Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  437
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

803 profielweergaven
 1. https://veiling.catawiki.be/kavels/28644683-originele-kleurenillustratie-stella-gommans-2003 Deze "expert" houdt wel een erg ruime marge aan.
 2. Dat geldt ook voor de gemiddelde mens. Talent (op welk vlak dan ook) is geen garantie voor financieel succes.
 3. https://wepresent.wetransfer.com/story/chris-ware-rusty-brown/
 4. Dat is nog eens de moeite waard, voor een totale omzet van driekwart miljoen dollar.
 5. Professor Sickbock (van Toonder) is uit 1941. Of hebben we het alleen over protagonisten? Want in Amerikaanse comics is de "mad professor" of "evil scientist" (als antagonist) ongetwijfeld veel ouder.
 6. Op de meest onverwachte plaatsen in de media kom je strips tegen: https://www.volkskrant.nl/video/waarom-er-een-traangaspauze-in-hongkong-was~p97857 (geluid aanzetten!)
 7. Nee, maar je kunt kopers niet vrijpleiten van alle eigen verantwoordelijkheid. "Caveat emptor" is het klassieke adagium en in dit geval tonen de foto's precies wat er te koop is. Als iemand een foto van een kat plaatst met de tekst dat het een exclusieve rashond is, heb je dan medelijden met de koper? (Die zal waarschijnlijk niet eens in de gaten hebben dat het een miskoop was ;-)) Dat betekent natuurlijk niet dat Catawiki geen blaam treft. Als je een veilingen onder leiding van "experts" promoot heb je een morele verantwoordelijkheid, ook als elke juridische aansprakelijkheid bij voorbaat uitgesloten wordt.
 8. Geld en goede smaak gaan vaak niet samen. De koper krijgt wat hij verdient.
 9. "David Solomon is zogezegd priester. Dat vertelt hij aan zijn moeder, die hartproblemen heeft. Maar eigenlijk is hij politieman! Beter bekend als "Soda", de man met slechts drie vingers aan de linkerhand (ooit zullen we weten waarom...)." (https://www.dupuis.com/seriebd/NL/soda-sc/121) Op de eerste cover zijn z'n ringvinger en pink stompjes in een vijfvingerige handschoen. Op cover 3 heeft hij een handschoen op maat. Of hij links- of rechtshandig is wordt mij overigens niet duidelijk. De schets is duidelijk verkeerd. Luc Warnant tekent Soda al een tijdje (30 jaar?) niet meer.
 10. Ik denk bij "Geplande evenementen" op de homepage van dit forum. Vermoedelijk moet het daarvoor in de Kalender staan.
 11. Als dedicace zou je blij mogen zijn met zo'n Deadpool, maar als bijdrage aan een benefietveiling is het gewoon beschamend. Maar als je een tekenaar met zo'n vraag overvalt tijdens eens drukke beurs, kan ik me voorstellen dat hij zich dat niet realiseert.
 12. Je mag je tekst ook wel eens goed nalezen.
 13. Niet voor persoonlijk gebruik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...