Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Boekenmagazijn

Members
 • Aantal items

  394
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

681 profielweergaven
 1. Bij Bookdepository is het (inclusief verzending) een tientje duurder.
 2. Is dit een afzonderlijke schets? Of is het bedoeld als derde plaatje uit de reeks?
 3. Ik was benieuwd wat het had opgebracht. Niets, blijkbaar.
 4. Niet zo moeilijk als het lijkt, hij schiet 'm in de rug.
 5. http://www.dutchcomiccon.com/nl/Programma/Plattegrond Ik was er vorig jaar niet, maar het lijkt me niet de meest ideale locatie.
 6. Ik moet toegeven dat ik die ook erg overtuigend vind. Maar als je het vergelijkt met de handtekeningen op de prenten is hij misschien weer iets té perfect 😉
 7. Die twee rechtse zijn volgens mij identiek. De verschillen komen alleen door de belichting van de scan en de zwaarte van de afdruk. Bij de kleurenvoorbeelden vermoed ik dat het gaat om een digitale bewerking van het hetzelfde origineel.
 8. Omdat geen enkele tekenaar uit de losse hand zo'n nauwkeurige kopie van zijn eigen werk maakt. Er zouden naar mijn mening meer details moeten afwijken.
 9. Dat zou betekenen dat Loisel zijn eigen tekeningen op de lichtbak overtrekt, net als Jim. Iemand van zijn klasse zie ik dat niet doen. Nee, ik ben niet overtuigd.
 10. Oei, ja, die is heel beroerd overgetrokken. https://veiling.catawiki.nl/kavels/11521485-regis-loisel-peter-pan-la-fee-clochette-intimidee
 11. Niet helemaal strip, maar wel interessant. Normaal analyseert Hans Aarsman foto's, maar deze keer is het een tekening van Aloys Oosterwijk: https://www.volkskrant.nl/kijkverder/2014/AarsmanCollectie/#190124 (Het filmpje bekijken is leuker dan de tekst lezen.)
 12. Je hebt gelijk, in combinatie met de voorkant en de rug is het inderdaad geheel in de geest van Warhol. Het goud-op-snee kan ik in die context niet helemaal plaatsen. (Het boek ligt hier nog klaar tot ik tijd heb om erin te beginnen.)
 13. Als grafisch vormgever intrigeert mij vooral die diagonale plaatsing van de Vandersteen-titels. Dat ben ik nog nergens anders tegengekomen. Vergeleken bij de nostalgische persiflages die Chris Ware maakt vind in de achterkant van Typex niet erg indrukwekkend.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...