Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stripwereld

Members
 • Aantal items

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

473 profielweergaven
 1. De veiling heeft dit keer een andere opzet. Bij de vorige Boes veilingen zat bij iedere strook een luxe album, waardoor iemand die meerdere stroken kocht tevens meerdere albums ontving. Omdat ik daar commentaar op kreeg, zijn in deze veiling de stroken losgekoppeld van de albums. Het zwaartepunt van deze veiling zijn 80 originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes Integraal deel 6. De winnaar van een kavel heeft de mogelijkheid om de luxe versie van Boes Integraal deel 6 aan te schaffen voor slechts 35 euro. De luxe versie heeft een linnen rug en bevat een genummerde en door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens zit bij het album een speciale map om de strook in op te bergen. De oplage is wederom beperkt tot 106 exemplaren, waarvan 80 met een genummerde ex-libris en 26 met een geletterde ex-libris.
 2. stripwereld

  Catawiki Zaagdraad

  Komt waarschijnlijk wel goed. Ik heb dit eerder aan de hand gehad toen ik een kavel van Eric Schreurs kocht. Ook toen duurde het lang voordat ik mijn kavel kreeg omdat Eric Schreurs vanwege gezondheidsproblemen uitgeschakeld was. Een familielid heeft toen schijnbaar de kavels verzonden (na een kleine 2 maanden).
 3. stripwereld

  Verzending Nl ?

  Bizar dat een pakket met PostNL vanuit België naar Nederland veel voordeliger is dan eenzelfde pakket vanuit Nederland naar België.
 4. stripwereld

  Verzending Nl ?

  Ik verstuur regelmatig met UPS naar België. Inderdaad is de site erg omslachtig en onduidelijk, maar al doende leer je. Naar een UPS punt in België kost momenteel 6,99. Die prijs is gekoppeld aan de dollarkoers, dus soms wordt deze prijs een paar cent verhoogd of verlaagd. Het belangrijkste waar je op moet letten is de waarde van de inhoud waarom gevraagd wordt. Is de waarde hoger dan 100 dollar (ca. 85 euro) dan betaal je ineens de hoofdprijs. Verder moet je zelf in de gaten houden of een pakket op het afhaalpunt is gearriveerd. De berichtgeving hierover laat te wensen over, of is er gewoon niet.
 5. stripwereld

  Verzending Nl ?

  UPS naar een ophaalpunt met een waarde lager dan 100 dollar (ongeveer 85 euro) kost ongeveer 7 euro.
 6. stripwereld

  Originelen

  Een hele leuke, misschien wat onderschatte stripreeks.
 7. stripwereld

  De 5e Boes veiling op Catawiki.

  Veel plezier ermee. In juni de 6e Boes veiling met het luxe album 6.
 8. stripwereld

  De 5e Boes veiling op Catawiki.

  Op Catawiki is vandaag de 5e Boes veiling gestart. Deze loopt zaterdag 24 februari af. In deze veiling de luxe editie van Boes integraal deel 5, met genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook in een speciale map, originele stroken Dierenleed, originele pagina's enz. enz.
 9. stripwereld

  Brabant Strip Magazine

  Jammer, altijd met veel plezier gelezen.
 10. stripwereld

  Diverse Saga reeksen in hardcover.

  Aan de rand van de wereld - De odyssee van Sir Ernest Schackleton - Integraal => 20 euro Het bronzen tijdperk deel 1 en 2 => samen 15 euro De Rafale deel 1 t/m 3 => samen 30 euro Washita deel 1 t/m 5 => samen 60 euro Alle albums zijn in nieuwstaat. De portokosten zijn voor rekening van de koper. Ophalen is ook mogelijk (in Soest).
 11. Afgelopen vrijdag is de 4e Boes veiling gestart op Catawiki. Deze veiling loopt a.s. zondag af. De veiling omvat 70 kavels, waaronder: De luxe editie van Boes integraal 4 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook De luxe editie van Boes integraal 3 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook De allerlaatste genummerde exemplaren van de luxe editie van Boes integraal 2 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook Originele stroken Dierenleed Originele pagina's Handgeschilderde filmcellen met achtergrond https://veiling.catawiki.nl/a/111019-boes-stripveiling
 12. stripwereld

  Portfolio Jim - Marie (Nacht in Rome)

  De portfolio bevat 13 prenten zowel in kleur als zwart-wit, dus in totaal 26 prenten en een genummerde en een door Jim en zijn vrouw gesigneerde verantwoording. De vrouw van Jim is verantwoordelijk voor de inkleuring. De prenten hebben het formaat 22 x 30 cm. De oplage is gelimiteerd tot 100 genummerde exemplaren en 26 auteursexemplaren. De prijs is 125 euro (exclusief eventuele verzendkosten). De portfolio is in zijn geheel te zien op mijn site www.stripwereld.nl
 13. stripwereld

  Originelen

  Jim is de afgelopen jaren heel populair geworden. Nacht in Rome is in veel landen een succes. De originelen van Jim worden haast per week duurder en eigenlijk is er niet echt heel veel op de markt. Het enige wat je tegenkomt zijn de tekeningen die Jim vroeger zelf op beurzen aanbood, volgens mij voor 250 euro. Een grote uitgewerkte tekening of pagina kostte nog niet zo lang geleden tussen de 1500 en 2500 euro. Nu wordt voor eenzelfde tekening al snel een bedrag tussen de 3000 en 4000 gevraagd en soms meer.
 14. stripwereld

  Originelen

  Bij Mitton was er een andere reden. Hij was een aantal jaar geleden ernstig ziek. Hij heeft toen besloten om zijn originelen in een hoog tempo te verkopen.
×