Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  452
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

856 profielweergaven
 1. Die letters zijn opvallend gaaf, voor zo’n versleten helm...
 2. Klopt. Plaatje 3 is het sprietatoomtoestel, plaatjes 1 en 2 het stopstraalkanon.
 3. Gelukkig maar dat je veiling vandaag niet eindigt. Op dit moment geven alle veilingkavels een "404 Not Found" melding en kun je niet inloggen....
 4. Zou een aardige publiciteitsstunt zijn, als de prinses Mi Toe blijkt te heten 😉
 5. Hoewel de handtekening bij die indiaan niet erg overtuigend is, kon ik de tekening niet online terugvinden. Pratt was natuurlijk geen "nette" tekenaar en ik vind dit geen hoogstaand voorbeeld van zijn talent, maar smaken verschillen. P.S. En dit soort generieke figuren leent zich ook veel minder voor vervalsingen dan bv. Corto.
 6. Die eerste lijkt in de verste verte niet op originele dedicaces uit die tijd. Ook al waren ze soms wat slordiger getekend, Will had de figuren perfect in z'n vingers zitten.
 7. Heel beroerde vervalsing. Dit is het origineel: https://encheres.catawiki.eu/kavels/715001-tillieux-dessin-d-dicace-gil-jourdan
 8. Schijnbaar is Massimo Mattioli op 23 augustus overleden, net geen 76 jaar oud. Fantagraphics is een Engelstalige editie van Squeak the Mouse aan het voorbereiden.
 9. Ik zie dat Krings ook met rechterhanden moeite heeft...
 10. Heel erg bedankt voor het specifieke antwoord. Nu weet ik precies waar ik naar moet zoeken.
 11. Als die 47 miljoen maar 21,5% was van de verkopen, dan brachten de veilingen in 2017 dus ruim 4,2 miljoen euro per week op. Ik kan me dat nauwelijks voorstellen.
 12. Ik vraag me af wat Catawiki beschouwt als "omzet". Bedoelen ze het totaal van veilingverkopen? Of bedoelen ze hun percentage daarvan (provisie 9% koper + 12,5% verkoper)?
 13. Kan iemand die in het bezit is van Ons Volkske jaargang 1973 voor me opzoeken in welke nummers de strip Alice in Wonderland is gepubliceerd? Er zou in ieder geval in nummer 39 een aflevering moeten staan. Ik vermoed dat het gaat om de Lombard-versie van Daluc en Turbo.
 14. Met linkerhanden heeft hij ook moeite.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...