Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stripwereld

Members
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

283 profielweergaven
 1. De 5e Boes veiling op Catawiki.

  Op Catawiki is vandaag de 5e Boes veiling gestart. Deze loopt zaterdag 24 februari af. In deze veiling de luxe editie van Boes integraal deel 5, met genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook in een speciale map, originele stroken Dierenleed, originele pagina's enz. enz.
 2. Brabant Strip Magazine

  Jammer, altijd met veel plezier gelezen.
 3. Diverse Saga reeksen in hardcover.

  Aan de rand van de wereld - De odyssee van Sir Ernest Schackleton - Integraal => 20 euro Het bronzen tijdperk deel 1 en 2 => samen 15 euro De Rafale deel 1 t/m 3 => samen 30 euro Washita deel 1 t/m 5 => samen 60 euro Alle albums zijn in nieuwstaat. De portokosten zijn voor rekening van de koper. Ophalen is ook mogelijk (in Soest).
 4. Afgelopen vrijdag is de 4e Boes veiling gestart op Catawiki. Deze veiling loopt a.s. zondag af. De veiling omvat 70 kavels, waaronder: De luxe editie van Boes integraal 4 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook De luxe editie van Boes integraal 3 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook De allerlaatste genummerde exemplaren van de luxe editie van Boes integraal 2 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook Originele stroken Dierenleed Originele pagina's Handgeschilderde filmcellen met achtergrond https://veiling.catawiki.nl/a/111019-boes-stripveiling
 5. Portfolio Jim - Marie (Nacht in Rome)

  De portfolio bevat 13 prenten zowel in kleur als zwart-wit, dus in totaal 26 prenten en een genummerde en een door Jim en zijn vrouw gesigneerde verantwoording. De vrouw van Jim is verantwoordelijk voor de inkleuring. De prenten hebben het formaat 22 x 30 cm. De oplage is gelimiteerd tot 100 genummerde exemplaren en 26 auteursexemplaren. De prijs is 125 euro (exclusief eventuele verzendkosten). De portfolio is in zijn geheel te zien op mijn site www.stripwereld.nl
 6. Originelen

  Jim is de afgelopen jaren heel populair geworden. Nacht in Rome is in veel landen een succes. De originelen van Jim worden haast per week duurder en eigenlijk is er niet echt heel veel op de markt. Het enige wat je tegenkomt zijn de tekeningen die Jim vroeger zelf op beurzen aanbood, volgens mij voor 250 euro. Een grote uitgewerkte tekening of pagina kostte nog niet zo lang geleden tussen de 1500 en 2500 euro. Nu wordt voor eenzelfde tekening al snel een bedrag tussen de 3000 en 4000 gevraagd en soms meer.
 7. Originelen

  Bij Mitton was er een andere reden. Hij was een aantal jaar geleden ernstig ziek. Hij heeft toen besloten om zijn originelen in een hoog tempo te verkopen.
 8. Van welke tekenaar en uit welke reeks is deze pagina?

  Bedankt, de handtekening is dus van Miguel Lalor.
 9. Catawiki Zaagdraad

  Je geheugen is goed .
 10. Catawiki Zaagdraad

  Nee, Tuinman, geen lolbroek maar een serieuze bieder. Hij heeft me inmiddels gemaild of ik ook nog een luxe album 1 voor hem heb.
 11. De 3e Boes veiling loopt momenteel op Catawiki.

  Ik heb net al gereageerd in de Zaagdraad.
 12. Catawiki Zaagdraad

  De albums met origineel hebben inderdaad geen reserve prijs. Dit is alleen het geval bij de pagina's op de Boes veiling. Ik was als aanbieder wel blij met deze biedingen die waarschijnlijk van 1 persoon afkomstig zijn gezien de dicht op elkaar gelegen tijdstippen. Zeker ook omdat de veiling te laat werd gepubliceerd vanwege een probleem, tot vrijdagnacht nauwelijks te vinden was en daarom wat laat op gang kwam.
 13. Gisteren is de 3e Boes veiling gestart op Catawiki met daarin: De luxe editie van Boes integraal 3 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook De luxe editie van Boes integraal 2 met een genummerde en gesigneerde ex-libris en een originele strook Originele stroken Dierenleed Originele pagina's Handgeschilderde filmcellen met achtergrond Vanwege problemen duurde het even totdat de veiling zichtbaar werd op Catawiki, een probleem dat pas vannacht was verholpen. https://veiling.catawiki.nl/a/85629-boes-stripveiling
×