Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

steelke

Members
 • Aantal items

  95
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 1. In uw eerste zin kan ik mij volledig vinden. De “wet van vraag en aanbod” speelt hier en die kan enkel maar standhouden als men ook dergelijke prijzen wil geven. In de tweede zin iets minder: De reep is een forum waarop we als stripliefhebbers onze info halen en discuteren over onze hobby. Zolang Paul_NL correcte info plaatst over de winkel zie ik er geen enkel probleem in. Waarom zou de winkel niet met naam mogen worden gemeld? Zijn post is helemaal niet lasterlijk, het is gewoon zijn mening, ervaring of gevoel dat hij heeft. Ook een negatieve ervaring moet kunnen gemeld worden zonder schelden of laster. Een eigen voorbeeld : Zo heb ik ooit eens een verzamelbox van Long John Silver laten bestellen in De Poort. Toen ik hem ging ophalen was de folie beschadigd. De mevrouw van de winkel verzekerde mij dat ze goed gekeken had en er niks aan de box was. Toen ik thuis kwam en de folie er af nam was er een grote kras in die glanslaag op die box. Voor zo’n dure box is dit voor mij echt wel een teleurstelling. Het was dus voor mij een minder goeie ervaring en ik koop er nog amper daardoor, maar daarom is de winkel op zich nog geen teleurstelling. Het blijven vriendelijke mensen met een mooie winkel en een ruim aanbod. Persoonlijk deel ik ook de mening dat ik het “gevoel” krijg dat er zaken bewust achter gehouden worden om sowieso voor meer dan de adviesprijs te verkopen, en niet alleen bij de ssz.
 2. [Eerste Ronde (24)] pagina 36 vs. pagina 46

  Volledig mee eens! Zeker die eerste prent van pagina A is prachtig maar toch kies ik voor B. Zoals ik eerder vertelde heeft dit album destijds veel indruk gemaakt op mij en zo is mijn intressegebied inzake strips breder geworden. Het heeft alles: Misterieuze omgeving, spanning, avontuur en de sterke band tussen de hoofdpersonages die alle crisisen overwint Fantastisch verhaal in een tweeluik, zeker eens lezen als je dat nog niet gedaan hebt!
 3. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Als het over de huidige “misdruk” gaat, ik heb die net gekocht en d’r staan er nog hopen in de winkel!
 4. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ik denk dat hij eerder over het vrouwelijk personage heeft.
 5. Dédi's

  Vandaag was Thomas Du Caju in stripwinkel Atlantis om het nieuwe deel van Little Engeland te signeren. Nog steeds één van mijn favoriete tekenaars.
 6. TOERNOOI: DE MOOISTE STRIPPAGINA OOIT

  Ja, fantastische plaat! Die krijgt zeker mijn stem. Paniek in Khoudistan & De vallei der banneling heb ik als kind van mijn ouders gekregen toen ze die zelf al reclamestrip gekregen hadden in de toenmalige maxi GB ( hypercarrefour). Wat een impact had het verhaal toen. Op basis van deze 2 albums en een album uit de reeks XIII heeft dit mij een andere weg doen inslaan ivm het lezen van strips.
 7. Dédi's

  Inderdaad Jos, dit was een heel goeie tip! helaas was er minder belangstelling voor hem dan ik had verwacht:
 8. De ultieme stripbibliotheek

  Largo winch blacksad en iets luchtiger: de kleine robbe
 9. Red Rider

  Je krijgt wel per 15 euro strips 5 euro terug in de vorm van een bon! Wat toch wel een scherpe actie is...
 10. Red Rider

  Hij staat toch allesinds in hun nieuwe folder. ze hebben blijkbaar een trucje gevonden om de vaste boekenprijs te omzeilen ...
 11. Updates Stripspeciaalzaak.be

  A tof! Ik zat te wachten of jullie de nieuwe largo winch net zo goed vinden als ik! Er is Idd een goeie scenarist gevonden.
 12. Stripbeurs Gent (gaat door 26 november)

  Amaai, ik ben er wel van geschrokken... Het was van mij nu ook wel van net voor de zomer geleden dat ik nog eens langs geweest ben. Ik had sindsdien wel eens gepasseerd, maar zag telkens dat de winkel dicht was. Het was er zo uniek... Dirk geeft blijkbaar wat uitleg op zijn site: https://stripwinkel-pierke.weebly.com/
 13. strip2000 ronde 2

  Inderdaad, ik ben daar ook van geschrokken. Hel lijkt wel een vorm van censuur... Ik ga er van uit dat het forum een discussieplaats en informatiepunt is over onze hobby, namelijk strips en alles wat daarmee te maken heeft. Hier hebben we het geluk dat lezers en auteurs met elkaar kunnen praten. Zolang er kan gediscussieerd worden met respect voor iedereen moet toch ook een gevoeliger onderwerp kunnen? Ik vond net de laatste bijdragen in verband met het financiële aspect zeer interessant . We houden allemaal van onze hobby en we zijn graag geïnformeerd, want anders zijn we hier niet op het forum aanwezig. Ik heb inderdaad enkele minder fraaie bijdrages gelezen in dat onderwerp, maar misschien was het beter die te temperen in plaats van het onderwerp meteen te sluiten. Wat met strip2000 is gebeurd is zeer jammer, dat zal niemand ontkennen, maar het kan toch belangrijk zijn om te weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat in een stripuitgeverij? Of wat de oorzaak is, hoe jammer ook, dat het voor één of andere reden niet lukt om ze te laten voortbestaan. En aangezien de uitgeverij een rechtspersoon is, zijn bepaalde gegevens volgens de wetgeving vrij te raadplegen en is er in vele gevallen een verplichting tot publicatie! Willy is van mening dat dit weerzinwekkend is, maar, en enkel indien de informatie die verstrekt is 100% juist is, kan die ons een inzicht geven in de werking of hoe het fout gegaan is in de uitgeverij. En veel belangrijker nog: hoe men er voor de toekomst kan van leren!
×