor-Groninger-musea-21134605.html
 13. Suske En Wiske

  Echt?
 14. Catawiki Zaagdraad

  Volgens de Gebruiksvoorwaarden: 1.14 Koopovereenkomst: de via het Online Platform tot stand gekomen koopovereenkomst tussen de Verkoper enerzijds en de Koper anderzijds betreffende een bepaald Kavel.
 15. Catawiki Zaagdraad

  "Als je een fysiek product op een internetveiling 'wint', kun je je koop binnen 14 dagen herroepen als de verkoper een ondernemer is." (Consumentenbond) Bij Catawiki is de status van de verkopers vaak erg onduidelijk.
×