Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Gio

Members
 • Aantal items

  152
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gio

 1. Gio

  Nieuwste Manga Aanwinst

  Ik heb Wergelder 2 al drie weken in huis... (Amazon Duitsland)
 2. Gio

  Angouleme 2019 gaat naar dit subforum

  Terechte keuze. Ik wou dat er weer eens van haar in het Engels herdrukt werd (zoals Maison Ikkoku).
 3. Gio

  Jommeke

  Jammer dat deze niet in Nederland of via een andere internetwinkel te verkrijgen zijn. Of weet iemand of deze 10 titels ook ergens anders in de promo zijn?
 4. Gio

  Vers Aangekondigd

  In Frankrijk is het tweede deel ook nog niet verschenen. Dus kan Saga dat niet in het Nederlands uitbrengen.
 5. Geen van beiden. B vind ik saai en ongeïnspireerd. Bij A vind ik de auto een raar perspectief hebben en lijkt Sam inderdaad de verkeerde kant op te sturen.
 6. Gio

  Wordt Deze Vertaald?

  Ik kende deze strip nog niet. Leuk! Bedankt.
 7. Gio

  Stripspeciaalzaak.be

  Sorry. Alderwood was me voor.
 8. Gio

  Stripspeciaalzaak.be

  Wie was de taxateur? Matla?? De auteur van de Stripcatalogus zelf???
 9. Gio

  Vinland Saga

  En het blijft spannend. De oorlog in de Baltische zee is nog steeds niet voorbij. En er is een leuk intermezzo halverwege: de Dogland saga. Kom maar op met deel 11!
 10. Gio

  Vinland Saga

  Deel 10 is binnen! (Sorry. Ik heb wat enthousiast op mijn enter knop gedrukt... 😅)
 11. Gio

  Vinland Saga

  Deel 10 is binnen!
 12. Gio

  Vinland Saga

  Deel 10 is binnen!
 13. Gio

  Michel verkoopt

  PB gestuurd.
 14. Gio

  Integrales

  Ik betaal graag 30 euro voor boeken die ik durf open te slaan omdat ze niet uit elkaar vallen. Zo kan ik ze nog steeds lezen en ervan genieten. Soms maakt een andere papierkeuze het gevoel wat anders, minder nostalgisch. Maar over het algemeen ben ik heel blij met integrale, goed gebonden boeken. Dit integralen beleid van uitgevers zorgt tot het omruilen van boeken in je kast en dwingt tot keuzes met betrekking tot de andere (nieuwe) titels. Al vind ik die keuzes de laatste tijd niet zo moeilijk. De hoeveelheid pulp die uitkomt is enorm. Er zijn uitgevers die strips als een tijdschrift uitgeven: zonder gevoel, zonder visie, zonder redactie. Boeken die alleen maar uitgebracht worden om een machine draaiende te houden. Ik vind het tegenwoordig erg makkelijk om deze uitgevers links te laten liggen.
 15. Gio

  Integrales

  ik ook!
 16. Gio

  Vers Aangekondigd

  Een integrale Arad & Maya zou ik meteen kopen. Geschreven door Lo Hartog van Banda! Ik snap echter de relevantie van een overstap van Pep (Sjors) naar Eppo niet voor het rechtvaardigen van een integrale. Ik vraag me veel eerder af of er van strips uit die tijd nog wel kwalitatief goed materiaal bestaat om van te kunnen reproduceren.
 17. Gio

  De 5 strips die je leven veranderd hebben

  In historische volgorde: 1. Asterix en de Gladiatoren. Mijn allereerste stripalbum dat ik kreeg. 2. Alle jaargangen Pep. Gekocht van een zomervakantie kranten bezorgen. Een ontdekkingsreis. 3. The Dark Knight Returns. Baanbrekend omdat het zowel qua verhaal als qua tekeningen onconventioneel was voor een iconische strip als Batman. 4. Watchmen. Een leesmarathon van 24 uur. 5. Akira. En met de computerinkleuring van Steve Oliff. Hierdoor leerde ik dat er in het verre oosten ook interessante stripverhalen werden gemaakt. En dat computerinkleuring ook goed kon gebeuren (zelfs al was de resolutie van toen nog niet zo hoog als vandaag de dag)
 18. Gio

  Integrales

  Al die extra materialen voor de Nederlandse edities moeten meestal ook goedgekeurd worden door alle rechthebbenden. Dat kost vaak ook tijd. Zelfs met het internet.
 19. Gio

  Covers die een aankoop in de weg staan

  Volgens mij gaat de discussie over of een cover je vooraf verleidt om een strip in te zien/te kopen. De laatste reacties lijken mij van mensen die al wisten dat ze hun album gingen kopen en achteraf vertellen dat de cover niet bepalend was voor de aanschaf van het album. Of lees ik dit verkeerd?
 20. Gio

  Covers die een aankoop in de weg staan

  (de onderste is de hardcover)
 21. Gio

  Covers die een aankoop in de weg staan

  Heel herkenbaar, Willy! De hardcovers van uitgeverij L/M storen me vreselijk. Vergelijk de hardcover met de softcover en kies welke je liever in je kast hebt staan. Ik begrijp deze artistieke keuze van de vormgever niet.
×