Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

steelke

Members
 • Aantal items

  117
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

649 profielweergaven
 1. Een Hollywood Harley Quinn door Franky Drappier. A3 formaat en ingekleurd met acrylverf.
 2. steelke

  Dédi's

  Poetzarelli, Di Sano, Franky Drappier en Olivier Grenson
 3. Ik zal nog steeds de reeks volgen. Vooral omdat ik het nog steeds leuk vind om te lezen en om de reeks compleet te houden, maar voor dit album volg ik je mening. Dit voelt aan als snel-snel nog wat omzet genereren... Albums zoals “Tango” zijn een goed voorbeeld aantal pagina`s /prijs.
 4. Je kan gewoon die 85 euro ingeven bij “plaats automatisch bod” aan die blauwe indicatie.
 5. Idem bij mij. Ik heb me vrij snel na het online plaatsen van het evenement ingeschreven, zelfs de dag erna kwam op de fb pagina van de stripspeciaalzaak nog eens het bericht dat nog niet alle plaatsen ingenomen waren, dus lijkt me dat ik er zeker zou bij zijn. Helaas niks meer gehoord...:(
 6. steelke

  Catawiki Zaagdraad

  Die verzending is op zich niet het punt hé, het is de combinatie van alles... Het gaat hem vooral dat men een kavel aanbiedt in een veiling zonder minimumprijs maar in de omschrijving iets anders doet vermoeden. Op dit moment in het veilingsproces is het gevoel “dat de aanbieder mischien wel de verkoop niet laat doorgaan indien geen 60 euro gehaald” sterk aanwezig lijkt me.
 7. steelke

  Catawiki Zaagdraad

  Naar België is het 30 euro...
 8. steelke

  Catawiki Zaagdraad

  https://veiling.catawiki.nl/kavels/20861589-blake-en-mortimer-1-tm-21-de-avontuen-van-blake-en-mortimer-softcover-gemengde-uitgaven-1988-2010 Bij dit kavel is er de vermelding van Catawiki “Geen minimumprijs”, onderaan de omschrijving van de aanbieder: “minimumprijs 60,00” Als je dat leest heb je al samen met de hoge verzendkosten geen zin om te bieden...
 9. steelke

  Catawiki Zaagdraad

  Ik vind de reacties van Arco en Kontiki ook jammer. Wat Arco betreft: Ik begrijp dat het niet leuk is om zo’n reactie van Baringo te lezen, maar mij was onmiddellijk duidelijk dat zo’n post een reactie is uit frustratie over de manier van werken bij Catawiki of hoe de ervaring voor Baringo met Catawiki geweest is. Waarschijnlijk niet direct tegen Arco gericht lijkt me. Of die reactie van Baringo te begrijpen valt en deze al dan niet terecht is kunnen we niet weten, hij zal er wel zijn reden voor hebben. Daarom vind ik het jammer dat Arco zo’n reactie geeft. Bouw mee aan het forum en laat eventueel hetgeen je niet graag leest naast je liggen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...