Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

stripwereld

Members
 • Aantal items

  95
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

810 profielweergaven
 1. Op deze veiling een 50-tal originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes 9 integraal. De winnaars van deze kavels kunnen weer de luxe editie van het album aanschaffen voor 35 euro. De luxe editie heeft een linnen rug en een genummerde en een door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens krijgt men bij dit album een opbergmap voor de originele strook. Behalve op de originele stroken kan ook geboden worden op de eerdere luxe edities van Boes integraal, filmcellen, originele tekeningen en pagina's. In totaal zijn er 90 kavels.
 2. Het zwaartepunt van deze veiling zijn de originele stroken die gepubliceerd zijn in Boes 8 integraal. De winnaars van deze kavels kunnen de luxe editie van het album aanschaffen voor 35 euro. De luxe editie heeft een linnen rug en een genummerde en gesigneerde ex-libris. Tevens krijgt men bij dit album een opbergmap voor de originele strook. Behalve op de originele stroken kan ook geboden worden op eerdere luxe edities van Boes integraal, filmcellen, originele tekeningen en pagina's.
 3. Ik heb mijn ticket ook vanmorgen binnen gekregen. Wel even schrikken toen ik de plattegrond zag. Het aantal standhouders op de stripdagen is zo te zien wel erg afgenomen.
 4. Ik heb mijn ticket ook nog niet binnen.
 5. Maar het kan nog gekker .......... 50 euro verzendkosten. https://veiling.catawiki.nl/kavels/24529581-tibet-illustration-originale-de-kid-ordinn-publiee-par-tibet-1985 Er waren toch richtlijnen?
 6. En voor slechts 28 euro verzenden ze het naar Nederland...... of brengen ze het langs voor die prijs?
 7. Heeft één van jullie enig idee wie de tekenaar van dit origineel is? Ik denk dat ik zeker 20 jaar geleden een aantal van deze originelen heb gekocht, maar ik heb geen idee wie de tekenaar is.
 8. 1. De Generaal 2. Boes 3. Douwe Dabbert 4. Doorzon 5. Dirkjan
 9. stripwereld

  Integrales

  Zoals het er nu naar uitziet worden het er 10. In 1e instantie dachten we inderdaad aan 15 albums, in navolging van de Italiaanse integrale uitgaven. De integrale albums in Italië telden echter 64 pagina's en de uitgaven van Saga 96 pagina's. Naast de stroken zijn er ook een 100-tal gags op pagina formaat, Of deze pagina's in de integrale uitgaven zullen worden gepubliceerd is nog onduidelijk. De voorlopige planning is dat deel 8 in mei 2019 verschijnt, deel 9 in november 2019 en deel 10 in mei 2020.
 10. De luxe editie van Nacht in Rome 3 heeft 2 verschillende prenten,
 11. Ook in deze veiling zijn de stroken losgekoppeld van het album. Heb je het hoogste bod op een strook dan heb je mogelijkheid om de luxe editie van Boes Integraal deel 7 aan te schaffen voor 35 euro. De luxe versie heeft een linnen rug en bevat een genummerde en door Wil Raymakers en Thijs Wilms gesigneerde ex-libris. Tevens zit bij het album een speciale map om de originele strook in op te bergen. De oplage is wederom beperkt tot 106 exemplaren, waarvan 80 met een genummerde ex-libris en 26 met een geletterde ex-libris. Het zwaartepunt van deze veiling zijn 80 stroken uit album 7, maar er zijn ook kavels met eerder verschenen luxe edities van Boes, stroken Dierenleed (de voorloper van Boes) en originele filmcellen uit de Boes tekenfilms. https://www.catawiki.nl/a/187555-stripveiling-boes
 12. Een zakje knikkers toegevoegd.
 13. Jim heeft inderdaad diverse tekeningen meerdere keren gemaakt. Hij verkocht ze in 1e instantie zelf op beurzen, maar heeft er toen hij aan album 3 van Nacht in Rome moest werken een behoorlijk aantal aan mij verkocht. Hier zaten ook een paar dubbele tussen. Gelukkig was dit beperkt. Er zijn kleine verschillen, maar op het 1e gezicht lijken ze identiek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...