Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stripwereld

Members
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

926 profielweergaven
 1. Vroeger waren er de Catawiki babes, nu is er de Catawiki knokploeg 😄.
 2. Een niet betalende bieder zal ook de 9% provisie niet betalen aan Catawiki of bedoel je andere kosten? Het zou niet zo mooi zijn als Catawiki het IP adres van een wanbetaler niet blokkeert, maar misschien kan Theoak daar meer duidelijkheid over verschaffen. Het omzeilen van een IP adres is inderdaad niet zo ingewikkeld als je het weet, alleen de huis tuin en keuken gebruiker weet waarschijnlijk niet hoe dit werkt, dus die schakel je dan in ieder geval uit. Het IP adres is gekoppeld aan een modem/router, dus elke daaraan gekoppelde PC is dan geblokkeerd.
 3. Mijn ervaring is dat de meeste kopers redelijk snel betalen. De 3 dagen wordt misschien niet helemaal aangehouden maar binnen een week zijn vrijwel alle betalingen wel binnen. Heel incidenteel heb ik iemand die niet betaalt. Ik hoop dat Catawiki daarna het IP adres blokkeert van deze koper, zodat bieden vanaf dit IP adres niet meer mogelijk is en het wat lastiger wordt om een nieuw account aan te maken. Catawiki houdt er inderdaad geen enkele rekening mee dat je op verzoek van een koper een kavel niet opstuurt vanwege vakantie of omdat hij een kavel graag met toekomstige aankopen wil combineren om verzendkosten te besparen. Daar zou een oplossing voor moeten komen, want nu wordt er pas uitbetaald als de verzending heeft plaatsgevonden.
 4. Op deze veiling onder andere een 50-tal mooie originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes 10 integraal. De winnaars van deze kavels kunnen de luxe editie van het album aanschaffen voor 35 euro. De luxe editie heeft een linnen rug en een genummerde en een door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens krijgt men bij dit album een opbergmap voor de originele strook. Behalve op de originele stroken kan ook geboden worden op de eerdere luxe edities van Boes integraal, filmcellen, originele tekeningen en pagina's. Kortom, voor elk wat wils. In totaal zijn er 90 kavels.
 5. Pier Dario Pennati is een Italiaanse tekenaar. Hij heeft veel voor Disney getekend en volgens mij doet hij dit nog steeds. En natuurlijk - en daar komt je vraag vandaan - zijn er ook een aantal Rooie Oortjes albums van zijn hand.
 6. Ik heb dezelfde ervaring als Rene. Eigenlijk komt het maar erg weinig voor dat een koper niet betaalt.
 7. Beide met nummer 1175? Lijkt me sterk.
 8. 10 euro klopt niet? Binnen NL zijn de kale portokosten voor een aangetekend pakket 8,60 euro (volgend jaar weer wat meer). Ik red het echt niet met 1,40 voor de verpakking, maar reken dat wel door, dus ik vraag 10 euro voor de aangetekende verzending binnen NL. In werkelijkheid kost de extra stevige boekverpakking die ik gebruik ongeveer 2,50 en dan reken ik niets door voor bubbeltjesfolie enz.. Ik heb gelukkig nog niet meegemaakt dat iemand hierover begon te klagen. Ik onderschrijf wel dat er soms absurd hoge verzendkosten worden doorberekend. Als ik hier tegenaan loop zal ik nooit een bod uitbrengen, hoe mooi het kavel ook is.
 9. Op deze veiling een 50-tal originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes 9 integraal. De winnaars van deze kavels kunnen weer de luxe editie van het album aanschaffen voor 35 euro. De luxe editie heeft een linnen rug en een genummerde en een door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens krijgt men bij dit album een opbergmap voor de originele strook. Behalve op de originele stroken kan ook geboden worden op de eerdere luxe edities van Boes integraal, filmcellen, originele tekeningen en pagina's. In totaal zijn er 90 kavels.
 10. Het zwaartepunt van deze veiling zijn de originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes 8 integraal. De winnaars van deze kavels kunnen de luxe editie van het album aanschaffen voor 35 euro. De luxe editie heeft een linnen rug en een genummerde en gesigneerde ex-libris. Tevens krijgt men bij dit album een opbergmap voor de originele strook. Behalve op de originele stroken kan ook geboden worden op eerdere luxe edities van Boes integraal, filmcellen, originele tekeningen en pagina's.
 11. Ik heb mijn ticket ook vanmorgen binnen gekregen. Wel even schrikken toen ik de plattegrond zag. Het aantal standhouders op de stripdagen is zo te zien wel erg afgenomen.
 12. Maar het kan nog gekker .......... 50 euro verzendkosten. https://veiling.catawiki.nl/kavels/24529581-tibet-illustration-originale-de-kid-ordinn-publiee-par-tibet-1985 Er waren toch richtlijnen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...