Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

P3TJQ

Members
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bobdemoor.be

Profile Information

 • Locatie
  Dordrecht, Nederland
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

216 profielweergaven
 1. Originelen

  Hoe doen jullie dit met zeefdrukken en posters, ik kan niet alles aan de muur hangen. Graag zou ik het in een grote map doen. Hoe bewaren jullie zeefdrukken, posters en originelen?
 2. Nostalgia

  Leuk om dit te lezen. Ik kwam vroeger ook altijd bij Sjors. Jarenlang vaste klant. Nu al heel lang niet meer geweest. Helaas koop ik tegenwoordig alles via internet. Nu verzamel ik ook niet heel veel meer. En het aanbod werd ook wat minder de laatste jaren dat ik er kwam. Maar dit lag meer aan mijzelf.
 3. Originelen

  Nee, dat durf ik niet te zeggen. Er zijn twee verhalen van verschenen tussen juli 1946 en juni 1947. Meer informatie heb ik ook niet.
 4. Originelen

  Alleen die tekening van inspecteur Marks is nog nooit in albumvorm uitgegeven. Als iemand oude Kleine Zondagsvriend weekbladen heeft en eens in 1946 tot 1947 kan kijken. Want ik ben wel benieuwd naar het eindresultaat. Het is gesigneerd met studio Artec. Ik ben ook nog nooit een andere pagina tegengekomen van dit verhaal.
 5. Originelen

  Tijl en Lamme zat bij een uitgave van Peter Bonte 😉. Professor Quick en Inspecteur Marks ,uit de Artec tijd, heb ik bij een andere verzamelaar gekocht. Kareltje bij een stripwinkel. Voorlopig is het budget beperkt.
 6. Originelen

  Hier een paar van Bob de Moor. Zoveel als Dog Mengo heb ik er nog niet!
 7. Originelen

  Moet het nog eens bijwerken. Maar je weet hoe het gaat. Geen tijd en er komt altijd wel iets tussendoor. Ik zal binnenkort eens kijken.
 8. Originelen

  Mooie aanwinst Dog Mengo.
 9. Je meest herlezen strip(s)

  Bij mij toch Guust Flater. Tardi komt daarna met de IJsdemoon.
 10. Integrales

  Ik kwam de eerste twee nummers van de stripglossy afgelopen jaar nog tegen in een tijdschriftenhandel in Harderwijk. Er lagen er inderdaad nog genoeg daar. Het zag er wel verzorgd uit vond ik.
 11. Vergeten tekenaars

  Fred Julsing. Van Ukkie ben ik toch wel fan. Voor de rest ben ik niet zo bekend met zijn werk. Maar zijn werk herkende ik altijd wel als ik het zag. Hele herkenbare stijl had hij.
 12. Mijn Verzameling

  Mooie prent van Sneeuw. Is dat een zeefdrukje?
 13. Stripverzameling beheren

  Ik zoek ook een soort database om gegevens op te slaan. Plaatjes en tekst eventueel opvraagbaar met een zoekwoord of in ieder geval makkelijk terug te zoeken. Ben heel lang geleden wel eens bezig geweest met dbase en daarna acces maar niet ver ermee gekomen. Ik ben ook geen computer wizzard.
 14. Originelen

  Ik zal vanavond eens kijken of ik een pagina kan posten.
 15. Dommel

  Ik was de strip gewend dus ik vond de tekenfilms niet zo heel geslaagd.
×