Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stripwereld

Members
 • Aantal items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

640 profielweergaven
 1. stripwereld

  Top 5 Nederlandse Strips

  1. De Generaal 2. Boes 3. Douwe Dabbert 4. Doorzon 5. Dirkjan
 2. stripwereld

  Integrales

  Zoals het er nu naar uitziet worden het er 10. In 1e instantie dachten we inderdaad aan 15 albums, in navolging van de Italiaanse integrale uitgaven. De integrale albums in Italië telden echter 64 pagina's en de uitgaven van Saga 96 pagina's. Naast de stroken zijn er ook een 100-tal gags op pagina formaat, Of deze pagina's in de integrale uitgaven zullen worden gepubliceerd is nog onduidelijk. De voorlopige planning is dat deel 8 in mei 2019 verschijnt, deel 9 in november 2019 en deel 10 in mei 2020.
 3. stripwereld

  Catawiki Zaagdraad

  De luxe editie van Nacht in Rome 3 heeft 2 verschillende prenten,
 4. Ook in deze veiling zijn de stroken losgekoppeld van het album. Heb je het hoogste bod op een strook dan heb je mogelijkheid om de luxe editie van Boes Integraal deel 7 aan te schaffen voor 35 euro. De luxe versie heeft een linnen rug en bevat een genummerde en door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens zit bij het album een speciale map om de originele strook in op te bergen. De oplage is wederom beperkt tot 106 exemplaren, waarvan 80 met een genummerde ex-libris en 26 met een geletterde ex-libris. Het zwaartepunt van deze veiling zijn 80 stroken uit album 7, maar er zijn ook kavels met eerder verschenen luxe edities van Boes, stroken Dierenleed (de voorloper van Boes) en originele filmcellen uit de Boes tekenfilms. https://www.catawiki.nl/a/187555-stripveiling-boes
 5. stripwereld

  Complete reeksen Daedalus

  Een zakje knikkers toegevoegd.
 6. stripwereld

  Catawiki Zaagdraad

  Jim heeft inderdaad diverse tekeningen meerdere keren gemaakt. Hij verkocht ze in 1e instantie zelf op beurzen, maar heeft er toen hij aan album 3 van Nacht in Rome moest werken een behoorlijk aantal aan mij verkocht. Hier zaten ook een paar dubbele tussen. Gelukkig was dit beperkt. Er zijn kleine verschillen, maar op het 1e gezicht lijken ze identiek.
 7. stripwereld

  Complete reeksen Daedalus

  Svoboda en Katharen toegevoegd.
 8. stripwereld

  Complete reeksen Daedalus

  Nosferatu en De drie wensen toegevoegd.
 9. stripwereld

  Complete reeksen Daedalus

  Genetiks, Tir Nan Og en de 1e 2 delen van Vito toegevoegd.
 10. stripwereld

  Complete reeksen Daedalus

  Universal War One toegevoegd.
 11. stripwereld

  Complete reeksen Daedalus

  Mandalay - Compleet - 4x hardcover - 35 euro - Nieuwstaat Genetiks - Compleet - 4x hardcover - 30 euro - Nieuwstaat De drie wensen 1 + 2 (deel 3 is nog niet verschenen) - 2x hardcover - 16 euro - Nieuwstaat Legende van de Scharlaken Wolken - Compleet - 5x hardcover - 40 euro - Nieuwstaat Korrigans - Compleet - 4x hardcover - 35 euro - Nieuwstaat Alim de leerlooier - Compleet - 4x hardcover - 30 euro - Nieuwstaat Universal War One 1 t/m 4 - 4x hardcover - 40 euro - Nieuwstaat Tir Nan Og - Compleet - 2x hardcover - 16 euro - Nieuwstaat Vito 1 + 2 (deel 3 mist, dus niet compleet) - 2x hardcover - 16 euro - Nieuwstaat Nosferatu - Compleet - 2x hardcover - 16 euro - Nieuwstaat Svoboda - Compleet - 2x hardcover - 16 euro - Nieuwstaat Katharen - Compleet - 3x hardcover - 25 euro - Nieuwstaat Een zakje knikkers - Compleet -3x hardcover - 25 euro - Nieuwstaat Bij verzenden zijn de portokosten voor de koper.
 12. De veiling heeft dit keer een andere opzet. Bij de vorige Boes veilingen zat bij iedere strook een luxe album, waardoor iemand die meerdere stroken kocht tevens meerdere albums ontving. Omdat ik daar commentaar op kreeg, zijn in deze veiling de stroken losgekoppeld van de albums. Het zwaartepunt van deze veiling zijn 80 originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes Integraal deel 6. De winnaar van een kavel heeft de mogelijkheid om de luxe versie van Boes Integraal deel 6 aan te schaffen voor slechts 35 euro. De luxe versie heeft een linnen rug en bevat een genummerde en door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens zit bij het album een speciale map om de strook in op te bergen. De oplage is wederom beperkt tot 106 exemplaren, waarvan 80 met een genummerde ex-libris en 26 met een geletterde ex-libris.
 13. stripwereld

  Catawiki Zaagdraad

  Komt waarschijnlijk wel goed. Ik heb dit eerder aan de hand gehad toen ik een kavel van Eric Schreurs kocht. Ook toen duurde het lang voordat ik mijn kavel kreeg omdat Eric Schreurs vanwege gezondheidsproblemen uitgeschakeld was. Een familielid heeft toen schijnbaar de kavels verzonden (na een kleine 2 maanden).
 14. stripwereld

  Verzending Nl ?

  Bizar dat een pakket met PostNL vanuit België naar Nederland veel voordeliger is dan eenzelfde pakket vanuit Nederland naar België.
 15. stripwereld

  Verzending Nl ?

  Ik verstuur regelmatig met UPS naar België. Inderdaad is de site erg omslachtig en onduidelijk, maar al doende leer je. Naar een UPS punt in België kost momenteel 6,99. Die prijs is gekoppeld aan de dollarkoers, dus soms wordt deze prijs een paar cent verhoogd of verlaagd. Het belangrijkste waar je op moet letten is de waarde van de inhoud waarom gevraagd wordt. Is de waarde hoger dan 100 dollar (ca. 85 euro) dan betaal je ineens de hoofdprijs. Verder moet je zelf in de gaten houden of een pakket op het afhaalpunt is gearriveerd. De berichtgeving hierover laat te wensen over, of is er gewoon niet.
×