Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Koning Poefke

Members
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Koning Poefke

 • Verjaardag 26-02-1970

Profile Information

 • Locatie
  Gent
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

270 profielweergaven
 1. Proficiat, een goede keuze, nl. de meest besproken pagina uit het boek :-)
 2. Helemaal mee eens Wim, maar blijkbaar zijn de schattingen nog gehaald ook en zelfs overschreden. Koning drink-pagina: 17000, Zwarte Madam: 14000, Poenschepper en Sissende sampan zo'n 6000 euro. Mooie resultaten voor sus en wis!
 3. Dat begrijp ik, maar historisch belang, algemene (Europese, mundiale) bekendheid, en vooral ook zeldzaamheid spelen een belangrijke rol. En daarnaast zijn er prestige verbonden aan een auteur en de toekomstige winstverwachting. Pas dit toe op Hergé en Franquin en je hebt (het begin) van een verklaring :-)
 4. Dat iemand 200.000 euro biedt voor een Kuifje-tekening dat kan veel lijken en is ook veel geld, maar dat begrijp ik. Maar dat er 30.000 euro wordt betaald voor een pagina van Juillard (7levens...) vind ik overdreven. Nochtans een serie die ik heel erg apprecieer. En er zijn er nog enkele voorbeelden: pagina's van Gibrat, De Metabaronnen, ... De vaststelling die reeds gemaakt werd klopt: buitengewone stukken blijven sterk in prijs stijgen. Tot astronomische hoogten. De andere stukken stagneren, maar wel op een niveau waar men 10 jaar geleden met grote ogen zou naar gekeken hebben. Dus dat die het minder goed doen is relatief. Ze zijn de laatste 10-15 zo sterk gestegen dat het leek of het nooit zou stoppen. We hebben ons dus ondertussen goed aangepast zodat prijzen tussen 4 à 10.000 als 'normaal' en 'bereikbaar ' worden beschouwd. Het is maar hoe je het bekijkt...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...