Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

P3TJQ

Members
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bobdemoor.be

Profile Information

 • Locatie
  Dordrecht, Nederland
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

465 profielweergaven
 1. Marktplaats waarschuwt je??? Waarom verwijderen ze het profiel gewoon niet. Dit is wachten tot er iemand intrapt toch..... Van mijn melding heb ik vanuit MP niets meer vernomen. Ik kan de adverteerder niet meer vinden, dus er zal wel actie op ondernomen zijn.
 2. Wat me vooral opviel was dat de startprijs zo laag was en aangezien ik de veiling was tegen gekomen op CW was het voor mij een rode vlag. Als iemand de moeite neemt om het via CW te verkopen ga je het niet via MP doen en al helemaal niet in Nederland waar de vraag naar Bob de Moor vele malen minder is dan in Belgie. Tevens is de naam in de albums een hele bekende naam in ons wereldje. Maar zoals gezegd kan ik het mis hebben, misschien kent iemand de verkoper? Ik heb het voor de zekerheid gemeld bij MP maar ze zijn niet heel snel met een reactie
 3. Hierbij de link van de CW veiling. Deze is inmiddels gesloten (20 juli) en verkocht voor 430 euro. https://www.catawiki.nl/l/39109469-barelli-verschillende-titels-hardcover-eerste-druk-1980 Hieronder afbeeldingen van MP. Staat op MP te koop (vanaf 21 juli) bieden vanaf 100 euro. En er worden dezelfde foto's gebruikt als bij de veiling van CW. Enige wat ik anders kan bedenken is dat de veiling niet door is gegaan en het te koop wordt aangeboden op MP. Maar ik vertrouw het niet helemaal. Daarom ook een vraagteken in de titel.
 4. Ik kwam deze verkoper tegen op MP. De Barelli albums stonden vorige week op Catawiki te koop. En de verkoper is pas 5 dagen actief op MP. Alles bij elkaar verdacht.
 5. Ik mis ook nog wel veel recente dingen. Bdmust ging voor mij even te snel. Dus daar mis ik ook nog wat van. Klein budget en soms moet je kiezen. Denk dat we dat probleem allemaal wel kennen. Maar ik heb hele leuke dingen in de loop der tijd verzameld.
 6. Ja best wel. De schat aan informatie heb ik wel ergens anders gevonden ik bezit helaas niet alles. Daar ben je ook verzamelaar voor. Als je verzameling compleet is wat moet je dan nog... Maar ik moet wel een keer tijd maken om het bij te werken.
 7. Die staat nog bij mij in de kast. Ik ga nog eens puzzelen in excel. Misschien leer ik nog wat bij.
 8. Als de link het nog doet. Het is niet volledig, zeker de laatste 10 jaar niet. Ik moet het allemaal nog eens aanvullen.
 9. Ik heb me alleen nog niet verdiept in macro's. Maar ik heb wel wat voorbeelden gezien waar ik wat aan kan hebben. En ik ben maar een simpele gebruiker van excel.
 10. Excel zou inderdaad kunnen. Acces werkt toch een beetje op de dezelfde manier? Stel voor dat ik 100 keer hetzelfde album heb, maar in ieder album staat een andere tekening met een andere tekst. Ik wil graag bijhouden in een database wat er allemaal van een bepaalde tekenaar wordt aangeboden op verkoop en veilingsites. Hoe zou je dit bijhouden?
 11. P3TJQ

  Tardi

  Ik ben geen grote verzamelaar. Maar ik ben zeker een fan van Tardi. Toen ik jonger was vond ik het rommelig maar tegenwoordig vind ik zijn tekeningen en zijn teksten goed bij elkaar passen. Isabelle, IJsdemon en de Loopgravenoorlog zijn zeker goede verhalen. Helaas loop ik al een aantal jaren achter dus misschien weer eens kijken of ik wat kan aanschaffen.
 12. Ik ben ook nog op zoek naar een programma, om offline een verzameling in te voeren en bij te houden. Punt is dat meerdere albums van dezelfde druk doorzoekbaar moeten zijn. Ik heb al een beetje gezocht en gekeken naar Acces om iets in te maken. Filemaker kende ik nog niet, maar wat ik gezien heb, vind ik het nog niet heel duidelijk. Misschien iemand anders nog een programmaatje wat makkelijk is in gebruik of om te maken zonder dat ik een complete cursus moet volgen?
 13. Ik denk dat de afsplitsing van Catawiki een goede zaak is voor ons verzamelaars is. Toen ze werden overgenomen was iedereen bang dat de database naar de achtergrond zou verdwijnen of helemaal zou verdwijnen.
 14. Ik vond deze link van ze: https://moca.mailengine.nl/webversion/10500/805952/210/ae75f2a436
×
×
 • Nieuwe aanmaken...