Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  514
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.035 profielweergaven
 1. Zeer fraaie tekening, maar helaas... een reproductie. https://www.catawiki.nl/catalogus/affiches-en-posters/thema-s/strips/850753
 2. https://revu.nl/artikel/242169/im-eric-schreurs-en-het-krankzinnige-smerige-universum-van-joop-klepzeiker
 3. Het was maar bedoeld als herinnering, hoor, ik ben John Wick niet.
 4. "Nu je je hebt aangemeld, is het tijd om voor 2 juni 2020 zoveel mogelijk kavels in te dienen." (Ben ik overigens niet van plan, ik heb wel wat beters te doen dit weekend.) Het is hetzelfde als met providers van telefoon en internet of energieleveranciers: nieuwe klanten krijgen de meest fantastische aanbiedingen, maar als je al jaren braaf je abonnement betaalt zullen ze je nooit waarschuwen als het ook goedkoper kan.
 5. 2010 Skim (Tamaki & Tamaki) (eigenlijk al uit 2008, maar dit is een van mijn all-time favorites) 2012 Building Stories (Ware) 2013 Hand-Drying in America (Katchor) 2014 Kinderland (Mawil) 2014-2016 Aâma 1-4 (Peeters) 2015 Het paradijs verloren (Auladell) 2015 Jheronimus (Ruijters) 2017 Baking with Kafka (Gauld) 2019 Extases (Tripp) 2019 Rusty Brown (Ware) Puur persoonlijk, ik koop en lees relatief weinig strips.
 6. Oeps, verkeerde topic.
 7. Dát is een goed opgebouwde grap. Bij Geerts heeft de slager geen enkele reden om kwaad te worden op Lambik. Moppen vertellen is niet zo eenvoudig als het lijkt.
 8. en Helaas, jongens. Schijnbaar alleen gericht aan mensen die al enkele jaren geen kavels hebben geveild.
 9. De kuif is wat groot en de oogjes zijn wat klein, maar er zijn slechtere te vinden. Zo van een scan valt niet met zekerheid te bepalen of hij echt is, maar ik zie geen duidelijke aanwijzingen om daaraan te twijfelen.
 10. Ik weet niet wie Luc is, en ik zeg niet dat hij niet te goeder trouw handelt, maar ook https://link.2dehands.be/m1532256271 zou ik niet vertrouwen.
 11. Martin Lodewijk zat erg snel op niveau. Dossier Stemkwadrater (het eerste lange verhaal) is nog steeds een van mijn favorieten. Maar ik zei ook "de meeste", niet "álle".
 12. Bij de meeste integrale uitgaven kun je het eerste deel beter overslaan.
 13. Zowel de Graton als de Franquins hebben een veel te zorgvuldige, te gelijkmatige, te weinig spontane lijnvoering voor een snelle dedicace. Vergelijk die Marsupilami (links) eens met de rechter, die er wél echt uitziet: Stam & Pilou is moeilijk te beoordelen, zo onder plastic en zonder referentie voor het formaat, maar het lijkt me niet de moeite waard om zo'n hele strippagina te vervalsen. Het kan natuurlijk wel een afdruk zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...