Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  302
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Boekenmagazijn

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

208 profielweergaven
 1. catawiki probleem

  Klik op je profielnaam en ga naar "Mijn aankopen". Klik bovenaan op de blauwe knop Shopaankopen. De meest rechtse kolom van de lijst geeft aan wat de feedback-status is. Als er staat "Kan (nog) niet worden gegeven", dan moet je nog even geduld hebben. Je krijgt ca. 2 weken na de bestelling automatisch e-mailtje met een "verzoek om feedback". Op dat moment staat er ook een link op https://www.catawiki.nl/user/my_purchases?filter=shops
 2. catawiki probleem

  forum.catawiki.nl of forum.catawiki.be Gaat het om een veiling of een shopbestelling?
 3. Vandaag Gekocht

  Hij is me dus bijgebleven uit bovengenoemde uitgave, maar blijkbaar was dit ook een "Pep Spotter" in Pep 36 (1970).
 4. Vandaag Gekocht

  Ik heb de uitgave niet bij de hand, maar als ik me niet vergis is dit "Een gekwetste bevolkingsgroep" uit Wordt Vervolgd. (Is de clou "kabouters"?)
 5. Vers Aangekondigd

  Ik snap niet waarom hij het album niet in de stijl van Gilles de Geus heeft getekend.
 6. Vers Aangekondigd

  Gezien de tekstgrootte wil Dupuis blijkbaar dat zo weinig mogelijk mensen zien dat het om Robbedoes gaat...
 7. Originelen

  Wat levert zo'n vervalsing nou op? Is het wel al die moeite waard?
 8. strip2000 ronde 2

  Ik hoop (en verwacht) dat helemaal niemand die grote partijen koopt, want de markt kan dat gewoon niet aan. Als alles wordt verramsjt heeft dat net zo'n ontwrichtende werking als de jarenlange dumping van Talent-albums. Zeker bij Nederlandse auteurs heeft dat een negatief effect op wat ze in de toekomst willen doen. Als Peter nog leefde had hij ongetwijfeld ook de bulk laten vernietigen (op een handvoorraad na), liever dan de reputatie van de uitgeverij te grabbel te gooien. Dat is overigens een dilemma waar elke uitgever vroeger of later mee te maken krijgt: voorraad die niet doorverkoopt kost alleen maar handenvol geld aan opslagruimte. Economische keuzes zijn vaak pijnlijk. Maar zo'n curator, zonder enige voeling met de stripwereld, heeft daar natuurlijk geen enkele boodschap aan.
 9. Franka

  Ik heb 'm klaarliggen voor de veiling. Ik moet alleen nog de poster zien terug te vinden.
 10. strip2000 ronde 2

  Wat een onprofessionele manier van veilen. Twaalfduizend euro vragen, maar niet de moeite nemen om te specificeren wat je daar precies voor koopt.
 11. Originelen

  Dat is nu, 80 jaar later, nog een perfect commentaar op zowat alle verongelijkte tweets van president Trump.
 12. ''Gelimiteerde'' editie of Gelimiteerde editie?

  Zo kun je het opvatten. Geen enkele drukker drukt exact het bestelde aantal boeken (sommige leveren tot wel 15% meer omdat dat volgens de leveringsvoorwaarden is toegestaan) en je kunt het de uitgever dan niet kwalijk nemen dat hij al die exemplaren wil verkopen, als het even mogelijk is. Wat de term "gelimiteerde editie" echter wél zou moeten garanderen is dat er niet (in dezelfde uitvoering) bijgedrukt wordt, als de oplage achteraf te klein blijkt te zijn.
 13. Originelen

  https://veiling.catawiki.be/kavels/4041947-ware-chris-originele-tekening-voor-een-aankondigingsposter-van-een-muziekfestival-jimmy-corrigan-2001
 14. Guust Flater

  Ik dacht heel even dat ze alvast iemand hadden aangewezen voor de fouten in het boek ;-) Vertaling en lettering zijn gedaan door Boom!, dus zal het inderdaad om de ontwerper van de fonts gaan. Hoe geslaagd dat is kan ik niet afleiden uit het kleine stukje op de foto.
 15. Suske En Wiske

  Afstotelijke inkleuring, verpest de hele Moebius-stijl. Stel je eens voor dat Beltran dat bij Suske en Wiske mocht doen...
×