Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stripwereld

Members
 • Aantal items

  99
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

898 profielweergaven
 1. Pier Dario Pennati is een Italiaanse tekenaar. Hij heeft veel voor Disney getekend en volgens mij doet hij dit nog steeds. En natuurlijk - en daar komt je vraag vandaan - zijn er ook een aantal Rooie Oortjes albums van zijn hand.
 2. Ik heb dezelfde ervaring als Rene. Eigenlijk komt het maar erg weinig voor dat een koper niet betaalt.
 3. Beide met nummer 1175? Lijkt me sterk.
 4. 10 euro klopt niet? Binnen NL zijn de kale portokosten voor een aangetekend pakket 8,60 euro (volgend jaar weer wat meer). Ik red het echt niet met 1,40 voor de verpakking, maar reken dat wel door, dus ik vraag 10 euro voor de aangetekende verzending binnen NL. In werkelijkheid kost de extra stevige boekverpakking die ik gebruik ongeveer 2,50 en dan reken ik niets door voor bubbeltjesfolie enz.. Ik heb gelukkig nog niet meegemaakt dat iemand hierover begon te klagen. Ik onderschrijf wel dat er soms absurd hoge verzendkosten worden doorberekend. Als ik hier tegenaan loop zal ik nooit een bod uitbrengen, hoe mooi het kavel ook is.
 5. Op deze veiling een 50-tal originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes 9 integraal. De winnaars van deze kavels kunnen weer de luxe editie van het album aanschaffen voor 35 euro. De luxe editie heeft een linnen rug en een genummerde en een door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens krijgt men bij dit album een opbergmap voor de originele strook. Behalve op de originele stroken kan ook geboden worden op de eerdere luxe edities van Boes integraal, filmcellen, originele tekeningen en pagina's. In totaal zijn er 90 kavels.
 6. Het zwaartepunt van deze veiling zijn de originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes 8 integraal. De winnaars van deze kavels kunnen de luxe editie van het album aanschaffen voor 35 euro. De luxe editie heeft een linnen rug en een genummerde en gesigneerde ex-libris. Tevens krijgt men bij dit album een opbergmap voor de originele strook. Behalve op de originele stroken kan ook geboden worden op eerdere luxe edities van Boes integraal, filmcellen, originele tekeningen en pagina's.
 7. Ik heb mijn ticket ook vanmorgen binnen gekregen. Wel even schrikken toen ik de plattegrond zag. Het aantal standhouders op de stripdagen is zo te zien wel erg afgenomen.
 8. Ik heb mijn ticket ook nog niet binnen.
 9. Maar het kan nog gekker .......... 50 euro verzendkosten. https://veiling.catawiki.nl/kavels/24529581-tibet-illustration-originale-de-kid-ordinn-publiee-par-tibet-1985 Er waren toch richtlijnen?
 10. En voor slechts 28 euro verzenden ze het naar Nederland...... of brengen ze het langs voor die prijs?
 11. Heeft één van jullie enig idee wie de tekenaar van dit origineel is? Ik denk dat ik zeker 20 jaar geleden een aantal van deze originelen heb gekocht, maar ik heb geen idee wie de tekenaar is.
 12. 1. De Generaal 2. Boes 3. Douwe Dabbert 4. Doorzon 5. Dirkjan
 13. stripwereld

  Integrales

  Zoals het er nu naar uitziet worden het er 10. In 1e instantie dachten we inderdaad aan 15 albums, in navolging van de Italiaanse integrale uitgaven. De integrale albums in Italië telden echter 64 pagina's en de uitgaven van Saga 96 pagina's. Naast de stroken zijn er ook een 100-tal gags op pagina formaat, Of deze pagina's in de integrale uitgaven zullen worden gepubliceerd is nog onduidelijk. De voorlopige planning is dat deel 8 in mei 2019 verschijnt, deel 9 in november 2019 en deel 10 in mei 2020.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...